![]() |
kaynak ne?? |
kusura bakmayin,kaynagi yazmadim.hürriyet,ismail er.isallah dogrudur |
ismail Air'e bir kere olsun inanmak geliyor icimden ! |
ismail air ve gayse muhabiri süleyman rodop.ikisininde sallamada üstüne tanımam.canlı yayına yan odadan bağlanıp ingilteren bildiriyorum der ve piresi hergün gayselilere getirirdi.:D :D :D |
abi konu hakkında başka bi forumdaki arkadaşımız söyle demiş; ze roberto aramış gel-- derken kontürü bitmiş. gelip gelmediği kesin diğel. demirörende ödetmeli aramış ze roberto açmamış. gelişmeler bende. ulan bu adam yüzünden iyice sıyırmaya başladık.gelince üstünü başını yırtmasak bari:D :D :D |
millet kafayi bozacak ze ze die.. sokaga atliyacam simdi :D |
ya arkadaslar bende lig tv deki haberlerde duydum ze roberto türkiyeye gelmekten vazgecmis cünkü karisi türkiyeye gelmeye hazir degilmis , bosunada cok sevinmistik yaaaaaa |
Alıntı:
süpersin yaw hehe çok güsel bi senaryo olmuş:D |
ayrıca başka bı bjk yazarına bakılırsa ze %80 tamamdı |
SERDAR SARIDAĞ Kaleye Runje, orta alana Delgado, forvete de Nobre'yi alarak yabancı transferinde tam isabet sağlayan Beşiktaş, Ze Roberto konusunda bir türlü sonuca ulaşamadı. Siyah - beyazlıların özverili tavrına rağmen, Brezilyalı'nın bitmek bilmeyen kaprisleri, yöneticileri bıkıp usandırdı. Bayern Münih'in serbest bırakmasının ardından bonservisini eline alan ve oynayacak kulüp arayan Ze Roberto, son olarak parasının iki katına çıkarılmasını ve ekstradan kendisine bonservis bedeli verilmesini istedi. Daha önce prensipte uzlaşma sağlanan 2 milyon euronun 4 milyon euroya çıkarılmasını talep eden sambacının, adeta gelmemek için işi yokuşa sürdüğü vurgulandı. Eşinin de İspanya'ya gitmek istemesi nedeniyle Beşiktaş'a sürekli zorluk çıkaran Ze Roberto'dan vazgeçmek üzere olan siyah - beyazlılar, elindeki diğer alternatifler için çalışmalara başladığı öğrenildi. Kartal, Ze Roberto'nun eski şartlara dönmesi durumunda bu oyuncuyla yeniden masaya oturacak. alin beyler haber mi istıonuz çooookk istediğiniz kadar ulan bende habercı olcam ya... her dk başka yalan |
Alıntı:
Alıntı:
İkinize de inanmak istiyorum:) |
haberin kaynagi ney arjadasim resmen atmisiniz adam gelmiyorum dior |
Çok hoşuma gitti ben inandım bile... |
Geçen sene Kleberson Erciyes maçının devre arasında gelmişti. Biraz daha bekleyelim bakalım ne çıkacak. Bizim yönetimin "o kadar uğraştılar ama getiremediler" dedirteceğini sanmam. |
Alıntı:
|
Tamam bu is yatmistir. Ben inanamam artik onun gelecegine, gelipte imzatörenini görmeden! Belliydi böyle bisey olacagi. Okadar cok istersen olmuyo ve hayal kirikligina düsüyorsun. neyse onunsuzda besiktasiz ve her zaman ve her yerde en büyük biziz. Bize gelmek istemeyen utansin! |
zero yalan oldu arkadaşlar. bu saatten sonra bu iş çözülmez. |
Arkadaşlar Ze roberot ya en yüksek rakamı biz verdik dikkatinizi çekerim ze nin yapmak istediği şey fiyat yükkseltmek ve büyük kulüpleri beklemek ancak büyükk kulüplerden mesela milan teklif yapmazsa imzaya kesin gelecketir tabi milan ne kadar verir o da tartışılır ama en yüüksek rakamı biz verdik |
hayayl kırıklığı oldu bende işallah gelişme olur yada işallah dediğiniz gibi komplodur işin aslı başkadır |
