![]() |
Alıntı:
|
riquelme Yi Tek Geçerim.... |
ben juninho,ze roberto(gilberto),wiltord bunları çok beğenerek izliyorum ve 3nün Beşiktaşımıza gelmesini çok isterim bunlar gelsin sorun kalmazz |
arjantinden Rodrigez,tevez(bu cocugun ismi bundan 5 yıl once cook genc iken beşiktaşla anılmıştı),birde ganalı Draman benim favorilerim. |
Zokora çok iyi bir ön libero gerçekten çok büyük güç katar keşke alabilsek ! |
En beyendigim oyuncular Fernando Torres Messi ve Riquelme |
trinidad tobago lu lawrence , ABD li Donovan , Smolarek , Sorin , Wanchope , Trabelsi , Ahn , Nakamura , ve sayreeee |
Stephan Appiah |
Riquelme ve fildişinde sol tarafta oyanayan bir adam boca ismi harika bence bu adam üzülmezin yerine oynar |
ben ljungberg ve trezeguetyi coook seviyorum, ama alamayiz coook zor, ayrica torres cok parlak bir oyuncu ama adam galiba 21 yasinda ve aston villanin kaptani, yaniii, oda coook zor, ve bende gilbertonun golüne cok üzüldüm yaa, adam degerini cikariyor yani alamiyacagiz |
Alıntı:
|
Tevez(ARJANTİN),Alex(JAPONYA),D.Villa(İSPANYA),F.T orres(İSPANYA) |
aimar , marquez , lahm , duljaj , jenas |
zinho-pardo-pineda-torrado |
Alıntı:
Baska beyendiklerim , Torres , Riquelme, Toni |
Sorin benim cok hosuma gidiyor. Maliyeti ne durumda bilmiyorum ama adam tum sol kanadi kapliyor ve inanilmaz bir oyuncu, tam bizim aradigimiz oyuncudur bana gore. |
tevez----torres---lahm----klose---messi------ribery |
Alıntı:
|
Dün Akşam Messi Yi Seyretttim özellikle Dikkat Ettim Saviola Gibi Rakibe Basan Savunmayi Ilerde Başlatan Bir Oyuncu Değil Sürekli Topun Ayağina Gelmesinei Bekliyor.saviolayi Da Ilk Geldiğinden Beri Takip Eden Bir Barcelona Hayrani Olarak Saviolada Barca Ya Ilk Geldiğinde Ayniydi O Zaman şu Andaki Gibi Bir Takim Oyuncusu Değildi Messide Eğer Bir Takim Oyuncusu Olamazsa Saviola Gibi Gönderilir.umarim Bu Hatalarini Gösterirler Ve Sonu Savilo Gibi Olmaz. |
Alıntı:
|
Klose-markuez-maxİ Rodrİgez-xavİ-ve Tabİkİ Puyol Şu Ana Kadar Aklima Gelen Takim İÇİnde En Çok GÖze Batan Oyuncular.İspanya İse Futbolu Kalİtelİ Olmasi Ve Şartlar Ne Olursa Olsun Kendİ Oyununu Oynamalari AÇisindan Arjantİnle Fİnale Yakin GÖrdÜĞÜm İkİ Takim |
Sanirim 19 YaŞinda Olmasi Lazim Yedek Oynuyor Ama Kalİtelİ KoŞan SavaŞan Bİr Oyuncu |
http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/team/index.html arkadaşlar dünya kupasında oynayan bütün oyuncuların resim ve istatistikleri burda |
ben isveçten wilhemson nu beğendim sağ kanat süper bence |
maxi rodriguez süper oyuncu attigi gol bence turnuvanin en güzel golü secilir |
Miguel (İspanya, sağbek) Magnin (İsviçre, solbek) Barnetta (İsviçre, ortasaha/sağaçık) Yaya Toure (Fildişi, ön libero/forvet arkası) |
Türkiye`de Saat: 23:45 . |