![]() |
harika bir transfer olur herzman hayal ettiğim adamlardan birtanesi..süper hem stoperde gerekirse sağ backte görev yapabilir geleceği de sağlam arjantin milli takımında da zman zman görev yapıyor bizde günay amerikalı adamların olması da onun için avantaj olur inş. gelirrr inşşşşşşşşallahhhhhh sinan engin bitirinşu işi yaa |
inşalah alınır acaip kaliteli takıma büyük katkı sağlarrrr |
coloccini gelirse çok iyi olur takıma ayrı bir hava katar kaliteli adam.. |
konuşulanlar içinde en iyisi inşallah geelir |
bir formda bu kadar aynı konu olması çok garip ve sıkıcı konuya gelicek olursak coloccini mükemmel adam ama ibra him t. 1.82-1.83 colloccinide hemen hemen aynı olduğuna göre savunmma acayip derecede kısa olur bize 1.88 - 1.95civarı hava hakimiyeti olan iyi oyun kuran biri lazım . 1-melberg 2-laursen 3- meaite |
Alıntı:
|
puyol tipi var bunda =) |
hadi hayırlısı bakalımm umarım telleo gibi olur tabii alırsak:P |
Bence su an Piyasada daha kaliteli Oyuncular var. Ayrica ben bu Haberin asilsiz olduguna inaniyorum ve umuyorum, cünkü bu Coloccini Transferi her sene gündeme geliyor, bunu özelikle Fanatik Gazetesi yapiyor onun icin cok fazla umutlanmayin ! |
Alıntı:
|
1-melberg 2-laursen 4-meite- coloccini |
valla avrupada coloccinieden daha iyi oyun kurabilen cok fazla sayida adam yok coloccini tam aradigimiz adam bence tabiki olof melberg ilk once gelir benim icin ama onu almak malesef bizim yonetimin becerebilecegi bir is degil colocciniyide becerebileceklerini sanmiyorum ama gelirse eger sampiyonluguda garanti ediyorum adil sekilde maclar yonetilirse tabi ) |
inş amin yatıp kalkıp bu oyuncu gelmesi için dua edelim genç ve yetenekli hadi ya |
keşke gelse yaa kendını ıspatkamıs saglam bir oyuncu |
bu adam iyi ya |
... |
aynı konuyu da üç arkadaşımız birden açmış,helal size:) |
... bu ne demek merıc abı :) |
gelmesini istiyoruz |
3 senedir alcaaaazz!!!!!! |
o konuda bende katılıyorum sana eğer mellberg gelirse harika ötesi bişi olur ama bence meite gelcekse coloccini daha iyi hem kariyerli çook tecrübeli ve sağ backte de oynayabiliyor ve daha çok genç inş. bakalım hayırlısı |
bitirin artık şunu |
pek tanımıyorum .. iimi ? bize uzun boylu stoper lazım |
kim faydali ise o gelsin |
Süper bir transfer olur valla.Yaşı 25 olmasına rağmen tecrübesi oldukça fazla.Top tekniğide yüksek.Tam aradığımız bir isim yani.Gündemimize gelen stoperler arasındada en iyisi bence.Nokta bir transfer daha yapmış olurlar alırlarsa...Umarım alırız ama çok zor olacağı kesin.Kolay kolay satacaklarını sanmıyorum... |
yalan kokan bir haber bence |
colo gelsin tam aradığıımz adam kartal gibi çöker forvetlerin üstüne inşallah geçen sene yapamadıklarını bu kez yaparlar ayağa kaldırır takımıda türkiyeyide çok tuttuğum bi isim.. |
Gelebilir geçen senede devre arasında transferi gündeme gelmiş fakat yine yüksek maliyet engeline takılmıştı.Tecrübesiyle takıma çok şeyler katar. |
keşke alsalar |
keşke gelse ama inanamıorum gerçektenn...Umarım olurr... |
keşke gelse |
Camiamız için hayırlısı olsun. |
BEŞİKTAŞIM İÇİN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.HOLOSKOYA VERİLEN PARAYI COLOCCİNEYEDE VERSİNLER BAKALIM. |
coloccini üzerinde durmasının sebebi koray ı gönderdik ve mecbur kalırsak coloccini nin ön libero-sağ bek ve stoper olarak oynayabilmesinden joker olarak alınabilir. AMA coloccini türkiyeye geleceğini sanmıyorum. bonservisi 5-6 milyon euro onu bir yönden ödersiniz fakat deportivo zor zaman yaşıyor ligte durumları pek içaçıcı değil. |
Coloccini harekatı Kartalhaber.com Beşiktaş'ın transferdeki son gözdesini açıklıyor http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş Yönetimi, İspanya'nın Deportivo La Coruna ekibinde forma giyen Arjantinli önlibero Fabricio Coloccini'yi transfer etmek için harekete geçti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Menajer Sinan Engin'in olumlu rapor verdiği Coloccini için Deportivo Kulübü'ne resmi teklifte bulunuldu. La Liga'da zor durumda bulunan Deportivo'nun kadrosunda büyük değişikler yapacağı ve bu yüzden İspanyol ekibinin bu futbolcuyla yollarını ayırabileceği belirtildi. İspanya'da transfer çalışmalarını sürdüren yönetici Mario Berk'le görüşen Arjantinli oyuncunun İtalyan kulüpleriyle görüştüğünü ancak anlaşma olduğu taktirde Beşiktaş'a seve seve gelebileceğini belirttiği vurgulandı. Deportivo'nun ise ilk yapılan görüşmelerde Coliccini için 4.5 milyon euro bonservis bedeli istediği vurgulandı. Bu transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirten Mario Berk, "Deportivo ile yaptığımız görümeler olumlu bir havada devam ediyor. Eğer bu transferi gerçekleştirirsek büyük bir iş yapmış olacağız" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... İşte FABRICIO COLOCCINI Doğum Tarihi: 22 January, 1982 Ülkesi: Argentina Deportivo: €3 million (January, 2005, from AC Milan) Oynadığı kulüpler: Deportivo (January, 2005), AC Milan (2004-2005), Villarreal (2003-2004, loan), Atlético de Madrid (2002-2003, loan), Alavés (2001-2002, loan), San Lorenzo (2000-2001, loan), Boca Juniors (1999-2000, loan), AC Milan (2000-2005), Boca Juniors (1998-2000), San Lorenzo Boyu: 183 cm Kilosu: 78 kg Oynadığı mevkii: Defender/Midfielder (central/right) insallah aliriz cok iyi futbolcu! |
iyi bir futbolcu ya ze castro yada bu adamı inşş. alırız |
süper adam yaaa gelsn hemen 4 numaralı formasını alcamm hemennnnnnnn:) forza coloccini |
ıns gelır ama zor benceee |
coloccini cok büyük topcu milanda da forma giymisti bir ara inşallah alırız... |
alin su adami yaninada atoubayi sampiyonluk gelsin artik |
Türkiye`de Saat: 15:49 . |