![]() |
arkadaslar hepsi güzrl hos süper futbolcular ama siz zanediyormusunuz bizim ....yönetim bu oyunculardan birini alsin , bence giderler yine en öynce türkiyede ne kadar sagda solda futbolcu varsa onlari alirlar (mesela ergün pembe , ümit özat ) sonra giderler disaridan yasi 32-33 bir iki adam alirlar tamam sonra seneye yine hüsran yine hüsran , bence bu yönetim degismeli iyi bir yönetim olsaydi carew i göndermezlerdi ve simdi bizde forvet arayisinda olmazdik.... |
Alıntı:
|
insallah öyle olmaz ama ya...bu sene tigananin raporuyla hareket ederler insallah.... |
cisse yi tek geçerim. |
Cisse hade gel bize o kadar mesaj yazdık.. |
bence cısse veya kanoute alınsın bu ıkısıde ıs yapar ama kluvıert alınmasın cunku sakakt ııyılesmıs dıyolar ama sakat adama paara vermesınler |
evet abı bu yonetımın transfer ısını tıgana bıraksınlar ve gorun gecen bjklı bı yonetıcıyle gorustum de dedılerkı wıltord zor ama tıgana fransız getırcek mıs bılıglerınıze subnarım ben duyduklarımı soyluyorum ınsallah su fransız genclerı getırır tıgana ama cısse yı en cok ben ısıtoyrum |
evet abı bu yonetımın transfer ısını tıgana bıraksınlar ve gorun gecen bjklı bı yonetıcıyle gorustum de dedılerkı wıltord zor ama tıgana fransız getırcek mıs bılıglerınıze subnarım ben duyduklarımı soyluyorum ınsallah su fransız genclerı getırır tıgana ama cısse yı en cok ben ısıtoyrum |
dibril cisse den baska olamaz:D |
bakalım kimi alacaklar sabırsızlıkla bekliyoruz. |
Türkiye`de Saat: 20:22 . |