![]() |
sanmıyorum bir sorun olacağını. eğer olursa spekülasyondan içeri girer ********im. |
Haklisin Ama Haber Bu Maf76 |
yok artık, inanmak istemiyorum ben böyle bir habere, bir transferimiz de sorunsuz gelsin allahaskına, ayrıl da gel rico:) |
Boyle birsey olursa baskan hemen istifa etsin, Ze Roberto'dan sonra bir kere daha rezil olmak istemiyorum, anlasmadiysa basina duyurmasin kardesim! |
ditecem böele işi yaw yönetim bitiremediğin bi transferi niye açıklıyosun anlamıyorum aynısını ze roberto da yaptın olmadı bari buınu getir de rezil olma yaw ALLAH ALLAH |
ya anlaşıldığı zaman getircektin türkiyeye işte takımlar baktı ricardinho gibi bi oyuncu satış listesine konuldu tabiki transfer teklifinde bulunacaklardır ama ben başka kulüplerin bjk kadar ii para vereceğini düşünmüyorum ayrıca bu transfer başkan için bi onur meselesidir eğer bu transferi gerçekleştiremezse taraftarın güvenini kaybeder |
ya bu transfer bitmiştir borsaya kimse gereksiz yere yazı yollayamaz ! |
hani imza kurumadan açıklama yapmak yanlıştı sayın başkan |
kranjar eminisin ? dediğin dogru ama hadi hayırlısı dha bosu bosuna cıkıpta bu transfer yattı demez heralde :( ama yönetime güveniyorum rico da olmassa başka yıldız gelir ama kim gelir bilemem ? |
Alıntı:
bir de şu var dün açıklama yapıldı hisse satışı var herkezin dikkatine!! |
haberin altında kaynak DHA yazıyo ama DHA nın internet sitesinde böyle bi haber yok |
Arkadaslar, Carsi'nin kac uyesi oldugunu bilen var mi aranizda? |
Brezilya'da yayınlanan Esportes gazetesi, "Ricardinho için İngiltere ve İtalya'dan teklifler var" başlığı ile verdiği haberinde, bu futbolcunun en iyi teklifi Beşiktaş'tan almasına rağmen bu takıma gelmesinin zor olacağını savundu. Gazete, Ricardinho'nun daha önce Middlesbourg forması ile Premier Lig'de forma giydiğine dikkat çekerek, İngiltere'de başarısız olan Ricardinho'nun tekrar bu lige dönerek, kendisini kanıtlamaya çalışacağını yazdı. Bu arada Corinthians kulübünün web sitesi, Beşiktaş'ın Ricardinho için kendilerine resmi teklif yaptığını belirterek, ortada herhangi bir anlaşmanın olmadığını ve bu kulübe Ricardinho için teklif veren diğer kulüplerle aynı mesafede olduklarını duyurdu. Corinthians kulubü, Beşiktaş'ın Fenerbahçeli futbolcu Alex'in menajeri Juan Figger aracılığı ile kendilerine teklif yapıldığını kaydederek, görüşmelerin devam ettiklerini belirtti. Öte yandan, Corinthians ile antramanlara çıkmayı reddeden Ricardinho, Avrupa'da tekrar futbol oynamak istediğini söyledi. Avrupa'da hangi takımda futbol oynamak istediğini söylemeyen Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'ın kendisine yaptığı transfer teklifi hakkında konuşmak istemediğini ifade etti. işte anasayfadaki haber |
başka yere anında düşer dha haberi her zaman bu sfer karakartalda olduguna gore sadece ben inanmıyorum bu habere şahsen.zaten haberdede brezilya gazetelerinde falan diyo fotospor ve fotomac gibi bir gazateyse olur böle bomba haberler |
Bu DHA'nın ana sayfası > http://www.dha.com.tr/index.php Bu da DHA'nın spor sayfası > http://www.dha.com.tr/listele.php?t=9 Bir satır gösterin birşey demeyeceğim. |
durduk yere yönetim görüşmelere başlandı yazısını yollamaz yollayamaz yani bu transfer bitmiştir siz emin olun rahat olun ! |
kranjar abi içimizi rahatlatmya calısıyonda sende de biraz korku olustu gibi :D ama inşallah bu trasferden alnımızın akıyla cıkarız kardeş hadi hayırlısı |
beyler persembe rıcardınho gelecek sız merak etmeyın.borsya bıldırılmıs bugun yarın ailthon gonderılecek.gonderıldıgı anda rıcardınho ıstanbulda. |
