![]() |
Fazla Soze Gerek Varmi SOL KOLUNDAKİ bant sac bandida degil eziklere kapak!! http://e.i.uol.com.br/futebol/ricardinho_taca.jpg |
resim forbidden veriyor |
arkadaşlar bu transfer bitmiştir tüm beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun bazı saçmalayan arkadaslarada kulak asmayın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
yo aciliyor |
Alıntı:
|
[quote=black_eagles]:mad:ne yazıkki ezikbahce 1 milyon dolar fazla werip ricardinhoyu kaptı bizden alexin menaceri yapmış anlamaşmayı artık başka birine yönelicez:mad: :mad: :mad:[/quote, *** İkinci Jean Nobre Türk oldu, Fransız hoca da vatandaşı Jean Alien Boumsong'u resmen istedi. Brezilyalı Ricardinho'nun işini bitiren Beşiktaş yönetimi, rotasını Jean Alien Boumsong'a çevirdi. Siyahbeyazlılar, Nobre'nin Türk vatandaşlığının onaylanmasının ardından Newcastle'da forma giyen 1979 doğumlu ve 1.91 boyundaki Fransız defans oyuncusu Jean Alain Boumsong için düğmeye bastı. Tigana'nın isteği üzerine İngiliz http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dekibiyle temasa geçen Beşiktaşlılar, olumsuz bir yanıt almadıklarını ifade ettiler. al arkadaşım yukarıdaki kırmızı yazıya bak aynı gazetede buda yazıyo bu eziklerin yalakası gazeteye inanma |
http://i.karakartal.com/images/haber...ho003_1608.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Ricardinho tamam! Demirören, "Futbolcuya imza attırdık. Konya maçında taraftarımız Ricardinho’yu izleyecek" dedi. 3 yıllık sözleşmeye yapılan Brezilyalı Ricardinho, en geç pazartesi günü İstanbul’da olacak. Corinthians’la arada ufak pürüz kaldığını belirten başkan Demirören, "Futbolcuya imza attırdık. Konya maçında taraftarımız Ricardinho’yu izleyecek" dedi. Siyah beyazlıların gündemini meşgul eden, gelip-gelmeyeceği merak konusu olan Corinthianslı orta saha oyuncusu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Brezilyalı Ricardinho’nun, bu transfer karşılığında yıllık 2 milyon 300 bin dolar alacağı belirtildi. Süper solakın en geç pazartesi günü İstanbul’a geleceğini kaydeden başkan Yıldırım Demirören, futbolcuyla sözleşmeyi imzaladıklarını sadece kulübü Corinthians’ın bonservis konusunda ufak pürüzlerin kaldığını söyledi. Bu konuyu da kısa bir süre içinde çözeceklerine inandıklarını belirten Demirören, "Taraftarlarımız, İnönü Stadı’nda oynayacağımız Konyaspor maçında yeni transferimiz Ricardinho’yu izleyecek" dedi. Ailton 200 bin YTL Sezon başında kadroya kattığı 7 yeni oyuncuyla yenilenen Beşiktaş’ta Ricardinho’nun da alınması en çok teknik direktör Jean Tigana’yı sevindirdi. Israrla sol kanada adam isteyen ve bu isteği de Brezilyalı futbolcunun transferiyle yerine getirilen Tigana, Demirören’e teşekkür ederek "Brezilya Milli Takımı’nın sigortası Ricardinho’nun alınmasına çok sevindim. Bu oyuncu ile sol kanattaki sorunu giderip, takım içinde rekabet ortamını daha da yükselteceğiz. Beşiktaş taraftarı, rekabeti yüksek bir takım izleyecek" diye konuştu. Öte yandan Demirören’in, Türk vatandaşlığına geçen Marcio (Mert) Nobre’den boşalan yabancı kontenjanını da bir oyuncu alarak dolduracağı öğrenildi. Bu arada Beşiktaş, karın ağrısı Ailton’un zazarına da