![]() |
Hayırlısı olsun. |
Alıntı:
|
Hayirli olsun.. |
hayırlı olsun beşiktaşımıza |
adam kalitesi ortada ama rustunu ispatlamasi icin kadikoyde eziklere en azindan bir gol cakmali Gilberto Silva: Beşiktaş'tan teklif gelirse düşünürüm (VİTALE MEDİNA/MİLANO) - Brezilya Milli Takımı'nın yıldızı Gilbarto Silva; Marcelinhno'nun Trabzonspor'a, Ricardinho'nun da Beşiktaş'a gitmesinin Avrupa ve Brezilya'yı ayağa kaldırdığını söyledi. Türkiye'de 'inanılmaz' paraların döndüğünü tahmin ettiğini kaydeden Gilberto Silva, "Ricardinho'yla konuşmadım. Ancak Beşiktaş'ın beni istediği söylentileri dolaşıyor. Teklif almadım ama Ricardinho bu takıma gittiğine göre düşünürüm" diye konuştu. |
edmilson u da yetiştirin konya maçına |
gilberto mu bunlari sölemıs? vay bea ozaman biz baya avrupada ün yaptık:D |
Alıntı:
kleb den sonra rico nun da gelmesiyle baya ün yaptık he:D brezilyadan kimi istesek koşarak gelirler artık..gilberto da benide alın dite yalvarır seneye:D |
dün gece karakartal forumda alen abi aynen şöyle dedi::: ''kuvvetle ihtimal ki edmilson beşiktaşa gelecek.'' |
Alıntı:
|
Hoşgeldin yeni kral.Bu taraftar senden neler bekliyor be!!Hayırlı,uğurlu olsun inşallah... |
Edmilson da gelirse bal kaymak olur tabi ortalık.Ama umarım Ricardinho kısa sürede takıma uyum sağlar.Çok büyük futbolcu çoook:) |
geldi ama uyum sağlaması da çok önemli..umarım bir an önce uyum sağlar ve çok faydalı olur takıma.. |
hoşgeldin rico, cuma günü inönüde görüşücez insallah:) |
hoşgeldin kral rico . sıra sende edmilson |
hayırlı olsun....sıra edmilsonda :D |
hoşgeldin ri....car....din....ho sırada edmilson var.şampiyon kartalım. |
TV8'e yazdığım e-mail... sizlerden de bekliyorum.... Sayın Yetkili, Ben kanalınızın iyi bir izleyicisiyim...Özellikle spor servisinizin yaptığı programları beğeniyle takip etmekteydim.Etmekteydim diyorum çünkü dün akşamki spor haberlerinizi izledim.. Biz Beşiktaşlılar televizyonlara kilitlenmiş ve Dünya Starı RİCARDİNHo'nun geliş haberini izlamek isterken bir de ne görelim, Haberlerinizin ilk 3'ü Fenerbahçe ile ilgili, Bir gün önce gelmiş bir futbolcunun imza töreninin ilk sırada verilmiş olması, ardından sanki Ricardinho'nun gelmesinden daha önemliymiş gibi Fenerbahçenin detay haberlerinin verilmiş olması bence tarafsızlığınıza gölge düşürmüş ve açıkça tarafınızı belli etmiştir... Ben çok mu duygusal davranıyorum diye düşünüp diğer kanallardaki spor haberlerine baktığımda hepsi tabi ki haber değeri daha fazla olan Ricardinho haberini verdiklerini gördüm. Hatta bu sabahki spor gazetelerine, internet sayfalarına bile baksanız bunu görürsünüz.... Fazla söze hacet yok bundan sonra sadece Premier lig maçlarınızı izleyeceğim, Sizede Fener taraftarlarıyla mutluluklar dilerim |
Alıntı:
ya ogle spor haberleri yine ayni |
Gazete Basliklari http://img225.imageshack.us/img225/1...tik1ct3.th.jpghttp://img175.imageshack.us/img175/9...por1yw0.th.jpghttp://img218.imageshack.us/img218/7...mac1nh2.th.jpg burda foto maca dikkat butun diger iki spor gazetesi mansetten buyuk yer ayirirken fotomac transfer olomamis bir adama mansetten daha cok yer ayiriyor nasil tarafsizlik bu |
yalanmaç=ezikmaç=saçmamaç=FOTOMAÇ bırakın ugrasmayın |
