![]() |
3 silahsorler Nobre,Delgado,Ricardinho |
rico tamam da sol bekte kim oynarki ben deli diorum ama siz ne diosunuz |
Alıntı:
|
Alıntı:
kim??? :) :) :) |
su siralar alinan haberlere gore aziz ve nihat ozdemirin icip icip dayanamam be buna isimli parcayi soyledikleri gelen bilgiler arasinda |
Alıntı:
|
Alıntı:
ozman uyumaya devam :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
güsel cevap :):):) |
Beşiktaş,Brezilyalı futbolcunun kulübü Corinthians'a bonservis ücreti olarak 1.7 milyon dolar vererek uzun süredir transferini bitirmek istediği Ricardinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah - beyazlı kulüp, Ricardinho'ya da yıllık 1.750 milyon Euro verecek. verilen ucret makul Ricardinho İmzaladı 17.08.2006 21:43 Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. kaynak.www.bjk.com.tr |
Arkadaslar benim en sevindigim olay aslinda riconun yada delgadonun transferleri degil... bu transfer sezonunun en güzel olayi bizim ilk onbirde yer alacak oyuncularin yaslari en fazla 30 olmasi ve bu nedenle bu takimin hersey yolunda giderse en az 3-4 sene araliksiz oynayabilmesi.. biktim her sene 10 gönderip 10 almaktan bundan sonra takimi oturtup her sene 1 veya 2 takviye yaparsak yeterli olucak.. bu takim böyle kalsin yaaaaa:) hani "türkcell süperl li hic bitmesin "hesabi .... BU BESIKTASIM, HIC DEGISMESIN....:D |
130 adelaar kardeşimize nasip oldu başarılarının devamını dileriz arkadaşım :) |
vay resmi site bayagi hizli oyuncuyu kadroya yazmislar ama giyecegi numara daha belli degil http://www.bjk.com.tr/tr/yfs.php?kat...id=0&oy_no=563 |
Edmilson'u falanda alamyalım artık ayıp ya!!Şampiyon belli 2. kim yani.Üzülüyorum şuanda yüzsüz eziklere ve gariban cinconlulara... |
bence 20 numarayi giyer... milli takimda da 20 numarayi giyiyor ve sanirim 20 bos su an... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
abi bi ezikleri düsünsene bombanin üstüne bi bomba daha yeseler... ochhhhh :D |
20 numara maalesef dolu bos degıl ama federasyona baswuru yapılmıs aydın 20 numara suan |
Alıntı:
zaten yeni gelen turk futbolcular genç olmasının yanında hepside gerçek bjkli. vestel maçından sonra soyunma odasında aglamışlar yenildik die bunu ölse tümer yapmaz niye çünkü aldıgı paraya bakıyodu bjk onun için hiçbişeydi(bu bi ornek:) ) onun için bizler ustumıze düşen görev yapacaz ve onlara sahip çıkıp arkalarında duracaz. 1 - 2 yenilgi olursa hemen birilerine hesap kemeyecez anca boyle başarıya gideriz... |
Alıntı:
100. yılında tek şampiyon BEŞİKTAS |
vay be bu ne aşk bu ne sevgi bu ne tutku 130 u da geçtik sayfalar dile geldi sayfalar ağladı bee :) |
Alıntı:
heheh :) :) :) |
|
Alıntı:
|
|
bu arada trabzon harbiden kiki musambayla analsmis bu yil super lig guzel olacak |
Alıntı:
mümkün mü kardeşim ya.allahım rüya takım dedikleri bu olmalı.6.haftayı ve saraçoğlunu heyecanla bekliyorum.tozunu atacaz hepsinin. |
|
Ricardinho İmzaladı 17.08.2006 21:43 Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. abi geliyor yaaa bizim baskan yaptı yıne buyuklugunu |
Alıntı:
|
geliyooorrr geliyoooorrrr ricardinho geliyorr.. yeni bir dünya yıldızımız oldu arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.. |
vay vay arklar topıgı ucurmussunuz helal valla size:D :D bide edmilsonu alsak takım super olcak:D |
Beşiktaşımızı hayırlı uğurlu olsuuunnnnn. Şimdi defansa psv AlEx veya leverkusin jUaN gelirse hiç bişe demiyorm tek kelimeyle süüüpeeeerrr oluuurrrrr.. |
Ricardinho resmen Kartal! Ve Beşiktaş, Brezilyalı yıldız futbolcu Ricardinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Kara Kartal uzun süredir transfer etmek istediği Brezilyalı yıldız oyuncu Ricardinho'yu dün akşam saatlerinde faks yolu ile renklerine bağladı. Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun kulübü Corinthians'a bonservis ücreti olarak 1.7 milyon dolar vererek Ricardinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kara Kartal, Ricardinho'ya da yıllık 1.750 milyon Euro verecek. Ricardinho, pazar günü Sao Paulo'dan uçağa bineceği Pazartesi günü İstanbul'da olacağı öğrenildi. Brezilyalı yıldızın daha önce Cuma günü istanbul'da olması beklenirken, uçak bileti bulamadığı için gelişinin Pazartesi gününe sarktığı belirtildi |
iyi oldu bee... |
süper ya allaha sukurler olsun müslüman ve besiktaslı dogdugum için |
bana pahalıya patladı bu iş gittim hemen lig tv aldım.forma aldım.çocuklara da tabiiki..feda olsun büyük bjk me .helal olsun başkanıma. |
abi kac paraya geldi bilen varmı bonservis olarak |
Türkiye`de Saat: 12:42 . |