![]() |
bu adamı kazanamazsak yazık olacak |
İdda ediyorum messiden daha yetenekli ama nedense sahada kullanamıyo:( |
Alıntı:
kazandırılmak gibi bir çabası yok ki... |
çok bile süre verildi kendisine |
İbrahim Akın göze giriyor Teknik direktör Tigana ile yaşadığı sorunlar nedeniyle uzun süre formaya hasret kalan İbrahim Akın'ın antrenmanlardaki performansı parmak ısırtıyor. Tigana'nın, G.Saray maçının sonlarında oyuna alarak 'af' sinyali vermesinin ardından hırsıyla dikkat çeken genç futbolcunun yakın bir gelecekte patlama yapması bekleniyor |
Alıntı:
|
İbrahim Akından şans verilirse patlama bekliyorum bu sistem tam ona göre |
ibrahim akın anca saç baş yoldurur. |
ibrahim akini taniyamiyom eski ibo nerdee berbat oynadi bugün sanki sakat oynatmislar gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kendine güvenenleri hayalkırıklığına uğratmaya devam ediyor |
Alıntı:
|
daha iyiy olacak umarım kendine güvenmesi gerekiyor bir de pas vermeyi denemeli :) |
arka arkaya oynamalı öyle karar verilmeli |
bunları bu oyunlarıyla arka arkaya oynatma gibi bir lüksümüz yok şu anda ne yazıkki... |
yazik ediyorsun ibo kendine kendine gel artik oyna biraz cunku yeteneklisin kaybetmesin besiktas seni.. |
Uzun bir aradan sonra ilk 11’de sahaya çıkan ancak bekleneni veremeyen İbrahim Akın’a takım arkadaşları sahip çıktı. 20.03.2007 ‘Kötü futbol etkiledi’ Sakat Bobo’nun yokluğunda ilk 11’de şans bulan İbrahim Akın, performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Maçın ikinci yarısında yerini Gökhan Güleç’e bırakan genç futbolcuya, takım arkadaşlarından destek geldi. Siyah-Beyazlı ekibin kaptanlarından Koray Avcı, boş tribünler önünde futbol oynamanın zorluğuna dikkat çekip, “Hepimiz olumsuz atmosferden etkilendik” diye konuştu. ‘Sana ihtiyacımız var’ Beşiktaş’ın önünde uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Koray, İbrahim Akın’a, “Lig ve kupadaki kalan maçlarda sana ihtiyacımız olacak. Moralini bozmana gerek yok. Birimizin açığını diğeri kapatacak ve mutlu sona ulaşacağız” diyerek destek verdi. Koray’ın bu tavrı takım içinde takdir toplarken, diğer futbolcuların da Akın’a destek olup, moral verdikleri bildirildi. |
Biz de sahip çıkalım biraz zaman tanıyalım kenidne gelecektir. |
bence bulunması zor bir oyuncu ama kiymetini bilmiyor tigana gönderdikten sonrada kıymete biner ah keike göndermeseydikte bizde oynasaydı diye başlarını çok vurarlar :D |
Kendine gel İbo biz kaç oyuncuya bu kadar sabır gösterdik seni hala seviyoruz bunu bil;) |
seviyoruz da biraz iyiye giden br şeyler görmek istiyoruz artık İ.Akın da... ne bilim uzaktan güzel bir şut çekse bile mutlu olacam ben valla kalenin ağzında topu havaya dikmesin en azından... |
BENCE GİTSİN...Adam zorla kalıyor sanki bizde |
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifİbrahim Akın da uyarıldı TEKNİK heyet genç futbolculara göz açtırmıyor... Son haftalarda performansında belirgin bir düşüş gözlenen Burak'tan sonra yeniden forma bulmaya başlayan İbrahim Akın'ın da özel hayatına özen göstermesi konusunda uyarıldığı öğrenildi. Genç futbolcunun, "Bu konuda kaygınız olmasın" yanıtını verdiği öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bi adamın üstünde bu kadar oynanmaz 1 maç oynat 5 maç oynatma sabrettik nereye sabrettik adam sahaya çıkmıyoki oynat arka arkaya 5 maç görelim he olmazsa yolla kirala yedek bırak ama bi izleyelim adamı |
tuncayın fenere yaptığı katkıya bakıyorum sinirlerim bozuluyo. ibrahim tuncaydan 2 kat daha yetenekli ama ortada yok ısrar eden yok sadece oynadan eleştiri |
tigana gitmezse sezon sonunda ibo gider |
İnadına İbrahim Akın!!! |