olsa elden çıkararak Ricardinho için yabancı kontenjanını açtı. Siyah beyazlıların, 3.5 milyon Euro’ya transfer edilen ve senelik 1.5 milyon Euro verilen Ailton’u, kendi menajerinin sahibi olduğu menajerlik şirketine 200 bin YTL’ye satacak. Gözler Boumsong’da RİCARDİNHO’yu alan Beşiktaş, Newcatle United’da Emre Belözoğlu’nun takım arkadaşı Jean Boumsong için temaslara başladı. Ancak Kartal’ı, 5 milyon poundluk bedel yanı sıra Fransız oyuncunun Türkiye hakkındaki düşünceleri sıkıntıya soktu. Boumsong’un Tigana’yı arayarak, "Eğer Türkiye Ligi’nde oynarsam, milli takım forması benim için hayal olabilir" dediği belirtildi Kaynak: Hürriyet |
Alıntı:
a.q fotomac yazmıs serefsiz azizin işi fiat yükseltmek icin adama talip olmuslar kulubu bile dogruladı inanmıosanız girin serefsiz fenerli gazetesi fotomaca bakın:mad: :mad: :mad: |
arkadaşlar ben sahsen ricardinho nun alındıgına inanıyorum ama insan yine de acaba diyemeden edemiyo.ben cok sıkıldım bu işten gözlerim agrıyo artık bi haber gelcekte okuycaz diye 24 saat bilgisayarın basındayız.bi yönetici çıkıpta su gün gelecek de demiyo.sabır ceke ceke sabır taşımız catlamaz insallah. |
Alıntı:
3 yıllık sözleşmeye yapılan Brezilyalı Ricardinho, en geç pazartesi günü İstanbul’da olacak. Corinthians’la arada ufak pürüz kaldığını belirten başkan Demirören, "Futbolcuya imza attırdık. Konya maçında taraftarımız Ricardinho’yu izleyecek" dedi. Siyah beyazlıların gündemini meşgul eden, gelip-gelmeyeceği merak konusu olan Corinthianslı orta saha oyuncusu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Brezilyalı Ricardinho’nun, bu transfer karşılığında yıllık 2 milyon 300 bin dolar alacağı belirtildi. Süper solakın en geç pazartesi günü İstanbul’a geleceğini kaydeden başkan Yıldırım Demirören, futbolcuyla sözleşmeyi imzaladıklarını sadece kulübü Corinthians’ın bonservis konusunda ufak pürüzlerin kaldığını söyledi. Bu konuyu da kısa bir süre içinde çözeceklerine inandıklarını belirten Demirören, "Taraftarlarımız, İnönü Stadı’nda oynayacağımız Konyaspor maçında yeni transferimiz Ricardinho’yu izleyecek" dedi. Kaynak: Hürriyet |
ya beyler bız aldık sız rahat olun bunlar yalan haber ne kadar yalan yazarlarsa o kadar gazete cok satar mantalıtesı yapıyorlar bırakın su ezıkfotomacı serefsızler |
arkadaş borsaya bildirilmiş iş bitmiş......... |
yaa birileri gelirim oraya falan demis gelin a.q ben kapalı üstteim hermac beni merak eden warsa gelsinn bizde yalan yok http://www.fotomac.com.tr/2006/08/16/im/C3A620 girin bakın adamı hasta etmein ben herkesten cok istiorum gelmesini ama bu serefsiz fotomac tam fenerlii karıstırıolar ortalıgı cekemiolar bizi bide biri demis fenerlimisin diee gel bakalım kapalıa kim fenerli kim deil görelimmmm öle atıp tutmaın bisde alayına gider ulan.... |
yanlıs olmus dogru link bu http://www.fotomac.com.tr/ana101.html :mad: :mad: :mad: |
işte bırbırımıze dusurmek bunların amacı bırakın Allah aşkına su serefsızlerı |
Alıntı:
arkadaşım ortamı germe zaten butun arkadaşlar olarak sinirliyiz senin koyu bjk li oldugun ortada ama gelin falan görüşelim bu sozler bize yakışmaz. orda arkadaş fotomaç haberinin yalan oldugunu solemek istemiş yani inanma fotomaça demek istemiş neyse aldırmayın boyle haberlere en geç konya maçında ricoyu sahada görecez buna kesin eminim |
