![]() |
allahım yarabbim umarım üzülmezi keser zaten sezon sonunda defediyolarmış üzülmezi ama olsun şimdiden kessin inşallah üzülmezi |
bu adam kac dogumlu simdi |
Beşiktaş'ta Barbaros olmadı Beşiktaş devre arası transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala kadrosuna dahil etmek istediği savunma oyuncusu için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar hem teknik kadronun hem de yönetim kurulunun yabancı bir futbolcuyla anlaşmak istediklerini söylemelerine rağmen, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin'in Kasımpaşaspor'da forma giyen Barbaros Barut'u kadroda görmek istedikleri öğrenildi. Kasımpaşa ile yapılan görüşmelerde sezon sonuna kadar bu futbolcuyu kiralamak istediklerini belirten siyah beyazlı ekip istediği sonucu elde edemedi. Yapılan son görüşmede Kasımpaşa'nın Barbaros'u bonservisi ile vermek istediği ve Beşiktaş'tan iki futbolcu talep ettiği öğrenildi. Ayrıca bu transferin gerçekleşmemesi ihtimaline karşılık transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı takım Dinamo Zagreb forması giyen Dino Drpic'i son kez izlemeye karar verdi. Bugün Antalya'ya giden Beşiktaş antrenörü Mutlu Topçu, Hırvat futbolcuyu Dinamo Zagreb'in bugün yapacağı hazırlık maçında son kez izleyecek. 28.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
barboros u atıyorum g.oftaş isteseydi 250 $ a verirlerdi Beşiktaş istedi kıymete bindi |
adam küme düşmeye oynıyan takımdan şampiyonluğa oynıyan takıma gelcekti :) kısmet değilmiş barbaroscum |
ayy bu barbaros gelmeden kastı gelse nolurr:) |
Ya bu adamı almazlar taraftarla dalga geçer gibi bu kim yaa bide kasımpaşa 2 oyuncu istiyormuş pehhh |
Yozgatlıyla takas yapsınlar. |
inş olmaz bu transfer. bakinin orta saha versiyonu. işin yoksa senelerce bunun kahrını çek. kardeşim mehmet topuz alamıyosanız, bekir irtegün'ü alın, selçuk inan'ı alın. yani kasımpaşanın çakma adamlarına mı kaldık?! |
yinede stoper lazim.. Drpic gelsin |
ayyy yaw kazma olmasın buda |
nasıl oynuyor acaba bu kardeşim bakiyede benziyor ama hadi hayırlısı |
nerden buluyorlar bu tip oyuncuları. çok aradılar mı acaba.sanırım yedek oyuncu oalarak transfer ediliiyordur.bence gereksiz bir transfer... |
ıbrahım kaş ta sotoper lıbero fafta öyle onuyrdu bızım hoca hıç denedımı ibrahım kaşi kendı yerınde yooo hep sağ bwekte denıyor yapmayın arkadaşlar bazı cevherlerıde bız görmuyoruz |
bu adam mı izledim kasımpaşa maçlarında cok hosuma gitmişti fizigi topa hakimiyeti hatta bize gelse cok iş yapar demiştim gercekten cok sevindim korayın yerini doldurur diyorum |
Alıntı:
|
bence çok iyi bir oyuncu oyuna iyi girebiliyo hem. |
cm 03/04 genc yeteneklerden biridir kendisi :D |
Barbarosu ben yıllardır tanırım çünkü arkadaşım kendisi işin doğrusu çok büyük işler yapmaz ama hırsıyla beşiktaşımıza yararlı olur bide almanyadan gelirkende amacı 3 büyük takımın birinde oynamaktı o da oldu daha 1 hafta önce transferi bana söylemişti doğru söylemek gerekirse inanmamıştım ama doğruymuş inşallah barbaros yararlı olur... |
Kasımpaşalı Barbaros Beşiktaş yolunda Ligde zor günler geçiren Kasımpaşaspor, Bosna Hersekli forvet Edin Ademoviç ile 3.5 yıllık sözleşme imzalarken, takımın ön liberosu Barbaros Barut'u ise Beşiktaş'ın istediği belirtildi. http://goal-images.adbureau.net/goal...300x250_EN.swfhttp://goal-images.adbureau.net/goal...300x250_EN.swfhttp://goal.adbureau.net/IMPCNT/ccid...ageid=69902245 Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, 21 yaşındaki forvet oyuncu Ademovic'le 3.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, bu futbolcunun kendilerine katkıda bulunacağını söyledi. Sidal, savunma oyuncuları Barbaros'u Beşiktaş'ın istediğini, ancak henüz bir anlaşma sağlanamadığını ifade etti. Beşiktaş ile bir ön görüşme yaptıklarını dile getiren Sidal, ''Şu ana kadar bir anlaşma olmadı. Eğer şartlarda anlaşırsak, bu oyuncumuzu Beşiktaş'a verebiliriz'' diye konuştu. |
