![]() |
eline sağlık çok güzel olmuş bunu geliştirmek gerek |
Alıntı:
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=ricardinho Ricardinho İmzaladı 17.08.2006 21:43 Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. |
valla ımza attıya o yeter ıstedıgı zaman gelsın haftaya ınonude olacak sekılde :D |
Alıntı:
|
beyler ricardinho icin tezaurat yapılmıs forum.forzabesiktas.com da su sekilde comancero muzigi ile ricardinho denilecek muzigi bilmeyenler icin link burda http://rapidshare.de/files/3638851/komancero.mp3.html yapan kisinin emegine saglık cuk die oturmus walla |
hadi hayirli olsun |
yılın transferini patlattık yine yaa beşiktaşlı olmakla grur duyuyorum |
belki bu müziği çalarlar maçtan önce yeri geldiğinde ses kısılır taraftar söyle falan enteresting şeyler çıkabilir tebrikler. bunun gibi başka şeylerde olabilir mesela ben,im aklıma ilk banbonleyyooo banbonleyyoooo diye bişey vardı o geldi oda uyuyor ricardinyoya |
|
İtalya'nın Ansa Haber Ajansı, Lugano’nun 5 yaşındaki oğlu Nicolas’nın da Fenerbahçe ile sözleşme yaptığını duyurarak bunun dünyada bir ilk olduğunu yazdı. Ajansin haberine göre gelecekte Güney Amerika’nın en büyük yıldızı olacağı gözüyle bakılan küçük Nicolas’nın babasının isteği üzerine Fenerbahçe kulübü ile sözleşme yaptığı belirtildi. bunlar harbiden mallar yya . yoksa bizde matias ın 1 aylık cocugu nicolas ile mi sozleme imzalasak ne dersiniz ? bence super olur bea ah bea sergen sende evlenmedin ki :D :D :D |
iyi iyi 145 olmuş, bu topic 200'ü bulur, tam 200. sayfada da kilit vuralım karizmamız olsun... |
Ricardinho için hisse satışı Mali sıkıntı yaşayan beşiktaş Yönetimi, maliyeti 14 trilyonu bulan Ricardinho'nun transferi için İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda hisse senedi satışı yaptı Beşiktaş Kulübü'nün İMKB'ye gönderdiği yazı şekilde; BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI A.S. ILE ILGILI OLARAK YATIRIM FINANSMAN MENKUL DEGERLER A.S.'NDEN GELEN YAZI. 17.08.2006 TARIHINDE BJKAS HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK BORSA IKINCIL PIYASA'DA OZEL EMIR SEKLINDE GERCEKLESEN BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK; 3,00 YTL FIYATTAN 1.000.000 ADET SATIS ISLEMI MUSTERIMIZ BESIKTAS JIMNASTIK KLUBU DERNEGI TARAFINDAN GERCEKLESTIRILMISTIR. BESIKTAS JIMNASTIK KLUBU DERNEGI'NIN SAHIP OLDUGU 28.000.000 YTL'LIK KISIM BORSA'DA ISLEM GORMEYEN STATUSUNDEDIR. kartalhaber |
parayı bı yerden buluyolar yıldızlarıda gökhanın yanına bir stoper de lalım |
Rico İzmir’de yok! Beşiktaş’ın bomba transferi Ricardinho’nun gelişi yine gecikti... Brezilyalı’nın, pazar günü Türkiye’ye geleceği bildirildi. 18.08.2006 http://img230.imageshack.us/img230/7391/rico1808po7.jpg Denizlispor ile İzmir’de oynanacak lig maçına yetişmesi beklenen Brezilyalı’nın, eşi ile birlikte ülkesindeki bazı özel işleri halletmek için süre istediği ve pazar günü Türkiye’ye geleceği bildirildi. Yıldız oyuncunun gelişi, daha önce de kulübü Corinthians’ın sponsorluk anlaşmasında yaşadığı kriz nedeniyle bonservis sorununu halledememesinden ötürü ertelenmişti. Tigana’nın, Sambacı’yı, 4. haftada İnönü Stadı’nda oynanacak Konyaspor maçında kullanmayı planladığı belirlendi. Ricardinho, takımının çıktığı sınavlarda forma giydiği için fizik olarak hazır durumda. Beşiktaş taraftarı da dünyaca ünlü süperstarın gelişini büyük bir şova dönüştürmek için yaptığı hazırlıkları pazar gününe ertelemek zorunda kaldı. Diğer Haberler Kara Kartallar ‘kanat’ çalıştı Denizlispor ile Ege ekibinin cezası nedeniyle İzmir’de kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş, kritik sınavın hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. 