![]() |
İnceman ısrarı Beşiktaş, Manisa'nın başarılı oyuncusu için Ege ekibine yeni bir teklif daha götürecek. Siyah-Beyazlılar ara transferde orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Koray'ın gönderilmesinin ardından orta sahada sadece Cisse'ye kalan Beşiktaş, bu bölgede sıkıntı yaşamamak için öncelikle Vestel Manisa'nın kaptanı Uğur İnceman'ı kadrosuna dahil etmek istiyor. Yıldız futbolcu için Ege temsilcisine takas+para önerisi götüren http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dancak olumsuz yanıt alan siyah-beyazlılar, Vestel Manisa'nın yeni hocası Yılmaz Vural'ın "Uğur'u bırakmayacağız" açıklamasına rağmen geri adım atmıyor. Beşiktaş yönetimi, Uğur için kesenin ağzını açmayı planlıyor. |
Alıntı:
|
ortasahayı da güçlendirirsek hiç eksiğimiz kalmayacak,ben yönetimin son dönemdeki transfer stratejisini başarılı buluyorum |
alırsak süper olur ama kazıklar vestel bizi. |
ligde istedigim isimlerin basında gelıyor ya inş alınır |
selçuk inan favorim benim ama uğur da olabilir. yine çok fazla para vermeye gerek yok. |
m.yozgatlı + para verilsin selçuk inan alınsın. olmazsa genç bir yabancı önlibero alınabilir. |
yok be bırakın bu adamı bir de buna para vermeyin |
bence gelmesi takımımız açısından çok ii olur inş alınır... |
alamazlaRrda almaları çok iiyi olur cisseye alalh korusun bişi olsa ne yapcaZ bilmiyorum |
bence alınabilcek kaliteli bir oyuncu bu bölgede sıkıntımız var fenerde o bölgede 3 ü yabancı olmak üzere 5 adam var bizde 1 ayrıca artık orta sahada defansif olarak bişey yapamayan oyuncular Dünyada yok bu bağlamda cisse ile yanyana oynmayabilir form durumuna görede serdar özkan kesilebilir ama Türkiyenin alınabilecek en iyi oyuncusu Mehmet Topuz dur. |
valla topuz alinamiyorsa bunu alsinlar en azindan benim sahsen begendigim bir oyuncu ve besiktasta is yapar seneyede mehmet yildiz ve mehmet topuzu bu takima kazandirmaliyiz iyi yatirim boyle olur |
Topuzun gelecegini sanmiyorum. Uguru incemani ben St.Pauliden taniyorum.. iyi cocukdur. Son maclardada perfomansi iyidi.. |
Milli takim Bu adam o kadar iyiyse neden milli takimda deil? |
Türkiyede transfer edilecek oyuncular Uğur İnceman, Selçuk İnan, Mehmet Topuz, Uğur (Antalyaspor dan), belki Barbaros ve belki ÖZer. Gerisi sadece gereksiz yere para ve zaman kaybı olur.... |
alınırsa ii olur cisse sakatlandıgında yerine oynicak oyuncu yoq suan ... |
Alıntı:
Uğur İnceman, Mehmet Topuz, Uğur (Antalyaspor dan),http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon14.gif ÖZer geyse ıle anlaştı sneye onlarda. |
Alıntı:
|
Bence Selcuk Inan daha iyi gibi?? |
uğur inceman vestel manisa nın başarılı orta saha oyuncusu önümüzdeki sezon beşiktaş forması giyecek. |
iyi bi transfer yaptı bizim yönetim bu adam iyi futbolcu bizde iyi işler yapar. |
bence olursa yararlı bir transfer olur. |
Alıntı:
yazmissin öyle, kaynak nedir? Fotospor?;) |