Akın affedildi! Beşiktaş, dün akşam kendi sahasında oynadığı Antalyaspor maçından sonra bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç için çalışmalara başladı. Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile oynanacak Türkiye Fortis Kupası rövanş maçında Koray ve Nobre'nin sakatıkları sıkıntı yarattı. Dün akşam oynanan Antalyaspor maçında sol üst adelesinde yırtık oluşan Mert Nobre ve daha önceden aynı yerden sakatlanan Koray için doktorlar seferber oldu. Siyah - beyazlı takımın doktorları bu iki futbolcuyu rövanş maçına yetiştirmeye çalışıyorlar. Bu arada Yunanistan - Türkiye maçında sakatlanan İbrahim Üzülmez, bugün yapılan antrenmanda teknik direktör Tigana ile görüşürek durumunun iyi olduğunu ve Fenerbahçe maçında ilk 11'de oynamak istediğini belirtti. Tigana'da İbrahim Üzülmez'in bu isteğini olumlu karşılayarak Fenerbahçe maçında İbrahim Üzülmez'i sahaya sürmesi bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş'ın Tigana ile yaşadığı sorunların ardından paf takıma gönderilen İbrahim Akın, bugün yapılan antrenmanda yeniden A takımla çalışmalara başladı. Fransız teknik adamdan özür dilemediği öğrenilen menajer Ali Gültiken aracılığıyla ve siyah - beyazlı yönetimin isteği üzerine tekrar A takıma çıktığı öğrenildi. Ancak böyle bir ortamda İbrahim Akın'ın yeniden kadroya girip girebeyeceği merak konusu oldu. İlerleyen haftalarda Tigana ihtiyaç duyarsa ve hazır olduğunu hissederse bu oyuncuya görev verebilir. 22.04.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
tiganada bu inat varken zor |
ibrahim de bu sorumsuzluk varken daha da zor... |
ben ibrahim akının kötü oynadığını hiç zannetmiyorum. vasatın altına düştüğünüde görmedim. gol kaçırabilir egoist davranmış olabilir ama kötü oynadı diyemem |
sorumsuzluk derken oynamasını kastetmemiştim, murat şahin de kupa maçlarında bile kendisine şans verilmemesine rağmen çıkıp bjk forması için sonuna kadar savaşıyor ve hiç sesini çıkarmıyor, keza m.doğan aynı şekilde sabretti ve sonunda hakettiği formayı aldı. İ.Akın bana bu oyuncular kadar profesyonel davranmış gibi gelmiyor. Sürekli çıkan antreman yapmıyor haberlerinin de yanlış olduğnu düşünmüyorum çünkü 3 senedir çıkıyor bu haberler bir olur iki olur ama hepsi de yalan olmaz. Önce saha dışında sorumluluğunu yerine getirecek İ.Akın sonra saha içindeki performansına bakarız ki ben onu da beğenmiyorum. İki çalım atmak iki drippling yapmak iyi oyunsa burak da bunu bir çok maçda yaptı ama şimdi eleştiri alıyor İ.Akın fizik olarak burak dan da kötü bir oyuncu, eskiden şut falan çekerdi artık onu bile beceremiyor. O hazırlık maçında saçma sapan bi tavır sergilemese şu an zaten forma ondaydı. Kendini ne sanıyor İbrahim önce bunu sormalı kendine, BJK için geleceğin en önemli yeteneklerinden ama şu an BJK için hiç bir faydası yok böyle gereksiz triplere girmemeli. Diğer abileri gibi sabredip sahada konuşmalı. O forma lafla deil alın teriyle kazanılır. Daha yaşı genç bu kaprislere giriyorsa benim tek anladığım BJK da kalmak istemediğidir zaten öyle olup olmadığı sezon sonu anlaşılır. Son olarak Tigana nın İ.Akın ı oynatmama nedeni takıntı falan değildir. Fizik olarak yetersiz oluşudur. İlk 11 deki oyuncular dikkatli incelenirse neden ilk 11 de oldukları anlaşılır. Tigana nın anlayışı bu fizik en önemli nokta... İkili mücadelelerde ayakta duramayan bir oyuncu oynatmak istemiyor adam... |
http://www.fotomac.com.tr/2007/04/24...392D7875Fb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifÇocuğunun hatırına Genç futbolcuyu, yöneticilerin "Çocuğun Beşiktaşlı İbrahim'in çocuğu olsun" sözleri ikna etti. Tigana'dan özür dilemeyen İbrahim Akın'ın nasıl ikna edildiğini Fotomaç ortaya çıkardı. Yönetici Murat Çelik ile görüşen İbrahim'in, "Eşinin 4 aylık hamile olduğunu söylüyorsun. Çocuğun 'Beşiktaşlı İbrahim'in çocuğu' olarak doğsun. Bu meseleyi daha fazla uzatma. Beşiktaş'ın kıymeti gittikten sonra anlaşılır" sözleriyle ikna olduğu belirtildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Kaynak:Fotomaç |
İnş fb maçında bir sürpriz yapar. |
bu çocuğun hal hareket ve davranışlarını hiç iyi görmüyorum umutsuz vaka gibime geliyor ama Allahtan ümit kesilmez |
İlk geldiği sene attığı golleri ne çabuk unuttunuz. Öncelikle Tigana kazanmak için ne yaptı? Burak'a verdiği şansı bu çocuğumuza ne zaman verdi? İbrahim 100 tane Burak eder ama kıymetini bilene |
önce kendi kıymetini bilsin ibrahim en önemli nokta bu... |
ligin sonuna gelmişiz ve Akın a şans verilip verilmemesini tartışıyoruz.. Akın yetenekli biri bunu kimse tartışamaz.. Akın ın bu durumda olmasında kendisi kadar Tigananın da kabahati var.. Baki nin tüm hatalarına katlandı ama Akın a hazırlık maçında bile yaptığı hata için katlanamadı.. |
sivas macinda burakin yerine oynatilmali insallahda öyle yapar tigana |
Türkiye`de Saat: 12:33 . |