![]() |
inceman mevkisinin en iyi türk futbolcularından birisi bence kaçırılmamalı saçmasapan rakamlar verilmeden anlaşılmalı hazır küme düşmüş manisa ucuza kapatalım bence... |
İnceman alınabileceksi en iyi yerli oyunculardan biri..Fahri de gelecek sezon bizde olduğuna göre ön liberoda çok sıkıntı çekmeyiz. |
dogru ısımlerden bırı ama fazla para vermeyın genclerı manısaya kıralık verın sedefı batuhanı falan verın bırazda harclık alın bu adamı |
uğur da ıstıyor tv de konustuda... |
Alıntı:
|
bildiğim kadarıyla fahriyle aynı bölgede oynuyo ya da orta sahanın ortasında.Ama şu anda türkiyedeki o bölgedeki iyi yerli topçular arasında uğur inceman...Cüzzi bi paraya alınabilir ama milyon euro filan etmez. |
keşke selçuk inan olsa |
Yalan oldu.. |
İnceman pazarlığı Beşiktaş Manisaspor'un yıldız oyuncusu için Ege kulübüne yeni bir teklif sundu http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Şampiyonluk hasretini yeni sezonda noktalamak için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş yönetimi, transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Öncelikli olarak yabancı oyuncu ihtiyacını gideren Siyah-Beyazlı kulübün şu sıralardaki hedefi Vestel Manisasporlu Uğur İnceman. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, "Alırsak benim jokerim olur" diye rapor verdiği yıldız futbolcu için Beşiktaş yönetimi, Vestel Mnisaspor yönetimiyle pazarlık halinde. Siyah- Beyazlı yöneticiler, Vestel Manisa'ya Uğur İnceman'ın bonservisi için M.Sedef, Batuhan ve artı para teklif etti. Şimdi yanıt bekleniyor. Nurettin Ercan-Akşam |
umut yok http://www.karakartal.com/images/hab...an001_0106.jpgİnceman'da umut yok Transfer çalışmalarında sona yaklaşan Beşiktaş kadrosuna katmayı düşündüğü gurbetçi futbolcu Cem Atan için Mattersburg kulübüne son teklifini iletti. Avusturya takımının, bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro talep ettiği ancak yapılan pazarlıklarda 900 bin Euro'ya kadar indiği Cem Atan için siyah-beyazlıların, "Son teklifimiz 600 bin Euro. Bundan tek kuruş fazla para vermeyiz" resti çektiği öğrenildi. Daha önce futbolcu ile görüşerek, "Eğer kulübümü ikna ederseniz ben gelecek sezon Beşiktaş'ta forma giymek isterim" sözü alan Beşiktaş'ın son teklifini yaptıktan sonra gelişmeleri beklemeye başladığı kaydedildi. İNCEMAN'DA UMUT YOK Bu arada Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, uzun süredir gündemlerinde olan Uğur İnceman transferinin büyük ölçüde kapandığını söyledi. Engin, "Vestel Manisaspor bizim düşündüğümüzün çok üstünde bir bonservis bedeli istedi. Bu nedenle Uğur'u almaktan vazgeçtik" diye konuştu. Kaynak: Sabah |
takıma faydalı olabilr.. |
Gelceği yok.. |
bencede iyi olur ama selçuk gibi birini neden almadılar.trabzon kaptı hemen selçuk'u... |
Uğur İnceman Beşiktaş'ı istiyor Uğur İnceman Beşiktaş'ı istiyor Beşiktaş'ın ısrarla renklerine bağlamak istediği Vestel Manisaspor kaptanı Uğur İnceman, bonservis bedeli konusunda geri adım atmayan yöneticilerden anlayış bekliyor. Almanya'dan 4,5 yıl önce transfer olduğu Vestel Manisaspor'daki misyonunu tamamladığını dile getiren başarılı futbolcu, "Beşiktaş'tan ciddi bir teklif aldım. İstanbul'a giderek hayatımda yeni bir sayfa açmak istiyorum. Lütfen önümü kapatmayın" diye konuştu. Beşiktaş'ın kendisini geçen sezon da istediğini ancak mali konulardaki anlaşmazlık yüzünden transferinin gerçekleşmediğini hatırlatan tecrübeli oyuncu şöyle devam etti: "Türkiye'de her futbolcu üç büyük takımda forma giymek ister. Manisaspor'a benden sonra gelen arkadaşlarımdan Hakan Balta Galatasaray'a, Holosko Beşiktaş'a, Selçuk Trabzonspor'a gitti. Artık sıra bana geldi. Yönetimin bonservis konusunda yardımcı olmasını bekliyorum." 06.06.2008 Kaynak : DHA |
manisa evet dese gelir zaten ama alsak iyi olur |
manisa bizim yönetimin eli ne kadar açık çok iyi biliyor bu yüzden naz yapıyor fiyat artırıyor |
