![]() |
Baki |
baki ve üzülmez ricardinho yozgatlı gordon buNlar 0 lık adam üzülmez fln koşamıyo abi bize yıldız lazım.. |
sen 11 ki$iyi takımdan yollarsan ne olur be$ikta$ın hali onların yerlerini dolduracak kadar paramız var mı?$uanda bence 4-5 oyuncudan ba$lanmalı cisse falan $imdilik en azından kalmalı... bu arada arkada$ yıldız lazım demi$ bize yıldız değil gençler lazım. |
baki gitmeli ama en önce o deqİl rico paşa yozgatlı ne yaptı sezon boyunca herşey sevgi DeqiL. |
Alıntı:
|
tabıkı bakıııııııııııııı |
baki ve i.üzülmezz |
Walla futbolcu olarak bilmem ama yıldırım demirören gitse şampiyon olmuş kadar sevinicem |
bakı ve demıroennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
hepsı gıtsın |
GİDECEKLER Beşiktaşta ilk gidecek tüm futbolcular olmalı ve yeni bir teknik heyet derhal görevlendirilerek o heyetin yeni bir takım kurması gerekir derim.Bu günkü maç bir rezaletti.Taraftarın yüzüne nasıl bakacaklar bakalım. |
evet hepsi gitsin... |
holosko aydın delgado ve serdar özkan hariç hepsi gitsin. |
baki.ibrahim üzülmez.yozgatlı.ali tandogan.rüştü. |
ali tandogan .baki mercimek |
tek tek saymakla olmaz toplu nasıl imza attırılıyorsa toplu kovalım gitsin baki deli kaptan üzülmez ali yozgatlı... |
Daha kestirme olsun,Diatta'yı beğenmeyip Gordon' u alanlar gitmelidir. |
kesinlikle mehmet yozgatli gitmeli |
bobo hariç hepsi aynı anda gitsin artık ben seneye bu kadrodan bobo dıuşında tek bir allahın kulunu görmek istemiyorum. hiç biri bu formaya layık değil. |
o kadar isim var ki sayılacak,beşiktaşlının derdi bitmez |
valla bence gidecekleri degil de kalacakları solersek daha kolay olcak sanırım |
gökhan zan çok sakatlanıyo onemli maçlar oncesi |
baki,gordon,ali tandoğan,ibrahim üzülmez,rüştü,richardinho!!!!!!!!!!!!!! |
neden birden fazla saydığımı sorarsanız bunları toplasan ancak 1 futbolcu ediyor!!!!!!!! |
Gidecek : Ali tandogan, Ibrahim uzulmez, Baki mercimek, aynen richardinhonun dedigi gibi toplasan 1 futbolcu etmez.. |
Buraya daha öncede yazmıştım ama bakıyorum liste git gide kabarıyor, içimden kalacakları yazmak geliyor canıma yetti artık bu futbolcular, top yekün bi değişiklik lazım ama en başta da; baki,gordon,richardinho !!! |
yozgatlı ve ricardinho |
KalacakLaR : Holosko - Toraman - Delgado - Cİsse - Rüştü - Gökhan Zan - Tello - Nobre (Formda yoksa o da GİTMELİ ) - Aydın Karabulut |
İlki milki kalmadı artık,en az 8-10 futbolcu gitmeli... |
M.Yozgatlı , Gordon , Baki ve Üzülmez yedege cekilmeli artık |
başda erturul ve demirören sonra futbolcuya da gelir sıra |
gitmesi gereken birçokk oyuncu war. ama en başta baki bence.Çünkü bence onun kapasitesi 2. lig takımlarına göre |
BOBO |
bilmiyorum ama besiktas.com giitikce düşüyo diğer takımlar önde herkes maille yada msn den haber versin taraftara googletaraftar.com googlebesiktas.com ha gayret geçelim ya şunlarıııııı |
tartışmasız baki:hello:. |
tabi ki baki ama yozgatlıyı gönderirlerse yanlış yaparlar onun gb tocu yok adam fb de nasıl döktürüyodu |
baki - bobo(satılık olarak gitsinde para kazandırsın azcık) - ricardinho - higuain(bu adamı göndermemeleri Lazım bu adam harika oyuncu ama ertuğruL hoca oynatmadı oynatmadı beğenmedik dedi inş gelecek sezon forma giyer:)) |
yazgatlı |
GELDİĞİNDEN BERİ HİÇ BİR İŞE YARAMAYAN MEHMET YOZGATLI |
üzüLerek SölioRum ßaki :( ELinden GeLeni yapıoR aMa yetMior... |
Türkiye`de Saat: 08:15 . |