![]() |
Alıntı:
|
Akın ın yakaladığı bu performansı dewam ettırmesi gerekiyor...Bu gıdişle de dewam edecek gibi gorunuyor...İnşaallah iyi oyununa dewam eder... |
bizim forvetler boş kaleye atmayı sevmiyor :D |
ibrahim akını destekleyen birilerini görmek gerçekten sevindirici |
İbrahim Akın bundan iyi olamaz... Kariyerini şimdiden çizerim bu adamın... Bu sene ve seneye hiçbir gelişme olmadan aynen dvm eder... 2008 sonu bizden ayrılır anadolu takımında oynar.. yok olur gider.. belki bir ar a Gs veya Fb talip olur... jubileyi yapar.. 2 sene sonra onu kimse hatırlamaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yeteneksizlik abidesi Sabri bile antrenmanlardan sonra ekstra calisarak teknigini ve ortalarini gelistirdi, Mehmet Yozgatli surekli antrenmanlarda duran top calisiyor ve penaltilari ve frikikleri o atmaya basladi. Bizdeki oyuncularda ekstra gayret goremiyorum, Ibrahim Akin hele gelen haberlere gore en tembel oyunculardan biri. Bizde zaten bu sene basindan beri kendini iyi gelistiren oyuncular sadece Ibrahim Uzulmez, Serdar ve Gokhan Zan, bunlar da herhalde Tigana'nin antrenmanindan dolayi, kendi gayretlerinden dolayi degil. Ilk once bizdeki genclerin kafa yapisi degisecek, Besiktas seviyesine gelmis ise Avrupa'yi dusunecek, bu isler boyle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kafasinin degismesini 10 sene bekleyecek degiliz herhalde. Bence sezon sonuna kadar sans verilmeli, beklenen performans gelmezse seneye kiralanmali(satilmamali!) ve kendine gelmeli. Onu yedek kulubesinde oturtarak da elimize fazla sey gecmiyor maalesef. Sabri konusunda sana katilmiyorum. Diger maclari seyrediyor musun bilmiyorum, ama seyreden biri olarak soyleyebilirim ki gecen seneki ile bu seneki Sabri arasinda daglar kadar fark var. Gecen sene hizi ve ara sira guzel sutu disinda hicbir ozelligi olmayan duz bir kanat oyuncusu iken bu sene kendini cok iyi gelistirdi, ozellikle teknik acidan. Kendisi tipsizin teki ve en gicik oldugum GS'li ama Sezarin hakki Sezara. Gokhan Zan ise gecen senelere nazaran bence cok daha iyi. Gerci ondaki yukselis gecen seneden beri var ama bu sene doruga ulasti. Fiziksel olarak daha iyi, cok daha sogukkanli ve teknigi de daha iyi. Ama tabii ki su anda akil ve egitim olarak iyi duzeyde degil, ama su anda en iyi Turk stoper bana gore. |
Alıntı:
g.zan'a gelince bana göre hava topundan başka artı bir tane özelliği yok.bunu da her maçta görüyoruz zaten.ama sen görememişsin.dünyanın servet ile birlikte en ağır stoperidir kendisi. |
ibrahim akın sergen gibi kendini harcıyor. İBRAHİM A. kim ne derse desin mükemmel bir yetenek |
benim beğendiğim 1-ceyhun 2- ibrahim a. ama yeteneklerini boşa harcıyolar |
hazimsiz olmamak lazim |
Alıntı:
Baba buyuksun.;) :) |
nobre sakat şuan bobonun yanında oynıcak tek adam ibrahim akın olmalı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin adami sevmen de iyi oldugunu gostermez. Buragin bombos kaleye 2-3 sefer gol attigini, takimin en kariyerli adamini egoistligiyle kacirdigini hatirlamiyorum, bir donem kendini yere atmaya baslamisti, ama en azindan duzeldi ve tekrar eski formuna yaklasiyor, dun de gol atip guzel bir asist yapti. Ibrahim Akin ise 2 senedir hep ayni, dun oyuna girseydi egoist davranip goller kacirirdi ve takimin huzurunu kacirirdi. Bence bu takima zorunl kalmadigimiz surece girmemeli artik, kendini gitsin baska yerde gostersin, bizim basimizi yeterince yakti zaten. |
