![]() |
Ezik Kuşkusu !!! Menajerleri aynı Beşiktaş'a prensipte evet diyen, imza için Frankfurt'ta buluşan Ze Roberto'nun vazgeçmesinin arkasında F.Bahçe'nin olduğu iddia edildi. Yönetimi kuşkulandıran olay, Ze'nin menajerliğini yapan Juan Figger'in F.Bahçe'ye gelen Lugano'nun da menajeri olması. Demirören ısrarlı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D F.Bahçe'nin 100. yılda karşısında güçlü bir rakip istemediği ve bu nedenle Ze Roberto'nun işini engellediği iddia ediliyor. Yönetim iddiaları araştırırken, Ze Roberto'dan umudu da kesmedi. Başkan Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu, "İmzayı attıracağız" diye iddialı. |
Atakan Kurt Arkadasim O Soyledi Simdi |
eğer bu haber doğruysa bu eziklerin uğraştığı bütün transferlerle uğraşıp fiyat arttırmak lazım |
valla bende takvimde okudum doğru olabilir bu azizeden her şey beklenir adam türkiyede futbolun resmen kara lekesi. |
bence de ezikbahçenin bir oyunu olabilir bunlar kendilerini ne sanıyolar ki |
aldigim son haberlere göre ze suanda uyuyormus hatta g.tünde pireler mac yapiyormus. macta dk 65 ve skor 0-0 mis.. kaynak : Lojistik Kaynak Merkezi |
Balon haber, o menajerler oyle anasini gozu ki, adamlar kendi komisyonlarina bakar, Azize'yi takmaz bile... |
Alıntı:
|
şimdi başladık avukatına (manejerine ) gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek saygılarımla ze roberto :) |
iyi fiyat verildikten sonra azizeyi takmaz menajerler bencede ama olurya belli olmaz herşey beklenir bu çiplerden s..timin ezigbahçesi |
inşallah öledir yaa.nedir bu eziklerin turk futboluna verdiği zarar |
kardeş maç kaç kaç sölesene sabırsızkanıyorum hangi kanal veriyor lig tv de yokta pire tv de varmii hadi haber bekliyorum |
ben gene delirdim iyce ya fenerli gördümmü dayanamıyorum yolda yürürken zaden şimdi ilk önüme çıkanı deviricem falla cinlerim tepeme geliyo allahım sabırr |
:D :D :D haber geldi şu anda ze ritz carlton daymış |
kaynak amcamın oğlu orda garson |
macin yayinlanacagi saatte meshur bi program varmis yayinliyamiyorlarmis. ama fazla merak etme yarin bizim medyada yazar birisi ! örk : ismail Air |
sorin fırtınası daha kuvvetli ama olurmu bilmem ya bitsin şu transferler artık kafayı yicem gece son dakka haberini bekliyorum ne oldu ne olcak diye |
hhaaaaahaaaaaaaahaaaaa :mad: |
beyler bırakın bu geyikleri herif gelmiyecek işte ne alemi var obunu dedi şu bunu dedi olursa olur olmazsada çokta s.......de |
arkadaşlar ze roberto çok iyi bir oyuncu bu doğru ama yaşı 32 ve ufak bir operasyon geçirdiği için bir ayı aşkın süredir çalışamıyor, yani tekrar maç oynamaya başlaması yaklaşık 1-1.5 ayı bulur, bu yüzden avrupa'nın önde gelen takımları bu oyuncuyu almazlar, yani ze robrto bize kalır, ama iyi mi olur kötü mü o konuda tedirginim, çünkü bu tür herşeye doymuş oyuncular geldiklerinde maya tutarsa problem yok, ama takım kötü giderken katkı sağlayamazsa medyanın da eleştirileriyle ocak'ı görmezler, umarım herşey iyi olur... |
bu transfer aklina gelen herseyi kaynak buldugunu zanneden kisilerin bunu gercekmis gibi kamuoyuna sürmesi yüzünden bu hale geldi.. az sabirli olsak simdi gelmiyor yada gelece mi gelmeyecek mi die g.t olmazdik ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen pire tv izle kocc oradaki transferleri takip ett ozaman |
