![]() |
woalla türkiyeden alınacak en iii ön libero selçuk inan olmadı emre belozoğlunu alırız canım nolcak sanki |
22 yaşında mücadeleci bir tipte.. Bizde oynayacak durumda mı.. Biraz zor ama çok da kötü değil.. Çalışarak açığını kapatabilir derim.. Hayırlısı.. |
Alıntı:
|
?????????? |
Barbaros sabretmeli Hafta sonunda bir TV kanalına bağlanarak, "Beşiktaş'la anlaştım" açıklamasını yapan Kasımpaşa'nın ön liberosu Barbaros için menajer Sinan Engin, "Herhangi bir anlaşma yok. Kasımpaşa ile bir görüşme yapacağız, eğer şartlar bizim istediğimiz gibi olursa, transfere sıcak bakabiliriz" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
ben diyorum yönetim acele etmesin:) bu basında he bişey bulamıo ısıtıp ısıtıp yazıyo:D |
bu barbaros türkmü |
Alıntı:
Neyse gevezelik yeter Barbaros için emin değilim ne olursa olsun sol kulvarda bir maç içinde 10larca koşu yapan i.üzülmezi kesmesi için gerçekten iyi meziyetlere sahip olması lazım. En az onun kadar mücadele edecek ve teknik kapasitesi yüksek bir oyuncuysa kadro müthiş olur :) |
barbaros almanyadan gelme turk daha genc ucuzu kapilirsa iyi bir yedek olur bence |
bu adamdan ne köy olur ne kasaba |
ulen barbaros için bile 90 mesaj yazmışız:D ne açız transfere ya:D |
o zaman ense siyle tüm topları kurtarır |
baki gibiyy:viking: |
delgado maldonodoyu mal eder |
ya çok saçma tranfer abi sağlam bi adam diil ibrahim tek alternatifi var oda sivaslı hayrettin boşa aldık bu adamı yaa yazık parayaa:( |
umarım ibodan iyi çıkarda sol kanat bişeye benzer :D:D: |
ya abi artık şu transeferleri böle ihtiyacımız olan yerlere yapsak cok mutlu olucaz işte bu olumsuzluklar önümüzü kesioo biyerlerde bakiyi beğenmeyen arkdas bence o adam bu yıl büyük bi çıkış yaptı gençlerbirligindeki gibi ii oynamay a basladı |
Alıntı:
Barbaros ise i. üzülmez kadar çok bindirme yapamaz ama ondan daha sağlam oynar. Özetle şu an için yurt içi piyasa da alınabilecek en iyi yerli sol bek. Futbol altyapısı da sağlam. Baki ye eleştiren arkadaşlara da keşke birde Baki gibi karakterli, oynamadığı zaman ses çıkartmayan, oynadığı zaman canını dişine takan, saha da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan 3-4 tane daha adam olsa. baki ilk-11 de oynamaz belki ama çok iyi bir yedek olur. Barbaros da öyle... |
bu adamı izlemeyen arkadaşlar hemen yoruma başlamış kasımpaşa topçusu bakinin orta saha versiyonu die ya adamın tipinden nasıl baki yaptınız hemen ben bu adamı çok izledim bence inanılmaz yetenekli bi ön libero keşke alınsaydı bi kere akıllı bi adam futbolu aklıyla oynuo hem çok yönlü bi oyuncu olup sadece ön liberoda oynamamasıda avantaj bunla birlikte mehmet topuz aldık mı başka yerli istemem |
| Türkiye`de Saat: 13:37 . |