![]() |
İyi yakalamışsın abi beşiktaşı düşünmüyorsa çeksin gitsin... |
iboya şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum,mehmet sedef oynuyorsa bu takımda i.akın da oynar,bi 3-5 hafta da iboyu 11 başlatsın tigana ve görsün aradaki farkı |
Kendine Dahada Ii Bakarsa Türkiyenin En Ii Sol Kanat Oyuncusu Diyecem Ama Sonuç Ortada Beşiktaşta Yedek Kaliyo |
kapasitesi olan bi oyuncu nasıl olurda beşiktaş oynamaz anlamıs değilim tiganın ibrahim akını ilk onbirde oynatması lazım banko bu adamın her zaman takıma faydası dokunur of tigana of |
bu takımda banko oynıyacak adamlar biri hele fener maçında olmalı |
yaktı tigana |
fener maçının en iyilerinden biriydi. inşaallah tigana kesmes |
2 haftadır 11 de oynuyor Bursa maçında da sahada olursa kendine olan güveni yerine gelecektir. Bursa maçında ayrıca gol bekliyorum İBO dan. |
hızını ve hırsını kaybetmiş ailtonu bitiren adam. onu affetmemiz için daha çok çalışması kilo vermesi ve daha yürekten oynaması gerekiyor |
Her mactan sonra form tutmasini bekliyoruz zaten. FB macinda yine 2 sefer Nobre bombosken kendi basarisi icin sut cekti, insallah Ailtonu bitirdigi gibi Nobreyi de bitirmez ve bu kendini gosterme sevdasindan vazgecer. |
Her mactan sonra form tutmasini bekliyoruz zaten. FB macinda yine 2 sefer Nobre bombosken kendi basarisi icin sut cekti, insallah Ailtonu bitirdigi gibi Nobreyi de bitirmez ve bu kendini gosterme sevdasindan vazgecer |
en azından kalan 3 maçta 11 başlasın görelim |
çok acemice bir kırmızı kart gördü bursaspor maçında,bence yaptığı sorumsuzluktu,umutlarımı boşa çıkardı,şansını değerlendiremedi |
Kirmizi karti amatorce ama bu sezon ilk sefer hakikaten iyi futbol oynadi ve her dokundugunda dagalacakmis gibi bir goruntu vermedi. |
tamda ceza alacak zamanı buldun.... |
Tam Brudge maçına uygun oyuncumuz umarım beklentilerimizi verir |
Ibrahim Akin'i koruyan birileri var mi hala? 5 mac ustuste oynayinca cosacakti, 5 mac oldu ve sonuc? Fener macinda egoistce Nobre bombosken 2 sefer kendi harcadi ve 2 puan kaybettik, Bursa macinda amatorce bir kirmizi kart, Brugge macinda 4'e 1 iken tek basina vurmasi ve 1 dk sonra gol yiyip duruma zora sokmamiz ve cok amatorce bir sekilde adeta bilerek yapilmis gibi gorulen sacma sapan bir kirmizi kart. En azindan 2 mac ceza alinda ve 2 mac icin ondan kurtulmus olacagiz... |
bu maç iyidi ama 2 maçtr kırmızı görüor ceza gelebilir |
gerçektende harika oynadı ama amatörce hareketlerinden vazgeçmeli artık takımı 10 kişi bırakmaya hakkı yok kulağı çekilmeli |
evet sizlere katiliyorum arkadaslar cok guzel oynadi bugun uefa macinda ama cok bencilce hareketler yapior, itirazlari birakip top oynamasi lazim !!! gördugu 2 sari kart cok bencil hareketler sonasi geldi... takimi 10 kisi birakmaya hakki yok gercektende... |
Alıntı:
|
İ.Akın Ne yapmaya Çalısıyor ? i.akını her zaman begeniyorum kendini geliştirdigi zaman ki bu ne zaman olcak bilmiyorum iyi bir futbolcu olabilir. ama son 2 macta gordugu bu kırmızı kartlara gercekten cok tepkiliyim sanki bilerek yapıormus gibi gelior bana acaba bir amacımı var gitmek mi istiyor nedir? klubedende kurduldu hep oynatıor tigana ama kendine yakısmayacak hareketler yapıor? sizlerin fikirlerini de bekliyorum.. |
