![]() |
arkadaşlar aslında çok kışı var takım başlı başına değişmeli...evet aslında sizlerinde dediği gibi başta baki,tandoğan,üzülmez,yozgatlı,rıco... gerçekten şanlı kartalıma çok yazık oluyo.transfer yapılmak için yapmayın lütfen...biraz kartal duruşunu benımseyın...bu arada ÇARŞI BUNADA KARŞI..... |
tabikide İBRAHİM ÜZÜLMEZ yeter artık |
baki rüştü ali yozgatlı |
ARKADAŞLAR BENCE KİM KALIR.HOLOSKO-BOBO-TELLO-DELAGADO(ODA YEDEK)SERDAR ÖZKAN HARİÇ HEPSİ |
bakı |
ibrahim üzülmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zz |
Alıntı:
|
1. Gökhan Zan (cam adam) 2. i.Üzülmez (deli ne yapsa yeri) 3. Ali Tandogan (sürüngen) 4. Yozgatli (özürlü) 5. Serdar Özkan (deli Fi$ek) 6. Rüstü (fb li) 7. Hakan Arikan (Gazma) 8. Baki (Hitman,Kasap) 9. Gordon (Tipten Kaybediyor) 2 kisi daha bulsam komple takim olacak. onlarda var aslinda ama bunlar favorilerim |
hepsi gitsin a.q |
baki-üzülmez-tandoğan-rico-gordon-rüştü-hakan-yozgatlı-bobo |
1. baki mercimek 2. ibrahim uzulmez (jubile yapsın artık) 3. yozgatlı |
Gonderilmesi gerekenler : Baki, Uzulmez,Gokhan Zan,Tandogan,Delgado,Rico,Tello,Nobre,Bobo(iyi paraya satsinlar),Gordon,Yozgatli, Hakan Arikan |
naptın mustech butun takımı yolladın para bol galiba :) |
Alıntı:
zan bunu bu macta yapmiyor her mac yapiyor |
gönlünde siyah ve beyaz renklerden başka renkler olmayan ben hernekadar hep destek tam destekcide olsam,artık canım cok acıyor.takımımızın birzcık ümit verici olduunu görebilsem oda yetecek ama yazıkki yok,yok işte.yönetimin yanlış strateji izlemesi,yanlış oyuncu transferleri derken bu noktadayız.bi adım dahi ileri gidemiyoruz.yeter artık karakartalımı ucurun... |
Bakiii :D Ama ben İ.ÜzüLmez'inde gtmesini istiorum.. |
baki baki baki....... |
bence -baki ,yozgatlı, |
1.Üzülmez (kilavuzu karga olanin burnu mokdan cikmaz) 2.fenewliler 3.Baki KALSIN (ilk ikiden kurtulalim yeter |
baki-ali tandoğan-ibrahim üzülmez-mehmet yozgatlı-rüştü-serdar özkan |
Gitmesi Gerekenler Spor 1.Rüştü Reçber (fenerli olduğu için) 2.Baki Mercimek (Futbolcu mu ne belirsiz ) 3.İbrahim Üzülmez (Anadolu takımında oynar bizim takımda oynayacak kapasitede adam değil) 4.Gökhan Zan ( alexe kafa vurduruyor milli takımı bile yakıyor.Sakatlıktan kurtulamıyor. 5.Shildenfeld ( Boşuna transfer edildi ) 6.Cisse ( Bize Aureli gibi Guinti gibi adam Lazım.Savaşmıyor bu adam düz topçu.) 7.Mehmet Yogatlı (hem fenerden geldi hem sakat bedavaya transfer edildi.Paralar sokağa atıldı ) 8.Ali Tandoğan ( Anadolu takımında iyi oynar ama büyük takım olacaksak büyük düşüneceksek bizde oynamamalı ) 9.Bobo ( Artık gitmeli bunu belli etmeye başladı en önemli maçta takımı yaktı.Hem bu sene giderse takım parada kazanır.Yerine iyi bir oyuncu bulunur. 