![]() |
Alıntı:
Hatta: 5 Ronaldinho????:confused: :p |
İşlem tamam! Brezilya Milli Takımı’nın 30 yaşındaki yıldızı Ricardinho, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Sambacı pazartesi günü İstanbul’da olacak 12.08.2006 http://img216.imageshack.us/img216/2...nho1208qc0.jpg Juventus’u seçmedi Sol kanat için arayış içerisinde bulunan Beşiktaş, aradığı adamı Brezilya’da buldu... 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Corinthians’ın 30 yaşındaki yıldızı Ricardinho, Siyah-Beyazlı ekiple anlaşmaya vardı. Kara Kartal yıldız oyuncuya yıllık 2.3 milyon Euro, kulübü Corinthians’a da 2 milyon Euro ödeyecek. Yıldız oyuncuyu Juventus ve Roma kulüpleri de transfer etmek istiyordu. R.Carlos atağı! Ailton’la olan sözleşmeyi apar-topar fesheden Siyah-Beyazlı yöneticiler transferin önündeki son engeli de kaldırdı. Ricardinho pazartesi günü akşam saatlerinde Türkiye’ye gelecek. Bu arada uzun süredir Fenerbahçe ile adı anılan Roberto Carlos ile Beşiktaş’ın da ilgilendiği öne sürüldü. Brezilyalı futbolcu için Kara Kartal’ın eski hocası Bosque’nin devreye girdiği ifade edildi. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=10&HaberID=408225 |
Alıntı:
kardeş bir maçta en fazla 5 yabancı oynar bu nasıl olacak |
6 yabanci oynayabilir... |
benim istediğim kişi gerçekten Ze robertoydu...onun transferinin gerçekleşmemesi beni çok üzdü...keşke Ricardinho yerine ze olsaydı ama Ricardinho da teknik biri...hayırlı olsun... |
Alıntı:
6 yabanci oynayabiliyor!!!!! nobre turk olursa 7 anladin? |
bu saatten sonra alınacak olan adam yararlı olurmu diye kafamda soru işareti var. aylar evvel transferi bitirme sözü verilmişti. bu da başarısız yönetim demek benim için. neyse hayırlısı olsun |
Alıntı:
cok dogru diyorsun arkadasım . hem delgado da rahat oynar hem de kleberson boylece sol bek i.uzulmez baki gibi defansa cakılı oynamaz ve bolca hucum girişimi yapar . ben simdiden sampiyonuz diyiyorum |
Alıntı:
1 nerye yada gilbertoya ayda 2,5 euro vermezler 2 ze gelmeyeceğini kesin bir dille açıkladı başkanın eşinin ze nin eşini ikna çabasıda boşa çıkmıştı 3 zaten tiganada 2, bir oyun kurucuya ve oyunun kaderini değiştirebilecek bir adama ihtiyacı olduğunu geçen hafta söylemişti bence harika olur eğer komplolar süpekilasyonlar ve benzeri olaylara boyun eğmez ve moralimizi bozmassak bence harika olur ben daha öncede söylemiştim bu sene şampiyonluk bekleiyorum ama ilerideki seneler harika olacak diye ama şimdi fikrim biraz değişti:D oynayacağımız futbolun kalitesini düşünemiyorum bile ağızları açık izleyecek herkez. bizede açık ağızları doldurmak düşer:D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ANLADIM......... |
bjk tv dekı ıddaa programında gundemdekı ısmın rıcardınho oldugunu soyledı |
fena takım olucaz galiba... Bence daha hersey netlik kazanmadan cok yorum yapmamak lazım ama ricardinho gelirse ne olur diye cok merak ediyorum, umarım o da delgado gibi gerektiginde kosan pres yapan biridir... Nobre'de turk olursa (ki ben cok umutlu degilim) bence forvete tevez gibi bir yıldız alacaklar.. |
|
Ricardinho'yu karalama kampanyası (Çok önemli olduğu için ayrı konu açıyorum) Arkadaşlar Ricardinho transferi bitmiş gibi gözüküyor.....Şimdi Dünyaca ünlü bir yıldız futbolcuyu getiren Beşiktaş hakkında bakalım bizim basın neler diyecek ya da neler denmeyecek........ Arkadaşlar şimdi size yıldız futbolcu Ricardinho'nun geçmişi ile ilgili bazı bilgileri vermek isterim.......Ricardinho!ya, Brezilya futbol dergisi önderliğinde Brezilya birinci liginde profesyonnel futbolcularınca 2005te"brezilya!nın en çok nefret edilen oyuncusu" olarak Placar ödülü(!) verildi....Anlayacağınız meslektaşları ondan hayli nefret ediyor......... Önceki kulubünde pek çok olayda arkadaşları tarafından "snitch"yapmakla yani ispiyonculuk yapmakla itham edilmiş bir futbolcu........... Türkiye'ye yıldız zaten zar zor geliyor.......Şimdi bunları bizim FB aşığı basın örenince zaten Ricardinho'yu(Bu arad FBlilerin gurur kaynağı Alex , Ricardinho'nun yedeği:D ) ve Beşiktaş'ı yıpratma kampanyası güdebilir.......