Arkadaslar soyle dunuyorumda borsaya bildirilip de alinamayan sadece Mondragon vardi yanilmiyorsam... Yoksa oda mi bildirilmemisti...Bilgisi olan? |
yarın akşama doğru imkb ya yazı gönderilerek ailtonun gittiğini yarın ricardinho ile sözleşme imzalanacağı duyuracaklar ya fotospor gibi bir brezilyalı gazete yazıyor sizde inanıyorsunuz yaw kaynak resmi sit ebu önemli değil mi ? |
Alıntı:
|
Arkadaslar Benim Borsa Hakkinda Bildigim Kadariyla Sirketler Yatirim Yapmadan Once Hisse Sahiplerine Ve Alicilar Yapacaklari Yatirim Hakkinda Bilgi Veririler Alicilar Bu Yatirimin Karli Oldugunu Dusunurse Hisse Senedi Alirlar Eger Boyle Bir Yatirim Olmaz Ise Spk Yatirimcilari Korumak Amaciyla Sirkete Agir Cezalar Verir Su An Besiktas Yatirimcilara Rico Ile Ilgileniyoruz Diye Bilgi Verdi Ve Hisse Senetlerinde Artis Gozlendi Hisse Senetlerini Alanlar Rico Gelene Kadar Karli Durumda Olucak Rico Gelince Cikis Duracak Ondan Sonra Besiktasin Basarisina Bagli Cikis Gozlenir Yani Beklenti Alinir Gercek Satilir Kisacasi Besiktas Klubu Bu Isi %90 Bitirmisti Aksi Takdirde Spk Ya Ceza Oder |
o zaman napıyoruz zıplıyoruz zıpla zıpla |
Yaw Emİnmİsİnİz Yok Sa Sİzde Kendİnİzİmİ Kandiriyosunuz ArkadaŞlar:( İnŞallah DedİĞİnİz Gİbİ GelmİŞtİr Ama Benİm Brezİlya Basini ŞÜphe Uyandirdi Ayni Ze Roberto Olayi Gİbİ |
haber yalan gibi.. arkadaslar haberde corinthians ın ana sayfasında ricardinho ve besiktasla ilgili haber oldugunu soyluyor http://www.corinthiansfutebol.com.br...na=1&categoria= sayfasına girip bakabilirsiniz.. brezilyaca ama ne ricardinho ne de besiktasla ilgili bi habere rastlayamadım ayrıca birkac arkadasın dedigi gibi DHA dada boyle bir haber bulunmuyor.. Karakartal.com bu haberi milliyet.com.tr adresinden alıp oraya eklemiş.. Milliyet nereden aldı onu hic bilmiyorum.. Umarım milliyet haklı cıkmaz ;) |
Brezilya'da yayınlanan Esportes gazetesi, "Ricardinho için İngiltere ve İtalya'dan teklifler var" başlığı ile verdiği haberinde, bu futbolcunun en iyi teklifi Beşiktaş'tan almasına rağmen bu takıma gelmesinin zor olacağını savundu. Gazete, Ricardinho'nun daha önce Middlesbourg forması ile Premier Lig'de forma giydiğine dikkat çekerek, İngiltere'de başarısız olan Ricardinho'nun tekrar bu lige dönerek, kendisini kanıtlamaya çalışacağını yazdı. KARTALHABER BU ADAM 30 YASINDA SUAN MILLI TAKIMDA OYNUYO DAHA NEYI ISPATLIYCAK BU ADAM PARA ICIN OYNAR 3 SENE SONRADA BIRAKIR GENC OLSA KASARDI INGILTERE ICIN ZATEN TURKIYEYE BIR GOMLEK USTUN RAHAT RAHAT OYNAR PARASINI ALIR BENCE |
|
adı gecen gazetede boyle bır haber yok http://wwwb.gazetaesportiva.net/ge_noticias/bin/?chid=111 |
Beyler Rico Tamamdir Demiroren Ze Robertodan Sonra Ikince Kez Rezil Olmaz Bu Sefer Olay Bitmistir |
Ne DHA da ne de Corinthians'ın resmi sitesinde böyle bir haber yok.Yemişim Brezilya'nın Esportes gazetesini.Belki bizdeki uyduruk gazetelerin bi eşi.Geçiniz. |
ya ezik medyasının işidir ya adamlar bomba yı patlatamadı ellerinde patladı ondandır |
böyle bir haber var ama türkçesi ne biliyorum http://wwwb.gazetaesportiva.net/ge_n...111&nwid=18114 Destino de Ricardinho deve ser a Turquia Marcelo Cazavia São Paulo (SP) - O meia Ricardinho não deve mais vestir a camisa do Corinthians. O jogador, que tem contrato com o clube até 2007, não apareceu para treinar nesta segunda-feira e deve acertar sua transferência para o exterior nas próximas horas. O pai e procurador do atleta, José Luiz Pozzi, afirmou à GE.Net que Ricardinho recebeu propostas “da Turquia, da Itália, da Grécia e da Alemanha”, mas