![]() |
Ricardinho hakkında tam olarak bir bilgi verebilirmisiniz. nasıl bir topçu özellikleri ne faydalı olurmu çok iyi bilen birinden açıklama bekliyorum... |
Transfer dediğin işte budur, Bazılarına kalan sadece soğuk sudur.. Nasıl olmuş mani ama.. Aslında çok da kızmamak lazım. Ben bile inanamıyorum bu çaptaki bir adamı bu kadar sessiz ve derinden hallettiğimize. Hele bir de bu aşı tutarsa varya offff offf. Düşünmek bile heyecan verici.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. çok güzel olmuş abi eline aklına sağlık eeee ne olsun özellikle eziklere vede cinconları bir bardak soğuk su içmeye davet ediyorum.Bu arada o dönek taraftarların bazıları şimdiden beşiktaşa geçmişlerdir bile. |
Alıntı:
inan artık birader uyanda inan :):) |
Alıntı:
|
http://i.karakartal.com/images/haber...ho003_1408.jpg Ricardinho'nun adı yetti! Ricardinho, Kartal'ı ayağa kaldırdı. Sambacı henüz İstanbul’a ayak basmadı ama forma ve kombine satışlarında patlama yaşandı 2002 ve 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Ricardinho’yu renklerine bağlayan Beşiktaş’ta taraftar mutluluktan uçuyor... Beklenen bomba transferin gerçekleşmesi üzerine büyük sevinç yaşayan Siyah-Beyazlı taraftarlar BJK Store ürünlerine ve kombinelere hücum etti. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun forması henüz satışa çıkmamasına karşın Beşiktaşlı futbolseverler 20 numaralı Ricardinho formalarını satın almaya başladı. Formaların yanı sıra farklı ürünlere de talep büyük... Yüzler gülüyor Beşiktaşlı yetkililerin yüzünü güldüren bir başka hareketlilik de kombine bilet satışlarında yaşanıyor. Geçen sezon 10 bini aşmayan kombine bilet satışları Delgado, Nobre ve Burak gibi transferlerin ardından Ricardinho’nun da alınmasıyla birlikte 17 bini buldu. Yönetimin hedefleri arasında eylül ayına kadar 20 bin kombinenin üzerine çıkmak bulunuyor. Bu arada Ricardinho’nun yarın ya da en geç çarşamba günü İstanbul’da olacağı açıklandı. Sambacı ilk kez İzmir’de oynanacak Denizli maçında yeni takımının formasını giyecek. Sambacılar yorumluyor Beşiktaş’ta forma giyen Brezilyalı oyuncular Kleberson, Bobo ve Nobre yeni transfer olan vatandaşları Ricardinho’yu yere göğe sığdıramadı. İşte, Sambacılar’ın gözüyle yeni Kartal. Bobo Bu oyuncuların hayali ile büyüdüm, futbol oynadım. Kleberson’dan sonra Ricardinho ile oynamak heyecan verici. Orta sahadan forvete artık çok rahat top geçecek. Ricardinho orta sahadaki etkinliği nedeniyle milli takıma seçildi. Fenerbahçeli Alex onun hep yedeği oldu. Düşünün, Alex de benzer işleri yapıyor ama Ricardinho çok daha farklı. Daha heyecan verici. Anlatmak güç. Nasıl olsa hafta sonundan itibaren herkes görecek! Biraz merak etmekte fayda var... Nobre Artık hepimiz medya karşısında ikinci plandayız! Ricardinho çok renkli bir kişilik. Onun gözünde gizli saklı yoktur. Ne sorarsan herşeyi olduğu gibi anlatır. Birçok kişiye ters gelse de, olay konuşmalar yapar. Bu yönünü Sergen’e benzetiyorum. Topla buluştuğu an oyunun hakimi olur. Bize çok güç verecektir. Kleberson Kendisini milli takımdan ve oynadığı takımdan tanıyorum. İsmini duyduğumda çok mutlu oldum. Kalitesini milli takımlardaki performansı ile gösterdi. O her açıdan farklı kişiliği olan bir oyuncu. Tepkileri değişik. Mesela galip gelinen maçtan sonra ağlar, kaybedilen maçın ardından kahkaha atar... Futbol, onun için hayat felsefesi. |
yildiz bir oyuncu adami anlatmaya gerek yok insallah takima katkisi ust duzeyde olur Turk medyasinin ne kadar besiktas karsiti oldugu apacik gorunuyor yildiz bir oyuncu geliyor tv lere bakiyorum gazete sayfalarinda kucucuk yer ayirmalar adamin hep kotu yonlerini yaziyorlar carlos gelmedi adami 2,3 hafta mansetten verdiler bazen aziz yildirim azarliyor onlari demmekki onlara bu yakisiyormus ne diyelim herkese kapak olsun |
