![]() |
şu adamı getirsnler yemin ederim 2 formasını almazsam..başkan artık bitane doğru transfer yap yaa kıy paraya kaliteli adam getir..forza coloccini..! |
şu adam için paraya kıymıcaksın kim için kıycaksın..alın gözünüzü sevim yeter artık dandik adam istemioruz colocciniyi istiyoruzzzzzzzzzz..! |
hadi kartaalım biltr su colocciniyi |
colocanni zor gelir beşiktaşa bonservisi yüksek kiralamak ta zor olur bize gzl trensver lazım çürük değil ertuğrul hocam yapar bu işi holoskonun yerine gökhan ünal gelseydi daha gzl olurdu benceeeeeeeee istese alırdı hocamızzzzzzz eski kayseri teknik hocasıydı |
Ricardinho haberinide ilk ntv vermişti.O zamanda birçok insan inanmıyodu.İnşallah bu kez yönetim bizi şaşırtıp inanılmazı gerçekleştirr.Zaten yabancı futbolcular için en önmli kozumuz muhteşem bi taraftarımız olması... |
süpper olur |
Haberin ntvde verilmesi sevindirdi beni...Ntv kolay kolay yalan haber vermez...Bu iş oluyor galiba... |
Valla yaa su an bizi tatmin edebilecek en iyi adam coloccini gerisi yalan... |
holoskoya o kadar para werdiysen takımını kurtarabilecek bir adama o parayı wereceksin... |
Arjantin milli takımında oynayan adam almak kolaymı.O adam gelse deil 12 100 milyar werde adam gibi bi topçumuz olsun... |
hay dengesine yaa ..denge dengeee bıktık yaa bi denge bizim takımda mı var..herkes kimleri kimleri getiriyor biz hala 4 milyon euro verip bitane defans alamıyoruz ne biçim yönetim bu yaa..yine sonu belli ben ümidimi kaybettim baseldeki mısıroviçmidir nedir onu getirirler sonra seneye satmaya göndermeye yer ararız |
paraya bak biz boşuna çalışıyoruz |
Alıntı:
|
gerçi bu kenan öner holoskoya da zenci demişti:D |
aha taroğluna malzeme cıktı eğer aşırsak zago gibi bu adamıda bitirecek korkum o gelirsetabiii |
Alıntı:
|
inş doğrudur bonservis bedelide çok yüksek biraz indirmek lazım |
sonuçta bu kalitede bu paraya oyuncu bulmak zor 12 milyar falan wericekler...şampiyon olduğumuzda alıcağımız parayı düşünmeleri gerek |
Keşke gelse.! |
ewet ntv de yayınlandı bu haber doğruluk payı yüksek ama kesin olan bişey yoq |
alın şu adamı yaaaaa bi kerede doğru transfer yapın bekliyoruz da noluyor transferin son günü fiyatı şişiriyolar yine önümüzde holosko örneği war sene başı 2.5 m.€ya almadık gittik sezon ortası 5+2 werdik aynı durum olmasın uzatmayın şu transferi |
GELSİN GELSİN 100. MESAJIMIN ŞEREFİNEALIVERİN |
ulan borumu beee adı üstünde Coloccini denen adamı alıyosun günlüğü 12 milyar olmuş çokmu |
aşın artık ya genc ıste harıak olur bence |
pahalı ama keske gelse |
yaf gelsın artık bızde rahatlayalım:) |
az önce BJK TV de Basin tribünü programini izledim ve bu futbolcunun normalde 56 mio dolarlik bonservisi oldugunu söyledi ilker ates, fakat su an bonservisi 6 mio oldugunu söyledi. insallah yönetim paraya kiyar ve collocini yi transfer eder problemler cözülür. |
ntv verdiyse yüksek bi ihtimal doğrudur... hayırlısı olsunda adı falan önemli diil... |
yaw su transfer isi yilan hikayesine döndü resmen. Insallah alirlar su adami. devamli internette spor sayfalari bakmaktan kafayi yiyecem vallahi!!!!! |
26 yaşında adam 6 milyon euro normal bir fiyat umarım alınır... |
ıspanyadakı vergıler ne kadar onuda yazsınlar |
Koray'ın yerini manevi olarak olmasa bile maddi olarak fazlasıyla dolduracak bir futbolcu. Hem defans lideri, hem stoper, hem sağ back, hem ön libero hemde savaşçı bir yapıya sahip. Boyu falan bahane Coloccini şahane. Alırsak sırtımız yere gelmez. Fenerin brezilyalıları nasıl birbirlerine destek oluyorlar ve takıma bu yüzden daha yararlı oluyorsa bizimde arjantinlilerimiz var. Yönetim bu adamı alabilirse parasını çatır çatır çıkartırız seneye şampiyonlar liginde. Bu kadar genç ve tecrübesiz oyuncularımız varken genç sayılabilecek bu tecrübeli oyuncuya çok ihtiyacımız var. Alırız İnşallah YA'RAB !!! |
hayırlısı olsun ama kolpa hbr gıbı gelıyo |
5-6 milyon avrora klüp batmz.bu parayı verip almalıyız bu adamı.takıma çok şey kazandırır.içimden bi his gelecek diyo.hadihayırlısı.. |
Alacaksan böylesini almalı,isabetli |
hadi hayırlısı... |
gelsin bakalım nasılmış... |
pahalı ama değer |
hayırlı olsun Coloccini anlasıldı :) Beşiktaş bir yabancı futbolcuyu daha kadrosuna katmak üzere. Siyah-beyazlı yöneticiler, Deportivo’nun Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile her konuda anlaşma sağladı. NTV.COM |
inşLLah doğrudur..doğruysa eğer helal olsun transfer çalışmalarını yapana. |
Türkiye`de Saat: 03:12 . |