![]() |
"matador haber ajansi" "MHA" :D |
Tamam Arkadaslar Rahatlayin Artik Rico En Gec 3 Gun Icinde Burada Olay Bitti Simdi Sira Yeni Transferde Hepimize Hayirli Olsun |
zannedersem bu kadar erol abi saol tşk ederim |
Alıntı:
lig tv koc :mad: |
matador abi sana guveniyorum son 20 postlarini okudum ve her dilde kaynak gostermissin Sana guveniyoruz :) |
birde defasn alırsak bu iş tamam olur psvli alex gelse harika keşke boumsong işi biraz zor gibi newcastle 5 milyon puond demiş bu futbolcu için |
bence alexi getiremezler boumsong da kendisi gelmek istemez diye düsünüyorum... zago bize iyi bir brezilyali önere bilse bence en iyi o olacak... fransiz alirsak takimda biraz fransiz kalir bence :D |
yaw arkadaşlar adamla dalgamı geçiyonuz hahhah :D:D...rico olayı çoktan bitti...cuma geliyo istabula...rötar yapmasaymış yarın yani bugün geliyomuş....şimdide stoper peşindeler...siz hala yok rico bitti bitecek...bitti transfer içiniz rahat olsun ;) |
Alıntı:
|
insallah 100 sayfaya ulasir bu topic :) |
Alıntı:
hayırlısı neyse o olsun kardeşş |
Alıntı:
|
nerelisin ferruh |
elazığlıyım erol abi |
BEYLER RICONUN GELDIGINI UCAN KUŞ BILE DUYDU SIZ DUYMADINIZMI :) http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=26406 |
ferruh sana pm attim bak |
baktım abi |
Alıntı:
|
Alıntı:
bizede atsaydın abi bizim ne eksigimiz varda :D :D :D |
artık bu topicte işim kalmadı gibi |
DUNYA KUPASINDA BREZILYADAKI FUTBOLCULARIN ALDIGI GENEL NOTLAR ADRIANO 6.0 CAFU 6.3 KAKA 6.8 LUCIO 5.8 JUNINHO 6.0 RICARDINHO 6.5 ROBERTO C. 5.8 RONALDINHO 6.6 RONALDO 6.4 ZE ROBERTO 6.8 http://home.skysports.com/worldcup/p...13338&clid=614 |
bu transfer bitti.Artık sıra geldi stoper işine arkadaşlar.İnşallah ordan da yüzümüzün akıyla çıkarız şöyle doya doya beşiktaşımızı izleriz... |
oyuncumuzdan muhtesem bir frikik seyretmek istermisiniz http://video.google.nl/videoplay?doc...ceid=zeitgeist |
Alıntı:
kardeş bu ne ya bize türkçesini yazzzzzzz |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya birader kusura bakma rico haberlerini oku oku aklım durdu ya... |
sorun degil bitsede su transferler millet rahatlasa |
Alıntı:
evet ya bende oyle düşünüyorum |
hayırlı bır gunde atıyor ımzayı ricardınhomuz |
umarım faydalı olur da bazı ********ler 100. yıl şampiyonlugunu göremez.Bazılarıda gittiğine pişman olur.... |
arkadaşlar bu yıl bizim yılımız olacak.yeterki inanalım ve güvenelim.bu takım yeni kuruldu elbet puan kaybedecektir bi maglubiyet sonrası hemen bi suçlu aramayalım hep destekleyelim.herkesin imrenecegi bi takım kurduk hep destek tam destek bu takıma |
aynı anda geldseydi şunlarda görselerdi ezikler nasıl adam karsılanır |
Beyler turkiye'ye gelmis gecmıs en buyuk yabancı transferını yapıyoruz hala 84 sayfadayız ayıp oluyooooo. soyle bı 100 leyelım bı dalya dıyelım hadı arkadaslar cızdırın yazdırın bıseyler, rıcardınho geldımı darılır valla ze roberto ıcın 100 lere cıkmıssınız benım ıcın nıye az dıye :) |
bu takım ricoyla harika oldu gerçekten bu sene basarı gelir ...gelmezse hiç bi sene gelmez çünkü bu kadar kaliteli bi kadro daha kurmadıydık.kafamdaki tek soru ise burak her hafta bu performansı sergileyecek mi?onunda i.akın gibi olmasından korkuyorum |
inşallah aynı gun gelirler luganoyla |
Orhan Yıldırımın yazısını okudum ricardin ho 15:30 da istanbulda diyor doğrumu ?????? |
rico delgo elele rico delgo elele hep beraber tribüne hep beraber tribüne Zoruna gidenin .......... gitsin |
ewet arkadaşlar orhan yıldırım 15:30 istanbul da diyo ne kadar dogru acaba |
arkadaş bir link koysanız orhan yıldırımın yazısı için hiç bi yerde bulamadım da |
Türkiye`de Saat: 16:13 . |