![]() |
Karsilamaya Karsilamaya Gitmeyi Dusunen Varmi Arkadaslar? |
artık birilerinin rico konusunda konuşması lazım lütfen yönetimden açıklama bekliyoruz ya aldık deyin yada alamadık deyin ama bişeyler deyin be artık çünkü kafalarımız çok karıştı hele fbnin araya girmesiyle a.q tümden karıştı |
inşallah dediğin gibidir |
doğru zaten şimdiye kadar borsaya yapılmılş bildirimler herzaman transferler tamamlanınca yapıldı buda tamamlandı demekki. |
Alıntı:
ne karşılaması? kesin geliyomuda birader? |
doğru söylüyosun mute borsaya bildirilmesi kesinlik kazandırır yoksa kesinlik kazandırılmayan bir şeyin borsaya bildirilmesi cok büyük bir riziko işler ter gittiğinde batak |
Alıntı:
GELECEK ISTE artik Beşiktaş Yönetimiyle her konuda anlaşma sağladığı Ricardinho, Çarşamba günü uçak yolculuğuna başlıyor. Perşembe akşamı İstanbul'da olması beklenen Brezilyalı futbolcunun kulübü Corintihas ile aradaki pürüzler bu gece çözüldü. Brezilyalı futbolcununu Cuma günü siyah - beyazlı takım ile sözleşme imzalaması bekleniyor. siz gitmeyi dusunuyormsunuz |
hurriyet'de son dakika gecti anlasmislar |
nobre artık yabancı statüsünden çıktı dimi arkadaşlar? çünkü bagzıları 2008 den sonra yabancı statüsünden çıkıp türk oyuncu olacak sayılacak dedide ondan sordum |
Nufus kağıdını bile aldı... |
Son Dakika.................. önceki haber sonraki haber 15 Ağustos 2006 Beşiktaş Ricardinho ile anlaştı Gökhan DİNÇ / İSTANBUL, (DHA) Beşiktaş, Ricardinho ile her konuda anlaşma sağladı. Brezilyalı futbolcunun Perşembe günü İstanbul'a gelmesi ve Cuma günü de siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor. Corintihas Kulübü ile aradaki pürüzler bu gece çözüldü. Çarşamba günü uçak yolculuğuna başlayacak olan Ricardinho'nun, Perşembe akşamı İstanbul’da olması ve Cuma günü Beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Ricardinho'nun haftasonu oynanacak Denizlispor maçında kadroya alınıp alınmayacağına teknik direktör Jean Tigana karar verecek. |
Beşiktaş Ricardinho ile anlaştı Gökhan DİNÇ / İSTANBUL, (DHA) Beşiktaş, Ricardinho ile her konuda anlaşma sağladı. Brezilyalı futbolcunun Perşembe günü İstanbul'a gelmesi ve Cuma günü de siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor. Corintihas Kulübü ile aradaki pürüzler bu gece çözüldü. Çarşamba günü uçak yolculuğuna başlayacak olan Ricardinho'nun, Perşembe akşamı İstanbul?da olması ve Cuma günü Beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Ricardinho'nun haftasonu oynanacak Denizlispor maçında kadroya alınıp alınmayacağına teknik direktör Jean Tigana karar verecek. |
|
şu an bütün gazeteler son dakika geçiyor haberi ve bütün haberler aynı dha nın haberi yani tekbir kaynak var umarım kesin doğrudur. bitti bu işya |
Beşiktaş, Ricardinho ile her konuda anlaşma sağladı. Brezilyalı futbolcunun Perşembe günü İstanbul'a gelmesi ve Cuma günü de siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor. Corintihas Kulübü ile aradaki pürüzler bu gece çözüldü. Çarşamba günü uçak yolculuğuna başlayacak olan Ricardinho'nun, Perşembe akşamı İstanbul'da olması ve Cuma günü Beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor.Ricardinho'nun haftasonu oynanacak Denizlispor maçında kadroya alınıp alınmayacağına teknik direktör Jean Tigana karar verecek. bu ise netgazete.com |
Beşiktaş Ricardinho ile anlaştı Gökhan DİNÇ / İSTANBUL, (DHA) gökhan diçn ismail air gibi atmaz demi |
inşallah atmaz:) |
bu ise internethaber.com http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=37802 |
Alıntı:
|
bütün haberler aynı ya hepsi dha dan |
Alıntı:
|
uluslararası bir site yokmu arkadaşlar onlar bir şey demiyormu |