tepki Alıntı:
|
Alıntı:
BÜYÜK BAŞKAN Roberto Carlos'u 2 saatte getirirdim! "Ama Ricardinho’nun Beşiktaş’a daha yararlı olacağına karar verdik." İzmir dönüşü soruları yanıtlayan Başkan Yıldırım Demirören, "İsteseydik Roberto Carlos’u iki saatte Türkiye’ye getirirdik. Ama yönetim ve Tigana ile hep birlikte konuşup, Ricardinho’nun Beşiktaş’a daha yararlı olacağına karar verdik. Samimi söylüyorum ve tekrarlıyorum, iki saat içinde Roberto Carlos’u Beşiktaş’a getirirdik..." diye konuştu. . |
kardeşler merhaba.ricardinho ortanın soluna geçince deli ibo defansın soluna mı geçmeli sizce yoksa baki orada devam mı etmeli.çünkü tamam bakini kapasite sınırlı ama hem defans anlayışı ibo dan iyi hem de hava toplarında oldukça etkili.saygılarrr.... |
Beşiktaş'ın yeni transferi Brezilyalı futbolcu Ricardinho, bugün sağlık kontrolünden geçti. Ricardinho'ya, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde tepeden tırnağa sağlık kontrolleri uygulanırken, göz, ortopedi, kulak-burun-boğaz, diş, nöroloji gibi muayeneleri yapılıp, EKG ve MR'ı çekildi. Brezilyalı futbolcu son olarak da efor testinden geçti. Ricardinho, bugün öğleden sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. |
beşiktaşımıza hayırlı olsun çok büyük başarılar kazanacaz inşallah onunla birlikte |
yeni kartala klip!!! YENİ KARTAL RICARDINHO'MUZA YAPTIĞIM KLİP::::: http://www.youtube.com/watch?v=HZ0PqYONEWU http://rapidshare.de/files/30269909/...DINHO.wmv.html |
Alıntı:
Hocam Bakinin yeri sol bek değil. İyi futbolcu bende beğeniyorum ama sol bekte harcanıyor bu adam. Sonra iki üç hata yapıncada takımdan afaroz edip koyuyoruz. İbrahim üzülmez her ne kadar eksikleri olsada fizik açıdan her zaman diri bir adam. Ricardinho önünde oynadığında ibrahim sol bekte çok daha etkili olacaktır ve inanın Bakiden daha fazla katkı yapacaktır. Benim kanaatim böyle. |
Alıntı:
|
klebersonu herkes eleştiriyor.ama kleberson çok iyi olacak orta sahamız çok iyi oldu. |
hayırlı ugurlu olsun bjk ye |
Alıntı:
|
Alıntı:
saygılar... |
bence iki ön liberoyla oynamis olursak klebersonun daha cok positif yönlerini görebiliriz... hele sadece top kesici olarak biri degil de topa hakim olup iyi pas yapabilen birini yanina koyarsak daha da iyi olu.... Arkadaslar size bi sorum olacak: ben nedense yeni konu acamiyorum acmak istedigimde buna yetkili olmadigimi yaziyor :confused: nedenini bilen var mi? ----------------------------------------------------------------------- guelinho, Bu Sayfaya giriş yetkiniz yok. Bunun olası sebepleri aşağıda sıralanmıştır:
|
ricardinyo cok ıyı adam ama bızım delgadonun elıne harbıden su dokemez bence.kleberson a da laf yok o cok ıyı bı futbolcu.bızım sureklı futbol takımımızda super ınsanlar var zaten ama epeydır trabzon gıbı dengesız bı takım olmustuk.bu olmasın da ne olursa olsun.her hafta ılk haftamız gıbı oynayalım küme dussekte gam yemeyız.ben bu sen cok ama cok umutluyum.inşallah hersey cok guzel olacak.bızımle futbol konusurken düğme iliklencek inşallah. |
Resmi imzayı biraz önce attı kendileri... Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. |
