![]() |
Alıntı:
|
italyadan laquinta cok begendim |
bence çeklerin savunmasında oynayanların hepsi iyiydi ayrıca rosicky çok iyi bi oyuncu ama arsenal almış bu çekler finale kalırsa kimse şaşırmasın tam bi takım oyunu oynuyolar |
Alıntı:
|
bize uyacak adamları yazıorum yoksa iyi futbolcu çok tabiki.espinoza,delgado(ekvator)muntari(gana)b.kon e,yaya toure(fildişi) |
fernando torres neydi öle yaa... |
Suudi Arabistandan sol bek Hussein Sulimani |
torres,Iaquinta ve cuevas |
ispanyadan senna iyiydi |
valla ispanyada hepsi müthisti! David Villa, Torres, Garcia... |
avustralyadan tim cahill |
Smolarek Smolarek Smolarek Tek Geçerim Süper Adam Beşiktaşimizda Olsa Varya Abartmiyorum Uçariz... |
philip lahm cok iyi |
delgado gene gol attı .ama ekvator daki:P |
trinidad li lawrenece |
yer:germany kulub:armınıa bielfıeld oyuncu:ZUMA ulke:nıjerya mevkı:orta saha .bakın bu adamı daha oncede yazdım.yattarayı bı dusunun.onun stılınde ama ondan en az 3 kat daha hızlı.bana ınanın.ve bı sey daha var.bu futbolcuyu sanırım 2 yıl once bjk ıstemıstı.o zaman danımarkanın kopenhag takımnda oynuyordu.selamlar.en az 10 macını seyrettım |
Hirvatistanda Babic Var Benim Dk Da Izledigim En Iyi Topcu Mutlaka Izleyin Birde Miroslaw Klose Formda |
tenorioya dikkatt edin derim ben |
Fildisili Zokora da var , ii oyuncu |
smolarek cok iyi |
belki ibrahimovic de damgasini vuracak gibi geliyor bana tabiki thery henry yi unutmayalim. brazilyada suan goze carpan ronaldino var. |
Bende Simdiye Kadar Begenilenleri Sole Toparladim Isim Oy Zokaro 6 Smolarek 4 Boka 4 Espinoza 3 Drogba 3 Toure 3 Sancho 2 Akale 2 Lahm 2 Terry 2 Laquinta 2 BABIC 2 BUNU BENDE BEGENIYORUM Bunlar En Cok Begenilenler Digerleri Ise Soyle Frings,rooney,keita,moncherano,samuel,o.bravo,maca nga,nekouman Yaya,torres,sulemani,cueves,senna,t.cahill,lawrenc e,zuma, Ve Benim Begendigim Klo |
tenorioyu untma |
ekvador dan Mendez.çok iyiydi bugün. |
RONALDİNHOOO |
ekvator flas takim olacak gibi burda 2 oyuncu var; #8 - Mendez #11 - Delgado |
ekvator'tan valencia. |
1-lahm 2-robben, 3-riquelme, 4-fernando torres, |
ekvatorun stoperri espinoza taş gıbı adam |
ekvadordan mendez |
nse noluyo sanki alıyoruz:D |
hollanda dan van persie ve robben |
torres,villa,tevez,lawrance |
İsveç'deki 7 Numaralı oyuncu Wilhemsonn mu ne galiba bence iyi bir kanat oyuncusu bize yakışır. |
USA da iyi kanat oyuncuları var: Dempsey, Convey gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
besiktasinda istedigi herta berlinli gilberto gol atti |
iste artik sittin sene alamayiz o adami :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:38 . |