yaw ben başkan maçtan önce açıkladığında sizin gibi düşünüyordum, gelecek mi gelmeyecek mi ama dün sabah saat 9.47 'den itibaren transferin resmen bittiğini zaten biliyordum. çünkü bu işlerle ilgilendiğimden spk'nın nasıl ciddi bir kuruluş olduğunu biliyorum... |
transfermarkt.de çok garanti bi site ama haber yok malesef şimdilik |
Alıntı:
dostum turkiye ve dunyada haberler hep ajanslardan alinir ve oyle verilir ondan her aksam her haberde ayni goruntuler var kanallar sadece hazira konuyorlar ok? turkiyede DHA-CHA-AA vb. var buunlar haberleri kendileri aratirip ekipleri yolluyorlar kanallarda anlasmali bunlarla dunyada reuters falan var iste haber ajansi o yuzden dha saglamdi zaten aydin doganin bizim bjk tv nin ortagi yani gokhan dinc te iyi bjk lidir |
buda bi yabancı siteden akşam üstü çıkmış bi haber ROMA JOIN JUVE IN RICARDINHO HUNT Mark Lowdon AS Roma have joined Italian rivals Juventus in pursuit of Corinthians ace Ricardinho. The capital club would like the elegant midfielder, a member of Brazil's 2006 FIFA World Cup squad, to compliment the talents of rising stars Daniele De Rossi and Alberto Aquilani. Juventus are keen on remain keen on hiring the 30-year-old, though the Turin outfit are unable to offer him top flight football. Corinthians are currently experiencing a miserable campaign, and the conflict for midfield places could persuade them to cash in on the gifted left-footer, linked with a transfer to Manchester United prior to the English power's purchase of Michael Carrick. Reports emanating from Italy suggest that a bid of around (euro) €4 million would be enough to take Ricardinho to Roma, where he would team up with Brazilians Mancini and Rodrigo Taddei. Controversy has trailed Ricardinho throughout his career, and only last year he was voted the most hated player in Brazilian football by Placar magazine. |
bjk tv de bir açıklama da yok |
potanın kartalları var herhalde bjk tv de insan bari alt yazıyla açıklama yapar |
matador biliyorum bunlar dostum demek istediğim şuydu her sitede tvde gazetede çıkan habere inanmayalım diyorum sonuçta tek kaynak var ama iş bitmiş belli hayırlısı olsun. |
arklar hala endişelisiniz bakıyorum... bunu 100 sayfayı doldurmanın endişesi olarak algılıyorum... yaw ben spk diyorum, çok ciddi bir kuruluş diyorum, öyle büyük ölçüde anlaştık falan dinlemez diyorum, resmi birşey ister diyorum... diyelim ki transfer işi yattı, bjk hisselerinin ne hale geleceğini tahmin edebiliyor musunuz? yani dünyanın en aptal adamı bile bile bile lades demez... tekrarlıyorummm... RICARDINHO ARTIK KARTAL!!! |
Bazı arkadaşlar Borsaya bildirildi diye kesin alındı diyorlar.Ama Borsaya gönderilen yazıda transfer ettik denmiyor.Sadece görüşmelere başladık deniliyor.Umarım alınır fakat Borsaya bu şekilde bildirilip gerçekleşmeyen olaylarda var.Örnek Juanfran olayı.Aynı şekilde Juanfranın Bolton kulübüne kiralanması için görüşmelere başlanmıştır denildi ama transferi gerçekleşmedi.21 Temmuz 2005 tarihli BJK sitesine girebilirseniz görürsünüz.Başka bir kaynak olarakta o tarihli bir siteyi veriyorum.. link:http://www.cnnturk.com/SPOR/FUTBOL/h...haberID=112400 |
haklısın mute ben bu herifi formayla görmek istiyorum endişem ondan herhalde |
gelsin artık şu ricardinho artık bıktım geliyor gelmiyor haberlerinden |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mark Lowdon herif brezilyali bi gazeteci kaale almayin |
arkadaşlar beşıktaşımıza hayırlı olsun borsaya bıldırdıler ıse iş bıtmiştir |
brezilyalılar hala adama piyasa yapmaya çalışıyor sanırım |
efed ıs borsaya bıldırılmıs we oaly bıtmıstır rıco besıktasımıza hayırlı ugurlu olsun |
Alıntı:
|
stv de rico almanya üzerinden persembe günü istanbulda diyo tv8 nobre 2008 türk statüsünde |
Türkiye`de Saat: 02:09 . |