üstüne mi alindin... yada zoruna mi gitti.. benimle takisma tavsiye etmem ! arti sen hala burdamisin. sözünün eri ol demek istedigimi anlamissindir ! |
beyler sakin olun kıçı kırık bi futbolcu için |
Alıntı:
hodri meydann beklerimm kocc alayina gider ugrasma benimlee.. |
ZE ROBERTO'DAN "U" DÖNÜŞÜ!..http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0804123058.jpg Almanya’da yapılan görüşmeler sonrası Ze Roberto ile anlaşmaya varan, ancak başta Atletico Madrid olmak üzere bazı İspanyol takımlarının devreye girmesi üzerine yan çizen Sambacı’dan vazgeçmek üzere olan Siyah-Beyazlılar, yeniden bu transfere yöneldi. İspanyol Kulüpleri’nden en fazla 1 milyon 700 bin Euro’luk bir teklif aldığını dile getiren Ze Roberto’nun menaceri Juan Figer, Siyah-Beyazlı kulübe haber yolladı. Bu gelişmeler üzerine menaceri İstanbul’a davet eden Beşiktaş yönetimi, bugün son bir görüşme daha yapıp, transfer konusunu netleştirecek. Kartal, alternatif olarak Gustavo Nery’i de gündemde tutuyor. Bu futbolcunun kulübü Corinthias ile resmen görüşmelere başlayan Siyah-Beyazlılar, 5 milyon Euro’luk bonservis bedelini düşürmeye çalışıyor. |
Herhalde bugun belli olur artik... |
Alıntı:
|
arklar yapmayın yaw, böyle seviyeli bir ortamda tartışmayalım, adam bizi sövüşlemeye çalışıyor, biz de iyi oyuncu diye ağzından çıkacak lafı beklerken sabahlıyoruz burada... ayrıca matador'a biraz fazla yüklendiğinizi düşünüyorum, adam sonuçta fikrini, iyi veya kötü aldığı duyumları söylüyor, tüm gazetelerin yaptığı gibi, sonuçta bir oyuncu hakkında daha gelmeden bu kadar yorum yapmak bile gereksiz, resmi ağızdan gelecek haberleri beklemeliyiz, yönetim de rahat çalışsın, saygılar... |
Aynen matadorun cok ustune gidilio herkes burda ozgur istedigi herseyı söyleyebılır.. Matadorun haklı oldugu durumlar da vardır , lutfen biraz daha saygılı olalım birbirimizi kırmıyalım!! Hersey BJK için... |
yazdigim cevapta matador ismi geciyor mu ? bu topic olmus 80 sayfa böyle yorum yazan en az 50 kis olmustur.buna genelleme olarak mihazi bi sekilde tepkimi ortaya koydum.direk birisini kasdederek yorum yazmadim.neden herkes üzerine aliniyor yada bozuluyor ? |
Bir büyüğünüz olarak bu konuyu kapatmanızı rica ediyorum... |
Alıntı:
|
valla ze roberto hakkında 50 yakın geliyor gelmiyor haberi okudum bu bana fazla geldi guaness rekorlar kitabına başvuru yaptım umarım başvurumu kabul ederler sitemizinde bir rekoru olacak en büyük beşiktaş :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
bis besiktasliyiz hepimiz basta delikanliyiz konu kapanmistir ama ze roberto gelecek (bunuda ekliyim dedim):) |
ha şöyle yaa.gtü boklu bi adamdan sebep kardeş kardeşle tartışır mı hiç.hele ki aynı takımın 2 taraftarı...barıştınıza çok sevindim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
neler yapacagini bildigim icin cok istiyorum yaa dostum bide transferin sampiyonu olarak parmak isirtan bir transfer olur... onun sahada olmasi bile genclere moral verir benim kanaatim ..... bu yuzden duygusal davraniyorumm.. |
Türkiye`de Saat: 19:53 . |