1.5 saat süren çalışmaya milli takımlarda bulunan oyuncular da katılırken, uçağı İstanbul’a rötarlı inen kaleci Runje idmanda yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Serdar Özkan ve Gökhan Zan günü koşu yaparak tamamladı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında forma giyenler ise ayak tenisi oynadı ve bu çalışmaya Tigana da katıldı. Fransız hoca, geri kalan oyunculara kanatlardan pas ve gol çalışması yaptırdı. İdmanın son bölümünde futbolcular, yapay duvarlarla paslaşıp, orta çalışması yaptı. Ali Tandoğan’a Sakarya talip Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Ali Tandoğan’a, Antalyaspor ve Rizespor’dan sonra, Sakaryaspor da talip oldu. Yeşil-Siyahlı ekibin teknik patronu Nejat Biyediç, “Ali Tandoğan gibi tecrübeli ve kaliteli bir futbolcuyu takımımda görmeyi çok isterim” derken, Sakaryasporlu yöneticilerin, Beşiktaş’la temasa geçtiği ve görüşmelerin halen devam ettiği kaydedildi. Tandoğan’ın da Sakaryaspor’da forma giymeye sıcak baktığı dile getirildi. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=3&HaberID=409629 |
"RICARDINHO MU?.. MÜMKÜN DEĞİL!.." 19 f_write_month(8)Ağustos 2006 10:10 http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0819101033.jpg GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDİLDİM!.. Beşiktaş'ın Corinthians'tan transfer ettiği Sambacı Ricardinho giderayak Brezilya basınına gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Ricardinho özellikle eski teknik direktörü Geninho için açtı ağzını yumdu gözünü. Çok sevdiği kulübünden istemeden ayrıldığı için hayal kırıklığına uğradığını söyleyen milli yıldız çok üzgün olduğunu dile getirdi. Tecrübeli yıldız, önemli hedeflerle yola çıkan Corinthians'ın önce Libertadores'te ilk turlarda elenmesi sonra da 20 takımlı Brezilya liginde sondan ikinci sıraya demir atmasıyla ilgili olarak da çarpıcı demeçler verdi. Futbolda kesinlikle garanti diye bir olgu olmadığını, işlerin olumlu yürüdüğü gibi olumsuz da olabileceğini belirten Ricardinho, başarıda nasıl tüm takım onore ediliyorsa, başarısızlıkta da aynı şekilde eleştirilmesi gerektiğini fakat Corinthians'ta Geninho tarafından günah keçisi ilan edildiğini söyledi. KLEBERSON'LA KONUŞTUM!.. Deneyimli futbolcu Corinthians'ta oluşan olumsuz şartlardan sonra kalmasının imkansız olduğunu ve hayalkırıklığıyla ayrıldığını vurgularken Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynayacak olmaktan dolayı sabırsızlandığını dile getirirken, 'Bu benim üçüncü yurtdışı denemem olacak. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Kleberson'la konuştum. İstanbul'la ilgili övgü dolu şeyler söyledi' dedi. NEE!.. MÜMKÜN DEĞİL!.. Beşiktaş bu kez 12'den vurdu. Geçmişte Ailton ve Juanfran gibi transfer hatalarının altına imza atan Siyah-Beyazlı yönetim, Brezilya Milli Takımı'nda da oynayan Ricardinho'yu alarak, hem dünya çapında bir transfere imza attı hem de bu transferi oldukça ucuza bitirdi. Öyle ki Beşiktaşlı yöneticiler, gerçek adı Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues olan Ricardinho'yla resmen anlaşmaya vardıktan sonra önceki gün Nevzat Demir Tesisleri'nde bu transferi Nobre'ye müjdeledi. Brezilyalı futbolcunun tepkisi, 'Neee! Mümkün değil' şeklinde oldu. Aslında Nobre'yi şaşırtan bu transferin öyküsü 10 gün önceye dayanıyordu. Corinthians'ın Libertadores Kupası'na erken veda etmesi nedeniyle ünlü kulüp, maddi sıkıntıyla birlikte büyük bir karışıklık yaşıyordu. Menajerler aracılığıyla devreye giren Beşiktaş, 4 milyon euro piyasa değeri olan Ricardinho'ya önce 1.5 milyon dolar önerdi. 'Hayır' yanıtı alındı. Uzun süren yazışmaların ardından Brezilyalı futbolcunun bonservisi bir milyon 750 bin dolara bitirildi. Ayrıca Ricardinho'yla da 2+1 yıllık ve bir milyon 750 bin euro karşılığında sözleşme imzalandı. Üstelik bu transfer hiçbir yönetici Brezilya'ya gitmeden gerçekleştirildi. Daha önce sadece iki kez yurtdışı deneyimi yaşayan Ricardinho, ailesiyle vedalaşmak için iki gün izin istedi. Brezilyalı oyuncu, pazartesi günü İstanbul'da olacak. Akşam |
Istanbul Da Oturan Ve Karsilamaya Gitmek Isteyen Varsa Bulusalim Beraber Gidelim |
hayırlı olyr inşallah valla rekor kırdı galiba bu topic |
Alıntı:
|