allaha şükürler olsun transfer dedigin budur işte. zamanı gelmişti.süperligi sallarız artık.şimdi önemli olan avrupa en kötü bi çeyrek yada yarı final oynamalıyız.şimdi nobreyi türk yaparsak oraya alınacak fransız stoper olacakmış ve de premier ligdenmiş.benim aklıma fransanın stoperi n.united da oynayan boumsong geliyo eger bu transfer de olursa eski beşiktaş geri gelir gelmezle de kalmaz ortalıgı kasıp kavururuz. |
Kazım Kanat'ın dünkü şuna benzer müthiş yorumu olayı netleştiriyor. Ricardinho Beşiktaş'a gelmiştir.... Ve Alex efsanesi bitmiştir..........:D |
Alıntı:
bir kere çok yönlü bir oyuncu, herşeyden önce müthiş teknik, değişik maçlarda sahanın değişik yerlerinde oynatabilirsiniz bu adamı, orta sahanın solunda oynar, forvet oynar, delgado mu sakatlandı oğlum rico geç bakayım şu ortaya... :D ve tabii ki günümüz futbolunun hiç tartışmasız en önemli özelliklerinden biri olan duran topları delgado'dan da alex'ten de sergen'den de tümör'den de kat be kat daha iyi kullanıyor, arklar daha ne olsun yawww... |
Alıntı:
|
ricardinho takıma uyum sağlarsa bir de o zaman görün eziklerin halini siz... |
Ricardinho nun bir üstü kaka , kakanın üstü yok... |
|
bu işte bitti...inşallh beşiktaşımıza büyük katkıları olucak... !! |
Alıntı:
|
http://img206.imageshack.us/img206/5...nho1208is8.jpg RICARDINHO İMKB'YE BİLDİRİLDİ!.. Pazartesi, 14 Ağustos 2006 Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ricardinho transferine resmiyet kazandırdı!.. Siyah-Beyazlı kulüp, İMKB'ye gönderdiği açıklamada Brezilyalı yıldız ile transfer görüşmelerine resmen başlandığını açıkladı!.. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderdiği yazıda, Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho’nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Kod: http://www.dakka90.com/site/index.php/content/view/5547/87/ RICARDINHO KOMBİNELERİ PATLATTI!.. Pazartesi, 14 Ağustos 2006 Beşiktaş, Ricardinho daha gelmeden meyvelerini toplamaya başladı!.. Brezilyalı yıldızın geleceği haberi ile coşan Siyah-Beyazlı taraftarlar ayağa kalktı!.. Süper Sambacı henüz İstanbul'a ayak basmadı ama forma ve kombine satışlarında patlama yaşandı!.. http://img206.imageshack.us/img206/8...nho1308at9.jpg 2002 ve 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Ricardinho’yu renklerine bağlayan Beşiktaş’ta taraftar mutluluktan uçuyor... Beklenen bomba transferin gerçekleşmesi üzerine büyük sevinç yaşayan Siyah-Beyazlı taraftarlar BJK Store ürünlerine ve kombinelere hücum etti. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun forması henüz satışa çıkmamasına karşın Beşiktaşlı futbolseverler 20 numaralı Ricardinho formalarını satın almaya başladı. Formaların yanı sıra farklı ürünlere de talep büyük... Yüzler gülüyor Beşiktaşlı yetkililerin yüzünü güldüren bir başka hareketlilik de kombine bilet satışlarında yaşanıyor. Geçen sezon 10 bini aşmayan kombine bilet satışları Delgado, Nobre ve Burak gibi transferlerin ardından Ricardinho’nun da alınmasıyla birlikte 17 bini buldu. Yönetimin hedefleri arasında eylül ayına kadar 20 bin kombinenin üzerine çıkmak bulunuyor. Bu arada Ricardinho’nun yarın ya da en geç çarşamba günü İstanbul’da olacağı açıklandı. Sambacı ilk kez İzmir’de oynanacak Denizli maçında yeni takımının formasını giyecek. Kod: http://www.dakka90.com/site/index.php/content/view/5541/87/ |
http://video.google.de/videoplay?doc...3&q=ricardinho birsey söylemeye gerek kalmadi. sag dan ricardinho soldan delgado |
http://www.youtube.com/watch?v=cGEw4G3sEF4&NR suna bakin yaaa üff maclar cok sevkli gececek...ooooo ricardinhoooooooooooooooooooooooo |
