![]() |
ee yazmaya üşenıolar demekkı |
Alıntı:
|
Alıntı:
Banned Şampiyonu olduğumu ve bu kelimelerden korkmadığımı bilmelisin ufuk :D:D:D |
Yorumlarınız icin tesekkürler arakadaslar... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Diyene bak :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:d:D:D |
üşenmedim 13 sayfaya baktım, bi tane ruhumuz yeter yok.yüzüm asıldı resmen :s değerlendirmemi de yapayım : 2008 in en kıyak forumu BeşiktaşForum' du. |
Alıntı:
Üzülecek birşey yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
Veyselin herhangi bir mesajında mantık aramak olurmu onur:) Ben en iyi yorumcuyu unuttum oraya banko seni yazardım:) Hatta şimdi ekliyorum:):) |
Hadi baska 2008 en'lerini yazacak arkadas kalmadımı forumda sadece belirli kişiler |
ben tekrar yazım mı muroo :D |
doğru düzgn kmseyı tanımadııım için yapamıorum :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tanımana gerek yok İyi olan ne varsa hepsini bana yaz yeter:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ne biliyim yazdım işte :D Alıntı:
ne alaka la mantıksız mı konuşuyoz . . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
komanda kardess benıde yaz hatta bak en sembaytık en yardımsever en ıyı nıck en içten falan fılan bak secenk bıle subndum daha nabımmm :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
gıcık :D sinsi :D vay be maço eminmisin bu katagorilerde ödül almaya :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
veyselın ustune neden bu kadar gıdılıyor anlayamadım fırlanta gıbı cocuk dobra konusmasını sven bırıııı .cok ta ıııı dusuncelerı var . arkandayım kardessss bızı yıldıramıyacaklar |
ieeeyt:D:D Tekin le Veysel benim korumamdalar..:D:Dmaazallah..ehüehü |
Tekin kimsenin üstüne gidildiği falan yok En az 1.5 senedir tanıyorum veyseli Düşman falan ilan etmedik Ayrıca seni kim yıldıramıyor ben anlamadım Ne oluyor yani neresi burası bir daha iyice bir bak Savaşta falan değiliz Bende senin düşmanın değilim Birde unutmadan Arkadaslar artık bu konu içinde geyik muhabbeti yasaktır Yazanların mesajları uyarı niteliğinde silinecektir |
Alıntı:
ufuk abı sende herseyı cıddıye alıyorsunn bızı kımse yıldırmıyor kımsede burda dusman degıl abıı hepımız burda kardessızzz ufuk abı sen bızım herseyımızsınn ırfan abı tskler koruma altında aldıgın ıcınnn:D |
En Aktif: Outcast En Alçak Gönüllü: Alpler Ablam ile Ayche abla En Baba: İrfan Abim ve Mustafa Abim En Ciddi: Meriç En Çalışkan: Meriç, Alen, Outcast, Gökhan, Ufuk En Duygusal: Akdora, Edaks, birde benmişim :p En Düzenli: Alen-Gökhan En Geyik: Köyün Delisi, Ramesoon, Karetta2002, Alpler, Ozzy, Kü, Yoldaş, Metin, Ufuk, melik-kartal... oooo say say bitmez..:) En Gıcık: Kü :D:D şaka bir yana gerçekten var bir kaç kişi hem üyelerden hem de modlardan... :) En Gizemli: Handan sanırım En Gözü Kara: Mahşerin 3 atlısı :D En Havalı: Kü :D En İçten: Yoldaş, Meltem, Hazel Ablam, Artist En İlginç: Ozzy En İyi Avatar: Meriç En İyi Nick: Köyün delisi & junior alpler En İyi Çıkış yapan: Outcast En İyi İkili: Ben & Ramesoon & Karetta2002 (mahşerin 3 atlısı) :D:D En İyi İmza: Ben :p En İyi Bölüm: Hepsi En Kafadar: Köyün Delisi, Ramesoon, Karetta2002, Alpler abla, Ozzy, Ufuk, Son holigan, Yoldaş.. bu da say say bitmez..:) En Karizmatik: Meriç En Komik: Köyün Delisi, Kü En Kültürlü: Meriç, Karetta2002, Alpler abla, Ramesoon, Yoldaş, Ozzy En Popüler: Köyün delisi ile artist outcast En Sakin: Ben, bir de Gökhan En Samimi: Meltem, alpler ablam, yoldaş En Sempatik: artist ile meltem En Sevilen: Alpler abla En Sinsi: Varsa bile farkında değilim galiba :) En Yakışıklı: Ben anlamam, herkes diyelim bari :D En Yardımsever: Meriç, Ufuk En iyi Yorumcu: Havalı çocuk, kuzey, tylerdurden En Güzel : tüm dişi kartallar çiçek gibi :) En Tecrübeli: Meriç, Alen |
Alıntı:
tesekkürler Patroniçem :D değerlendirmelerin için |
bi ilginçliktir gidiyo:Dhayırlısı... |
Alıntı:
|
Teşekkürler Semracığım.... Oğlum çok sevinecek,gelince okur.:) Ozan'a gelince....Bence herkesin enlerini yazmasını bekliyor,bakacak kim onun için nasıl bir değerlendirme yapmış,ona göre yazacak...:p |
Alıntı:
En Havalı: Kü bune bune terbiyesiz tüh sana :D nerde oktan sey varsa ben ordayım zaten heLe bi onLine ol sen :D |
Alıntı:
|
aaaa ne terbiyesizliğimi gördün :D:D online oldum işte ne oldu :D:D hem en geyik ve en komikde de varsın, niye alınıyon ki :D:D |
En Aktif: Sahemre En Alçak Gönüllü: Nuran En Baba: Onur En Ciddi: Meriç En Çalışkan: Aydın Abi En Duygusal: Nuran,Ayche En Düzenli: Handan En Geyik: Hannibal En Gıcık: - En Gizemli: Barış Gülcemal:) En Gözü Kara: - En Havalı: - En İçten: Nuran En İlginç: Banlanan bir onur vardı nicki aklıma gelmedi:) En İyi Avatar: Hannibal En İyi Nick: Ruhumuzburda En İyi Çıkış yapan: Ramesoon En İyi İkili: Kürşat-Alen En İyi İmza: - En İyi Bölüm: Dişi Kartallar En Kafadar: Onur En Karizmatik: Onur En Komik: Onur,Kü En Kültürlü: - En Popüler: Kürşat,Veysel En Sakin: Ufuk En Samimi: Gogo En Sempatik: Kürşat En Sevilen: Kürşat En Sinsi: En Yakışıklı: Sahemre En Yardımsever: Aydın Abi En iyi Yorumcu: Hiçkimse En Güzel : Dişi Kartallar En Tecrübeli: Alen,Ayche,Meriç |
Türkiye`de Saat: 00:58 . |