![]() |
Alıntı:
|
eğer tümör eziklere gitmeseydi inanınki bu transfer olmazdı bu bir intikam |
Alıntı:
|
http://www.youtube.com/watch?v=mH7o_Hy37s8&NR arkadaslar bı gol sızı kesmez alın bunu ızleyın ozellıkle son frıkık golu akıllara zarar |
bırakın şu suratsızı yaw, biz güney amerikalı güleçlerimize bakalım... |
kim tutar biziiiiiiii.....Cift usta orta sahada.. Ölürüm besiktasima.....Hey kartalim heyyy uuuuuuucccccccc Kaqrtalim uuuuucccc... |
rıco her mac kendı kalesıne rakıbn ıstedgı kadar gol atsın sora 1 fazlasını kendı atar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
durduramayacaklar bea... |
ben bundan sonra bızım maclara gıtmekten waz gectım bızede yazık macta delgadoyu mu ızlıcez rco yu mu bızımkıde göz yanı |
Kendimi empati yaparak zico nun yerine yerine koyuyorum da!!! sıkıntı basıyor soğuk soğuk terlemeye başlıyorum nefesim kesiliyor daral geliyor aman allahım iyi ki ezik değilim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
maske nin bi lafı wardır BİRİ BİZİ DURDURSUN die |
fenere kendi evinde 2 gol caksin baskada gol atmasa olur hele gelsin ondan sonra gorun onlari nasil baski yapacaklar azize |
Alıntı:
|
ya bazı arkadaşlar yattarayı istiyo şaşırıyorum ya bizi futboldan mı soğutacaksınız. o zaman maça kim gider şimdi bir umut belki biri bizi zorlar diye trübünde coşku var diye gidiyoruz. yattara da gelirse olamz yok biz müslümanız onlarda insan bu kadar işkenceyi allah affetmez |
o deilde medyada yok 13 milyon euro istmemiş die cıkıyodu ya simdi gercek fiyatları gorunce fıtık oluyom bea ulna dedim simdi bu adam gelirse bu fiyata kesin karmasa olur takımda ama allah tan duzgun bi praya transfer olmus |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar tümör şöyle demişti :ben kadıköydeki maçı düşünüyorum 5 yıldır yenemiyoruz buna son vermek istiyoruz dedi. kendi dedğine kendi inanıyo mu acaba? hadi inanıyo diyelim ya şimdi rico dan sonra hala umudu var mı acaba? |
Alıntı:
tümör deyince aklıma geldi nedense!!! bi arkadaşın bi lafı vardı: para dediğin nedir ki itin önüne atsan yemez :) |
ne oldu kimse yokmu birden durduk |
moderator dostlara saygılar sevgiler bu arada. tecrübe puanı yapmışız sevincimizin arasında heyt be rico sen nelere kâdirsin :) |
Alıntı:
|
nobre zenci sayılırmı? |
Alıntı:
karakter meselesi;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eziklerin forumundan başka bir alıntı "lugano ile beraber ucaktan cikip"Fenerbahceye geldim"demesini ister misiniz? guzel kapak olur ama,bizim isimize yaramaz ki.oyle olursa,biz de bursaya kiraya veririzhttp://forum.antu.com/images/smilies/smile.gif" abi çok komik bu herifler ya.birisi şunları roma sirkine versin eğlendirsin milleti.ne sevimli şeyler.ama timsah kadar beyinleri var(fındık tanesi kadar) olacak okadar.adı üstünde ezik...zuhaaaaaa:D :D :D GELDİK ULAN.NERDESİNİZ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya arkadaşlar bizim eziklerle maçımız kaçıncı hafta ? sabırsızlanıyorum hakikaten ee bi anlamda gerdek gecesi bizim için çok kan akıtıcaz çookkkkk |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
böyle şeyler iki kişi arasında kalır yawww.:D :D :D |
Türkiye`de Saat: 05:41 . |