![]() |
Alıntı:
|
ibonun eksikleri var kabul edelim ama, bir burak bir gökhan gülec bir baki ve hatta mehmet sedef bu takimda yer buluyorsa ibo banko oynar.. benim ibo ya tek kizginligim egoistligidir.. yoksa gol kacirmis kacirmamis degil, herkes kacirabilir ama atmasi zor noktalarda sut cekmek yerine asist yapsa cok daha iyi olur.. ve su kart görme olayina girmek istemiyorum geldi ve gecti bir daha olmaz insallah |
İbrahim Akın gibi Burak gibi bencil futbolcuları hiç sevmiyorum... Takıma çok zararlı olduklarını düşünüyorum... Biran önce yollanmaları taraftarıyım... |
ibrahim akın bazen çok şaşırtıyor beni,eli ayağına dolanıyor maçta,acemi gibi |
izlenecek 2-3 adamdan biri |
Ibrahim Akin Geldiginde tarafli tarafsiz herkezin beyenisini kazanmisti bu cocuk yüzlü Futbolcu. Fakat daha da sivrilecegine iyice geriledi ve yokolmak üzere ! Peki neden ? Dünyada her olan seyin bir nedeni vardir ! Bir insanin meydana gelmesinin, bir arabanin hareket etmemesinin vs vs. Onun icin kendini farkettiren bu genc yüzün kisa bir sürec icerisinde adeta yokolmak üzere olmasininda bir nedeni vardir. Ibrahim Akin in meziyetlerine gelince. Hizlidir, tekniktir ve en önemli özelligi ise kaleye gönderdigi füze gibi sutlardir. Bunlar özellikleri Ibrahim Akin in her insanda oldugu gibi özelliklerinin yaninda eksikleride var Ibrahim Akin in. En önemli eksikligi de fizigi bir dal gibi narin onun icin teknik bir futbolcu olmasina ragmen o teknigini tam kullanamiyor. Topa vurmasini bilmesine ragmen orta yapmasini da bilmiyor o yüzden kanatda etkili olamiyor. Özellik ve eksiklerini de kisa bir özetle sunduktan sonra peki neden önce sivrildi ve sonra yokolmaya dogru ilerliyor sorusunun cevabina gelecegiz. Ibrahim Akin ilk ciktiginda cok cesaretliydi ve istedigi her seyi yapiyordu ve buna engel olan ne Teknik Direktör vardi ne Taraftar vardi nede baska bir sey. Onu ön plana cikaran sey zaten attigi sutlardi. Ne kanata gecip orta aciyordu nede baska birsey sadece sut cekiyordu ve böyle bir silah daima rahat iyi korunmalidir cünkü sutörlük cok büyük bir özelliktir. Sonralari böyle birini korumak yerine Nihat Kahveci ye yapilan yapildi ve Nihat Kahveci de bir sutördür ve kanata hapsedilmeye baslandi. Nasil Nihati sag kanata hapsettilerse Ibrahimide sol kanata hapsettiler. Cocugun en büyük özelligi olan sutlarini cocuk cekemez oldu ve bir cicege su vermezseniz kurur Ibrahim in suyuda cektigi sutlardi buna engel olunduktan sonra Ibrahim Akin hizla yokolmaya basladi. Sonra Ibrahim Akin neden böyle oldu diye soruyorlar sen cicege su vermezsen kurur iste nedeni bu. |
ibrahim a. kim ne derse desin benim için 10 numara topçudur dediğine sonuna kadar katılıyorum solda değilde nobrenin yanında oynasa daha iyi olur. bu adama mutlaka şut atması için organizasyon yapılmalı |
Alıntı:
Asil hayal kuranlar sizlersiniz. Leverkusen macinda gercekten oynasa ne olurdu peki? Hadi Leverkusen macini biraktim, onceden hep 5-6 mac oynasin patlama yapacak diyordunuz, 5-6 mac oynadi ve takima inanilmaz zarari dokundu, sahada ayakta bile duramiyor. |
Alıntı:
Forvette'yken solda oynamasi gerek diyordunuz, simdi yine mevki degistirdiniz. Haksizligini kabul etmek bu kadar zor mu? Cocuk beceremiyor iste, o kadar sans verildi ama iyi kullanamadi, o zaman o kulubede oturacak ve kendini gelistirecek, genc bir oyuncu 2 senede ileri gidecegine geri gidiyorsa onda bir sorun var demektir, bu kadar basit! |
Alıntı:
ibrahim akin in yetenegeni tartismak yanlis ama cocuk problemli biraz beceremiyor diye bi durum yok bence sol kanatta siritmiyo forvet oynamasina karsiyim... |