Beşiktaş, transferini askıya aldığı Uğur İnceman için sonunda Manisaspor ile anlaştı. Nuri Şahin'i ikna edemeyen siyah-beyazlılar, Eren Derdiyok için de bastırıyor. 19 / 06 / 2008 10:55 Uğur İnceman ile daha önce anlaşan Beşiktaş, 1,5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Manisaspor'u sonunda ikna etti. İki kulübün 1 milyon euroya anlaştığı bildirildi. ENGİN ALBAYRAK Beşiktaş, bir süredir transferini askıya aldığı Manisasporlu Uğur İnceman için tekrar atağa geçti. Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcu için Ege ekibiyle her konuda anlaştığı ve sadece ödemeler konusunda küçük pürüzler kaldığı bildirildi. Daha önceden Uğur İnceman ile anlaşan Beşiktaş'ın Manisaspor'un 1 milyon euro bonservis bedeline anlaştığı, tek pürüzün bonservis bedelindeki ödemeler konusunda yaşandığı, bunun da kısa sürede aşılacağı bildirildi. Tecrübeli futbolcunun transferini genel menajer Sinan Engin bitirirken, ödemeler konusunda Manisaspor ve Beşiktaş başkanlarının anlaşacağı öğrenildi. Siyah-beyazlıların Uğur İnceman'ın transferini gelecek hafta başında resmen açıklayacağı bildirildi. Siyah-beyazlıların uzun süredir almak istediği Nuri Şahin'i ikna edemedi. Genç futbolcunun kulübü Borussia Dortmund'la anlaşan siyah beyazlılar, Nuri Şahin'e de alternatifli öneriler sunmuştu. Nuri'nin menajer Sinan Engin'i arayarak gelmeyeceğini ilettiği öğrenildi. Engin'in Baselli Eren Derdiyok için F.Bahçe'nin de devreye girmesi üzerine görüşmelerini hızlandırılarak kulübüyle anlaştığı iddia edildi. Bu arada Beşiktaş'ın Real Betis'in Brezilyalı forveti Edu ile prensipte anlaştığı, Bobo'nun ayrılması durumunda transfer edeceği öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş, Del Bosque döneminde antrenmanlara katılan fakat eğitim sorunları sebebiyle ayrılan Vitesse'nin kalecisi Göksu'yu denemeye aldı. |
Küme düşmüş Manisanın ön liberosunu bu kadar istemenin bence hiç bir mantığı yok. Bizim elimizde o bölgede oynayabilecek üç tane adam var ( Serdar Kurtuluş, Sivok, Cisse) Hatta hatırlarsanız Cissenin sakatlandığı dönemlerde Toraman orada inanılmaz faydalı olmuştu. Bu arada Holoskoyuda düşen Manisadan aldık diyenler olabilir. Zaten Holosko bize geldiği için düştü Manisa diye cevaplayabiliriz. Biraz daha ufkumuzu açıp 3-4 tane orta sınıf adam alacağımıza bir tane birinci sınıf adam almayı ben daha mantıklı buluyorum. Bu arada kombinelere hiç rağbet yokmuş. E bu isimlerin peşinde oldukları sürece o kombinelerin elde kalması zaten normaldir. |
Lig Tv ye göre 750.000 dolar + M.Sedef (Bonservisi ile ) + Batuhan (Kiralık) önermişiz Manisa bu 2 oyuncu + 1.000.000 dolar istiyormus |
mehmet sedef ön liberoda ondan iyi oynar bide üstüne para offf |
Alıntı:
|
mehmet sedef veilmemeli batuhanın kiralık olması sorun değilde mehmetsedef olmamamlı |
bence bu adam pekte gerekli değil. fahriyi değerlendirebilsek daha iyi olur. Ayrıca bunun yerine verilmesi düşünülen Adem Büyük çok iyi bir golcü ilerde çok pişman oluruz bu adamı verirsek... |
mehmet ve batuhan doğru karar olur ama adem verilirse saçmalık olur |
selçuk gibi bir futbolcu varken uğur u istemek niye.türkiyeden transfer yapmıyın aldıklarımızın çoğu faydasız oluyor. |
Uğur geldi adem gitti.... az önce tv8 avusturya kampından canlı bağlantı yaptı ve uğur incemanın alındıını karşılıında adem büyük ve para karşılıında beşiktaşa geldiini açıkladı.uğur yarın kampa katılıyormuş.... |
hayırlı olsun doğruysa... |
bravo yönetim, sen çıkardığın gençlerini denemeden göndermeye devam et, bravo... |
adem büyüğü bu seneki yaser yıldızı aldıı gibi ya fb ya gs alır seneye biz de iç çekeriz. umarım kira ile vermişlerdir ya da geri alma maddesi vardır. |
adem büyüğü verip incemanı alacakları belliydi basiretsiz yönetim iliğimizi kemiğimizi kuruttunuz be gönder elindeki öz evladını al febenin gesenin işe yaramaz topçularını |
manisa için süper transfer hayırlı olsun manisaya :) |
Alıntı:
hayırlı olsun manisayaaa |
bu yıldırım demiroren acaba manisalı fln mı nazif zorludan daha cok katkı yapıo manisaya ne iş anlamadım evt ugur inceman iyi futbolcu ama ademde iyi futbolcu kiralık verdiysen ayvallahta nie gelecegi olan bi adamı bonservisi ile verirsin eger bonservisi ile verildiyse senin yapıcagın baskanlıktan ne olur daha baska seyler solicem de bayanlar var die solemiorum |
Kazanarak kaybetmek buna denir bravo |
adem buyk bnce bızm gelecektekı forvet adayımızd cook ıyı bır futbolcuydu takımda kalması lazımdı gıdecekse kac yıldır hıbır sey yapmayan mehmet sedef gıtmelıydııı adem deılll |
ya bu yönetim akıllanıyomu ne bide bobo yuı satsalar |
adem büyüğü niye verdik yaw.inş.kiraya vermişizdir. |
üzülmeyin arkadaşlar yaww tüpçü alır onu bonservisiyle 2 sene sonra 5 milyon euro ya hahha :) |
Alıntı:
|
fazla üzülmenin anlamı yok belkide adem verilmemiştir ligtvde yorum yazan bir arkadaşa göre de ademin yanında biri daha verilmiş belki de adem kiralık verildi yanında verilen futbolcu bonservisiyle verilmiş olabilir |
Türkiye`de Saat: 13:56 . |