harcanmasına üzülürüm ama toparlanması için kendisine uzun bir süre verildi |
Alıntı:
ayrıca dün maç 3-0 olmu hala 80.dk kadar hiç kimseyi almadı ondan sonra herkes bol keseden atsın |
ben inkar etmiyorum futbolunu seviyorum hem ceyhunun hem ibrahim a. nın takım böyle olduktan sonra yedek kalsada sorun olmaz.ama bu adamı kazanmak 10 milyon usd kazanmak demek |
Alıntı:
Ibrahim Akin'a 2 senedir zaten o sans veriyor, bu sene 4-5 mac ilk 11'de basladi ve cogu macta sonradan oyuna girdi ama hicbirsey yapmadi, takima zarar bile vermedi. Sans verilmedi demeniz artik iyice kivirma oluyor, kusura bakmayin. |
Alıntı:
Ama kazanamiyoruz iste, ve bunda suc bizden cok Ibrahim Akin'in kendisinde. Bos kaleye 4-5 sefer kacirirsan, bu kadar egoistce oynarsan, gucsuz olursan, iyi calismazsan, arkadasinin golune kendin kacirdin diye uzulursen insanlar da senden sogarlar. |
benim beşiktasta sevdigim 5 oyuncudan biridir i.akın.günümüzde, türk futbolcu yetişmiyor dedigimiz dönemde, böyle yeteneklere sahip cıkmak gerekiyo.bence kiraya verilmeli 1 yıllık gittigi takımın yıldızı olur ve bize de hazır olarak gelmiş olur.böyle giderse bu işten ne i.akın ne de beşiktas kazanır ayrıca baki gibi mustafa dogan gibi runje gibi isimler bu formayı giyoyorsa i.akına bu forma kat kat helaldır. |
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifKulübede zevk aldım "Vestel'e karşı yedektim ama sahadaki futboldan büyük keyif aldım. İçim ısındı. Bu hava ile uçarız". Beşiktaş'ın kupada Vestel Manisaspor önünde sergilediği futbol, taraftarlar ve camia kadar yedek kulübesindeki oyuncuları da heyecanlandırdı. Karşılaşmada yedek soyunan İbrahim Akın, "Takımda müthiş bir hava oluştu. Ben kulübede oturdum, ama arkadaşlarımın sahadaki futbolundan ve coşkusundan büyük zevk aldım. Öyle ki bir maç da http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dorada biz çıkardık" diye konuştu. YERİMDE DURAMADIM Soğuk havaya rağmen takımın performansının ve atılan birbirinden güzel gollerin içlerini ısıttığını dile getiren Akın şunları söyledi: "Kulübede biz bile yerimizde duramadık. Eminim ki sahada oynayan arkadaşlarımız da futboldan daha fazla keyif almışlardır. Takımın iki maçta girdiği hava sezon başından bu yana görmediğimiz bir şeydi. Özlenen havayı yakaladık. Bu moralle ligde ve kupada uçarız." |
Alıntı:
|
bence türkiyenin en iyi hücuma yönelik sol kanat oyuncusu... ama o kadar boş kaleye gol kaçırdı ki tigana şans vermek istemiyor artık... ama ben onun toparlanacağına inanıyorum... |
Bu adamlar biraz uğraşılmalı.Biraz gayret gösterilmeli.Kendiside gayret göstermeli.Çünkü çok büyük bir yetenek.Bu yeteneği başka takıma gittikten sonra izlemek çok kötü olur.Onun içn dikkat. |
cok asırı sımardı acilen kendi toparlayıp kendini futbola vermesi lazım yoksa oda digerleri gibi osner ve kaybolur |
bu ibrahim akın düşmanlığını anlamak mümkün değil. |
bazen superr bazan kotuu bende anlamadım vala ibrahimi |
