![]() |
ze roberto en az 1 ay sahalardan uzak kalacakmis. sol dizinden ameliyat gecirmiss. yani ligin en az ilk 4 haftasi oynamiyorrrr. belkide uefa ilk tur macindada oynayamaz. |
Alıntı:
|
Ze Roberto %80 bitti.... Ze Roberto %80 bitti Beşiktaş; Delgado,Nobre,Bobo,Serdar,Baki,Burak ,Fahri ve Runje'den sonra Brezilya 'nın dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Ze Roberto'nun transferinde sona yaklaştı. Başkan Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu bonservisi elinde bulunan Ze Roberto ile ilk görüşmeyi bundan tam 2 gün önce Almanya'da yapmıştı..Brezilyalı futbolcuya " Sen takımın lideri olacaksın. Seni takımımızda görmeyi çok istiyoruz.Sana da yıllık 2 milyon 250 bin euro vereceğiz " teklifinden sonra Ze Roberto "Teklifinizi kabul ediyorum. Ancak aileme sormadan böyle bir karar veremem " diyerek düşünmek için Siyah-Beyazlı yönetimden süre istemişti. Ze Roberto ile en geç Çarşamba gecesine kadar yeniden bir araya gelecek olan yönetim Brezilyalı yıldıza yıllık 2 milyon 250 bin euro para, ev ve bir de araba teklifini yenileyecek. Bu transferle ilgili konuşan yöneticiler " Eğer 2 milyon 250 bin euro'nun üstüne çıkarsa bu transfer yatar. Ancak teklifimizi kabul ederse gelip İstanbul'a imza atar.Eğer Ze Roberto'yu alırsak şampiyonluğun en büyük adayı biz oluruz.Kanatlardaki problemimizde sona erer.Ze Roberto'yu Vestel Manisaspor maçına kadar yetiştirmeyi planlıyoruz.Bu transfer %80 bitti. " şeklinde konuştular. şimdi ben size soruyorum araba alınacakmış araba alıncaksa ameliyat olan bi adam nasıl araba kullanacak ayrıca brezilyada kendisi tatildeymiş ameliyat olsa eide yanında olurdu dimi ben her zman söylediğim gibi fenerin transferini bekliyorlar eğer fener transfer yapmassa cuma burda... |
yöneticilerin söylediklerine göre ilk haftaya vestel maçına yetiştirmeye çalışcaklarmış.heralde ameliyat olsa böle bişey söylemezlerdi |
Alıntı:
|
Ze Roberto'nun Vestel maçında oynaması söz konusu değil zaten de,onun 3 haftalık bir sakatlığı var arkadaşlar.O kadar abartmayın.Daha 20 gün önce Dünya Kupası'nda çatır çatır oynamadı mı bu adam?? |
vestel maçı için oyanarmı diyorsunuz ama.adamı alamamışızki daha tv8 söledi şimdi milan bile peşindeymiş adamın.başkan en gec cuma gunu getirmek isityormus 2 milyon euro vermişiz 2bucuk istiyolarmış.bakalım önce bi alalım da ondan sonra vestel macında oynayıp oynamayacagını konusuruz. |
ya belliydi gelmiyeceği ntv de söyledi zaten atletico madridde istiyomuş herifi |
:confused: :confused: ya belliydi gelmiyeceği ntv de söyledi zaten atletico madridde istiyomuş herifi |
TV8 13:30 SPOR BÜLTENİNE Telefonla katılan Adnan AYBABA: Yıldırım başkanla telefonda görüştüm tek sorun para ,sponsor aranıyor büyük ihtimalle Ülker sponsor olacak dedi.Başkanın Cuma akşamı Ze Roberto ile İstanbulda olması bekleniyor denildi ayrıca. |
Acı hayat! |
hadi ya bitsin artık da formamızı alalım:) |
yya bu ne ya , bikere sali gelecek diolar , bikere cuma gelecek diolar , cuma da gelmezse pazartesi gelecek derler .... |
