![]() |
cisse gelse her mac full ceker ve en az 20 bin kişide dışarda kalır |
cisse yanında luis saha ne güzel olurdu dimi?her maç kartal 3-4 atardı harika hayali bile güzel |
bence bize Geremi-Riquelme ve Kanoute lazım Wiltord zaten gelecek sezon sonu ! |
Mrblar:) Bence Ajax´da oynayan Babel var, muthis bir yetenek, madem o kadar para verilecek bu adama versinler. Alem forvet gorsun |
Mrblar:) Bence Ajax´da oynayan Babel var, muthis bir yetenek, madem o kadar para verilecek bu adama versinler. Alem forvet gorsun |
Valla ben bu son maclari izledikten sonra korktum ve artik her gelen forvet (yeterki gol atsin!) kafi´dir. |
bence genç isim yapmamış futbolcular olursa dik gelir. |
bence cisse alınmalı nouma gibi bir fiziği var hem siyahi golcü bu takımı daha çok ateşler en önemlisi fener zenci sever |
cisse bizim ilacımız baskası yalan olur benden solemesi yanınada wiltord yaşlı demeyin arakadaslar wiltord için lyonun en golcu oyuncusu bu senki haberiniz olsun bu 2si yanyana inanın turkiyede ve avrupada iş yapar bence orta sahayada klebersonun yanına alabiliyosan rosickyi veya gravesen evet biliyorum biraz hayal ama artık pamuk eller cebe rezil ettiniz beşiktaşı yönetim kıyın paranıza |
Sevillanın golcüsü bence Başiktaş için en iyi seçin nedini uzun hava hakimiyti olan ve yerden de fuleli bir stili var.. |
arkadaslar hepsi güzrl hos süper futbolcular ama siz zanediyormusunuz bizim ....yönetim bu oyunculardan birini alsin , bence giderler yine en öynce türkiyede ne kadar sagda solda futbolcu varsa onlari alirlar (mesela ergün pembe , ümit özat ) sonra giderler disaridan yasi 32-33 bir iki adam alirlar tamam sonra seneye yine hüsran yine hüsran , bence bu yönetim degismeli iyi bir yönetim olsaydi carew i göndermezlerdi ve simdi bizde forvet arayisinda olmazdik.... |
Alıntı:
|
insallah öyle olmaz ama ya...bu sene tigananin raporuyla hareket ederler insallah.... |
cisse yi tek geçerim. |
Cisse hade gel bize o kadar mesaj yazdık.. |
bence cısse veya kanoute alınsın bu ıkısıde ıs yapar ama kluvıert alınmasın cunku sakakt ııyılesmıs dıyolar ama sakat adama paara vermesınler |
evet abı bu yonetımın transfer ısını tıgana bıraksınlar ve gorun gecen bjklı bı yonetıcıyle gorustum de dedılerkı wıltord zor ama tıgana fransız getırcek mıs bılıglerınıze subnarım ben duyduklarımı soyluyorum ınsallah su fransız genclerı getırır tıgana ama cısse yı en cok ben ısıtoyrum |
evet abı bu yonetımın transfer ısını tıgana bıraksınlar ve gorun gecen bjklı bı yonetıcıyle gorustum de dedılerkı wıltord zor ama tıgana fransız getırcek mıs bılıglerınıze subnarım ben duyduklarımı soyluyorum ınsallah su fransız genclerı getırır tıgana ama cısse yı en cok ben ısıtoyrum |
dibril cisse den baska olamaz:D |
bakalım kimi alacaklar sabırsızlıkla bekliyoruz. |
bence taraftarin yeniden ilgisini cekecek deli(hirsli),yuregiyle oynayan bi futbolcu lazim...bu yuzden en iyi secenek cisse gibi geliyo bana |
bu isimlerden kanoute bu listede iş yapıcak tek isim. |
ağalar cisse de iyi topçu ama. kanoute hepsinden iyi. hem tigananın çıkarttığı isim. hava toplarında hakim olması bu listede onu öne çıkarır. cisse de hava toplarına hakim olsydı cisse derdim |
cissenin gene ayagi kırıldı... o yuzden kanuote ama gelmıyecek onuda bılıyorum:) |
frederic kanoute bize en uygun forvet bu listeden |
cisse kartalımıza yakısır beaaw karizma adam |
Cisse gelsinde ezikler futbolcu görsün |
bence cisse gelsin :D |
kesin cısse gelmeli |
Yukarıdaki seçenekler içerisinde bence en iyisi Louis Saha ama aldığımız Bobo 1-2 yıl içinde yukarıdakilerden hepsinden iyi olacak diye düşünüyorum. |
baska golcu yokmu cisse ayagı kırık klavert yaslı degirleri iyi olsaydı daha iyi takımda oynardı biz sizin babaniziz carsi ne derse o olur bu sene ligi zıplatacagız hop hop diye yeni bestelerle dunyayı sarsacagizz |
baska golcu yokmu cisse ayagı kırık klavert yaslı degirleri iyi olsaydı daha iyi takımda oynardı biz sizin babaniziz carsi ne derse o olur bu sene ligi zıplatacagız hop hop diye yeni bestelerle dunyayı sarsac admın: salvadoru sılermısın o da benim de boş boşuna kalmasın orada |
Türkiye`de Saat: 20:58 . |