![]() |
bu yönetim beni verem edecek yarabbim ya oraya buraya değil kendimize futbolcu kazandırmak değil mi amaç bu ne şimdi o kadarda hırslıydı çok işimize yarayacaktı çok üzüldüm ya |
Hiç bi ayrıntı yok, Adem'i verdik ama bonservisiyle mi verdik, madem bağlanmış telefona onu da deseydi bari...Eğer bonservisiyle vermişsek, yönetimi tebrik ederim! anca bu kadar salakça bir transfer yapılabilirdi!..Değil Uğur, M.Topuz olsaydı yine aynı şeyi söylerdim, Adem gibi bir oyuncu takasta kullanılamaz... |
allah sizi bildiginiz gibi yapsin eger adem bonservisiyle gittiyse.. |
beyler daha kesin bişey yok sallama haber olabilir |
eğer bonservisiyle verdiyseniz tebrikler engin dertören ikilisi. Bir rezil transfere daha imza attınız. Tıpkı daha öncekiler gibi. Diatta higuain gordon tuna üzümcü ve seric gibileri takıma doldurduktan sonra altyapıdan gelen gençleri takımdan gönderiyorsunuz. sizden de bu beklenirdi. bari ertuğrul'a söyleyin de altyapıdan oyuncu çıkartacağız diye basına malumat vermesin. Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. |
ya hayırlı olsun ama ewet adem genc ve ii futbolcuydu hayırlı olsun herkese ne diyelim... |
ya allahaskına kac kere seyrettiniz adem buyugu?? ben cogu macına gittim gokhan gulecten bile gucsuz bir adam inşallah haber dogrudur |
hiç bi sitede yok bu haber yalan bence mehmet topuzdada sadece bi kanal sölemişti oda yalandı. |
Adem; Ardanın daha golcüsü bir stile sahipti.Uğur 29 yaşında vasat bir futbolcu.Çok yazık |
arkadaslar benim lig tv imde hep 24 saat gecen sezonun maclari oynuyo, sizdede öylemi?? hic bir tane euro 2008 maci göstermedi, neden böyle :S:S hic böyle canli baglanti ya felan bakamiyorum.. |
haber dogru galiba kartal haber flas ugur inceman avusturya kampinda diye yazmis |
ademe cok üzüldüm ama nediyelim bu saatten sonra hayrlısı olsun... |
diğer haber kaynaklarında yok kartal habere geçen sene bakıyordum birdahada hiç bakmadım çok abartı haber veriyor . |
Alıntı:
|
ßoßoyla uqraşan kişinin gözü kör gLßa oynadıqı futboLu qörmüo boş boş yorumLar yapMasın rica ediyorum ßoş eleştiriler ßunlar ..! |
kartalhaberden başka hiçbiryerde yok adem i izlemeyi çok istiyordum ama olmadı desenize hayırlısı neyse o olsun ne diyelim |
Uğur İnceman Beşiktaş'ta! DHA'nın üyelerine servis ettiği habere göre Uğur İnceman Beşiktaş'ta! Manisasporlu futbolcu ve kulübü ile Beşiktaş yönetimi her konuda anlaşma sağladı! |
hayırlı olsun bakalım iyi oyuncu |
Alıntı:
ne demek istediğini bi anlasam |
TV Spor'un verdiği habere göre, Beşiktaş Manisaspor'un başarılı oyuncusu ile anlaştı. Siyah-beyazlıların; Uğur için Manisaspor'a Mehmet Sedef ve Adem Büyük'ü kiralık verdiği ve 500.000 Dolar bonservis bedeli ödediği kaydedildi. Beşiktaş Genal Menajeri Sinan Engin'in, Uğur'un çok kısa bir süre içinde Avusturya'daki kampa katılacağını söylediği de ifade edildi. Ajansspor |
link verinde bizde sahit olalim nerde yaziyo link lütfen |
adem buyuk un bonservısını verdıysen dertoren lanet olsun sana derım takımı fesh et tam olsun |
Uğur İnceman Beşiktaş’ta 03.07.2008 18:13 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Vestel Manisaspor’un futbolcusu Uğur İnceman’ı renklerimize bağladı. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na yapılan açıklamada, Vestel Manisaspor’da forma giyen Uğur İnceman’ın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile 2 yıl + 1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlandığı belirtildi. kaynak bjk.com.tr |