Umarım Ricardinho, Kleberson'u da canlandırır. Burada Tigana'ya da iş düşüyor. Eğer savunmaya yabancı stoper de gelirse Koray'ı önliberoya çekip Kleberson'un da ortasahada daha rahat oynamasına izin verirse mesela sağ iç te onun da verimliliği artar iyice...Umarım Kleberson güvenimizi boşa çıkarmaz çünkü sesimizi çıkartmıyoruz ama bu hali bizi gerçekten üzüyor ve sabrımızı taşırmaya başladı... |
*17* ricardinhonun ilk imzadan sonra tesislerdeki resimler http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...dinhoimzahaber Ricardinho’dan 3 Yıllık İmza 22.08.2006 17:07 Yıldız transferimiz Brezilyalı Ricardinho, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde İkinci Başkanımız Murat Aksu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Erhan Kamışlı’nın da katıldığı törende 1 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan İkinci Başkanımız Murat Aksu, Ricardinho gibi bir ismi Türk Futbolu ve Beşiktaşımız’a kazandırdıkları için büyük gurur duyduklarını belirterek, “İki dünya kupasında oynamış, Brezilya Milli Takımı’nın önemli isimlerinden Ricardinho artık Beşiktaşlı. Kendisi 12 kez kupa kazanmış bir isim. Burada bu sayıyı 15’e çıkarmak istediğini söyledi. Bundan sonra artık iş taraftara düşüyor. Kombine satışlarında 15 bini bulduk. Yönetim Kurulu olarak bizim hedefimiz 20 bin kombine satılması. Çok önemli oyuncular transfer ederek, güzel bir kadro kurduk. Hedeflerimiz çok büyük” diye konuştu. Törene katılan Yönetim Kurulu Üyemiz Erhan Kamışlı ise “Ricardinho Türkiye ve Beşiktaş’a hayırlı olsun. Dünyanın sayılı futbolcularından bir tanesini kadromuza kattık. Büyük işler, büyük kulüplerin işidir. Ricardinho’nun Beşiktaş’ta çok iyi oynayacağına inanıyorum. Şu anda stad kapasitesinin %50’sini sattık. Yönetim Kurulu olarak hedefimiz olan 20 bin adet kombineyi de satarsak Türkiye’de bir ilke imza atarak stad kapasitesinin %70’ini satmış olacağız. Bu da ülkemizde bir ilk olacak. Beşiktaş da her zaman söylediğimiz gibi ilklerin kulübüdür” dedi. 17 numaralı forması ile basın mensuplarına poz veren Ricardinho ise İstanbul’a indiği ilk andan itibaren kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok şaşırdığını ve bu şaşkınlığını hala üzerinden atamadığını ifade etti. “Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuşan Brezilyalı yıldızımız, “Benim için muhteşem bir karşılama töreni hazırlanmıştı. Gösterilen ilgiye sahada oynayacağım futbolla karşılık vereceğim. Kariyerim boyunca 12 kupa kazandım. Şimdiki hedefim bu sayıyı 15’e çıkarmak” şeklinde konuştu. Ricardinho, Avrupa’daki bir çok ünlü kulübün kendisini istemesine karşın neden Beşiktaş’ı tercih ettiğini soran bir gazeteciye de “ Beşiktaş’ı gelmeden önce araştırdım. Çok büyük bir kulüp. Büyük liglerde mücadele ediyor. Bu sene UEFA Kupası’nda oynayacak. Beşiktaş’ın hedefleri de benim hedeflerim gibi çok büyük” diye cevap verdi. |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9929 bu fotografla mutlu sona ulasıp konuyu kilitliyorum.yenı transferımız hakkındakı goruslerınızı http://www.besiktasforum.net/forum/showthread.php?t=8681 buraya yapabılırsız http://img151.imageshack.us/img151/7420/lockedym3.gif |
Türkiye`de Saat: 23:27 . |