Alıntı:
|
yaa cok sinirlendim kusura bakmaın bende böle olmasını istemezdim ama bana fenerlimisin falan demisler bu benim icin anama küfür edilmis gibi bisi ne demekk bende bilgilendiriim bu serefsiz fotomacı okumayalım die söledimm adamlaa bak ya kalkmıslar sırf bizden fazla para cıksın die 1milyon$ fazla wwermisler ama merak etmesinlerr G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z....:cool: |
Alıntı:
|
eywallah.... |
black_eagles adlı kardeşim haberi bi kere daha oku sen fotomaç haberini .orada fenerbahçe aldı yazmıyo fenerbahçe araya girdi beşiktasta o yüzden fiyat yükseltti yazıyo yani oradada ricardinho beşiktaşta yazıyo.sen yanlış anlamıssın galiba.zaten fenerin bu oyuncuya ihtiyacı yokki adamlarda alex var tümer var adamlar defans alacaz diye yırtınıyolar.bu haberler traj için gerekli açıklama yapılır biraz daha bekleyelim |
yönetimin cıkıp bi acıklama yapması lazım bu sacma haberlerın son bulması için |
Ricardinho rekora koşuyor!Menajeri, Ricardinho için Beşiktaş'ın Corinthians kulübüne 3 milyon Euro, futbolcuya ise 10 milyon Euro teklif edildiğini söylediRicardinho'nun menajeri Jose Luiz Pozzi, Beşiktaş'ın Ricardinho'nun transferi için Corinthians kulübüne 3 milyon Euro, futbolcuya ise 3 yılda toplam 10 milyon Euro teklif ettiğini söyledi. Brezilya'da yayınlanan Gazette Press'e açıklamalarda bulunan menajer Pozzi, Beşiktaş ile Ricardinho arasında tam bir anlaşma sağlandığını belirterek, bu futbolcunun hafta sonunda Türkiye'de olacağını kaydetti. Corinthians kulübünün bazı yöneticilerinin Brezilya'da olmaması nedeni ile görüşmelerin geciktiğini vurgulayan Jose Luiz Pizzi, tarafların sözlu anlaşma sağlaması nedeniyle bu transferde herhangi bir pürüzün yaşanmayacağını iddia etti. Bu arada Brezilya liginde aldığı üstüste yenilgilerle son sıraya yerleşen Corinthians takımı, teknik direktor değişikliğine gitti. Takımın başına getirilen Emerson Leao'nun, göreve geldiğinde ilk olarak Ricardinho ile konuşarak bu futbolcuyu takımda görmek istediğini duyurdu. Brezilya basınına Ricardinho'nun olağanüstü bir futbolcu olduğunu kaydeden Emerson Leao, kulüp yöneticilerinden bu transferin durdurulmasını istedi.Kaynak: DHA Biz bu adama nerdeyse bedava ya geldi denilecek kadar bi para veriyorduk öyle söyleniyordu spor programlarında ee hani bu ne demek şimdi ilk zamanlar delgado içinde öyle denilmişti çok ucuza geliyordu filan sonra gördük ne kadara geldiğni e bu oyuncu Allah bilir delgadonun en az 2 katı paraya gelir o da alınabilirse hay ben böyle haberlerin anasını avradını gelmişini geçmişini ceddini sülalesini ..... yahu bu kadar çok haber yapılıyor 100 de 80 ni 90 nı yalan haber ulan başkan ulan başkan çıkıpta konuşsana alıpta getirsene bu adamı da susturasın leş kargalarını ortalığı boş bulunca çakallar 4 bir taraftan saldırıyorlar!... |