İbrahim Akın emre amade! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifAntrenmanda sakatlanan genç yıldızın iyileştiği ve Ankaragücü maçında forma giyebileceği açıklandı. 20.01.2007 İdmanı yarım bırakmıştı Süper Lig’de ilk yarının son maçlarındaki performansıyla göz kamaştıran İbrahim Akın, önceki gün yapılan çalışmada sakatlanıp idmanı yarım bırakmıştı. Dün kontrolden geçirilen genç yıldızın durumunun iyi olduğu ve Jean Tigana’nın şans tanıması halinde Ankaragücü ile oynanacak kupa maçında forma giyebileceği açıklandı. Milli futbolcu, “Böylesine zor bir mücadelede takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum” dedi. Burak Yılmaz belli değil Önceki günkü antrenmanda sakatlanan bir diğer isim olan Burak Yılmaz’ın durumu ise kritik... Dün basına kapalı olarak yapılan antrenmanda sağlık ekibinin test uyguladığı genç futbolcunun Ankaragücü maçında oynayıp, oynamayacağı bugün netlik kazanacak. Ali Tandoğan’ın performansından memnun olan Jean Tigana’nın, iyileşse bile Burak Yılmaz’ı kulübede bekleteceği öğrenildi |
artık seni izlemek istiyoruz gerçek ibrahim akın ı |
Alıntı:
Bunu dedikce kapak yemeye mahkumsun.:D Bombos kale yerine topu 5 metre outa atarak yetenek canavari Ibrahim Akin kendini gosterdi yine, insallah bir daha o yedek kulubesinden cikmaz.:rolleyes: |
Alıntı:
ikincisi bobo şov mu yaptı yada burak 90 na mı taktı bence bu takımın komple yedek klubesine hapsetmek lazım |
Alıntı:
ikincisi bakinin runjenin sana olduğu kapakların altında ezilmişsindir. senin düşüncene göre beşiktaş forvetsiz çıksın bobo nobre sahada yok onlarıda yedek tutalım ceyhun bakinin belinden su aldı onuda atalım(ayrıca inadına baki sana kapak olmaya devam ediyor) burak kaleci ile karşı karşıya atamıyo onuda yedeğe yolla mehmet s. ve gökhan g. oynasın |
Alıntı:
Bobo oynadigi sure icerisinde kapali savunma olmasina ragmen Nobre'ye guzel bir top cikardi ve kendi pozisyona girdi ve etkiliydi, savunmayi yipratti. Ibrahim Akin cok acik savunmaya karsi oynamasina ragmen etkili olamadi, girdigi tek pozisyonda ise bombos kale yerine disariya atti. Burak'ta gununde olmamasina ragmen tehlike yaratti. Bence ne Burak ne I.Akin ilk 11 icin yeterli degil. |
Alıntı:
Bir forvet gol kacirabilir, sorun olmaz. Ama bir forvet surekli bombos kaleye gol kaciriyorsa ve hic mucadele etmiyorsa bence oynamamalidir. Ibrahim Akin'in bombos kaleye gol kacirdigi 4. veya 5. pozisyondur, gordugu kirmizi kartlar da cabasi. Bunun otesinde, oyunun icerisinde varlik gosteremiyor ve savasmiyor bile, egoistligi de cabasi. 1 Runje su an ligin en az gol yiyen 3. kalecisi. 2 Baki dun gobekteki en iyi adamimizdi, Zan'dan ve Toraman'dan daha cok top kesti, tek hatasi ise bir pozisyonda Bebbe'yi kacirmasi, onun disinda kusursuz oynadi. Bahsettigin pozisyonda ise suc Baki'de degil, orta alana yakin cizgide hakemle muhabbet eden ve kademeye girmeyen Ibrahim Uzulmez'de. Ayrica Baki gittikce daha da iyi oynuyor, ozellikle dun cok iyiydi, tabii seyirci baskisindan midir bilemem. Seyirci ona Ibrahim Toraman kadar destek verseydi bence daha da iyi durumda olurdu. Boyle kapak olacaksa kapak yemeye raziyim. |
Alıntı:
rico yuda unutmayalım fenere atamadığı gole bakıp onuda yedek tutalım nedersin |
tek forvete dönersek ibrahim akın ve burak daha çok şans bulur. bu futbolcuları mutlaka değerlendirmeli tigana çünkü bunlar dikine giden, hücum etkinliğimizi artıran adamlar |
