![]() |
bundan daha sacma bi haber duymadim.....abi bu kontejan problemi baskanimizin aciklamasindan önce de vardi....peki bunu hersey halledilmediyse neden aciklasin....demekki problem halledilmis...su an bizim senaryocu medyamiz yazip ciziolar fakat baskanimizin tek bir aciklamasi var oda pazartesi istanbula bir brezilyali nin gelecegi...... |
ve üstüne üstün Tigana antep maci sonrasi bir soruya söyle cvp verdi... listemizde bir cok oyuncu vardi buna ricardinho da dahil.....yani bu haberin burdn BALON olduu belli....adam resmen acikladi onu istedigini |
Yeterrr Yaaaaa Bu Ne Bi Yoneticide Ciksin Bir Sey Aciklasin Beynim Sulandi Ya |
evet bu şekil kafalar kaerışıyo biri cıkıp bunu acıklaması lazım ancak bu geceninb sonuna doğru spor haberlerinde kesine yakın sonuçlar öğrenebiliriz gibi onlarda doğru olursaa |
yaw ezik medyası hava alanına karşılanmaya gitmesin taraftar die yapıo beyler görcenız gelcek |
RİCARDİNHOO gelior!!!! RİCARDONHO ROTAR YAPTI Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in, Gaziantepspor ile İnönü Stadı'nda oynanan lig maçı öncesi açıkladığı Ricardinho transferi rötar yaptı. Brezilyalı futbolcunun, Pazartesi günü geleceği açıklanırken, evdeki hesap çarşıya uymadı. Kadrosunda Aiton ile birlikte yabancı futbolcu sayısı tam olan Beşiktaş'ta, Ricardinho'nun gelmesi için ya Ailton'un satılması, ya da Nobre'nin Türk statüsüne geçmesi gerekiyor. Ailton'a hiç bir kulüpten henüz resmi bir teklif yapılmazken, Nobre konusunda da Çarşamba günü karar açıklanacak. Ricardinho ya Nobre'den boşalan kontenjana ya da satılırsa Aiton'dan boşalan yere alınacak. İki konuda da henüz bir gelişme yok. Bu nedenle Ricardinho ile resmi sözleşme imzalanamadı fakat her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi Perşembe gününden sonra Ricardinho'yu İstanbul'a getirebilecek. ADADA FORMA GİYEN FRANSIZ FUTBOLCU DA GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın ısrarla istediği Fransız stoper, Beşitaş'a gelmek için gün sayıyor. Ailton ve Nobre konusundaki gelişmeleri yakından takip eden Fransız teknik adam, gelişmelere göre ismi bir sır gibi saklanan ve daha önce Tigana'nın talebelerinden biri olan bu Fransız oyuncuyu ikna edecek |
olmaz böle şey,beklemekten,meraktan ölcez.... |
ezik medyasının yaptığını nasıl anlıyosunuz ki :) yaparlarda nasıl |
aynen ole ne olacak bunu sonu |
ayıton istediğini başaracak sanırım ama suç yine bizde mahkum ettik kendimizi bile bile adam nasılsa yeni birini almak için beni göndermez zorundalar diyor 250 bin euro gibi komik bir rakama düştü hala teklif yokmuş 250 bin nedirki ha 250 ha bedava hiçbir farkı kalmadı salakça bişey işte. |
offfffffffff yaaaaaaaaaa artık gel ricoooooooooo |
topicle ne alakasi geliiiiiorr |
bence gelirse iyi olur ama bu adam daha cok forvet arkası oynuyo ama farketmez yeterki teknik olsun ayagında top tutsun |
ya yok böyle birsey ayılton git ortık yaw bu adam gelecekte uyum sürecini atlatacata takıma alışacakta ooooo yaw biran önce gelsin bariii hadiiii |
offff ya ayıton işte |
gel be artık ricardinhoooo. |
şu fransiz stopere kafayi taktim bn ya:D araştirdim 1 saat şuan premier ligder oynayan-fransiz stoper ve tigana'nin eski talebesi tek chelseaden gallas var bşka bulamadim:) |
ne zaman gelecek yawwwwwwwwwwww |
ricardinho nun transferinde bi sorun çıkmıs arkadaşlar. sanırım bu transfer de yatacak.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne sorunuymus buuu |
Alıntı:
|
Alıntı:
fulham'dan christanval olabilir mi acaba ? neyse konuyu dağıttık yine :D |
anti besiktas medyasi simdiden basladilar yok sakat yok casus egerki fb getirseydi goklere cikarirdilar inadina gelecek o kadar |
Alıntı:
sence koskoca besiktas baskani hocasinin haberi olmadan tranferi bitirsin ve 50 metre otede duran hocasina haber vermesin ve de ustune ustluk yapilan onca transfer hocanin istegiyle olmuss bunlar sadece hedef saptirmalar BU ARADA OYLE BUYUK BIR KULUBUZ KI AILTON AYRILMAK ISTEMIYOR BAZI TAKIMLAR GIBI KACAN OYNAMAK ISTEMIYEN FUTBOLCUMUZ YOK BUDA NE ARADAKI BUYUKLUK FARKINI GOSTERIYOR |
sorun yok sadece ailton gitmeli yada nobre turk statusune gectigi zaman gelecekmis yani buyuk ihtimalle persembe gunu |
Alıntı:
peki nobre turk olamadi ve ailtonda gitmedi o zaman ne olacak |
az once tv8 de telegolde sinan engin soyledi son anada araplardan bir takim yuksek ucret onermis onun yuzunden bir gecikme oldugunu soyledi ne kadar dogru bilmem |
Alıntı:
|
tv8 de de haberi çıktı. ücret arttırmaya yönelik menajerlerin çalışması varmış. suudi arabistan ın al-ittihad takımı yıılık 2 milyon dolar veriyomus vs. vs. bu ricardinho gelecek mi diye baya bi kafamızı yorucaz heralde. gelse de atsa artık su imzayı. ailton un da 250 bin euro ya kadar düşmüşler. madem o kadar düştüler bari versinler bonservisini defolup gitsin ya!! o kadar zarar oldu,250 yi de gözden çıkarsınlar artık .!! |
Ya Pazartesi Gelicekti... Bizim Bir Isimizde Aksilik Cıkmasa OLmazmı :( Hani Ayıtonun Sözlesmesi Feshedilmisti.. uLan Bu Medyanın Benn:S:S:S Delircem Ya.. |
Bir katar takımımı arap takımımı ne bizden daha fazla para vermiş iş biraz karışmış denildi tv8 de.Ama sinan engin beşiktaşın büyük olasılıkla anlaştığını yineledi.Umarım bir pürüz daha çıkmaz artık.Koskoca başkan pazartesi gelecek dedi eğer başkan böyle laf edecekse getirecek kardeşim,maymun olmayacak yok perşembe yok cuma diye sonra. |
Doğru p.tsi gelicek dedi başkan...başkanında yalan söyleyecek değil heralde...bizden hepmizden çok düşünmüşlerdir bu yabancı sorununu |
Alıntı:
|
bence ze roberto gelecek |
Sambacı Ricardinho rötar yaptı http://www.fotomac.com.tr/2006/08/14...99846871Cb.jpg F.Bahçeli Alex'i milli takımdan kesen Brezilyalı yıldız Kartal'ı ayağa kaldırdı *** Gerçek sambacı Kim tutar Beşiktaş'ı Beşiktaş, Nobre ve Delgado'dan sonra bir transferde daha 12'den vurdu. Brezilya Milli Takımı'nın yıldızı Ricardinho perşembe günü İstanbul'a geliyor. F.Bahçeli Alex'i 2002 ve 2006 Dünya Kupası kadrosundan kesen Corinthianslı oyuncu, Almanya 2006'da da forma giydi. Beşiktaş böylece Nobre, Kleberson, Delgado, Bobo ve Ricardinho http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dile müthiş bir takım oldu. z Şölen hazırlanıyor Başkan Yıldırım Demirören'in bu transferin bittiğini açıklamasından sonra Beşiktaş camiası büyük heyecana kapıldı. Taraftarlar bugün gelmesi beklenen, ancak rötar yapan sambacı için Delgaodo'ya düzenlenen gibi süper bir karşılama hazırlayacak. Prensipte anlaşılan Ricardinho yıllık 2.3 milyon euro alacak. Fatih DOĞAN |
Az önce TV8'de Ve Gool programında Göktuğ Sevinçli'nin Ricardinho yorumunu dinledim ve sadece güldüm.Ricardinho sol açık oyuncusu değil dedi.Ama sanırım 4-3-1-2'de sol açık olamayacığını bilmiyordu.Sinan Engin de çıkıp Fenerbahçe'de de Tümer sol açık oyuncusu mu diye sormadı bile???Ricardinho'yu bile küçümsediler ya helal olsun!!! |
baba bu adam sorunlu yaaa yönetim bi ze robertoyu getiremedi aslında ülker olmasaydı delgadoda yalan olurduda |
Catlasinlarrrrrrrrrrrrrrrr Patlasinlarrrrrrrrrrrrr Sefiller Ezikler !!! Eninde Sonunda patlayacak bu Bomba!!! |
Arkadaslar, size niye telaslaniyorsunuz anlayamadim. Bizim Baskan medya karsisina cikiyor ve Brazilya Milli Takiminda oynayan Futbolcuyu aldik diyor. Bu aciklamadan sonra ben Baskan olarak bu Transferi yokusa sürersem ve gerceklestiremezsem Baskanliktan derhal istifa ederim. Ya abi bu Transfer gerceklesmezse ( ben Rico icin konusmuyorum, Bra Milli Takiminda baska sol kanat futbolcusuda var ) bidaha kimsenin yüzüne bakamam bbeeeeeeeee. Bunlari gözönüne sürersek endise etmemize gerek yok BENCE ! Benden simdiden hepimize hayirli olsun !!!!! |
Türkiye`de Saat: 06:37 . |