![]() |
neyse yazamamışım salla şimdi ze roberto gelmiş yaa bayram edelim 100 tamamlamadan yatan fblidir |
arkadaslar bu haber eskii |
emin misin |
heeeeyt dogruysa aboooo biz bu sene yakariz bu ligi... ------Nobre-----Bobo----- ----------Delgado--------- Zero-----------------Burak ----------Kleberson------- Baki---Zan--Koray--Toraman -----------Runje----------- sunun güzelligine bakin hele ooooof of....:D |
cvp yok demek deelmiş emin |
Alıntı:
|
forza da art ailesini tanıtıo ne iş anlamadım |
art of kolpa burdan sana sesleniom yiyosa bu foruma gel benle yüzleş ordan burdan atıp tutmak kolay seni besiktasforum a bekliom hodri meydan |
arkadslar bu saatten sonra haber zor buluruz yarın ola hayır ola artık ne olacaksa belli olur ama içiniz rahat olsun saglam kaynaklar oldu diyoo basına yansıması sabahı bulur |
fanatik gazetesi basım aşamasında bekleyin yrm saat daha |
yarın sabah inş basında yer alır benm haber kaynagımda çıktı iii geceler kartal kalın sabah ola hayır olaaa |
ben sizin ümitlinize hayran kaldim.. ark... ya maden gelecekte niye bu saate kadar bekliyoruz... amac ne??!! adam güya bu ´hafta icinde gelecekti.. ama gelmeid haft sonu oldu...bence artik gelmez... bos bosuna konusuyirouz ama tabi gelirse cok cokl sevinirm ama zor |
ya bu da delgado meselesine benzemeye basladi , ya biekrede baya sabrettik bunu bari cabuk bitir yonetim... |
VAlla ben bu habere inanmadim, Bİ tek onlar mi bılıo zeronun geldıgını... |
yok bi haber |
hadi ya artık olacaksa olsun olmuksa başka adamı getirsinlerde bitsin bu işkence... |
transferin gerçekleşmesine 14 günümüz kaldı ze o zaman gelir a.g sabah akşam ze olduk geliyorsa gelsin uykum kaçıyor sabahın köründe nete giriyorum |
ya geçen yıl kleberson haberini erciyesspor maçında maçtan sonra almıştım bu tarihlerdeydi o da inşallah manisa maçından sonra da ze nin habeerini alırız |
Haber manyağı olduk sabah nette akşam tv de çin işkencesini geçti gelmeyecekse Nery i alsınlar ben de kurtulayım siz de kurtulun arkadaşlar yaw. |
valla ne yalan söyleyeyim bu ze roberto meselesi de ailton meselesine dönüşecek gibi geliyor bana... |
bekliyoruz havaalanına ineceği günü........ |
Bence transfer tamam ama Ailton'un gitmesi bekleniyor |
walla kardes transfer tamam mamam değil adam gelmiyor karısına daha sözünü geçiremiyor ki kalksın türkiye ye gelsin herif boswerin gitsin artık ze yi ailton da paf takımla maçlara çıksın |
herif havaalına gelir ama ne zaman gelir onu kimse bilmiyor bide hangi havaalanına gelecek onu da kimse bilmiyor ispanya da madridin havaalanına gelir büyük ihtimal |
bungün ayı 5'i 15 gündür aynı haberke kalkıp aynı haberle kalkıyorum ve gübe şu cümlelerle başlıyorum (alışkanlık yarattı bende ) ze roberto gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, yarini sabirsızlıkla bekliyorum yarında aynı yazıyı yazacam :) |
sen dewam et kardes böle yatıp kalkmaya sonra kafayı yiyecen ya hayırlısı olur inşallah |
yok kosovali bana bişi olmaz bu sene alıştım ben |
Alıntı:
Geldim ?????????????? |
Hoşgeldin kardeş naber |
simdide pascal yok |
Alıntı:
Sağol teşekkürler iyiym,herkese selamlar.. |
Yokmu Yenİ Duyumlar Art |
Alıntı:
|
hem sen gelip bu forumda yazsana, bizim forum forza'ninkinden daha renkli ve güzelhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_1.gif http://www.smileycentral.com/sig.jsp...p=ZNxpt034YYDE |
ya yeter artık be BU OLAY tamamen yönetimin suçudur bunu basına sızdırmasından dolayı geldi gelmedi gelecek gelebilir oldu artık yeter ULAN GELMİOSA GELMİO GELİOSA GELİO bişi söle yönetim!!! |
Alıntı:
|
yeter be ulan geliyosan gelbe kardeşim yönetimde bi açıklama yapsın oldu veya olmadı diye zaten havada sıcak beynimiz sulan dı gel di geliyor gelmedi diye |
:D :D :D hadi beyler az kaldı 100 e 100 olunca ze gelicekmiş |
|
Arkadaşlar sitedeki arkadaşlar gelsin bi el atalımda şu foruma 100 e tamamlayalım. |
| Türkiye`de Saat: 03:08 . |