gelecek arkadaşlar sabredin...;) |
bence sakat olsa bile alinmasi gereken bir oyuncu. ayrica ze roberto 3 hafta once ameliyat olmus. ben sadece bu konuyu bidirmek istedim.bu arada milan in ze robertoyu istemis olacagina inanmiyorum. oyle bir konu olsaydi ze roberto bizle gorusuyor olmazdi. |
Klebersonun STV muhabiriyle yaptığı ropörtajda Ze Roberto hakkındaki düşüncesi: |
yas 33 is bitmis....eger oyuncun maasini kulub diilde sponsor öderse transferi kendi adima onaylarim |
32 yaşına basalı 1 ay oluyor.Dünya kupasında Brezilyanın en iyi oyuncusuydu.2 kez maçın adamı seçildi.Ama haklısın iş bitmiş.Kanat takıp uçamıyor çünkü.Ayrıca bize artık tecrübeli birisi lazım.Sırf genç bir kadro veya sırf yaşlı(tecrübeli) bir kadro başarılı olamaz.İkisinin karışımı önemli. |
ya tv8 mşlan da talip diyor eğer milanda talipse yatar bana kalsa |
ya tv8 de milanda talip diyor eğer öleyse yatar bu transfer bana kalsa |
İkinci başkan Murat Aksu, Ze Roberto ile sürekli temas halinde olduklarını vurgularken, Tigana’nın tavsiye ettiği Kolombiya Milli Takımı’nın sol kanat oyuncusu Soto ile Deportivo takımının İspanyol oyuncusu Tristan konusunda da menajerlerden teklif aldıklarını söyledi. Aksu, "Şu anda İtalya liglerinde oynayan bir oyuncu ile de görüşmelerimiz sürüyor. Beklemedeyiz" dedi. Soto değerlendirilecek Beşiktaş’ın genç ve teknik bir ekip olduğunu vurgulayan Murat Aksu sözlerini şöyle sürdürdü: "Teknik direktörümüz Jean Tigana’nın tavsiyesi ile de gündeme gelen Kolombiya Milli Takımı’nın sol kanat oyuncusu Soto için ilginç bir teklif sunuldu. Soto için girişimlerde bulunduk. Kulübü ile bonservis konusunda fikir alış verişinde bulunacağız. Hem yaşı genç hem de Tigana’nın istediği oyuncular arasında." bu hürriyet deki haberin bir bölümü Bakarsanız yeni simler türedi yine ben ümidimi kestim . |
bende kestim tv8 milanda devreyreye girdi dedi |
bence de bu iş olmayacak gibi güya sözleşme imzalanmış diyolar ama inanmıyorum istanbula gelmeden de inanmam |
Alıntı:
Ze Roberto %80 bitti Atakan Kurt Kartalhaber.com yazarı Atakan Kurt, Ze Roberto'nun transferindeki son gelişmeleri kaleme aldı; http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Ze Roberto %80 bitti Beşiktaş; Delgado,Nobre,Bobo,Serdar,Baki,Burak ,Fahri ve Runje'den sonra Brezilya 'nın dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Ze Roberto'nun transferinde sona yaklaştı. Başkan Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu bonservisi elinde bulunan Ze Roberto ile ilk görüşmeyi bundan tam 2 gün önce Almanya'da yapmıştı..Brezilyalı futbolcuya " Sen takımın lideri olacaksın. Seni takımımızda görmeyi çok istiyoruz.Sana da yıllık 2 milyon 250 bin euro vereceğiz " teklifinden sonra Ze Roberto "Teklifinizi kabul ediyorum. Ancak aileme sormadan böyle bir karar veremem " diyerek düşünmek için Siyah-Beyazlı yönetimden süre istemişti. Ze Roberto ile en geç Çarşamba gecesine kadar yeniden bir