http://www.fotomac.com.tr/2007/02/06...DA988DAFCb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifİbrahim eleştirisi! BEŞİKTAŞ'TA G.Antep beraberliği sonrası Tigana yine eleştiri almaktan kurtulamadı. Siyahbeyazlılar, İbrahim Akın'ı tribüne yollayan Tigana için, "Böyle bir maçta İbrahim Akın gibi tecrübeli biri sahada olmalıydı. Çünkü onun özellikleri maçı çevirmeye yeter" diye Fransız hocaya sitem ettiler. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
İ.Akın bu takımda Ricardinho,Delgado ve Bobo ile birlikte oynaması gereken 4 oyuncudan biridir.Her maç hemde.İlk 11 oynamadıkça da kazanamayız biz bu adamı.Zaten melankolik bir adam bir maç yedek oturdu mu 10 maç geri gelmiyor sonra.Özgüven eksikliği var.Bunu da oynayarak kaybedecek ama şans verilmiyor bu sezon hiç.Hep yedek... |
ibrahim beşiktaşta gole en yakın adam |
GEcen seneler ve bu sene kac gol atmis ki gole yakin olsun? |
Ceza kime? Gaziantep’e götürülmesine karşın maç kadrosuna alınmayıp tribüne yollanan İbrahim Akın, yine tartışılan isim oldu. Birçok yönetici, “Böyle ceza mı olur? Cezalandırılan İbrahim Akın mı, yoksa Beşiktaş mı, bunu iyi tahlil etmek lazım” diyerek başkan Demirören’den olaya müdahale etmesini istediler. İdmanlarda yeterince çalışmadığı yönünde eleştirilen ve teknik ekiple bir türlü yıldızı barışmayan oyuncu ile menacer Ali Gültiken’in özel görüşme yapacağı belirtildi. Gültiken, daha sonra bu görüşmenin içeriğini yönetime bildirecek. ***************** Hem ziyaret hem üniversite Yönetim, bugün Ankara’ya giderek aralarında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Meclis Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt’ın da bulunduğu devlet adamlarını ziyaret edecek. Yeni yönetim, ziyaretleri sırasında, Ortaköy’de kurulması planlanan Beşiktaş Üniversitesi için işlemlerin tamamlanması için de kulis yapacak. ***************** Biletler satışa çıktı Kartal’ın, Denizli ile İnönü’de oynayacağı maçın biletleri Biletix’ten satışa çıktı. Kalması durumunda maç günü stat gişesinden de satılacak biletlerin fiyatları şöyle: VIP B&E Üst: 200, VIP A&F Üst: 150, VIP A&F Alt: 110, VIP B&E Alt: 135, VIP C&D Alt: 150, Numaralı Orta: 110, Numaralı Kenar: 90, Kapalı Üst: 70, Kapalı Alt: 50, Yeni Açık: 25, Eski Açık: 25 YTL. |
İbrahim Akın yanlış anlaşıldı Beşiktaş'ta İbrahim Akın'ın disiplinsizlik nedeniyle Tigana tarafından Gaziantep maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadığı öğrenildi. Antrenmanda depar çalışmasında İbrahim Akın'ın kasığının çektiğini belirterek koşuyu bırakmasına sinirlenen Tigana, futbolcusunu soyunma odasına gönderdi.İbrahim Akın, “Çalışmayı bırakıp, masöre tedavi olmak istedim. Hocamız yanlış anladı. Kadroda olmadığımı görünce şok oldum” dedi. Bu arada Gökhan Zan'ın maçlara özel omuzluk takarak çıkacağı ve sezon sonunda ameliyat olacağı bildirilirken, Arsenal'in de transferinden vazgeçtiği öğrenildi. Kaynak: Yeni Şafak 07.02.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif document.write(''); |
Alıntı:
ayrıca tigananın saçma sapan bir sistemle oynattığı zaman bile son 15 dk da 3-4 gol pozisyonuna giren biri hemde o dk kadar pozisyona giremeyen bir takımda. ayrıca gole yakın dedim en çok pozisyona giren anlamında en golcü demedim |
Alıntı:
sen beşiktaşa yararlı olup olmayacağına bakmıyosun sadece ona olan antipatin ile bakıyosun |
İbrahimin bu takımda yeri yok.. hep kendine oynuyor... takım oyunu nedir bilmiyor |
Türkiye`de Saat: 06:04 . |