![]() |
Alıntı:
|
Biz onu düzelteceğiz derken biz bozulacağız gibi ama neyse...:D |
Kendi ismimi unuttturdu bu deli:D |
Gözüsünü karartacak ne yaptımda herkes beni en gözü kara seçiyor :D:D |
Alıntı:
Bunu senmi soruyorsun?:D:D Valla yaptıklarını bi düşünürsek rahatlıkla bu sıfatı alabilirsin:D |
Alıntı:
En sakin'i olabilirim mesela |
Alıntı:
Sende sakinden biz meleğiz be o zaman:D Sakinmiş:D 3 günde 1 olay oluyor bakıyorum kim yine karıştırdı ortalığı bide kimi görim yine veysel:D:D |
Alıntı:
Olum sıradan forum olmaktan çıkarıyorum işte daha ne |
Alıntı:
sen mı sakın sana o zman reıs adlı arkadasa yapmadıgın kalmadıı mustafa denızlı hakkında yorum yapmıstık sonra benım arkam oldugu ı ııcın tsk etmıstın bana .. sen ve sakınn hıc uyusmuyor kardesss gozu kara sana daha cok yakısıyor |
Alıntı:
saol ramo abıııı |
Alıntı:
değerlendirmen için saol:;) |
Alıntı:
O Reis'e hiç tahammülüm yok Nickini görünce saldırasım geliyor :D:D |
Alıntı:
Zaten artık göremessin nickini değiştirdi:D Hem kapatın bakalım bu mevzuyu |
Alıntı:
|
ya ben bir kaç kişiyi yazmayı unutmuşum ya...:( Yeniden değerlendirme yapmam lazım...Çok özür dilerim.Uzun zamandır foruma giremeyen kardeşlerim gözümden kaçmış,kırılmayın bana sakın.. |
yeni yılda düşmanlıkları kırgınlıkları bırakalım artık.. |
Alıntı:
aynen aynen kardes her zaman arkandayımmm :D:D saldır veysel saldır veysel allah askına :D:D |
Kırgınlık yok İrfan Bey,ben üzüldüm sadece nasıl onları atlamışım diye... |
Alıntı:
Sende yangına körükle gidiyorsun:D O yangınla ikinizide yakarım haberiniz olsun:D Hatta üçünüzü:) |
ok abıı saka yapıyoruz :D yakma bızı zaten besıktasforumda dan baska sıte grımıyorum bunu bnden alırsan maf olurum :D:D |
O zaman şunu gaza getirme:D Zaten patlamaya hazır bomba:D |
beni Laik gördügünüz yrLer icin muck :D ama yanLız ben havaLı degilim :) ramo :p |
En Aktif:ufuk En Alçak Gönüllü:alpler En Baba:karetta En Ciddi:alen En Çalışkan: En Duygusal:gökhan En Düzenli: En Geyik:aydın abiiiiiiiiiiiiiiiiii En Gıcık:var bi kaç tane ama genelde sadece futbolculara aşık olanlar En Gizemli: En Gözü Kara: En Havalı:vahşi melek En İçten:alpler En İlginç:vahşi melek En İyi Avatar:tatlı cadı En İyi Nick:outcast En İyi Çıkış yapan:maradonaahmet:) En İyi İkili: En İyi İmza: En İyi Bölüm:futbol En Kafadar:edaks En Karizmatik:kü outcast En Komik: En Kültürlü: En Popüler: En Sakin: En Samimi:edaks En Sempatik: En Sevilen:alpler En Sinsi:adı bende saklı En Yakışıklı:tüm taraftarım En Yardımsever:kü ye 2 kere işim düşdü sağolsun:) En Güzel :hepimiz En Tecrübeli:meriç |
En Yardımsever:kü ye 2 kere işim düşdü sağolsun:smile: görewimiz :D :D:D dergerLendrmeLrin icin teşekürederim.. |
Alıntı:
|
:D:D:D:D:D:D ben bilmem hanım bilir :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
makbusss saol kızzz |
rica ederim cnm kü hangisini sahiplensin ki:) |
Alıntı:
heceye gerek bile yok direkt upuk:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ufuk ayıp ettin valla o deliyle ben başa çıkarımda aslında ama korkuyorum ki yenildiğinde kendi canına falan kıyar diye bulaşmadım :D Yoksa var yaa bitti o agresif delü :D |
Yapmayın,kıymayın benim şirin (!) delime yav... foruma başka deli dadanırsa onu kovalamakta kullanırız... |
altta kalanın canı çıksın diyorsun yani İrfan abi öyle mi :D Öbür delinin günahı ne :D |
öbür deli kım ?? |
Alıntı:
|
eyvahlar olsun ikincisi de geldi ... Forumda gör tantanayı :D:D |
2. delı kım ben çözemedım :D |
kimse yhokmu forumda daha baska değerlendirme yapıcak 2008 enleri hakkında . . . bu kadar kişimiyiz |
Türkiye`de Saat: 05:25 . |