Şu yazıları ve başlıkları ileride görürseniz sakın şaşırmayın....... ---Ricardinho ispiyoncuymuş: Beşiktaş'ın Corinthias'y-tan getirdiği yıldız futbolcunu takım içinde sorun yarattğı iddia ediliyor ---Ricardinho yine sorun çıkarıyor: Place ödüllü oyuncu eski takımında olduğu gibi Beşiktaş tada sorun çıkarıyor... ---Sorun Ricardinho'ymuş...Beşiktaş'taki gerginlik "Brezilyanın en sevilmeyen oyuncusu" dan kaynaklanıyormuş......... Dikkatli olalım: Ricardinho sadece profesyonel futbolcularca en sevilmeyen futbolcu ilan edilmiş....Adamın ne yaptığını bilmiyoruz.....Belki yepyeni bir başlangıç istiyor....Bir insana "sen sorunlusun" damgasını vuramayız....Adamın hedef tahtası olmasına izin vermemeliyiz........Aksine kendini olumlu biçimde ifade etmesine fırsat vermelyiz..........Biz Beşiktaşlıların dikkatine....... http://www.cangaceiroterapeuta.blogg...dinho_alvo.jpg |
görücez....ama türk futboluna 1 yıldız daha kazandırdı yönetimimiz tebrikler.. |
No problem... Pascal da en problemli futbolcu değilmiydi. |
hele bı gelsın hele bı atsın ımzayı sonra okuruz basının yazdıgı sacmalıkları |
bu konu için farklı topic açmaya gerek yok...konu burdan devam etsin arkadaşlar... |
Biz Problemli Asabi Hırcın Futbolcuları Severiz... PAscalımız Örnek :) |
Alıntı:
arkadaşım bence burağı hiçbir zaman es geçme ricardinho delgado tamam bunlar iyi oyuncular ama burak hepsinden daha ii olacak dün seyrettik türk futboluna yeni bir yıldız geliyor artık bizden de reale barcaya man.utdye giden bir futbolcumuz olacak sadece biraz zaman |
ABi banane nasıl biri ben oyuna bakarım:D :D MElek gibi olsa ne fark eder! Guzel oynasın yeter! |
arkadaşlar doğru söylemiş Ricardinho eskiden sorunlu bi futbolcu olabilir ama Pascal da öyleydi ama taraftarı kendisine aşık etti...biş futbolcunun zaten agresif olması lazım,agreesifliği bize yarar daha çok koşmasına,takım için daha katkılı olmasına yarar(kırmızı kart görmediği sürece:D)...pascal da öyleydi,bırakın rico da öyle olsun....hırslı asabi oyuncular her zaman işe yarar. |
Alıntı:
ronaldinhonun yedegi olması basına yeter kardeşşşşşşş |
bence katromuz boyle olması lazım ki hedefe varalım... --------------------------------runje-------------------------------- ---------- i.toraman------gökhan zan----koray--------deli:)----------- ------------------------------kleberson------------------------------ --------------------burak----delgado-----ricardinho------------------- -----------------------nobre-------bobo(güleç)----------------------- |
Alıntı:
---------------------------------runje------------------------------------ ----------- i.toraman------gökhan zan----koray--------deli-------------- ---------------------kleberson---------fahri----------------------------- --------------------burak----delgado-----ricardinho------------------- -------------------------nobre (bobo)--------------------------------- |
Ricardinhoooo Beşiktaşımıza tekrar hayırlı olsun carew eline sağlık güzel yapmışın kadroyu. ....Ama dün farkettim orta sahanın ortasında klebrson hep tek kalıyo orda sorun yaşamazsak çok güzel olur. baki defansta çok güzel kademeye giriyo ama takım hucüm ederken ortasahı geçmiyo ama heyecandan birzda ibo(deli) orda oynarsa çok güsel olur inş.bilmyrm farkttinizmi İ.toraman ile burak çok çok güzel anlaşıyorlar inşallah bu böyle devam eder. |
Arkadaslar Bence Rico Besiktasimzda Pazartesi Geliyo Borsa Kapali Oldugu Icin (cumartesi - Pazar ) Spk Ya Haber Veremediler Cunku Bir Futbolcuyu Aldik Demesi Icin Imza Gerekiyo Aksi Takdirde Spk Bunu Speklotif Haber Olarak Algiliyo Ve Gerceklestiremedigi Takdirde Ceza Aliyor...rico Geldigi Takdirde Zaten Yerlerde Olan Hisse Senetlerindede Canlanma Olucaktir |
bence kadromuz boyle olması lazım ki hedefe ulasalim... --------------------------------runje-------------------------------- ----koray------gökhan zan-----------i.toraman-----------b.mercimek-- ------------------------------kleberson------------------------------ --------------------burak----delgado-----ricardinho------------------- -----------------------nobre-------bobo(güleç)-----------------------[/quote] |
