![]() |
Dünya Kupasında izleyip beğendiğiniz oyuncuları bu topikte belirtebilirsiniz. Arkadaşlar tek tek konu açmak yerine beğendiğiniz yada hayal kırıklığı yaratan oyuncuları burada belirtip tartışalım. herkese iyi forumlar... |
philip Lahm.... şimdilik.. :D:D:D attığı gol olay zaten.. :D:D |
espinosa ekvator defans oyuncusu.. |
bu ne bıcım topıc ya transferde ısı ne |
Alıntı:
|
abı almanyadakı lahm hosuma gıttı calımlar fılan ıyı oynadı yanı gozume battı bıraz;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede ingilteredeki teryy mükemmel bir defans oyuncusu ah keşke beşiktaşımda olsa bütün dünya bizi konuşurdu heralde |
:eek: :eek: polanyada bir forvet oyuncusu var ! ismi SMOLAREK ! Borussia dortmund da oyniyor varya muhtesem bir oyuncu ! onu alsak hic gol atmaya zorlanmayis !:eek: :eek: |
Alıntı:
|
benim torsten frings hosuma gitti...acaip süper sutlari var |
Şu an için Drogba. İngilteredende Terry |
Alıntı:
|
benim adamım Didier Zokora.... Bu adamı tek geçerimm. Gerçi Avrupanın elit yakımları şu anda peşindeler zaten ama... Böyle br oyuncu çok faydalı olur! Tam bizlik Guinti nin daha atletiği daha tekniği vede daha genciiii... Süper bir futbolcu! |
Alıntı:
|
valla bu gece bana göre Drogba cok iyidi. |
w.rooney ama malesef sakat:( |
fildişinin solbeki zoka.adam lastik top gibi. yerinde dıuramıyor. bi bakıyosun ileri çıkıp orta kesiyo bi bakıyosun aynı atakta defansta top karşılıyo. bu adam sol açıkta da rahat oynar. bi dahaki maçta dikkatli izleyin(ismini yanlış hatırlıyo olabilirim) |
Ben trinidadlı Sancho'yu beğendim,adam Zlatan'ı bitirdi,savunmada heryere koştu. |
AYnen hocak, adamin ismi Zoka degil Boka ama. Bence de iyiydi, yine ayni takimda solda oynayan Akale de iyi bir isim tabii, Zokora da cok klas bir futbolcu, ama alinmasi biraz zor gibi. |
dün akşam yaya toure ye hasta oldum fildişi'nde süper adam.ayrıca zokara da çok iyi.. |
fildisinden boka akale keita ve zokora arjantinden mascherano ve tobagodan samuel goze batan isimlerr |
Alıntı:
|
ben isveç den wilhemson adam manyak yaw süperdi bence |
yaw fildişinin sol bek ini ben çok beğendim adını moka diye hatırlıyom ama :D siz boka demişsiniz o heralde gerçi fildişi nin komple defansı bence çok iyi oyuncular özelliklde hücumda çok etkilililer ben fildişini hiç böyle beklemiyordum Arjantin bence karşılaşabileceği en güçlü rakiplerden biriyle oynadı... |
iranın ortasahasını cok begendim özellikle ali karimi ve javad nekounam.hashemianda cok etkili. |
ali karimi zaten Bayern in yıldızlarından çok çok iyi oyuncu hashemian da paso almanyada bundesliga klüplerinde oynuyo fazla izlemedim ama almanya da tutunduğundan belli zaten nekounam ı da FM oynadığım için biliyorum oyunda iyide gerçekte izlememiştim ben de beğendim:D |
Omar Bravo(Meksika),Yaya Toure(Fildisi), |
angoladan maçanga |
trinidad tobogo daki sancho defanstaki uzun saçlı oyuncu |
ekvadorun defanstaki iki oyuncusu espinoza ve kaptanları hurtado ikisi bütün takımı yönetiyo müthiş youncular bence daha erken ama izleyip görücez...başkada f.sahillerinden zokorayı beğendim..unutuyodum ekvadorunön liberosuda cok kalite bi adamdı mendezdi galiba adam ne pres yapıo bea .. |
ekvador:espinoza,delgado:D fildişi takımının hepsi :eek: ama yaya toure ve boka ayrıca manyaktı |
f.sahilleri ile ekvadoru dikkatliceizleyelim cok ii oyuncular var o takımlarda bence ... |
çek cumhuriyetinden rosicky'i beğendim ama yanılmıyosam barcelona aldı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
06 / 07Borussia DortmundFC Arsenal London 11.700.000 |
Alıntı:
|
Fildişi'nde hemen hemen kalitesiz adam yok gibi.Çoğu zaten tanınıyor artık.Drogba süperdi bence.Bugün Fotospor'da Beşiktaş Drogba'yı kiralamak istiyor gibi bir haber vardı.Belli ki asparagas ama hayali bile güzel.Ayrıca Boka ve Zokora'yı çok beğendim.Ekvator'da da Espinoza çok sağlam. |
Türkiye`de Saat: 10:29 . |