![]() |
cisse gelse her mac full ceker ve en az 20 bin kişide dışarda kalır |
cisse yanında luis saha ne güzel olurdu dimi?her maç kartal 3-4 atardı harika hayali bile güzel |
bence bize Geremi-Riquelme ve Kanoute lazım Wiltord zaten gelecek sezon sonu ! |
Mrblar:) Bence Ajax´da oynayan Babel var, muthis bir yetenek, madem o kadar para verilecek bu adama versinler. Alem forvet gorsun |
Mrblar:) Bence Ajax´da oynayan Babel var, muthis bir yetenek, madem o kadar para verilecek bu adama versinler. Alem forvet gorsun |
Valla ben bu son maclari izledikten sonra korktum ve artik her gelen forvet (yeterki gol atsin!) kafi´dir. |
bence genç isim yapmamış futbolcular olursa dik gelir. |
bence cisse alınmalı nouma gibi bir fiziği var hem siyahi golcü bu takımı daha çok ateşler en önemlisi fener zenci sever |
cisse bizim ilacımız baskası yalan olur benden solemesi yanınada wiltord yaşlı demeyin arakadaslar wiltord için lyonun en golcu oyuncusu bu senki haberiniz olsun bu 2si yanyana inanın turkiyede ve avrupada iş yapar bence orta sahayada klebersonun yanına alabiliyosan rosickyi veya gravesen evet biliyorum biraz hayal ama artık pamuk eller cebe rezil ettiniz beşiktaşı yönetim kıyın paranıza |
Sevillanın golcüsü bence Başiktaş için en iyi seçin nedini uzun hava hakimiyti olan ve yerden de fuleli bir stili var.. |
Türkiye`de Saat: 01:00 . |