Orta sahada rekabet kızışıyor.kazanan takımımız olacaktır.... |
Hayırlı olsun,Adem Büyük gitmemiş sanırım.Buna daha da sevindik. |
ulan artık hıkaye oldu bu ternsfer ya |
Alıntı:
İzmirde oturuyorum. yaklaşık 8 yada 9 maçta izledim. Bana kalırsa transferi gündemde olan Necati'den de, takım menejerinin transfer etmek için çabaladığı Bebbe den de kat ve kat daha iyi oyuncu. Üstelik ümit milli takımda oynuyor. Uğur İnceman ise 28 yaşında, Türkiye ligi için iyi denebilecek bir oyuncu ama Fahri'den fazlası yok. Adem'i verip üzerine de 1.000.000 € veren kişi ya bu transferden komisyon alıyordur, ya Beşiktaş a garezi vardır ya da Manisaspor adına çalışıyordur. Böyle bir transferin asla ve asla Beşiktaş a faydası olacağını düşünmüyorum. Özellikle de öz kaynaktan çıkan gençlerin, kimin yararına hareket ettiği belli olmayan takım menejeri tarafından takasla gönderilmesini, bunada basiretsiz yönetimin ses çıkarmamasını anlamıyorum... |
sadece adem olsa ii mustafa aşan diye bir çocukta verilmiş |
Ya resmi sitede yapılan açıklamada; Adem in falan ismi geçmiyor.. |
Uğur İnceman Beşiktaş'ta! Beşiktaş, uzun süredir transfer etmek istediği Uğur İnceman'ı renklerine bağladı. Manisasporlu orta saha oyuncusu Uğur İnceman, şu anda Beşiktaş'ın Avusturya'daki kampına katılacak. DHA'nın üyelerine servis ettiği habere göre, edinilen bilgilere göre İnceman ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı, kulübü Manisasporla da bonservisi bedeli konusunda uzlaşıldığı öğrenildi. |
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Manisaspor'un orta saha oyuncusu Uğur İnceman'ı renklerine bağladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Uğur İnceman ve kulübü ile 2 + 1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlandığı belirtildi. Uğur'un bonservis ücresti konusunda herhangi bir bilgi verilmezken, Beşiktaş'ın Manisaspor'a 500 bin dolar ve 2 kiralık futbolcu vereceği öğrenildi. Uğur İnceman'ın Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılması bekleniyor. NtvSpor |
Hiçbir yerde Adem'in veya başka bir oyuncunun bonservisiylen verildiği yazmıyor, kiralık olarak gönderildiği yazıyor...Böyle bir hata yapmamışalrdır, Sinan Engin'de bonservisiyle hayatta göndermeyiz demişti zaten, umarım doğrudur dediği...Bekleyip görmek lazım biraz daha... |
takımımıza hayırlı olsun |
2+1 yilik a anlasilmis |
bu kacıncı haber ya ugurla llgılı sankı hanry ı aldık ya |
manisa başkanı ademi ve mustafayı bonservisiyle aldık demiş hayırlı uğurlu olsun |
Arkadaslar bence ii transfer neden? kadroda fahri/cisse/sivok var onlibero icin demi? bunlar in 3u de ayni still futbol oynuyor ama ugur inceman in bunlardan en buyuk ozelligi ne? Oyun kurmasini biliyo bu da bize lazim olan neden? Butun Toplar Delgado ile bulusmasi gerekiyo bunu da bence en iyi ugur yapar . Ama ben halen nasil bi 11 kuracak cok merak ediyom yabancilardan kimi yedek oturturacak ertugrul saglam ! Isiin cok zor be abi |
çok çelişkili haberler var ama maraton'da dediğine göre 1 milyon euro + adem + mustafa bonservisleriyle.. eğer böyleyse manisa yine kazık atmayı başardı bize.. en iyi oyuncularını trabzona fenere 2 günde sattılar bizi aylardır süründürüyorlar ve deli gibi para aldılar.. yazık sana yönetim.. |
Allah belanı versin senin.. daha söylenecek çok şey varda zor tutuyorum kendimi |
ademi kiraya vermemiştiriz inş. |
Türkiye`de Saat: 13:56 . |