Bencede Çok İyİ Bİ Transfer Oldu SÜperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
BEŞİKTAŞ’A BİR PAŞA GELDİ Beşiktaş’a bir Delgado yetmez dedim... Hatta bir de tarif verdim. Dedim ki; Beşiktaş’a bir Paşa lazım... Paşa derken şunu dedim: Mükemmel bir oyun lideri. Kariyeri ile tribünlere seyirci çekecek bir büyük star. Beşiktaş’ın gençlerini peşinden sürükleyecek bir oyuncu. İşte o oyuncu bulundu ve geliyor. Ama Türk medyası her zaman olduğu gibi (Beşiktaş alınca) bu olaya bir başka türlü yaklaştı: Neymiş efendim Brezilya’da futbolcular arasın da en nefret edilen oyuncuymuş. Ricardinho için böyle düşünenlere tavsiyem şudur: Beşiktaş’ı izleyin. Çünkü; Beşiktaş geliyor. Sezon başında ki hazırlık maçlarında herkes eleştirirken ne yazmıştım? Tekrar yazayım: Beşiktaş şampiyon olursa şaşırmayın? |
şampiyon beşiktaş aksini bile düşünmüyorum. tartışılacak bir şey varsa oda 2. nin kim olacağıdır. |
Arkadaşlar burda dikkat edilmesi gereken bir konu var.Transferler iyi hos ama bence çok savurganca yapılıyor.Ailton ve juanfranı hatırlayalım yada del bosque ye verilen paraları.Eger bu takımla başarı yakalanmaz ve takım dagılacak olursa çok büyük maddi sıkıntıya düşeriz |
Richardinho nun taakımına bonservis ücreti olarak 1.750 bin euro kendisine ise yıllık 1.750 bin euro verilecek. bu transfer ailtondan bile ucuz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
matador yabi altian bakarsaniz ismimde erol yeni projelerim olacak bekleyinn |
-----------------------Runje İ.Toraman-----Edmilson-----G.Zan-----İ.Üzülmez -----------------------Koray -------------Kleberson-----Ricardinho ----------------------Delgado ----------------B.Yılmaz-----Nobre |
Alıntı:
BOBO nerde arkadas? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
walla defansa kesinlikle bitane lazim , o zaman kesin sampiyon oluruz |
yazarlardan ovguler gelmeye basladi Ricardinho müthiş İlk iki sezon transferde baltayı taşa çarpan Beşiktaş yönetimi bu sezon adeta turnayı gözünden vurdu. Delgado ve Nobe'yi transfer ederek büyük sükse toplayan Demirören ve arkadaşları "Yılın transferi" sayılacak bir transfere imza attı. Yeni Kartal, Brezilyalı Ricardinho müthiş bir oyuncu. Brezilyalı'yı Dünya Kupası'nda Dortmund'ta Japonya'ya karşı izledim. Brezilya zaten kupa boyunca kendi ekolüne bağlı keyif veren tek maçını Japonya'ya karşı sergiledi. Japonya maçında Brezilya'nın yıldızı Ricardinho'ydu. Mükemmel tekniği, çabukluğu ve topa hakimiyetiyle Ricardinho izleyenleri büyülemişti. Parreira eğer yıldızların ve sponsorların tutsağı olmayıp özgür irade içinde Japonya maçında sahaya sürdüğü kadrodan Ricardinho dahil en az 3 oyuncuyu asıl kadroda oynatmayı düşünseydi Brezilya kesin final oynardı. Beğendiğim bir söz, "Karakter, insanın hayata bakış açısıdır " der... Övgü yağdırdığım Ricardinho için medyada, " İspiyoncu olduğu için takım akadaşları tarafından sevilmiyor" diye bir haber çıktı. Hatta Dünya Kupası'nda Parreira'nın takım içindeki köstebeği olduğu yazıldı. İyi de; eğer Ricardinho hocası Parreira için ispiyonculuk yaptıysa niye hep kulübe oturdu? Hem ispiyoncu olacaksın hem yedek kalacaksın. Hem Beşiktaş'ta Parreira yok, Tigana var.. Benim bildiğim; Ricardinho İnönü Stadı'nın tribünlerini Hindistan'daki trenler gibi salkım saçak yapar . Levent Tuzemen/Sabah |
-----------------------Runje İ.Toraman-----Edmilson-----G.Zan-----İ.Üzülmez -----------------------kleberson -------------burak yılmaz-----Ricardinho ----------------------Delgado -------------------bobo-----Nobre __________________edmilsonu da albilirsek kesin şanpiyonz |
Alıntı:
abi bu takimi böyle görünce heyecanlaniyorum be... kalecimiz yerli oldugunu düsünsenize bi de sol bekte üzülmezi keserdik nery mery felan aboooo :D:D:D yüz verdi yüz elli istedim gibi bisey oldu simdi... ne acgöz insaim ben yaw....:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dostcakalin.. |
hani 200 olacaktı daha 150 yapamadık:D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:27 . |