araya gelecek olan yönetim Brezilyalı yıldıza yıllık 2 milyon 250 bin euro para, ev ve bir de araba teklifini yenileyecek. Bu transferle ilgili konuşan yöneticiler " Eğer 2 milyon 250 bin euro'nun üstüne çıkarsa bu transfer yatar. Ancak teklifimizi kabul ederse gelip İstanbul'a imza atar.Eğer Ze Roberto'yu alırsak şampiyonluğun en büyük adayı biz oluruz.Kanatlardaki problemimizde sona erer.Ze Roberto'yu Vestel Manisaspor maçına kadar yetiştirmeyi planlıyoruz.Bu transfer %80 bitti. " şeklinde konuştular. ayrıca form yakalaması 1 ayı bulacaktır geç bir transfer olduğu için daha doğrusu dünya yıldızı almak demek zaten bu zorluklarla karşılaşmak demektir ! |
Beyler şimdi Lig Tv'de canlı yayında Atakan Kurt baglandı ve baskan ile Murat Aksu'nun anlasamadan geri donduklerini soyledi. Ze yıllık 3.250.000 euro istemiş bizimkilerde yok demiş Turkiye'ye donmus ve sponsor aramaya baslamıs. |
gecmiş olsun belliydi |
Alıntı:
|
ınanamıyorum ya vallahi aglıyacam simdi ya resmen bu adam gelecek havalara ucuyodum eminmisin kardesim yaaa |
olacagı belliydi. |
Eger Bu İş oLmazsa Gerçekten Çok Kötü Şeyler oLur..Bütün Herkes Hayal Kırıklığı Yaşar ... Ben DahiL Bütün Herkes Kendini NAsıl Inandırdı geLecek Diye..Hatta Artık Besiktasımızın Diye...Ben Simdi Bile Şok oLdum Resmen Ya |
AĞlamak İstİyorum BaŞka BİŞey Deyİl |
umutlandırıp utandırmayıınnnnnnn |
ben hiç inandırmamıştım kendimi çünkü hiç bir yönetici çıkıp aldık demedi ve hiç bir haberdede kesin alındı yazmadı.kolay diil yani ze roberto dan bahsediyoruz istediği parayı verince bu sefer turkiyeye gelmemek için başka şeyler uyduruyolar |
tüh beee yazik olmuş... |
:( :( :( :( |
arkdaşlar m.aksu ve başkan yapacakları ve ze roberto ya gelen en iyi teklifi yaptılar tek engel ze robertonun ailesini ikna etmek kaldı onun için beklemedeyiz diyor m.aksu ! |
Yıldırım Demirören ve Murak Aksu, Almanya’dan net bir sonuç alamadan İstanbul’a döndü 2 Ağustos 2006 17:22 Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve 2. başkan Murat Aksu, son 3 gündür Almanya'da sürdürülen temaslardan net bir sonuç alamadan İstanbul'a döndü.Atatürk Havaalanı'nda moralleri bozuk görülen ve basın mensuplarına açıklama yapmadan geçen Siyah-Beyazlı yöneticilerin morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Daha sonra telefonla ulaştığımız Murat Aksu "Şu anda bekleme pozisyonundayız. Transfer yattı veya oldu diye bir şey söyleyemem" dedi. DHA |
bu gidişle daha çok bekleriz gibime geliyor... |
Şimdi bana tepki verenler olur ama çok da yıkılacak bir şey yok ortada.Ben de üzüldüm ama gerçekten yıllık 3 milyon Euro istiyorsa zaten gelmesin.Tekrardan takım gibi takım olma yoluna girmişken,takımda arkadaşlık oluşuyorken dengeleri bozmak anlamsız.Başarılı olmak için tek şart Ze Roberto değil.Fazla vakit kaybetmeden makul mantıklı bir takviye yapıp yola devam edilmeli ve bu olaya çok da takılmamak lazım.Mesela Nery alınabilir. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:01 . |