![]() |
Fabricio Coloccini Transferi (Tek Başlık) http://www.karakartal.com/images/hab...ni001_2206.jpgcoloccini Coloccini gündemde Beşiktaş'ın transfer gündeminde daha önceden de yer alan Arjantin'li yıldız Fabricio Coloccini için tekrar devreye girildi Stoper ve ön libero arayışlarını hummalı bir şekilde sürdüren Beşiktaş’ta gündeme İspanyol Deportivo La Coruna’da forma giyen 25 yaşındaki Arjantinli yıldız Fabricio Coloccini bir kez daha girdi. Jean Tigana döneminde, Fransız teknik adamın istememesi nedeniyle transferinden son anda vazgeçilen Arjantinli milli oyuncunun, siyah beyazlılara yine gelmek istediği ancak şu an için kulübünün istediği 4 milyon Euro’luk bonservis bedelinin, bu transferdeki en büyük engel olduğu belirtildi. Kulübün parasının menajerlere kaptırılmaması gerektiğini yineleyen divan kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar ise Coloccini’nin menajerleri ile görüşerek, Türkiye’deki avukatı oldu. ‘PARA SAVURAMAYIZ’ Beşiktaş yönetimine Arjantinli savunma oyuncusunun gelebileceğini bildiren Ali Rıza Dizdar “Coloccini, Beşiktaş’ın savunmadaki sıkıntısını giderir. Buradan çağrı yapıyorum. Bizim sokağa atacak tek kuruş paramız yok. Boşu boşuna aradaki menajerlere para kaptırmayalım. Bir avukat arkadaşım ile Coloccini’nin yetkilerini aldık. İstesinler, oyuncuyu hemen getirelim. Ancak tabii ki bonservis bedeli var. Onda da pazarlıkla fiyatta indirim sağlanabilir. Artık karar yönetimin” şeklinde konuştu DELGADO DA DEVREDE Coloccini'nin transferi için geçen dönemde de devreye giren siyah-beyazlıların Arjantinli oyuncusu Matthias Delgado’nun, vatandaşını Beşiktaş’a gelmesi için ikna etmeye uğraştığı öğrenildi. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot ile yönetici Mario Berk’in de, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la görüşerek, bu konuda çalışmaya yapabileceklerini ifade ettikleri öğrenildi. Kaynak: Vatan22.06.2007 |
Fabricio Coloccini http://www.transfermarkt.de/bilder/wappen/897k.jpg Deportivo de La Coruña http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/157.gif Primera Division Aktueller Nationalspieler: http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/9.gif Argentinien http://www.transfermarkt.de/bilder/s...150_2006_1.jpg Geburtsdatum:22.01.1982Alter:25Größe:1,83Nationali tät:http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/9.gif Argentinien http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/75.gif Italien Fuss:rechts Verein (RN):Deportivo de La Coruña (5) Position:MittelfeldPositionsdetails:Defensiv-AllrounderVertrag bis:2011Marktwert:8.000.000 Spielerberater:Lombilla, Marcelohttp://www.transfermarkt.de/bilder/position/4.gif News zum Spieler31.01.05La Coruna holt Coloccini |
merak ediyorum bizim yonetim kımı alcak (ve nasıl bir kazık yıcek). |
Sanki Hemen İmzayı Atmış Gibi Beşiktaşta Yazmışlar Bide Vatan'a Bak Siz Bari Baslıkları Değişin Transfer Bitmiş Gibi Beşiktaşta Yazmayın Şuna.. :) |
ya getirsinler artık birilerini acayip sıkıntı oluştu herkes getiriyor biz kaldık böyle |
buna benzer daha cok adam gelir dikkat ettiyseniz 3 takim arasinda Besiktasla ilgili bu tur haberler daha cok cikiyor |
Bir de koloksini çıktı ha? |
Edmilson ve Coloccini gelse gol yemeyiz. |
alın artık birsini |
tek kelime : ALINMALI |
stoper olarak colloccini ve ya edmilson alınmalı onlibero ise ya makelele ya da assuncao alınmalı ammmmmaaaaaaa hepsinden onemlisi ricardinho KAL-MA-LI |
Alıntı:
|
vatan gazetesi spor müdürü mario berk in arkdaşı.bence doğru olablir.. |
gelse yılın transferini yapmış oluruz fakat alamayız sanmıyorum |
avrupayı bırak dunyada salca olmadıogımız adam kalmadı alalım artık bırınıı ... |