işşte bu gerçek haber bana güvenin http://www.fotomac.com.tr/2006/08/03...0A2EC0D42b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifZe Roberto, Beşiktaş'tan süre istedi Ze Roberto, "Teklifler var, iki gün süre verin" dedi. *** Sambacı işte! Beşiktaş yönetimi, Ze'den "Hayır" cevabı gelirse hemen Gustavo Nery'yi İstanbul'a davet edecek. Talipleri çoğaldı Beşiktaş, imza için Frankfurt'a çağırdığı Ze Roberto seferinden boş dönüyor. Uzun süren pazarlıklardan sonra anlaşma sağlanınca son detayları görüşmek için başkan Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu, Frankfurt'ta Brezilyalı oyuncu ile görüşüp imza attırmaya gitti. Ancak Ze Roberto, "Yıllık 2 milyon euro'dan 3 http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D yıllık teklife şimdilik 'evet' diyorum. Milan, Atletico Madrid ve Panatinaikos'tan da teklif aldım. Bana süre verin" dedi. Nery çok sıcak Şok olan Demirören ve Aksu, "Sorun paraysa hallederiz" diye araya girdi. Brezilyalı oyuncu ise "Kleberson'dan çok olumlu şeyler duydum. Sorun para değil" cevabı verdi. Siyah-beyazlı yönetimin ise hemen bir başka Brezilyalı Gustavo Nery ile temasa geçti. Kartal'a gelmeye çok sıcak bakan Nery, Corinthians'ta oynuyor. Brezilya Milli Takımı'nda da görev yapan Nery, 29 yaşında. Ze Roberto eğer "Hayır" derse Nery gelecek. kaynak:fotomac siz kaynağa bakmayın bu haber gerçekten doğru ayrıca başkan kupa sonrası süpriz yapacaktı ancak ailton gitmeyince ze de süre isteyincec mecbur tıkandı transfer |
arkadaslar bu ne ya her kafadan bir ses cikmis |
ya ze diğer teklifler için en fazla 1 hafta süre istedi yönetimde en fazla 3 gün sonra haberini bekliyoruz dedi ve en yüksek teklif bizden geldi ze biraz fiyat arttırmak ve bide büyük kulüplerden teklif bekliyor ancak şuan hiçte öyle bir teklif yok ! |
gelmez artık sanmıyorum. bizimkiler yedekte tuttukları adamlara bakıyorlarmış. |
ze roberto defteri kapanmıştır.. |
Ze Roberto'da sona doğru03.08.2006 BEŞİKTAŞ’ın, uzun süredir peşinde koştuğu B.Münihli Ze Roberto’nun transferinde mutlu sona yaklaştığı iddia edildi. Bizzat başkan Yıldırım Demirören ile ikinci başkan Murat Aksu’nun görüşmelerini yürüttüğü transferde, Brezilyalı yıldızın Beşiktaş’a gelmeye hazır olduğu bildirildi. Siyah beyazlı ekibin teklifi sonrası düşünmek için süre isteyen Brezilyalı sol kanat oyuncusu, dün gece geç saatlerde Demirören’e telefon açarak gelebileceğini ifade etti. Kleberson’dan bilgi Türkiye’ye gelmesi konusunda Kleberson’dan bilgi aldığını kaydeden Ze Roberto’nun başkanla yaptığı telefon görüşmesinde, "Eşim ve ailem Türkiye’ye gitmem konusunda destek verdiler. İspanya’dan A.Madrid beni çok istedi ama Beşiktaş’ın önerdiği parayı vermedi. Israrlı tavrınız kararımda çok etkili oldu. Tigana’yla çalışmak benim için büyük bir zevk. Yıllık 2 milyon Euro Beşiktaş’ı bu yıl Avrupa Kupası’nda ve ligde zirveye taşımak için elimden geleni yapacağım" dediği belirtildi. Ze Roberto’yu da takıma kazandıran başkan Yıldırım Demirören ve Murat Aksu, gece geç saatlerde Tigana ile de toplantı yaptı. Demirören’in, Tigana’ya hitaben "Yerli ve yabancı istediğin tüm oyuncuları kadroya kattık. Ze Roberto bizi çok uğraştırdı ama sonunda ikna etmeyi başardık. Bu camia artık başarı istiyor" dediği ifade edildi. Bugün İstanbul’a gelecek olan Ze Roberto’nun yıllığı 2 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşma sağladığı ileri sürüldü. (Hürriyet) |