barbaros un fox tv deki programda söyledikleri: YouTube - VERKAÇ 27 OCAK 08-BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ BARBAROS BARUT |
bize böyle oyuncu lazım |
bizim kasımpaşa maçında izledim bu adamı. oyundan alınmıştı alınmasına üzülmüştüm oynadığı süre boyunca topun bizde kalmasını sağladı. yaramaz. gereksiz transfer. baki bile bundan daha iyi. |
Hem onlibero , hem sol bek (sag ve sol ayaginin her ikisinide kullaniyor...) Ikinci yari yedigimiz gollerin hepsinde ibrahim uzulmezin kademe hatasi var. Aydin sol acik. Ibrahimin ve Cisse nin alternativi yok. Bu adam tam joker.... http://img129.imageshack.us/img129/6853/barutom2.th.jpg |
Serkan calik, baris pzbekin eski takim arkadasi... onlar kadaar kaliteli |
sezon sonuna kadar işimizi görsün yeter.Çok çok ii bi performans sergiilerse zaten bonserwisi ile beraber alırız sezon sonu |
Bilmece gibi Barbaros: Beşiktaş'la el sıkıştım. Engin: Yok öyle bir şey. FARKLI AÇIKLAMA Kartal'da Barbaros belirsizliği... Fox TV'ye "Hayalini kurduğum Beşiktaş formasını giyeceğim" açıklamasını yapan Kasımpaşa'nın ön liberosu konusunda Beşiktaş'tan farklı açıklama geldi. GÖRÜŞME BUGÜN Menajer Sinan Engin, "Barbaros gündeme geldi ama ne kendisi, ne http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dde kulübü ile temasa geçtik. Olsa da olur, olmasa da. Salı günü (bugün) Kasımpaşa ile görüşeceğim. Bitmiş bir şey yok" dedi. |
Ön liberoda alternatif sıkıntısı bulunan Beşiktaş'ta ilginç bir gelişme yaşandı. 29.1.2008 Ön liberoda alternatif sıkıntısı bulunan Beşiktaş’ta ilginç bir gelişme yaşandı. Bir TV programına katılan Kasımpaşa’nın gurbetçi orta alan oyuncusu Barbaros Barut, Beşiktaş’a transfer olduğunu açıkladı. 1985 doğumlu genç yıldız, “Transferi duyduğumda inanamadım ve gözyaşlarıma hakim olamadım. Küçükken Beşiktaşlıydım. Sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacağım” dedi. Ancak ne Kasımpaşa kulübünden ne de Beşiktaş’tan transfer hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Siyah-Beyazlı yöneticiler konu hakkında bilgileri olmadığını belirttiler. Ayrıca Beşiktaş’tan İMKB’ye de transfer konusunda açıklama yapılmadı. Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal da, “Beşiktaş’ın bir teklifi var, ancak henüz netleşmiş bir durum yok” ifadesini kullandı. |
Neden transferde bu kadar beceriksiziz? Cevap; menajerimiz Sinan Engin! |
Türkiye de sol ayaklı kaliteli oyuncu eksikliği var. Barbaros ise alternatif olacak bir oyuncu. Sol bekte oynayabilir ama ön libero olarak izlemedim. Açıkçası alınırsa iş yapar. Eleştiren arkadaşlara da sorum şu olacak; bana Türkiye de ki sol bekler arasında yerli statüsünde oynayabilecek oyuncuları sayarmısınız? Ayrıca Barbaros Hayrettin den daha iyi (mental olarak da) ve futbol alt yapısı sağlam bir oyuncu. |
adam rüyasında mı görmüş nedir beşiktaşta oynadığını:) |
ne işi var bu adamın burda bakimiz var ikinciyi görmek ölüm :( |
saçmalıyolar artık her mikrofona konuşurlarsa böle olurr yönetim şaşırma yok hatta şaşır istifa et |