ii olur |
bizimkiler kimseyi alamaz |
biz alsak alsak eski fb li serhat ı alırız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Futbolcular henüz resmi imzayı atmadan Beşiktaş'ta veya Kartal'da yazmayın kardeşim! Hani Boumsong da Helguera'da Beşiktaş'taydı? Yoksa haberimiz olmadan Boumsong ve Helguera Beşiktaş - Taksim dolmuş şoförü mü oldular? Beşiktaş'ta diyosunuz utanmadan!!!!! |
Alıntı:
|
Bence alınma ihtimali yüksek çünkü bu saaten sonra öyle düşük ayarlı futbolcu getiremezler. coloccini iyi seçimn olur. Bir de yanına Edmilsonu koysalar... Ezikler realden bir oyuncu daha bakma zorunda kalır |
Geçen sezon devre arası geliyodu Tigana istemedi dediler..E o zaman ucuzdu da şimdi mi pahalı oldu..Bu nasıl bir politika anlamadım gitti |
vaayy anam vayyy helguera.....boumsong....coloccini....cacapa.....e dmilson......m'bami......gravesen.....grella...... makelele..... neymiş arkadaş lann günlerdir mal gibi etrafa bakıyoz yaa millet floryada kadıköyde şov yapıyor transferde bir de bize bak spor haberlerini izliom akşamları febe ve gesenin yeni topcuları tanıtılıyor bizde ise her akşam ertuğtulun 15 gün önce yaptığı konuşmadan kesitkler oluyor ağlamaklıyım ya biz de iyi futbolcular izlemeyi hakediyoruz |
bence defansa coloccini iyi olur, ön liberoya da asuncao evet ama bizim takımda şampiyonlar ligini sırtlayabilecek bir golcü yok. ricardinho ve delgado ikisi bu takıma fazla. bence ricardinhonun gönderilip yerine uzun boylu iyi bir golcü alınmalı mesela harewood gibi yada alfonso alvez gibi bunlar beşiktaş için gerekli oyuncular. |
ya alsınlarda kimi alıyorlarsa alsınlar arık hani bekir ne oldu bari onu alsınlar |
alın veya almayın ama yeter artık bir isim belli olsun |
çok zorrrrrrr |
Beşiktaş Coloccini'yi bitirmek istiyor Bir tangocu daha Taraftarın sevgilisi olan Delgado ve Tello’nun Beşiktaş’ta gösterdiği yüksek performans üzerine Siyah-Beyazlı yönetim, ara transfer döneminde kadrosuna yeni Latin Amerikalı oyuncular katma kararı aldığı öne sürülüyor. Akşam gazetesinin 3 Ocak 2007 tarihli baskısında yer alan habere göre, siyah-beyazlılar, İspanyol Deportivo’nun İtalyan pasaportu da taşıyan Arjantinli stoperi Fabricio Coloccini’nin transferi için harekete geçti. 25 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Siyah-Beyazlılar, İspanya’ya giderek bu transferi bitirmek istiyor. Arjantin’de Boca Juniors forması ile futbola başlayan Coloccini henüz 17 yaşındayken Milan tarafından transfer edildi. İtalyan ekibinde beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen Coloccini, 4 yıllık kiralık döneminin ardından 2004 yılında Deportivo’ya geldi. İspanya liginde 58 maçta forma giyen oyuncu 1 gol attı. Ertuğrul Sağlam’ın istediği savaşçı oyun yapısına sahip olan Coloccini, ülkesi Arjantin’in milli formasını da 27 kez giymeyi başardı. MARİO BERK İLGİLENİYOR Bu futbolcunun transferinin gerçekleşmemesi halinde ise rota Atletico Madrid’li Ze Castro’ya dönecek. 24 yaşındaki Portekizli futbolcu için de uzun zamandır girişimde bulunan yönetim İspanya seferinden bu iki oyuncudan birini alıp stoper arayışlarını noktalama amacında. Transferler için Mario Berk özel olarak ilgileniyor. Her iki futbolcunun da yüksek bonservis bedelleri nedeniyle sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, futbolcuları kiralama yoluna gidecek. Bu arada Diatta’nın sözleşmesi dün karşılıklı olarak feshedildi. |
