![]() |
ze gelsede gelmesede bu sene şampiyonluk bizim gelirse bize avrupada baya yararı dokunur ama gelmesini isterim ama bence busaatten sonra biraz zor |
Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.Artık çıkarmasınlar bu adamı daha fazla tepemize.Fazla havalandı.Ze Roberto'ya yıllık 2.5 milyon euro Avrupa'da verecek bir takım çıksın benim adım Onur değil. |
Alıntı:
|
seni sevdik gönül verdik beşiktaş sevdamızdan ayıracak hiç bir bedel yok bu dünyada ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi bu tapıyoruz seviyoruz aşkından kahrolduk biz deliriyoruz oley oley oley |
seni sevdik gönül verdik beşiktaş sevdamızdan ayıracak hiç bir bedel yok bu dünyada ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi bu tapıyoruz seviyoruz aşkından kahrolduk biz deliriyoruz oley oley oley |
ulan bu ne ya herkes birbirine gider yapıyo yok delikanlıysan gel falan bu tür şeyler çok çirkin bence dışaran biri okusa (ezik,cincon vs.) bize kıçıyla gülerler birbirimize düşmeyelim üstelik matadorun da burada herkes gibi yazmaya hakkı vardır |
ona yazma dien yoktu sadece arkadaşın biri genl bi konuşma yaptı matadorda üzerine alındı yoksa aramızda böle bişi olmaz kendi kendimizinie düşelimki |
beyler hala ordamısınız geçti bitti |
matador haber varmı dostum rıtzdeki gorusmeden nezaman bellı olacak ne ise ne guce hıcbıseye bakamıyoruz aklımız aldı ne adammıs beee. Allah askına gercekten bı bılgı edıne yazsın suraya umıtsız yasanmaz ama bosuna umıtlenıyosak o da kotu enazından bıttı bu ıs der rahatlarız. stress oldum be. |
valla ses sedaya yok ulan herif ömrümüzden ömür götürdü herif gelmeyince zaten alay konusu olduk millete yav gelsede görsün ezikler gaysliler |
Alıntı:
olayi hallettik diyoruz hala yorum yapiyorsun. |
Alıntı:
|
yorumun benimle ilgili olursa sor ;) arti madem uzamasini istemiyoruz biz halletmisiz biz konusmuyoruz sen olayi tekrar aciyorsun ! |
Olur AĞir Abİ Kusura Bakma Kulun KÖlen Oluyum Hey Allahim Ya |
Hepinizin kulaklarını çekeceğim haa bu ne vaziyet çocuklar yaw.Bundan sonra böyle olaylar istemiyorum lütfen zaten konu da kapanmıştır.Benim kartal kardeşlerim akıllıdır...... |
son dakika isteyen inanir isteyen inanmaz ben yinede sizinle paylasmak istedim besiktas bugun ze robertonun menajeri ile gorustu besiktasimiz bu saatten sonra ze den vazgecmiyecekmis ve buyuk olasilikla anlasacaklarmis kaynak:Atakan KURT |
Alıntı:
ya bu arada ze robertonun topicini tartışma topici yapalım baya bi katılımlı oluyor matador ze gelsin sana söz sigara yada ne istersen (pahalı bişi isteme ) sivastan kargoyla gönderecem |
bu atakan kurt kartal haberde yazan arkdaş mı |
hadi beyler ben kaçar bu ze işi bugünde olmuyacak galiba |
Alıntı:
|
valla sonuç öle gösteriyor |
Alıntı:
|
Lig TV karisindan dolayi gelmeyecegini belirtmisti, simdi neden U donusu? |
ya arkadaslar ben bu ze mi neyse artık gelmesin istemiyorum ya ne bu ya eziyet ediyo bize bıktım wwalla adam resmen bizimle dalga geçiyo bizim yönetimde hala onun peşinden koşuyor bok war ssanki ze de |
işi gücü bıraktık ze ile ilgeliyoz lan adam daha karısını ikna edemiyor sen ne yapacaksın ya |
o kardeşim daha nittin yaaaa zenin transferide delgodunun işine dönecek 15 gün oldu daha bu konuyu konuşalı delgado 1 ay sürdü zenin bitmesine 15 gün daha sabret ne olacak |
he olur ya kardes ben walla kendi adıma bıktım bu ze den baska oyuncu alsınlar artık yeter bıktık ya |
lan yunus senin telefon msn kapalı oğlum milllet benden çarşının tişörtünü bekliyor formalar ne zaman çıkacak millete bir haftada yapacağız dedim altı üstü 50 tane tişört hadi janem güsel bir haber ver |
walla murat kardesim ben en kısa zamanda caffeye gelirim o zaman hallederiz oké sen kafanı rahat tut canım |
Alıntı:
|
saolasın canım birde gruptakiler dioki maclari izliyeceğimiz mekan belli olmusmu eski gittigimiz yeremi gideceğiz salon palmiya ya |
bu arada bu bjk tv ne is yapar bakiyorum bir sey varmi diye dandik programlar var ya tenis oynuyor yada su telli yarismalar insan saat basi haberleri verir bari bir mac oynaniyor insan canli baglantilar kurar yeni gelen futbolculari tanitir dogan gurubuna gecmeden daha iyiydi |
walla kardes sen haklısın boswerecen tabii zeyi ne yapacan faydalı adamlar dururken |
Alıntı:
|
bjk tv demiyorum ben ona spor tv diorum beşiktaşlı ilgili günde 1 saat ya konuşuyorlar ya konuşmuyorlar |
art_of_football: Alıntı:
gelsin mi gelmesin mi artik bizde arada kaldik ve gelmesine dogru egiliyoruz gibi. daha fazla b.ku cikmadan lig baslamadan bi kesinlik kazanir umarim transfer. Cünkü bizim oldugu gibi belki futbolcularinda kafasi burdadir ister istemez |
ya bu bjk tv bosa yapılmıs bence adamlar yayın yapmaktan kaçınıyorlar ya bu nasıl takımın kanalı ya milanında kanalı war gitsinler bide oraya baksınlar |
kosovalı ze geldi die iki gün önce göbek atan sen deilmiydin şimdi ne oldu akşam eve gidiyorum bjk tv yi izliyim diorum bi bakıyorum teniz maçi herhalde oynayanlardan biri fanatik beşiktaşlı gösterip gösterip duruyorlar |
hehehehe murat kardesim o anda sewinmiştim ama olmadı ne yapacan kardes bıktım artık yas gelmis 32 ye bize gelse ne olur gelmese ne olur bos wer gitsin ze yi bu tv yi de kapatın gitsin a.q |
yunus bjk tv de ne var bi baksana allah aşkına ben cafedeyim bakamıyorum |
Türkiye`de Saat: 16:52 . |