Pazartesi mi gelecek persembe mi? Bildigim kadariyla Ailton ayrilmadi ve kontenjan yok. |
rico asrın transferi oldu.manyak bi adam. |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar benim anlamadıgım bi sorun var.her gelen transferi niye alex le kıyaslıyoruz ki.ben bu alexi sevmiyorum.siz bana bu adamın fenerbahçe ye avrupada bi maç kazandırdıgını söylesenize.hatta bana bi derbi kazandırdıgını söylesenize.hangi beşiktas maçını aldı bu adam allah aşkına bana bi söyleyin.bu adamı ezikler büyütüyo.bu adam küçük maçların büyük adamı.ancak anadolu takımlarına karsı oynar.adam koşmaz mücadele etmez.saygılarımla.... |
RİCARDİNHO BEREKETİ!.. 14f_write_month(8) Ağustos 2006 10:56http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0814105629.jpg Beşiktaş İMKB'ye bildirdi: Ricardinho ile görüşmelere başladık Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Brezilyalı Ricardinho ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderdiği yazıda, Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho’nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Ricardinho forma ve kombine satışlarında patlamaya neden oldu... Ricardinho, Beşiktaşlıları ayağa kaldırdı. Süper Sambacı henüz İstanbul’a ayak basmadı ama forma ve kombine satışlarında patlama yaşandı. Adı yetti... 2002 ve 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Ricardinho’yu renklerine bağladığı bildirilen Beşiktaş’ta taraftar mutluluktan uçuyor... Beklenen bomba transferin gerçekleşmesi üzerine büyük sevinç yaşayan Siyah-Beyazlı taraftarlar BJK Store ürünlerine ve kombinelere hücum etti. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun forması henüz satışa çıkmamasına karşın Beşiktaşlı futbolseverler 20 numaralı Ricardinho formalarını satın almaya başladı. Formaların yanı sıra farklı ürünlere de talep büyük... Yüzler gülüyor Beşiktaşlı yetkililerin yüzünü güldüren bir başka hareketlilik de kombine bilet satışlarında yaşanıyor. Geçen sezon 10 bini aşmayan kombine bilet satışları Delgado, Nobre ve Burak gibi transferlerin ardından Ricardinho’nun da alınmasıyla birlikte 17 bini buldu. Yönetimin hedefleri arasında eylül ayına kadar 20 bin kombinenin üzerine çıkmak bulunuyor. Bu arada Ricardinho’nun yarın ya da en geç çarşamba günü İstanbul’da olacağı açıklandı. Sambacı ilk kez İzmir’de oynanacak Denizli maçında yeni takımının formasını giyecek. Sambacılar yorumluyor Beşiktaş’ta forma giyen Brezilyalı oyuncular Kleberson, Bobo ve Nobre yeni transfer olan vatandaşları Ricardinho’yu yere göğe sığdıramadı. İşte, Sambacılar’ın gözüyle yeni Kartal. Bobo Bu oyuncuların hayali ile büyüdüm, futbol oynadım. Kleberson’dan sonra Ricardinho ile oynamak heyecan verici. Orta sahadan forvete artık çok rahat top geçecek. Ricardinho orta sahadaki etkinliği nedeniyle milli takıma seçildi. Fenerbahçeli Alex onun hep yedeği oldu. Düşünün, Alex de benzer işleri yapıyor ama Ricardinho çok daha farklı. Daha heyecan verici. Anlatmak güç. Nasıl olsa hafta sonundan itibaren herkes görecek! Biraz merak etmekte fayda var... Nobre Artık hepimiz medya karşısında ikinci plandayız! Ricardinho çok renkli bir kişilik. Onun gözünde gizli saklı yoktur. Ne sorarsan herşeyi olduğu gibi anlatır. Birçok kişiye ters gelse de, olay konuşmalar yapar. Bu yönünü Sergen’e benzetiyorum. Topla buluştuğu an oyunun hakimi olur. Bize çok güç verecektir. Kleberson Kendisini milli takımdan ve oynadığı takımdan tanıyorum. İsmini duyduğumda çok mutlu oldum. Kalitesini milli takımlardaki performansı ile gösterdi. O her açıdan farklı kişiliği olan bir oyuncu. Tepkileri değişik. Mesela galip gelinen maçtan sonra ağlar, kaybedilen maçın ardından kahkaha atar... Futbol, onun için hayat felsefesi. |
