![]() |
Ricardinho rötar yaptı! Beşiktaş'ın büyük ölçüde anlaştığı Brezilyalı futbolcu Ricardinho, bir gün rötar yaptı. Normal şartlar da sabah saatlerinde Sao Paulo'dan uçağa binmesi beklenen Ricardinho, kendi kulübü Corinthians'la arasındaki ödemeler sebebiyle, uçuşunu bir gün erteledi. Geçen yıl ki alacaklarını tahsil etmeye çalışan yıldız oyuncu, bu ödemeleri aldıktan sonra Türkiye'ye hareket edecek. Perşembe günü Türkiye'de olması beklenen Ricardinho, cuma günü resmi sözleşmeyi imzalamak için Türkiye'ye gelecek. kaynak: DHA |
Alıntı:
haklısın kardeş bende ole düşünüyorum |
DHA'nın son haberi: ricardinho'nun rötar yaptığını ve cuma günü istanbul'da olacağını söylüyorlar... güvendiğim birkaç kaynaktan birisidir... |
yarin eziklerin adami geliyor istanbula o yüzden ertelenmistir ayni anda geldigini düsünsenize |
hakikaten ha, bizim bu başkan illa ki en son bombayı kendi patlatacak, ama neyse sorun değil, ne zaman gelirse gelsin, sonuçta ricardinho artık bizim... |
00:00 canli haberde yaninzdayim umarim sicak bi gelisme olur |
arkadaşlar bi transfer yapılınca yöneticiler oyuncuyu almak için ülkesine gitmezler mi.ben bütün haberleri takip ediyorum ama bizim yöneticilerden biri ucaga binip brezilya ya gitti haberini almadım.yoksa bu ricardinho türkiye yi biliyoda yalnız mı gelmek istiyo:) |
Ricardindo, Türkiye'ye uçuşunu bir gün erteledi Gökhan DİNÇ/İSTANBUL, (DHA) Beşiktaş'ın büyük ölçüde anlaştığı Brezilyalı futbolcu Ricardinho, Türkiye'ye uçuşunu bir gün erteledi. Brezilyalı futbolcu, Corinthians'tan alacaklarını tahsil ettikten sonra Türkiye'ye hareket edecek Sabah saatlerinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinden uçağa binmesi beklenen Ricardinho, kulübü Corinthians ile arasındaki ödemeler sebebiyle, uçuşunu bir gün erteledi. Geçen yılki alacaklarını tahsil etmeye çalışan yıldız oyuncu, bu ödemeleri aldıktan sonra Türkiye'ye hareket edecek. Perşembe günü Türkiye'de olması beklenen Ricardinho, Cuma günü resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Türkiye'ye gelecek. |
Alıntı:
kardeş bekliyoruz seni haberler sende :D :D |
Alıntı:
|
beşiktaş aşkı bulduruyo adama helal olsun :) |
Alıntı:
|
Alıntı: matador´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif 00:00 canli haberde yaninzdayim umarim sicak bi gelisme olur matador abi senden gelişmeleri merakla bekliyorum yine |
Alıntı:
yerimde duramiyorum ki surekli takipteyim |
Alıntı:
yeni gelişmelerden ne var erol abi |
bakin buda fransadan yeni haber 15/08/2006 - Foot - Transferts Besiktas sur Ricardinho Le Besiktas Istanbul a annoncé lundi avoir entamé des négociations avec les Corinthians de Sao Paulo concernant le milieu défensif Ricardo Luiz Pozzi Rodriguo, plus connu sous le nom de Ricardinho. bu transferin dunya basininda ve medyasindaki bitis tarihi yani resmilesmesi 14/08 olarak geciyo yani dun kesin bitmis |
erol abi lig tv den haber yokmu dün ordan takip etmiştin |
buda afp fransa haber resmi ajansii daha nediyim 14/08/2006 - (13h21) Besiktas quer contratar Ricardinho Agência France Presse (AFP)/ O Besiktas iniciou negociações para contratar o meia Ricardinho, do Corinthians, informa um comunicado da diretoria do clube enviado à Bolsa de Istambul. Ricardinho disputou as Copas de 2002 e 2006 pelo Brasil. O jogador de 30 anos já jogou duas vezes no exterior: Bordeaux na temporada 1996-1997 e Middlesbrough em 2003-2004. O Besiktas conquistou a última Copa da Turquia e terminou o último campeonato turco em terceiro lugar. |