Transferi Kıvanç Oktay bitirdi Perde arkası... Brezilyalı yıldızın transferi çıkmaza girince Başkan Yıldırım Demirören olaya el koydu. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ta Ricardinho transferinde mutlu sona ulaştı. İkkinci Başkan Murat Aksu'nun Ricardinho'nun menajeriyle anlaşamaması üzerine Başakan Yıldırım demirören bu transferi bitirmesi için küskün yönetici Kıvanç Oktay'dan yardım istedi. Kıvanç Oktay, önce Ricardinho'ya ulaştı ve bu futbolcuyla telefonla aptığı görüşmede Beşiktaş'ı uzun uzun anlattı. Ardından menajeriyle para konusunda anlaşan Kıvanç Oktay Başkan Demirören'in e büyük katkısı ile transfere son noktayı koydu. Demirören, Ricardinho'nun transferinin gerçekleşmesi nedeniyle Kıvanç Oktay'a teşekkür etti. KARTALHABER |
mehmet demirkol(milliyet) bir kesit Ricardinho gerek sokak çocuğu havası, gerekse sokak futbolcusu estetiğiyle İnönü'nün bayılacağı bir isim. Bu sahaya Nouma'dan bu yana ayak basmış kimse onun kadar İnönü'ye uygun değildi. Ama yarın Avrupa'ya çıkıldığında, ya da dişli deplasmanlarda ondan daha çok savunmayı sıkı tutacak bir cevher gerekecek. Bu Beşiktaş geçen seneye oranla daha iyi ama... Dedim bu parlama bu topraklar için mi, yoksa her yerde mi geçerli bir diriliştir? Bekleyip göreceğiz. |
bu adam bnece bu sezon iş bitiren olup avrupadan klüpler klübün kapısında sabahlıyacaklar |
VARDAR: "RICARDINHO TAM İSABET!.." Cumartesi, 12 Ağustos 2006 Turkcell Süper Ligi'nde Gaziantepspor'u 2-1 yenerek, bu sezon ilk galibiyetini alan Beşiktaş'ta keyifler yerine geldi!.. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, anlaşılan Brezilyalı yıldız Ricardinho'nun tam isabet olduğunu söyledi!.. http://img204.imageshack.us/img204/5...nho1208po7.jpg Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar yaptığı açıklamada, Gaziantepspor karşısında iyi mücadele ederek, galip geldiklerini söyledi. Genç ve mücadele eden bir takım olduklarını vurgulayan Vardar, ''Yeni oyuncularımız var. Bunların uyumu da çok önemli. Beşiktaş her maçta üstüne koyuyor. Takımda taşlar yerine oturuyor. Her geçen gün daha iyi olacağız'' dedi. Sinan Vardar, sakatlıktan çıkan Delgado'nun bazı bölümlerde oyuna ağırlığını koyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ''Delgado sakatlıktan yeni çıkmıştı ama oyunun bazı bölümlerinde ağırlığını koydu. İlk gol onun serbest vuruşundan dönen topla oldu. Delgado'nun kalitesi belli, ileride daha da iyi olacak. İki gol atan Bobo da iyi oynadı. Ayrıca Burak ve sonradan oyuna giren Serdar Kurtuluş da iyiydi. Gençler bu takımın itici gücü olacak.'' Nobre'nin kırmızı kartla oyun dışında kaldığı pozisyonla ilgili olarak Vardar, ''Hakem iyi bir maç yönetti. Pozisyonu televizyondan da izledim. Orada bir dirsek var. Hakem de öyle gördü, kırmızı kart verdi. Hakemlerin kararlarına saygılıyız'' diye konuştu. ''RICARDINHO TAM İSABETTİR'' Sinan Vardar, Beşiktaş'ın anlaştığı Brezilyalı Ricardinho'nun isabetli bir transfer olduğunu ifade etti. Bu transferden dolayı kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu'ya teşekkür eden Vardar, şunları söyledi: ''Sayın başkanımız ve Murat Aksu'ya teşekkür ediyoruz. En son aldıkları Brezilyalı Ricardinho, milli takımın en kaliteli oyunculardan biri, tam isabettir. İkisini de kutluyorum. Sadece gençlerle olmaz. Beşiktaş derdine çare bulmuştur. Altyapıdan gelen çok iyi futbolcularımız var. Beşiktaş önümüzdeki 5 seneyi kurtarmıştır.'' Kod: http://www.dakka90.com/site/index.php/content/view/5425/87/ |
Alıntı:
aynen katılıyorum ideal kadro bu olmalı |
umarım son anda bir problem çıkmaz yine, Beşiktaşımıza hayırlı olsun , İnönüde hepimizi keyifli günler bekliyor |
işallah hayırlı olur. hele bir gelsinde |
Alıntı:
|
Alıntı:
yaw murat aksunun babası neci ki?.... garanti alsın... |
Alıntı:
|
iyi cevaptı:) |
| Türkiye`de Saat: 05:28 . |