Barbaros bombası Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Beşiktaş'ta Barbaros Barut'un transfer iddiası teknik direktör gündeme bomba gibi düştü Sağlam tepki Beşiktaş'ın Kasımpaşa'nın savunma oyuncusu Barbaros Barut'u transfer listesine alması teknik direktör Ertuğrul sağlam'ın tepkisini çekti. Kurmaylarıyla bir toplantı yapan Sağlam'ın, "Ben sadece yapalım diye diye transfer istemiyorum. Kasımpaşa'nın 39 gol yemiş savunma oyuncusunu transfer edersek birçok eleştiriyle karşı karşıya kalırız" dediği öğrenildi. Sinan Engin: Sadece iyi bir alternatif Menajer Sinan Engin ise, "Barbaros Barut ile ilgilendiğimiz doğru. Eğer istediğimiz oyuncularla anlaşamazsak Barbaros'u transfer edebiliriz. Biz Kasımpaşaspor'la temasa geçtik ancak bu transferin gerçekleştmesi garanti değil. Barbaros sadece iyi bir alternatif" dedi. Oturdum ağladım FOX TV'de VERKAÇ programında transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Barbaros Barut, 1985 Almanya doğumlu. Bayern Münih alt yapısında 12 yıl oynadığını belirten Barbaros, futbol hayatı boyunca 2 hayali olduğunu bunlardan birisinin Bayern Münih forması giymek diğerininse Türkiye'nin büyük takımlarından birisinde oynamak olduğunu söyledi. Barut, "Beşiktaş forması giyerek hayalimi gerçekleştirmiş olacağım" dedi. Hayalim Beşiktaş forması giymek Barbaros Barut, röportajında şunları söyledi: "Duyduğumda inanamadım. Oturup ağladım. Beşiktaş'a karşı oynadığımda taraftarın 1-2-3 diyerek başladığı tezahuratla, maça çok iyi konsantre olmama rağmen tüylerim diken diken olmuştu. O tezahurattan çok etkilenmiştim. Beşiktaş forması giyecek olmak benim için çok büyük bir hayal. 2 hayalim vardı. Biri Bayern Münih forması giymek diğeri Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde oynamaktı. Küçükken çok koyu hatta fanatik derecede Beşiktaşlıydım. Hatta Beşiktaş'ta oturuyorum. Beşiktaş forması giyerek hayalimi gerçekleştirmiş olacağım. Sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacağım. Sonra kulüpler oturup yeniden görüşecekler". Barbaros Barut kimdir? Barbaros Barut 26.01.1983 Almanya doğumlu. Futbola Almanya'da Bayern Münih'in altyapısında başlayan ardından Unterhaching, Greuther Fürth ve Rot Weiss Essen'de forma giyen Barbaros Barut, 1.83 cm. boyunda ve 76 kilo. Barbaros Barut Kasımpaşaspor'da 23 numaralı formayı giyiyordu. |
inş yararlı olur |
Ön liberoda alternatif sıkıntısı bulunan Beşiktaş'ta ilginç bir gelişme yaşandı. 29.1.2008 Ön liberoda alternatif sıkıntısı bulunan Beşiktaş’ta ilginç bir gelişme yaşandı. Bir TV programına katılan Kasımpaşa’nın gurbetçi orta alan oyuncusu Barbaros Barut, Beşiktaş’a transfer olduğunu açıkladı. 1985 doğumlu genç yıldız, “Transferi duyduğumda inanamadım ve gözyaşlarıma hakim olamadım. Küçükken Beşiktaşlıydım. Sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacağım” dedi. Ancak ne Kasımpaşa kulübünden ne de Beşiktaş’tan transfer hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Siyah-Beyazlı yöneticiler konu hakkında bilgileri olmadığını belirttiler. Ayrıca Beşiktaş’tan İMKB’ye de transfer konusunda açıklama yapılmadı. Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal da, “Beşiktaş’ın bir teklifi var, ancak henüz netleşmiş bir durum yok” ifadesini kullandı. |
umarım bu kazmayı almazlar..ya ugur inceman yada selçuğu alsınlar madem adam alcaklar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hocam, Aziz yildirim taktigi... O da lugano,eduyu ve devid i ordan almis.. :) Oyunda Bilgiler %70 dogru bence.. firma oyunun tutmasi icin bu bilgilerin gercege yakin olmasina onerm veriyor... |
Türkiye`de Saat: 21:03 . |