gitmek isteyebileceğini sanmıyorum...gitse nereye gidecek ki ?? şuan onu BJK den iyi hangi takım alır...biraz dik kafalı...sergen gibi :) ne zaman akıllanır ders alırsa o zaman büyük yetenek olur...çünkü arkadaşlar gerçekten iyi oynuyor...tamam bende yeri eleştirilerim oldu İbrahim Akın'a..bencil dedim , sorumsuz dedim , ailtonu yiyen adamların başında geliyor dedim..ama yeteneğini inkar etmedim...cidden kafasını futbola verir ve geleceği düşünmeye başlarsa benze o zaman mükemmel bir oyuncuya sahibizdir demektir... Bence asıl soru RUNJE ne yapmaya çalışıyor olmalıydı arkadaşım.... |
yaptığı sorumsuzluktan başka birşey değil,gördüğü sarı kartlar çok gereksiz,iki kritik maçta takımını en kritik zamanlarda yanlız bıraktı,ağır bir cezayı haketti |
akin in gordugu iki pozisyonda birakin karti foul bile tartisilirdi ama sende professyonelsin gormiceksin turk takimlarinin avrupada hakemleride yenmesi gerektigini en iyide sen biliyosun birak vurma tamam sari ile ilgisi yok ama birak vurma bu arada hakem kackere biz ataga cikacakken arkadan yapilan foullere cekmelere hic bisi gostermeyip bize surekli calismasi macin hakemlerinin neden sonradan degistirildigini anlatiyor |
arkadaşlar neden herkez İbrahim Akın'a yükleniyor ??????? neden kimse RUNJE'ye bişe demiyor ???? onun bu hatalarına alıştığımız için mi ???? |
iyi oyununu bu kadar rezil edebilirdi maç sonunda,iki maçtır yaptığı sorumsuzluğun cezasını yönetim verecektir eminim |
runje artık turubunlerin makarası oldu top her kaleye geldiğinde butun turubun runje runje runje .adamda sıkılmaya basladı kesin devre arası gonderir tigana bunu |
Alıntı:
|
hep olumsuz tarafından bakmayın olaya ibrahim akın gol attı takımı atağa çıkarttı iyi paslar verdi sorumsuz hareketi yüzünden tekrar kart gördü ama ne yapalım yönetim ceza verir heralde bunun için başlık açıp da yaptığı olumlu şeyleri görmezden gelip eleştirip durmak yanlış ve haksızlık olur. akıllanacaktır elbette ve bize çok daha iyi katkıları olacaktır takımın işleyişi açısından onun benzeri bi adamımız daha yok bu kadar kolay harcamayın adamı zaten daha yeni adam gibi oynatılmaya ve oynamaya başladı inşallah düzelecek.. |
birileri bu adama profesyonelligi anlatmiyor mu? |
ibrahim akinin yetenekleri olabilir ama tam profesyonel degil hala simarik Herkes tiganaya kizdi oynatmiyor diye oynadigi zamanda simarik hareketler yetenegini kullanamayan bir oyuncu bundan sonra hocasina kizmasin oturup dusunsun ben ne yapiyorum Besiktas buyuk kluptur ha akin olmus ha bir baskasi kimler geldi gecti akini cebinden cikaran oyuncular o ilk Besiktasa geldigi yillla simdi arasinda daglar kadar fark var |
Runje nin yaptigi hatayi ben o kalede olsam yapmam i.akin a gelince arda misali hava atmaya calisiyor , tamam yetenegi var sol kanatta is yapiyo ama besiktasta oynuyosan degerini bil efendi ol ustelik evli barkli bir adam yakismiyo en kisa zamanda tigana kulagini ceker ibonun kimse merak etmesin.... |
ibo iyi bir oyuncu ama profesyonel olması şart |
proffesyonel olmadikcada besiktasta isi yok...ben ibrahimin gönderilmesinden yanayim...hemen olmasada sezon sonunda.. |
Brudge maçında çok iyi oynadı ama hala profesyonel olamamıış son 10 dk bizi gereksiz yere 10 kişi bıraktı |
İbo son 2 maçtır aynı hatayı yapıyor ama kulağı çekilirse tekrarlamaz diye düşünüyorum. Son maçlarda çok ii oynamaya başlamışken cezalı olması üzücü . İnş ders alır ve bir daha cezalı olmaz..... |
yüklü bir para cezası verilsin akıllanır. |
ben bu adama üzülüyorum,onun da çok üzüldüğünden eminim. |
yeter kardeşim yeter artık yawwww.bıktırdın artık.tamam iyi oyuncusun ama ahlaklı da olmalısın.canımız sergenimiz bu takımdan niye gitti futbol ahlakı ve işine saygısı olmadığı için.umarım senin sonun da bölr olmaz |
Türkiye`de Saat: 04:16 . |