![]() |
Alıntı:
Zeroda NE Elektrik Yapmıs Bizde Ya.... 130 Sayfa... :D Hani Zero Nerde Yoq :D oLsun... Zero OLmadı.. Bizi Ricardinho Tatmin Eder.... STOPER YÖNETİM STOPER :D Fazla oLmuyoz Dimi :p |
en büyük kartal şampiyon kartal alkışlayın ulan kavatlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
imzada yaptım bak ne güzel :D |
ya efed ya rico artık besıktasta bence hagı ıle yarısacak bı transfer artk kkupa bzm oley kupa bızım |
Ben Lig Kupasını DÜşünmüyorum..... UEFA yı KALDIRMAMIZ LAZIM BİZİM UEFAA |
besiktas RICARDINHO'la anlasmis Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören, transfer müjdesini verdi.. Başkan, isim vermese de "Brezilyanın sol kanat oyuncusuyla anlaştık" dedi.. Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı ismin Ricardinho olduğu öğrenildi.. Gaziantepspor maçı öncesi Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'e konuşan Demirören, "Brezilyanın sol kanat oyuncusuyla anlaştık. Akşam sözleşme imzalayacak. Pazertesi İstanbul'a gelecek" dedi.. Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı oyuncunun, Corinthias forması giyen Ricardinho olduğu öğrenildi. --------------------------------- kusura bakmayin ama qtm yine sallamis gibime geldi, adam isim vermemis. kesin bir ikinci bobodur. artik bunun adida wowo, nono, popo,.... (herneyse)'dir xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx bu adamlar değilmiydi ze roberto olmayınca "biz zaten yaşlı adam istemeyiz genç yetenek olsun, bobo, ferreira gibi" diyen...ne olduda şimdi gidip 31 yaşına basacak olan bir adamı aldılar, nery pahalı geldi galiba...ah tüpçüü ahh bi gün seninde düşünebildiğin günleri görürüz inşallah!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx ricardınhoyu almıs elemanlar ne dıyelım hayırlı olsun ınsallah ellerınde patlar ama kargalaar ıyı kadro kurdular birileri goruyodur ınsallah xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ricardinho gelsin Alex ile kesin kıyaslıyacaklardır.çünkü ricardinho milli takımdaydı. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx alex te o takımın kaptanlığını yaptı... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ricardinho değildir inş. zannetmiyorum bu kadar kolay transfer edebilceklerini bana göre gustavo nery dir xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx o defans adamlarıyla orta saha ve forvet brezilya milli takımı da olsa farketmez.. ligin ilk yarısı biterken sırayla bunlara 3-4-5 atar rahatlarız.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx ama alex hic bir dunya kupasina cagirilmadi ben bu dunya kupasinda o kadar umitliydim ki alex'i cagiracagina parreira'nin , istatistikleri o kadar muthis ki turkiyede, neden cagirmiyorlar dunya kupalarina anlamiyorum.. bu dunya kupasina cagirilsaydi nasil reklamimiz olurdu ya.. avrupada enaz yarı final oynamak kadar buyuk bir reklamdir dunya kupasina,hele de brezilya milli takimi gibi bir takima futbolcu gondermek.. yasi da 29 oldu, bir daha ki dunya kupasinda 33 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ricardinho sanki daha iyi takim bulamazmiydi ? balon haber! Inanmayin! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ricardinhoyla anlastilar balon haber degil,ne diyelim tebrik etmek lazim bizde 100.yil iskencesi cekiyoruz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bjk ricardinho lasri siraliyor biz ne zaman siralicaz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx istedikleri kadar kıyaslasınlar tek kıyaslayacakları nokta alex koşmuyor olacaktır. kimin brezilya milli takım formasını kaç kere giydiği belli alex 28 yaşında ricardinho 30 alex 55 kere milli formayı giymiş ricardinho 21 kere xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ricardinho ile besiktas hakkinda hic haber olmamasi gercekten ilginc. Son 4-5 gun onceki haberlerde Roma, Juventus ve Torino'nun transfer etmek istedigini soyluyor. Manchester United'in dunya kupasi sonrasi bir sure ilgilendigi haberi de cikmisti. Italyan pasaportunun olmasi Italyan kulupleri icin cazip, Avrupa birligi disindaki yabanci limitine girmiyor Su ajansspor'daki habere gore yoneticileri anlastik demis, o zaman dogrudur herhalde. Ulkesi disinda basarili olamayabilir bu adam, daha onceki iki cikisi basarisiz. Avantaji takimdaki diger guney amerikalilar olur. Eger bittiyse bu transfer, bu kadar sessiz sedasiz olmasi bana da ilginc geldi. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Birde gelirse ve Türkiye deyken Ricardinho milli takıma alınıp alex alınmazsa gör o zaman yaygarayı. Şaka falan Alex, Ricardinho, Marcelinho. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bir alinti ama alma sbebim adamlarin ne kadar cekemez olduklari alex diye yere goge sigdiramiyorlar milli takima cagirmiyorlar neyse gelsin de gorelim |