ugur inceman besiktasta Uğur İnceman ile anlaşıldı Beşiktaş gelecek sezonun transferlerine şimdiden başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın listesinde yer alan yabancılar için başkan Yıldırım Demirören düğmeye basarken, takımda birçok oyuncunun gönderilmesi üzerine liste oldukça kabarık tutuldu. Ve ilk iş olarak Vestel Manisaspor’dan Uğur İnceman’la anlaşıldı. Genç oyuncu sezon bitiminde İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacak. Cem Atan için pazarlık Sağlam’ın listesinde, Gençlerbirliği’nden Tuna Üzümcü, Oftaş’tan Giray Kaçar, Büyükşehir Belediyespor’dan Zeki, Bursaspor’dan Egemen ve İsmail Özgür’ün yanısıra Sivassporlu Hayrettin yer alıyor. Ertuğrul Sağlam’ın yardımcısı Birol Berkem’ın ise Mattersburg’dan Cem Atan’ın alınması konusunda olumlu rapor verdiği ve bu oyuncunun Ali Tandoğan’a alternatif olacağı ileri sürüldü. Mattersburg’un 3 milyon Euro bonservis ücreti istemesi üzerine siyah beyazlı yöneticiler önümüzdeki hafta Avusturya’ya gidip indirim için pazarlık yapacak. Menajer Sinan Engin’in ise Sparta Praglı Kadlec için görüşmelerin yapıldığını söyledi. Sağlam’ın ısrarla istediği bu oyuncunun bonservisinin 5 milyon Euro olması yüzlerin asılmasına neden oldu. Öte yandan yöneticiler gelecek sezon İnönü’nün yıkılacağı için maçları Kasımpaşa Stadı’nda oynayacaklarını söylediler. Bu arada D.Zagreb’li Modric 21 milyon Euro’ya Tottenham’a transfer oldu. 30.04.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Hürriyet |
pek yararlı olacagını sanmıom ugurun ama hayırlısı olsun ne dielim |
bende yararlı olacağnı sanmıorm |
akıllı iş ama koray sanki daha iyi adamdı. |
Alıntı:
|
bu adam manisaya fazlaydı zaten ilk gittiginde bile şaşırmıştım... |
Nedir bu transfer çilesi... Yine elimizde patlar, sene sonunda bedavaya göndeririz... |
uğur dandaha iyi kasımpaşalı barbaros |
Karşılığında hangi iki oyuncuyu verecez peki ???????? |
Beşiktaş gelecek sezonun transferlerine şimdiden başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın listesinde yer alan yabancılar için başkan Yıldırım Demirören düğmeye basarken, takımda birçok oyuncunun gönderilmesi üzerine liste oldukça kabarık tutuldu. Ve ilk iş olarak Vestel Manisaspor’dan Uğur İnceman’la anlaşıldı. Genç oyuncu sezon bitiminde İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacak. Cem Atan için pazarlık Sağlam’ın listesinde, Gençlerbirliği’nden Tuna Üzümcü, Oftaş’tan Giray Kaçar, Büyükşehir Belediyespor’dan Zeki, Bursaspor’dan Egemen ve İsmail Özgür’ün yanısıra Sivassporlu Hayrettin yer alıyor. Ertuğrul Sağlam’ın yardımcısı Birol Berkem’ın ise Mattersburg’dan Cem Atan’ın alınması konusunda olumlu rapor verdiği ve bu oyuncunun Ali Tandoğan’a alternatif olacağı ileri sürüldü. Mattersburg’un 3 milyon Euro bonservis ücreti istemesi üzerine siyah beyazlı yöneticiler önümüzdeki hafta Avusturya’ya gidip indirim için pazarlık yapacak. Menajer Sinan Engin’in ise Sparta Praglı Kadlec için görüşmelerin yapıldığını söyledi. Sağlam’ın ısrarla istediği bu oyuncunun bonservisinin 5 milyon Euro olması yüzlerin asılmasına neden oldu. Öte yandan yöneticiler gelecek sezon İnönü’nün yıkılacağı için maçları Kasımpaşa Stadı’nda oynayacaklarını söylediler. Bu arada D.Zagreb’li Modric 21 milyon Euro’ya Tottenham’a transfer oldu. |
uğur yerine Selçuk İnan ı alalım |
gelirse iyi bir yedek olur tabi fazla para werilmeyecekse... |
alsak hiç bi halt olmaz.yazık günah ya beni alsınlar 3-4 seneye herkes görür.ben daha iyi oynarım be |
Milyon lafı edilmemeli bence..Bir milyon bile fazla.. |
bencede alsinlar ama cok para vermesinler yozgatli yada baki birzada para CARSI HERKESE KARSII |
iyi bir futbolcu alınmalı ama bi arkadasın dediği gibi milyon dolarlar dökülerek değil cazip bi parayla yoksa almasınlar daha iyi... |
yine gündemde herhalde . mutlaka alınmalı . |
Türkiye`de Saat: 13:56 . |