şuanki bütün forvetler Beşiktaşımızın ağırlığını kaladıramıyor.ibrahim akını boboyu yazmışsınız ama nobrenın kacırdıgı gollere ne demeli?hepside birbirinden beter.gökhan güleç vardı bu takıma oturtulması gereken onuda sağolsun tigana kesti.ibrahim akın'a gelince böyle devam ederse takımımızda kalma şansı yok.ve bu formaya layık furbol oynamıyor. |
Alıntı:
|
Burakta ibrahim akında aynı.Ne yapacaklarını bilmiyolar.Pas atacakları yerde şut,dribbling e kalkacakları yerde pas atıyolar.YAzni ricardinho gibi oyunu okuma yetenekleri yok we bi hücum futbolcusunda bu yoksa o bir hiçtir..... |
Alıntı:
Sivas maci haric Ibrahim Akin'in oynadigi tum maclarda tek forvet oynadik zaten. Tek forvet oynayinca kanat adamlari dikine gitmemeli, ortaya cekilmemeli, son cizgiye inip, adam gecip orta yapmali ki ne Ibrahim Akin ne de Burak Yilmaz bunu yapamiyor. Zaten elimizde adam gibi gercek bir kanat oyuncusu olsaydi su an en az 4-5 gol daha fazla atmistik ve 3-4 puan daha fazla almistik. |
Kim ne derse desin İ.Akın ilerde Avrupa'da oynayacak tek Türk futbolcusudur şu an Beşiktaş'ta.Sadece biraz güç ve özgüven gerek İ.Akın'a.Bunu da 3 senedir veremediler şu adama.Israr edilmeli. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne yani, Arda'dan da mi yetenekli? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Degistirebilse 3 yilda degistirirdi bu kafayi. Bir oyuncu 4-5 mac yedek kalmaya dayanamiyorsa burada isi yoktur, 21 yasinda bir oyuncu Besiktas kulubesinde oturuyorsa buna sevinmelidir ve gurur duymalidir. |
Alıntı:
Utanmasalar 40 yasina gelmis Zago ve Giunti'yi de geri isteyecekler. Gerci 10 yilda sadece 1 sene basarili olabilmis bir takimin taraftar toplulugunun o futbolculara duydugu sevgi ve hayranlik normal, bir GS'li mesela asla eski futbolcusunu bizimkisi kadar aramaz. Ama ben de su mucadeleye taktim kafayi. Oyle bir hava yaratiliyor ki, oyuncu sahada bir sey yapmasin, sadece mucadele edip kossun yetermis gibi. Bende Amaral, Saidou gibi bal yampayan ari olacagina Ronaldo, Sergen, Ricardinho gibi kosmayan ama yarar saglayan oyuncu olsun daha iyi. Tabii ki savasan oyuncu lazim, rakibi bozan oyuncu lazim, ama bunu her mevkide ve her oyuncuda aramak yanlis. Ne yani, Ilhan Mansiz gelse Nobre'den daha mi cok kosup savasacak? |
Alıntı:
|
şu bjk4ever arkadaş dediğimi anlamamış heralde....evet iddia ediyorum diyorum İlhan Mansız gelsin hepsinden daha iyi olacak....ya bi saniye Nobre'den daha mı çok koşup savaşacak diyor...ya bukadar abartmayın tamam mı ??? ben Nobreyi hep destekledim forumda hala desteklerim Türk statüsünde oynadığı için hırsını ve mücadelesini ama şuan kötünün iyisi Nobre....yani abartmayın.....Hayat herkeze ikinci bir şansı vermez...İlhan Mansız kafasını futbola verirse ki son zamanlarda antremanlar yapması futbola geri dönmek istemesi bunu gösteriyor geldiğinde bu takımın alayından daha çok mücadele edecek hepsinden çok daha fazla gol atacak....ben güveniyorum....İlhan şuanda kaç yaşında beyler 40 yaşında mı ??? şuan bir Tugay var ki ingilterede Blackborn 40 yaşına kadar bizde oynayacak diyor....sorun yaşda değil sorun fizik gücünde ve aklını futbola vermekte..... |
Alıntı:
Mutlu olsun demiyorum, ama bir oyuncu kotu oynuyorsa mazereti yedek kalmak olmamali. Uzun sure yedek kalan bir oyuncu kendini hazir tutacak ve forma buldugu an onu degerlendirecek, bir oyuncu kazanmak icin onu illa 10-15 mac kotu performansina ragmen ilk 11'de baslatmak mi gerekir? |
Alıntı:
|
Alıntı:
O sistem geregi oyleydi. O zamanlarda 4-3-1-2 oynuyorduk ve M.Sedef'in Ibrahim Akin'a gore daha bir tercih oldugu ortadaydi, ama tek forvete dondukten sonra sol acikta Ibrahim Akin iyi bir yedek olur bence. |
Türkiye`de Saat: 21:49 . |