bunun adının bir kısaltması falan yokmu ya rica mı desek acaba rico yada |
Aatürk Havaalanı,havaalanı olalı böyle karşılama görmemiştir sanırım tüm Beşiktaşlılar orada olmalı.... |
arklar forumda tam 4000 kayıtlı üye var, herkes 1 mesaj yazsa topic 500 sayfanın üzerine çıkıyor ki bu korkunç birşey olur... |
Alıntı:
matematik hocan ki,m ya senin çoq başarılısın bu konularda herhalde :D :D :D |
bir stoper kaldı ondan sonra şu ezikleri iki maçta ta yenip şampiyon olmalıyız.UEFA kupasında da en az bir yarı final bekliyorum. bu sene olmasada seneye 1 yada 2 rutuşla avrupada uçarız.ama dilerim bu kadro bizi 1 sene bekletmez |
ricardinho kartalımıza hayırlı uğurlu olsun bu kadro 100. yıl kadrosundan da güzel olacak bir de stoper alınırsa |
ezilin oğlum daha çok ezilin siz 100 yıl rezilleri sizi eziklerin efendileri sizi 100 yılınız büzükçü yıl olucak :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yani alexile ricardinhoyu karsılastıramayacagın gibi :D :D |
20 numaralı formayı giyecekmiş rica baba |
Alıntı:
Şerefsiz Ezikler Nasılda Çekemiyorlar..... Ama Hepsi Görecek..... Ricardinho Topu Ayagına Aldıgında Hepsinin G...tünde Duman Tutuşacak...! Serefsiz Ezikler Nolcak :D Çekemiyorlar İşte Kıskanıyorlar.. Kimi Aldılar.... Fener Kimi Aldı Bu Sene 100.. Yılda? ?? ?? :D:D Onlar O Takımı Tuttuklarına Utansınlar.. |
ya arkadaşlar bir teklifim var inönüdeki ezik maçına YİNE KALECİSİZ çıkalım sacede delgado ve rico olsun sahada ama bu kez 4 avans verelim nasılsa 5-4 alırız çok da ezmeyelim ezikleri!!! ne dersiniz? :) |
10 delgado 20 ricardinho 21 de pascal nouma |
ezik medya bu işin bitmesinden sonra manşetten "fenerbahçe ronaldinho'la anlaştı" diye yazarsa şaşırmayın...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cesaret Edip Maça Çıkamaz O Ezikler :D:D:D |
liğ baya kaliteleşti ricardinho delgado kleberson nobre beşiktaş marcelinho trabzon kapusca cinconspor ve ........ ezik bahce |
Alıntı:
Aynen Katılıyorum + :) |
ya buadam futbol cambazı |
rico gözümüz yollarda bırakma , çabuk gel artık.Hatta denizli maçında klübede olsan bile yeter |
cambaz ne demek sihirbaz sihirbaz :) |
bu medya smdı yarın baslar rico(sihirbaz) babayı karalamaya yok en sewılmeyen futbolcu yok bılmemne ezıklerde luganoyla(cüce kasap) ugrassın ama ezıklerınkı yılın transferı olur sımdı ama herkes gorecek maclarda kapagı |
3 puan avans verdik zaten vestel maçında bide onlar ligde ilerleyen haftalarda şudur budur diyip ağlarlar bizden 3 puanda öyle sil etti 6 puan (bu puan da taraftarın hakkı) ee biz bunları 2 maçta ta yeniceğimiz kesin ya haksız rekabet olmasın. 6 puanda öyle alırız kafa kafaya gelir. BİZ DAHA NE YAPALIM!!!! AMA BUNLARI YAPSAK BU YÜZSÜZLER ŞİKE YAPIYOLAR DERLER |
çok iyi transfer.rico ile delgado iki beyin yok böle orta saha |
ulan saat sabah 5 de işe gideceğim buradan ayrılamıyorum bu ne aşk beee |
http://www.youtube.com/watch?v=cGEw4G3sEF4 arklar allah aşkına şu pas verişteki inceliğe bir bakın... |
BİR EZİK FORUMU ANGUTTAN CANLI CANLI ---------- Ricardinho ve Delgado bir arada oynar mi? Boyle bir tartisma nasil olur acaba, cok merak ettim Delgado'nun Ricardinho'ya pas vermedigi ilk ne zaman iddia edilir? Ricardinho Delgado'yla sorunu olmadigini ne zaman aciklar? 4-1-3-2 oynayan bjk icin 4-3-2-1 en uygun sistemdir diye dizilis yapilir mi? ----------- Hayırsız olur ellerinde patlar inşillah Zaten patlaycak ondan süphem yok ----------- hayırsız olur ınsallah ----------- Gelmezse ne güzel olur. Çok güzel gülerim ben tüpçü morarırsa. ----------- bu adam bjk ye gelsin ortalıgı karistirir yararımıza olur. ----------- ULAN UTANIN BE AZCIK SUSUN BE. |
ne Bir Heves, Ne Bir Tutku......... |
acaba formaları rco yerıne sihirbaz mı yazdırsak yada büyücü fener büyücüleri sewer hem |
beylse ben şimdi yatıyorum yani mecburum sabah öğlen girdiğimde en az 150 akşam da 200 olması lazı ona göre çalışalım görüşmek üzere hayırlı geceler |
arkadaşlar size üzücü bir haber vermek zorundayım. haksız rekabet gerekçesiyle ricardinho maçlara gözü kapalı olarak çıkacakmış gözlerini bağlıcaklarmış. ve de evimizde oynıcamız maçlarda taraftara bağırma yasağı gelmiş |
120 oldu bea, 130. sayfaya ulaşmak için 90-100 arası mesaj daha lazım, ha gayret arklar...:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:02 . |