10.Ricardinho ( İlk geldiğinde çok ümitliydim.Ama geçen sezon sonunda gönderilmeliydi.u sezon böyle olacağı belliydi. 11.Serdar Kurtuluş ( Bütün sezon takıma fayda sağlayamadığına göre ciddi sakatlığı var.Varsa da seneyede bence fayda sağlar diye zaman tanınırsa Şampiyonlukta bize hiç bir takım zaman tanımıyor o yüzden acımak ve duygusallığa yer yok ) Teknik Direktör:Ertuğrul SAĞLAM ( Adam gibi adam olabilir ama bu sonsuza kadar Beşiktaşı çalıştıracak anlamına gelmez Anadolu takımı çalıştırır.Ama bize en azından Lucescu gibi kurt, babacan bir teknik direktör lazım. Sinan Engin:Niye geldi anlamadım.Kesin aziz yıldırım göndermiştir bizim takımı karıştırsın diye. Başkan:yıldırın demirören sportif başarı sıfır.Antrenör seçiminden dolyaı takımı uğrattığı zarar korkunç rakamlar.Yaptığı futbolcu transferleri tam bir fiyasko adamda fenerden futbolcu alma hastalığı var.15 yıl önce fenerin düştüğü hale düşürdü takımı.10 yıl geriye gitti KOSKOCA BEŞİKTAŞIM.O yüzden yazdıklarım gitmeli.Takım baştan aşağıya yeniden yapılanmalı yoksa çok kahır çeker.Çok şampiyonluklar bekleriz daha. |
Alıntı:
|
BAKİİİ |
baki kadar kafanıza taş düşsün |
Alıntı:
|
Alıntı:
kesinlikle BAKİ |
baki,ibrahim üzülmez,ali tandogan,rüstü bu adamların sadece besıktastan degıl futboldan ayrılmasını temennı edıyorum...yonetım ve hoca ıcın zaten konusmaya gerek yok bu takıma uymadıkları bellı |
Baki |
Baki diyorum.Fb maçındaki hatasını unutamıyorum çünkü :@ |
gidecekler değil gelecekler önemli, beğenmediğimiz oyuncular yedek olarak tutulabilir bence sonuçte beşiktaşda kadro geniş değil baki üzülmez bence yedek olrak kalabilir ama bu oyuncuların mevkilerinde oynıyacak gerçekten kaliteli AS lar gerekli |
Alıntı:
|
rico - yozgatlı - gordon - a.tandogan üzülmez de yedek kalıp seneye jubile yapsın :) gerceği gordonu gorme şansımız hiç olmadı kararsızım biraz |
ricardinho-gordon-i.üzülmez-baki-tandoğan-yozgatlı..bence kesin gitmeli. Nokta transferler yapılmalı..Delgado,tello takıma yararlı futbolcular..Bu tipte görev adamları alınırsa takım düzelir. |
baki bence takımın en onemli stoperi(toromanla beraber) gokhan zanda gidebilir onun yaptıgı hata daha buyuktu,bircok sampiyonlar ligi macında bzi baki kurtardı unutmayalım |
BAKİİİİİİİİİİİİİİİİİ :D :D :D |
1-Baki 2-Gordon3-Gökhan Zan 4-İbrahim Üzülmez 5-Ricardinho |
BENCE NOBRE PATLAMA FELAN DEDİK BİŞİ YAPTIGI YOK TAKIMI BOZUYO BENCE GİTMELİ GİBİME GELİYO |
Baki -gordon-tandoğan-yozgatlı |
Beşiktaş a yakışmayan ilk isim BAKİ. |
bu arada, i.üzülmezinde üstüne çok gitmemeli.yedek kalsın ve jübilesi yapılsın. hala beşiktaşlılığına en çok güvendiğim adam,faydasını göremesekte |
Türkiye`de Saat: 15:59 . |