![]() |
Besiktasimizin Yeni Forvetti Simdi herkes transferden bahsediyor ve herkes kendine gore bir forvet beyeniyor. Besiktas hangi forveti alsin? belki senin istedigin yoktu ama ben bu sitedeki butun konulari actm ve baktim ve sizin istediginiz butun forvetleri buraya ankete koydum bence eksik yok su anda |
kardeş Cisse gelsin alem golcü görsün. |
gelsin abim ama bakalim buradakiler ne dicek hangi forvet gelsin diye |
bence Kanoute alınsa daha iyi olur Cissede fark etmez aslında ancak ben kanoute'nin oynayışını biraz henry'e benzetiyorum bence Kanoute ! ancak bu listeden kimi alırsan iş yapar ! |
evet tribertia bende ondan hazirladim bakalim ne cikacak ama boyle insanlar aktif olmassa hic bsiey olmas anketten, |
ya acaba nası daha çok üye ve daha çok katılımı sağlayabiliriz onu düşünüyorum anketler konular bir sürü insanın konulara yazı yazması lazım aslında neyse daha yeni gerçi forum yakında daha iyi olur ! |
Ben o anketten 2 isim istiyorum... Djibril Cisse ve Gökhan Ünal.... Şu an da Gökhan Güleçin yanına Cisse mükemmel olur, Gökhan Ünal da kulübedeb çıkar atar... Ama Cisse transferi zor görünüyor... Benim aldığım duyum Kluivertla anlaşıldığı şekilde... Nası olursa olsun Beşiktaşımızın hayrına olsun . . . |
beşiktaşa zenci forvet gelsin pascal nouma gibi taraftarla bütünleşebilecek bi oyuncu.. |
ula çok abartılı isimler koyulmuş biraz üsturuplu sallayalım |
tamam ama ben bizim siteyi arastirdim ve herkes bu isimleri soyluyor bende ondan anket actim |
Alıntı:
|
Bunlar bizi aşar Selam arkadaşlar , Saydığınız adamların hepsi süper ama bir ikisi haricinde kalanlar bizi aşar..Mesela Makaay... |
Tigana şuan Fransa da defansa ve forvete topçu bakıyormuş ilgilendikleri ülkelerde şöyle ingiltere fransa ispanya. sabırsızlıkla bekliyorum. |
karabey oyle ama orta sahaya daha iyi bir oyuncu alsak iyi olur, klebersonun yanina mesela |
su anda Cisse 1. Makaay 2. Saha ve Kanoute 3. |
beyler Tigana M,bami - Kalou -Bendy nin menacerleri ile görüşmüş bence forvet listesine Kalou yuda eklemek lazım ! |
nasil eklicem? |
dur ben odini görünce söyleyim :D |
bence en iyisi kanoute o alınmalı.adam hem süratli hem yırtıcı hem de son vuruşları çok iyi. |
Alıntı:
|
Benim adayım Louis Saha, alınabilirse... |
ben cisse diorum ama bize gelecegini de hic sanmiorum... |
Cisse için bizim yönetim 12 milyon euro versinler alırız ! |
Alıntı:
o paraya gelecegine hic gelmesin daha iyi |
cisse alırız nolacak ki |
saha yada cisse gokhanın yanına koy fırtına olur beeee |
alalim saha yi bence en iyisi o isimleri gecenlerinin arasindan |
arkadaslar cogunuz yanılıyorsunuz saha ve cisse tam bir yıldız ama her yıldız takıma katkı yapmıyo.Yarın öbür gün bir sıkıntı olsa bu oyuncular sorumluluk almazlar ama Kanoute böyle değil tam bir takım oyuncusu onun Beşiktaşımıza cok yararlı olacagını düşünüyorum.İnş gelir |
benim icin kimin gelecegi degil besiktasa yararli olup olmayacagi önemli |
bence pascal la ilhan olsun forvet .süper bi ikili olur .ya nolyr pascalı alalım oynamasa bile sırf o geldi die tribünler dolar |
cisse saglam oyuncuya acayib hizli ve golcü bizede bu lazim bobo nun yanina süper yakisir |
cisse gelse güzel olurduda sadce parayla olmuyo bakalım adam türkiyeye gelmek istiyomu |
Valla saglam bir Ilhan Mansiz´i ve Cisse´yi durduracak takim göremiyorum! |
Alıntı:
|
saglam ilhan mansiz biraz zor ve cisse de besiktasa yararli olmaz oda ailton gibi bos cikar malesef :D |
bence kluivert olmamalı..onun işi bitmiş..Kanoute = Henry... Kanoute'nin oynayış şekline hastayım..fiziği,hızı harika..beşiktaşımız onu alırsa fırtına koparırız..ayrıca anket için teşekkür |
Gökhan Ünalı istiyorum |
Ben Schalke 04 de Kevin Kuranyi yi cok begeniyorum....ama bjk ye gelecegini zannetmiyorum |
Cisse gelse çok iyi olurdu,güçlü bir hücum oyuncusu |
cisse gelse çok iyi olur ama bence gelmez |
Türkiye`de Saat: 14:01 . |