RICARDINHO TAMAM!.. 16f_write_month(8) Ağustos 2006 12:23http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0816125029.jpg Beşiktaş, Brezilyalı yıldızla seneliği 1.5 milyon eurodan 2+1 yıllık anlaştı. Corinthians da bonservis için ikna edilmek üzere. Görüşmeleri F.Bahçeli Alex'in menajeri Figger yapıyor. Beşiktaş, son iki Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan sol kanat oyuncusu Ricardinho ile her konuda anlaştı; kulübü Corinthians ile pazarlıklar sürüyor. Brezilyalı futbolcunun yıllık 1.5 milyon eurodan 2+1 senelik imza attığı öne sürülürken Corinthians'ın 3 milyon dolarlık bonservis talebi 2.2 milyon dolara kadar indirildi. Beşiktaş ise son olarak 1.8 milyon dolar teklif etmiş durumda. Ligde iyi gitmeyen Corinthians'tan ayrılmak isteyen Ricardinho'nun gelişindeki gecikmeye kulübün sahibi Kia Joorabchian'ın babasının vefatı neden oldu. GELİŞİ HAFTA SONUNU BULACAK Babasını kaybeden Joorobchian'ın kulüple ve transferlerle ilgilenemediği ifade ediliyor. Daha önce Perşembe Türkiye'ye geleceği öne sürülen Ricardinho'nun gelişinin hafta sonunu bulabileceği bildirildi. Ricardinho'nun babası Jose Pozzi Luiz, oğlunun Corinthians'tan mutlaka ayrılacağını ve bundan sonraki durağının Avrupa olacağını söylerken Brezilya gazeteleri görüşmeleri Fenerbahçe'de oynayan Alex'in de menajeri olan Juan Figger'in yürüttüğünü yazdı. JUVENTUS'U REDDETTİ Brezilya'nın önde gelen spor gazetesi "Gazeta Esportiva" 2007'ye kadar sözleşmesi bulunan Ricardinho'nun artık idmanlara bile çıkmadığının altını çizerken, "Jose Pozzi İtalya, Türkiye, Yunanistan ve Almanya'dan teklifler aldıklarını, büyük ihtimalle Türkiye'den gelen teklifi kabul edeceklerini söylüyor" diye yazdı. Globo ise, "Ricardinho Juventus'tan da teklif aldı ama İtalya 2.Ligi yerine Beşiktaş'ı tercih etti" ifadesini kullandı. Folha de Sao Paolo'daki haberde ise, "Ricardinho'nun Corinthians defteri kapandı. O, Türkiye'ye Kleberson'un yanına gidiyor. Alternatifler Rafael Moura ve Johnny Herrera ile sözleşme imzalandı" ifadeleri kullanıldı. SABAH |
ya yonetim artık çıkta su transfere bi son noktayı koy |
hayatta en kötü bişey muamma ve belirsizliktir en kötü belirli durum belirsizlikten daha iyidir daha stressizdir |
bence bu is olmustur tabi kolay olmayacak pazardan meyva almiyorsun Brezilya milli takimindan oyuncu aliyorsun |
bu transferi büyük bir şovla getirip karşılamamaız gerekiyor keza ajanslara şu an düşen bir habere göre ezikbahçe nin yeni transferi olduğu iddia edilen lugano bunu reddetmiş işte link haber 13.40 ta düştü bu arada 5 dakika önce http://www.milliyet.com.tr/2006/08/16/son/sonspo23.asp |
Alıntı:
ohaa ohaaa ohaaa bu kadar para verilirmi ya arkadaşalr bu haberlerin kaynağı nere yaa |
Beşiktaş'tan Ricardinho'ya servet Ricardinho'nun menajeri Jose Luiz Pozzi, Beşiktaş'ın Ricardinho'nun transferi için Corinthians kulübüne 3 milyon Euro, futbolcuya ise 3 yılda toplam 10 milyon Euro teklif ettiğini söyledi. Brezilya'da yayınlanan Gazette Press'e açıklamalarda bulunan menajer Pozzi, Beşiktaş ile Ricardinho arasında tam bir anlaşma sağlandığını belirterek, bu futbolcunun hafta sonunda Türkiye'de olacağını kaydetti. Corinthians kulübünün bazı yöneticilerinin Brezilya'da olmaması nedeni ile görüşmelerin geciktiğini vurgulayan Jose Luiz Pizzi, tarafların sözlu anlaşma sağlaması nedeniyle bu transferde herhangi bir pürüzün yaşanmayacağını iddia etti. Bu arada Brezilya liginde aldığı üstüste yenilgilerle son sıraya yerleşen Corinthians takımı, teknik direktor değişikliğine gitti. Takımın başına getirilen Emerson Leao'nun, göreve geldiğinde ilk olarak Ricardinho ile konuşarak bu futbolcuyu takımda görmek istediğini duyurdu. Brezilya basınına Ricardinho'nun olağanüstü bir futbolcu olduğunu kaydeden Emerson Leao, kulüp yöneticilerinden bu transferin durdurulmasını istedi. 