arkadaslar ze roberto sevilla ile anlaştı haberiniz olsun maalesef ki öyle herif TR ye gelmek istemiyormuş yoksa parasal açıdan bir problem yok ortada. Hayırlısı olsun ama benim merak ettiğim yönetim madem 7,5 milyon euro yu gözden çıkardı o zaman neden başka birine bakmıyorlar???? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şöhretli futbolcular bizim ülkemizi beğenmiyorlar, artık bu gerçeği kabul edelim ve fener gibi paramızla rezil olmayalım. Hem gelenler de konsantrasyon sorunu yaşıyor zaten. Bence İbrahim Üzülmez onun pozisyonunda daha başarılı olacaktır çünkü Gaziantep'te de ortasaha oyuncusuydu ve çok başarılıydı. Münch gidince yerine solbek oynadı ama sadece idare etti orada. Bence Kurtuluş-Kleberson-Üzülmez dizilişi önlerindeki Delgado ile ideal bir ortasahadır. Hem rakibi boğarlar hem de tek paslı oyuna yatkınlar. Bizi beğenmeyen oyunculara ihtiyacımız yok. |
hoppala nerden cikti simdi sevilla yoksa herif karim ispanyada yasamak istiyor diyemi cikti bu haber verilen para iyi gelirse iyi olur gelmezse keyfi bilir ama once su ailtondan kurtulmak lazim ondan sonra biraz daha kolay olur transfer isi |
Alıntı:
|
ulan bi sevilla eksikti beyler bence bu iş yattı baştan belliydi zaten yattığı gelmez o herif |
Alıntı:
Ben 4 gün önce solemistim ze transferide delgado gibi sürecek die bir ayda transfer ederler bu yönetim beceriksiz adami almadan tüm medyaya haber verdin ald1k simdi seni yrin dibine sokarlar iyi oldu elbet birgün basimizdan gideceksiniz |
Alıntı:
|
ze roberto yan çizdiiii Son dakika... Ze Roberto vazgeçti Beşiktaş'ın uzun süredir peşinden koştuğu Ze Roberto transferi çıkmaza girdi. Dün Ze Roberto'nun menajeri ile 2 milyon 250 bin dolara prensip anlaşmasına varan Başkan Yıldırım Demirören ve ikinci Başkan Murat Aksuve Ülkeğr Grubu İletişim Direktörü Ali Doğan imza için Ze Roberto'nun Brezilya'dan Münih'e gelmesini bekledi. Ancak Brezilyalı futbolcu, Beşiktaşlı yöneticilerin beklemesine rağmen görüşmeye gitmedi. Menajeriyle telefonda görüşen Brezilyalı yıldız "Beşiktaş'ın teklifi cazip ama bana İtalya, Almanya ve İspanya'dan cazip teklifler var, Eğer bu görüşmelerden sonuç alamazsam ancak o zaman Beşiktaş'a gelebilirim. Bana ağustos ayının sonuna kadar süre verin" dediği öğrenildi. Ze Roberto'nun bu açıklamasının ardından Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı futbolcunun transferinden vazgeçme kararı aldı. Demirören, Aksu ve Doğan dün akşam saatlerinde yurda döndüler. GİLBERTODA OLMUYCAK büyük ihtimal sao paulo diyolar ama 5 milyon avro ya satılıkmış kiralanmaya gelmemişler ne diyosunuz arkadaşlar buna? |
millet şu anda bir kongre üyesinden haber aldım Ze Roberto SEvilla ile son anda anlaşamamış pürüz çıkmış ve Beşiktaşımıza geliyormuş. (Kaynak Kongre üyesi) Sevilla olayını söyleyen kişidir ve çok güvenilir emin olabilirsiniz. |
Alıntı:
|
beyler yapmayın Allah askın ayonetım ıkı gonce cok ıyıydı herkes tesekkur edıyoduda sımdı kotu oldu durun bakalım hem daha bu ıs bıtmedı bıttıysede bıter baskası gelır. sene basında elestırmeyelım yonetımı fılan bukadar kongreye kadar sans tanımak lazım bı durun allah askına yaaa takım kupayla baslamıs guzel futbol hepımızı mest etmıs bıraz bu guzellıklere bakalım rakıplerımızın daha dogru durust yaptıgı bı transfer bıle yokken bız takımı kaynastırdık bıle bu kadar acımasız olmayalım arkadaslar. besiktasımızın basarısı ze robertoya baglı degıl yada yonetımı boyle bı transferı bıtıremedı dıye asmak dogru olmaz buyuk yıldızlar transfer etmek cok da kolay bısey dııl. bekleyelım ve gorelım hepberaber. ben emınım bu yonetım sol kanada ısımı su yada bu demıyorum ama cok ıyı bır adam alacak bundan kımsenın suphesı olmasın. ondan sonra elele tum camıa kenetlenecez ve tam destek arkadaslar bu takımın bu camıanın artık buna ıhtıyacı var. |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 18:42 . |