![]() |
o sırıtma kötü anlamda dııl be ablam |
Alıntı:
Alıntı:
ablam ne yaptın sen böyle yaaa :) O senin inceliğinden kaynaklanıyor :):) |
Alıntı:
Benim gözümde öylesin canım..:) |
Alıntı:
|
:D:D |
teşekkür ederim canım ablamm :) |
Ben teşekkür ederim İbrahim...:) Arzu sana da çok teşekkürler canım,şaka bir yana oğlum çok sevindi nickinin yazıldığını görünce....:) Şimdilik çıkıyorum,görüşmek üzere inşallah...:) |
En Aktif: Ramesoon |
Alıntı:
|
En Aktif:ozzy,ramesoon,semra,karetta2002,alpler,outkast,ben ...bisürü:) En Alçak Gönüllü:aydın abim kesinlikle En Baba:2007 dede 2008 dede inş.2009 dada varada;) En Ciddi:önce_biz_vardık En Çalışkan:upuk:) En Duygusal:ben,veys,akdora... En Düzenli:upuk En Geyik:barhonda,ozzy,aplok,alpler,teraphy,ramesoon,karett a,semra bisürü:) En Gıcık:sadece 2008in deil gelmiş geçmiş tüm zamanların en gıcığı respect me:)artı bide handan.. En Gizemli:alpler:D ismini bile 2 ay sonra öğrendim:D En Gözü Kara:veys,teraphy En Havalı:melik_kartal(kötü manada deil;)) En İçten:aydın abim,alpler ablam..çok var daha En İlginç: En İyi Avatar: En İyi Nick:mutevazi olamıcam:D En İyi Çıkış yapan:alpler ablam;) En İyi İkili:sonay emre galiba En İyi İmza: En İyi Bölüm: En Kafadar:barhonda,upuk,aydın abi,son holigan,ramesoon,teraphy,bjkkrtl,alpler,semra,aplo k,daniel_clark,ohooo say say bitmez:) En Karizmatik: En Komik:kü,yesy,esma En Kültürlü: En Popüler: En Sakin:alen:) En Samimi:aydın abim En Sempatik: En Sevilen:beni sevin,beni sevin:D En Sinsi:sinsirella(köyün delisi):D En Yakışıklı: En Yardımsever: En Güzel : En Tecrübeli:upuk |
Keşke ismimi daha önce sorsaydın be Meltemciğim..:D |
Alıntı:
|
:D :D :D Sen de haklısın Meltem...:D |
Alıntı:
ya işi hoş değerlendirdin ismimin geçtiğine sevindim diyecemde upuk diye bi ismim yok :D kaç ayıdr öğrenemedin be:D ufuk ben :D |
Alıntı:
bak veyselde ahmetin nicki beğenmiş:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
değiştirmesine değiştiririm de önemli olan senin öğrenmen:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bazen sinsi sinsi laf sokuyor gibi hissettim o yüzden yazdım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla ya,herkes değerlendirme yapana kadar bekleyim bakalım kaç kişi daha beğenmiş...:D Sağol Ufuk..:) "f" ile Meltem...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam ya lanet olsun ya ne dersen de:D:D:D |
Alıntı:
|
Ufukçuum,yanlış hedefe atış yapıyosun falla canından bezersin sonra haberin olsun..:D:D |
Alıntı:
İlk ben beğendim ayrıcalıklıyım:D:D Ya bi rica et abla bu deli ismimi yanlış telaffuz ediyor.Sinir oldum:D:D |
Alıntı:
Ben kadını nickinden anlarım abi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yok o ne kadar inatsa bende o kadar:D Asıl o sert kayaya çarptı ona kafa tutacak bi tek ben varım bu forumda:D Bende olmasam tepenize çıkar bu deli:D Kendime güveniyorumibaşaracağım:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Meltem yesy kim merak ettim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen sıradan olabilirsin ama bizim için üyelerimiz değerlidir :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eksin olmayın,yardımlarınız için teşekkürler :D Bu deliye karşı birlik olmalıyız:D |
En Aktif: köyün delisi,outkast,semra,karetta 2002 En Alçak Gönüllü: alpler abla,semra En Baba: karetta 2002,kuzey En Ciddi: meriç,alen En Çalışkan:outkast,astute,ufuk En Duygusal:semra,akdora En Düzenli:semra En Geyik: köyün delisi,karetta 2002,outkast,semra,alplar abla,veysel En Gıcık:- En Gizemli: teraphy En Gözü Kara: veysel En Havalı: daniel clark, En İçten:semra,akdora,alpler apla,kuzey En İlginç: teraphy En İyi Avatar: edaks :D En İyi Nick: hannibal,kuzey En İyi Çıkış yapan:hasan 88,makbule En İyi İkili: ben & karetta2002 & semra (mahşerin 3 atlısı :D) En İyi İmza: aklımda değil hiç biri valla:( En İyi Bölüm: bi çok var.. En Kafadar: karetta2002,alpler,semra,k.delisi En Karizmatik:karetta 2002,daniel clark En Komik: ben,k.delisi,karetta 2002,teraphy En Kültürlü: semra,kuzey,akdora,karetta2002 En Popüler:k.delisi,karetta 2002,alpler En Sakin: meriç,emre,ufuk En Samimi: alpler,semra,edaks En Sempatik:k.delisi,edaks,veysel En Sevilen: alpler ablam,k.delisi En Sinsi: - En Yorumcu : Shawnodese,neo rock,kartalım,karetta 2002 En Yakışıklı: daniel clark En Yardımsever:ufuk,metin En Güzel : tüm dişi kartallar En Tecrübeli: meriç,ufuk,alen.. |
Alıntı:
Melteeeeeeeeeemmmmmmmmmm !!! Birlikte heceleyelim. :D U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U- fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk :D :D :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:54 . |