o destino deve mesmo ser o futebol turco: o Besiktas confirmou nesta segunda-feira que tem interesse no futebol do meia. Segundo Pozzi, a negociação está sendo conduzida por Juan Figger. “Eu falei com o Ricardo pela última vez ontem à noite. Particularmente, acho que não tem mais clima apara ele ficar no Corinthians. São muitos os motivos”, afirmou, sem especificar quais motivos. Pozzi evitou falar que o filho não voltará mais ao Parque São Jorge, lembrando que ele tem contrato até o ano que vem, mas admite uma saída iminente do jogador. “Talvez hoje à tarde já tenha alguma definição”, comentou. |
Alıntı:
|
|
http://globoesporte.globo.com/ESP/No...3-4276,00.html rıcardınho p.tesı ıdmana cıkmamıs. gorusmeler devam edıyormus.ıtalyadanda teklıfler varmıs ama rıcardınhonun tercıhının besıktas olacagı yazıyor |
Alıntı:
Futebol/Campeonato Brasileiro - (14/08/2006 14:03:57) Destino de Ricardinho deve ser a Turquia Marcelo Cazavia São Paulo (SP) - O meia Ricardinho não deve mais vestir a camisa do Corinthians. O jogador, que tem contrato com o clube até 2007, não apareceu para treinar nesta segunda-feira e deve acertar sua transferência para o exterior nas próximas horas. O pai e procurador do atleta, José Luiz Pozzi, afirmou à GE.Net que Ricardinho recebeu propostas “da Turquia, da Itália, da Grécia e da Alemanha”, mas o destino deve mesmo ser o futebol turco: o Besiktas confirmou nesta segunda-feira que tem interesse no futebol do meia. Segundo Pozzi, a negociação está sendo conduzida por Juan Figger. “Eu falei com o Ricardo pela última vez ontem à noite. Particularmente, acho que não tem mais clima apara ele ficar no Corinthians. São muitos os motivos”, afirmou, sem especificar quais motivos. Pozzi evitou falar que o filho não voltará mais ao Parque São Jorge, lembrando que ele tem contrato até o ano que vem, mas admite uma saída iminente do jogador. “Talvez hoje à tarde já tenha alguma definição”, comentou diye bir haber yer alıyor senin dedigin sitede :) ama brezilyacası olan varsa anlasın ne demek istiomus burası :D |
|
beyler işin garibi o sitelerde sadece beşiktaş ismi geçiyo ne italyası ne ingilteresi ben anlamadım bu işi yaw anlayan varsa anlatsın bi zahmet :( |
Ricardinho está a caminho da Turquia Segunda-feira, 14/08/2006, 14h13m | Atualizado às 14h27m Ricardinho está a caminho da Turquia Meia teria proposta do Besiktas e pode deixar o Timão nas próximas horas http://globoesporte.globo.com/Portal...g/ico_lupa.gif http://globoesporte.globo.com/ESP/Ho...5306534,00.jpg Ricardinho está a um passo de deixar o Timão SÃO PAULO - O meia Ricardinho, do Corinthians, está a um passo de deixar o clube. O jogador teria recebido uma proposta do Besiktas, da Turquia, e estaria negociando a sua saída do clube. O jogador não apareceu para treinar nesta segunda-feira. Além do Besiktas, Ricardinho teria recebido propostas de clubes italianos, entre eles o Juventus e o Torino. No entanto, sua preferência é pela Turquia, pois o clube teria feito uma proposta concreta. Insatisfeito com a atual situação do Timão no Campeonato Brasileiro, e com os protestos por vezes violentos da torcida, o jogador estaria decidido a deixar a equipe, mesmo que fosse contratado um treinador que fosse do agrado do grupo e dos torcedores. Um dos maiores clubes da Turquia, o Besiktas conta com outros três brasileiros: Márcio Nobre, Kléberson e o ex-corintiano Bobô |
Alıntı:
Telaş yapmayın........:D http://www.corinthiansfutebol.com.br...206_001848.jpg |
Türkiye`de Saat: 14:14 . |