![]() |
kesinlikle yozgatlı adam bi kere bjk li değil baki en azından savştı hep ve iyi bir beşiktaşlı.forması için canını dişine takıyor. yetenekleri sınırlı olabilir... |
yıldırım demirören |
ben rico |
yıldırım demirören |
NUMBER ONE---- MEHMET YOZGATLI NUMBER TWO---- BAKI MERCIMEK NUMBER THREE-- GORDON S. VE HEPSINDEN ÖNCE: YILDIRIM DEMIRÖRE&SINAN ENGIN :aetsch::aetsch::aetsch::aetsch::aetsch::aetsch::a etsch::aetsch::aetsch::saint::saint::saint::saint: :saint::saint::saint: |
Alıntı:
RICARDIINHO GITTI BILE:dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:: dancing: |
:questionmark::questionmark: Alıntı:
|
bencede baki, top ayasina gelince ilk dusundumuz sey """"haaayyyiiir gene haata yapacak"" |
baki,yozgatlı, |
o kadar çok kişi varki ama ilk olarak futbolcu olduğundan bile şüphe duyduğum Gordon Schildenfeld ikinci ise mehmet yozgatlı |
baki,rüştü,hakan arıkan |
yozgatlı bu sene hiçbir işimize yaramadı.bide gordon schildenfeld baki bile ondan daha iii kardeşim |
yildirim demiroren ve Sinan Engin! bunlar once gitmeli lazim |
baki |
İllaki Baki ... |
baki ilk önce geliyor 2. ali tandoğan |
[quote=eagle_1903_;619122]o kadar cok gidecek adam varki secme konusunda kararsızım ama baki ve yozgatlı bi adım önde sonrada rüştü gitsinnnnn |
vallah bana göre: Baki Mercimek Mehmet Yozgatli Ali Tandogan Gordon Schildenfeld Ibrahim Üzülmez jübile yapsin Mehmet Sedef kac senedir bir gelisme yok |
:D baki ve tandoğan gitmeli |
bakı ve mercimek:D |
ibrahim üzülmez !!!! |
bencede baki bjk hiç yakışmıyor |
baki tabikide adam top oynuyacagına gitsin evinde mercimek ayıklasın :d |
bencede baki ama baki yi geçen senede göndermeye çalıştık alan olmadı bu sene olurmu sizce |
kesinlikle baki |
ALLAHIM BANA SABIR VER YA BAKİ İSMİNİ DUYUNCA ARTIK FITTIRASIM GELİYOR.İLK ÖNCE ONU BU TAKIMA KOYANIN...ULAN ADAM DİYE OYNATIYOR ERTUĞRUL HOCADA ONU YAAAAA. YA BU KADAR OLMAZ.BU KADAR REZİL Bİ OYUNCU OLMAZ.BAKİ GİTMELİ ACİLEN.İŞTE BİZİM BİRYERLERE GELEMEDİĞİMİZ BELLİ DEĞİLMİ BAKİ GİBİ ADAMLARI GETİRİYORUZ.ANLAŞILAN BU YÖNETİM ADEM DURSUN FACİASINDAN DERS ALMAMIŞ .ZATEN HANGİSİNDEN DERS ALDIKİ.BAKİ GİTMELİ.M.YOZGATLI GİTMELİ.RİCARDİNHO DA SATILMALI. BOBO KESİNLİKLE GİTMEMELİ. |
bence ricardinho ve ibrahim üzülmez gitmeli önce, onlardan sonra baki. çünkü artık bu ikisinden hiç verim alamıyoruz, bu yaştan sonra da ne kadar çalışsalar birşey olmaz. ama mehmet yozgatlı için aynı şeyi düşünmüyorum. daha fazla fırsat verilse güzel şeyler yapabilir bence. |
valla o kadar saçma sapan adamlar var ki sıraya koyamıorum baki,ib.üzülmez,mehmet yozgatlı,ali tandoğan,gordon |
tabikide baki |
b. mercimek , r. rençber , g. zan , m. yozgatlı , i. üzülmez , a. tandoğan , gordon ilk etapta bunlar gönderilmeli BEŞİKTAŞ'ın hayrı için |
baki ve yozgatlı birde bir işe yaramayan gordon... |
İLK ÖNCE DEMİRÖRENDEN KURTULMAMIZ GEREKİYOR SONRASI ZATEN GELİR DEMİRÖRENDEN KURTULMADIĞIMIZ SÜRECE DAHA ÇOK GİDECEK FUTBOLCU ANKETLERİ YAPILIR |
bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
hepsini göndereceksin anadoluya gidip(nice çevherler var)başarıya susamış şımarmammış ruhu hala amatör oyuncularla yepyeni bir takım kuacaksın külübün başınada adam gibi adam getireceksin bak bakalım beşiktaşı kim tuıtar. |
Baki Mercimek , Gordon İ. Üzülmezde artık bıraksın yerine oynayacak genç oyuncularımız car karşıyakadan sezer sezgin gibi |
gitmelii baki ve tandoğan diyorumm bn:ciao: |
gidecek çok var! biz kalacaklari konusalim. |
Baki Mercimek gitmeli yanında demiörenide götürmeli bence... |
baki, yozgatli yada i. üzülmez |
onu bunu bilmemde Kaş gitmemeliydi. |
Türkiye`de Saat: 15:53 . |