16.08.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHAdocument.write(''); |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
allahın EZİKleri işte sizin transfer ediceğiniz adam bu kadr olur puhahahhahah:D :D bakın eziklerin bitirdiği adamaa neler demis fenerbahceyle falan anlasmamıs bizim yalaka basın azize yaranmak için bunları sölemişş cok belli koptum azize hanım buna ne dicek acaba kaynakk fifa.com:cool: bu ülkede sadece besiktas istediği ve söz werdiği adamı alır. akıllı olun carsı burda'!!!! Lugano'nun sözleri F.Bahçe'yi salladı http://www.internetspor.com/v3/resim...6997lugano.jpg16 Ağustos 2006 13:45 Fenerbahçe'nin 4 yıllık sözleşme imzaladığı ve Dinamo Kiev rövanşında oynatmak için çaba sarf ettiği Diego Lugano'dan Fenerbahçelileri şok edecek sözler... http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Sarı-Lacivertli Kulübün 4 yıllık sözleşme imzaladığı ve Dinamo Kiev rövanşında oynatmak için çaba sarf ettiği Diego Lugano'dan Fenerbahçelileri şok edecek sözler... FIFA.com'a konuşan Uruguaylı yıldız, en büyük futbol ülkesinin en büyük kulübünde oynadığını söyleyerek, "Ailem ve ben burada mükemmel bir şekilde ağırlanıyoruz. Avrupa'ya gitmeyi düşünmüyorum. Eğer bir gün gidersem bu kesinlikle para için olur" diye konuştu. Fenerbahçe’ye transferini doğrulamayan Lugano, sanki bu transfer hiç ortada yokmuşçasına gelecek sezon Sao Paolo ile FIFA Dünya Kulüp Şampiyonası'nda oynama ihtimali üzerinde konuştu. Lugano, en büyük hayalinin Libertadores Kupası'nı kazanmak ve daha sonra takımıyla birlikte FIFA Dünya Kulüp Şampiyonası'nda mücadele etmek olduğunu söyledi. KAYNAK: http://www.fifa.com/en/news/feature/...119513,00.html |
Bizim yönetim neden böyle yapıyor arkadaslar borsaya bildirildigine göre bitmiştir bu transfer neden cıkıp bir yönetici acıklama yapmıyor kımın hakkı var bunu yapmaya acıklama beklıyoruz............ |
rico gelsin gelmesinede del gado ile aynı diolar bu adam için.o zaman nasıl olcak bı iş?sergen tümer mevzuusundaN ÇOK CEKTİK YİNE ÖLE OLMASIN YA? |
:) :) Oh Oh 10 Milyon Euroya Bu Adamin Sülalesini Aliriz Yok Kesin Sikmişlardir |
Ricardinho aslen hücuma dönük bir ortasaha ancak ortasahanın ortasında sola yakın da oynayabiliyor. hatta zaman zaman ön libero mevkiinde oyunkurucu olarak da yer almış tümer-sergen olayı yaşanmaz merak etmeyin. o tümer şerefsizi şimdiki ezik takımında koştuğu gibi koşsaydı zaten bizde de öyle bir problem yaşanmazdı. |
ftasonu gelebilir deniliyo haftasonu gelicek bu sefer hafta içi diyecekler kesin transfer döneminin son gününde gelecek fıtık oldum beklemekten her gün yeni bi haber bekliyoruz yönetimden biri çıkıp açıklasa artık |
Türkiye`de Saat: 22:39 . |