Alıntı:
---20 -> --------20 |
Beyler rahat olun artık.. Beşiktaş gibi bir kulüp bir futbolcu ile görüşmelere başlandığını borsaya bildiriyorsa bu iş bitmiş demektir. Şimdi benim kafamdaki tek soru işareti Ricardinho Denizli maçında oynar mı oynamaz mı ?? Gerisi boş. Bu işi içlerine sindiremeyenlerin ürettiği lakırdı.. |
Afferin su yönetime adam akıllı bi iş yaptılarda benim merak ettiğim bu adam ne zaman istanbula gelecek hani bu akşam geliyordu |
Arkadaşlar bir önerim var. RİCARDİNHO İstanbula inidiğinde TÜm BEŞİKTAŞLI arkadaşlar sırtlarında RİCARDİNHO yazılı formalarla karşılayalım. Hem Yeni futbolcumuza güzel bir karşılama yapmış oluruz, hemde çekemeyenleri çatlatmış oluruz :) Evet arkadaşlar Hepimiz RİCARDİNHO formalarıyla karşılayalım. Sizden destek bekliyorum. Saygılarımla. |
Alıntı:
|
tamam dostum ama önce izmir'den istanbul'a uçak biletimi ayarlaman gerekiyor...:D :D |
Arkadaslar ne zaman gelcek? Baskan p.tesi demsiti simdi noldu? |
Bir aksilik çımasında ne zaman gelirse gelsin.Adama Katardan çok yüksek teklif yapmışlar. |
o deilde bu eziklerin dili tutulmusa benzio. adamlar cok mu cok tırsıyo hatta korkularını gostermemek icin bizde alex var die konusuyolar . ulan siz daha delgado ile bas edemessiniz bide rico geldimi ne b.k yiyecekseniz + allah eziklerden razı olsun bu tumorü bizden aldılar yoksa belki rico yu alamayacaktık ve bu tumorden de genc la lay lay la ha hah hah ha gercek bi sambacı gelio |
hepimize hayırlı olsun olgunlukla karsılayalım bu transferımızı ezıkler gıbı yaygaraya gerek yok bız bu ulkenın gercek dunya kulubu olma yolunda ılerleyen tek takımız suanda onun ıcındırkı suan mutlulugumuzu abartmayalım dıyıcem ama bende duramıyorum sevınc cıglıkları atmaya basladım. calsın sazlar oynasın kızlarr hayde hayde de haydeeeeeeeee............. yonetım buyuk ıs basardı kımse bu yonetımı bu saatten sonra elestırmesın arkadaslar adamlar kendı ceplerınden paralar verıyo buna emın olun ve cok ıyı nıyetlıler sadece basıretsızler okadar 3 senedır ıyı takımlar kuruldu ve ıyı hocalar getırıldı ama sportıf basarı gelmedı bu da sadece ve sadece sansızlık ve asının tutmaması ama bu sene YUCE RABBIM onlarında bu cefakar taraftarında yuzunu oyle bı guldurecekkı buna ınancım sonsuz. sımdı sıra bızde herkes bjk store lara elımızden gelenı ardımıza koymadan besıktasımıza destek zamanı kombınelere formalara ve tum mamullere hucum etme zamanı............ |
yaw inanılmaz adam tam bir top cambazı ara pasları mükemmel bobo onun sayesinde bu sene 20 golü aşar delgadoda ortalarıyla nobreyi gol kralı yapar yani iki forvetimizle 40 gole ulasırız |
Bir kaç soru: 1. Alex http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ld_cup_org.jpgnı acaba hiç kaldırdı mı? ya da hiç Dünya Kupası maçına çıktı mı? 2. Bu görüntüye ne dersiniz? http://image.haber7.com/haber/32699.jpg İşin özeti:http://images.google.com.tr/images?q...ricardinho.jpghttp://www.24haber.com/images/news/ricardinho.jpg http://www.e-kolay.net/fanatik/image...rdinho1108.jpg Ricardinho gelmiştir............. Ve Alex efsanesi bitmiştir......... |
Mutluluktan cıldırmak uzereyim bu seneki yonetimin yaptığı işlerede artık biri cıkıp bi kulp takarsa onun beşiktaşlı olduğunda supe duyarım |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu Fotograf hersey anlatir. Fazla söze gerek yok!!!!!!! Catlayin lan ezikler sefiller!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ya son dakikada sorun çıkmaz işallah alıştık artık sorunlara problemlere. gel artık getirin artık kankusmaya başlicam yaklında |
Türkiye`de Saat: 17:27 . |