Alıntı:
tam 12 de baslio izliyorum suan 2 dakkika kaldi hemen bilgi veriyorum merk etmeyin |
hadi hayirlisi :D |
bakalım yeni ne var dün zagoya defans oyuncusu için başvurmuşlardı |
erol abi ne diyor lig tv özetlerinde |
gercekten öyle mi? vallahi defansa da bir sambaci getirsek takimin yarisi brezilyali olacak vay be :D |
öle evet zago menajerlik yapıyormuş inşallah zago kendi gibi birini bulur |
sira daha gelmedi bize milli mac izetleri var ferruh kardesim merak etme teksin |
boboyu getiren zagoydu galiba bi kiyagi daha gecse fena olmaz... brezilyali olsa uyun sorunu felan da olmaz, boumsong felan olsa belki sorun olabilir diye düyünüyorum... neyse bakalim... |
valla bir vedosunu seyrettim o videoda 5 kuruş etmez ıskalıyor kendi kalesine filan atuyor hata yapıyorda yapıyor ama 2 dakikalık videodan oyuncu ne kadar iyidir ne kadar kötüdür anlaşılmaz |
bende izledim o videoyu... ben adami auxerre zamanlarindan hatirliyorum mexes ile birlikte müthis oynuyordu.. aslinda cok iyi defans oyuncusu hem tigana o kadar istiyorsa kötü olmasi mümkün degil bence... o video ama insani biraz korkutuyor yani :D |
o videoda habire topu ıskalıyor aklıma cinconlu fatih geldi onu görünce |
ailtonun gidisini gosterio donmemek uzere gidiyoo |
RICARDINHO RÖTARLI GELİYOR!.. Çarşamba, 16 Ağustos 2006 Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı Brezilyalı futbolcu Ricardinho, Türkiye'ye uçuşunu bir gün erteledi!.. Brezilyalı yıldız, kulübü Corinthians'tan alacaklarını tahsil ettikten sonra Türkiye'ye hareket edecek!.. http://img211.imageshack.us/img211/8...inho003kw6.jpg Sabah saatlerinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinden uçağa binmesi beklenen Ricardinho, kulübü Corinthians ile arasındaki ödemeler sebebiyle, uçuşunu bir gün erteledi. Geçen yılki alacaklarını tahsil etmeye çalışan yıldız oyuncu, bu ödemeleri aldıktan sonra Türkiye'ye hareket edecek. Perşembe günü Türkiye'de olması beklenen Ricardinho, Cuma günü resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Türkiye'ye gelecek. Kod: http://www.dakka90.com/site/index.php/content/view/5777/87/ |
başka ne diyor erol abii |
dönüsü olmaz insallah AYIltonun... :D yok mu rico haberi? |
çok zarar ettik ama ilitondan |
ailton tiganaya kotu hoca dedi |
gidince ne diyecek her futbolcu bunu diyor daumun arkasından neler dediler boşver aliton oynasaydı oda |
flassh flashh ricardinho nun manjeri kleberson ve nobre nin takimina gidecegini soylemis hafta sonuna kadar turkiyede olacakmis oleyy sanirim cuma gelecek lugano ya nispet defans adayi koffour ve zagodan yardim |
gidenlerin tipleri iste sallayin gitsin.. ona bakarsaniz 70 milyon ailtonun serefsiz oldugunu söyliyor nolmus :D |
zago bulur bi tane terminatör kendi gibi |
Alıntı:
oleeeeeeeeeeeeey abi bu adam geldi ya bundan sonra bisey olmaz och beee... ne kadara mal oldu bisey sölediler mi???? abi koffour gelmesin ama ben adami begenmiyorum ve adamin zamani gecti yaa |
Türkiye`de Saat: 12:41 . |