Beşiktaş Coloccini'yi bitirmek istiyor Taraftarın sevgilisi olan Delgado ve Tello’nun Beşiktaş’ta gösterdiği yüksek performans üzerine Siyah-Beyazlı yönetim, ara transfer döneminde kadrosuna yeni Latin Amerikalı oyuncular katma kararı aldığı öne sürülüyor. Akşam gazetesinin 3 Ocak 2007 tarihli baskısında yer alan habere göre, siyah-beyazlılar, İspanyol Deportivo’nun İtalyan pasaportu da taşıyan Arjantinli stoperi Fabricio Coloccini’nin transferi için harekete geçti. 25 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Siyah-Beyazlılar, İspanya’ya giderek bu transferi bitirmek istiyor. Arjantin’de Boca Juniors forması ile futbola başlayan Coloccini henüz 17 yaşındayken Milan tarafından transfer edildi. İtalyan ekibinde beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen Coloccini, 4 yıllık kiralık döneminin ardından 2004 yılında Deportivo’ya geldi. İspanya liginde 58 maçta forma giyen oyuncu 1 gol attı. Ertuğrul Sağlam’ın istediği savaşçı oyun yapısına sahip olan Coloccini, ülkesi Arjantin’in milli formasını da 27 kez giymeyi başardı. MARİO BERK İLGİLENİYOR Bu futbolcunun transferinin gerçekleşmemesi halinde ise rota Atletico Madrid’li Ze Castro’ya dönecek. 24 yaşındaki Portekizli futbolcu için de uzun zamandır girişimde bulunan yönetim İspanya seferinden bu iki oyuncudan birini alıp stoper arayışlarını noktalama amacında. Transferler için Mario Berk özel olarak ilgileniyor. Her iki futbolcunun da yüksek bonservis bedelleri nedeniyle sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, futbolcuları kiralama yoluna gidecek. Bu arada Diatta’nın sözleşmesi dün karşılıklı olarak feshedildi. 03.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Akşam |
Beşiktaş Coloccini'yi bitirmek istiyor Siyah-Beyazlılar, İspanyol Deportivo’nun İtalyan pasaportu da taşıyan Arjantinli stoperi Fabricio Coloccini’nin transferi için harekete geçti. Taraftarın sevgilisi olan Delgado ve Tello’nun Beşiktaş’ta gösterdiği yüksek performans üzerine Siyah-Beyazlı yönetim, ara transfer döneminde kadrosuna yeni Latin Amerikalı oyuncular katma kararı aldı. 25 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Siyah-Beyazlılar, İspanya’ya giderek bu transferi bitirmek istiyor. Arjantin’de Boca Juniors forması ile futbola başlayan Coloccini henüz 17 yaşındayken Milan tarafından transfer edildi. İtalyan ekibinde beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen Coloccini, 4 yıllık kiralık döneminin ardından 2004 yılında Deportivo’ya geldi. İspanya liginde 58 maçta forma giyen oyuncu 1 gol attı. Ertuğrul Sağlam’ın istediği savaşçı oyun yapısına sahip olan Coloccini, ülkesi Arjantin’in milli formasını da 27 kez giymeyi başardı. MARİO BERK İLGİLENİYOR Bu futbolcunun transferinin gerçekleşmemesi halinde ise rota Atletico Madrid’li Ze Castro’ya dönecek. 24 yaşındaki Portekizli futbolcu için de uzun zamandır girişimde bulunan yönetim İspanya seferinden bu iki oyuncudan birini alıp stoper arayışlarını noktalama amacında. Transferler için Mario Berk özel olarak ilgileniyor. Her iki futbolcunun da yüksek bonservis bedelleri nedeniyle sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, futbolcuları kiralama yoluna gidecek. Bu arada Diatta’nın sözleşmesi dün karşılıklı olarak feshedildi. Akşam |
|
insallah gelir ama yalan haber kokuyo |
bence yine sallama haberlerden biri |
Keşke gelse coloccini |
coloccini çok iyi adam ama beni düşündüren tek şey defansın boyu ibrahim t. kısa yanına daha uzun adam lazım (1.88-1.95) coloccini-castro 1.85 altı oyuncular. |
tekrar olucak ama coloccini çok iyi adam gökhan zanla yanyana mükemmel olur.gökhan sürekli ssakat olduğu için toromanla oynarsa sovunma çok kısa olur.benim tercihim melberg artık alınması imkansız gibi oda olmazsa meete olmalı kolay değil ama holoskoya okadar verebiliyosan bu adamlarada vermelisin |
haydi hayrlısı |
hayırlısı olsun..... |
Türkiye`de Saat: 04:57 . |