![]() |
arkadaslar kesin mi diyorum richaldinho baska sol taraf icin dedi |
arkadaşlar show tv yi açın ricardinho haberini görüntülerle vereceğiz diyor |
hayırlı olsun sonunda bi adam alındı ama sol hala boş |
hayırlı olsun umarım basarılı olur yonetım patlattı bombayı.pazartesi h.limanında senlık var:D http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
Ricardinho bitmiştir hayırlı uğurlu olsun Nery gelseydi o da çok iyi olurdu ama Ricardinho da iyidir.Ama savunma aksayacak gibi geliyor.Ricardinho-Burak-Delgado-Nobre-Bobo.Delgado ve Burak'ın savunmaya yardım edip baya koşması gerekecek gibi. |
ark... ricardinho yo diyorsunuz da ben internet e biraz arastridim. bu adam tipik 10 nummar mis... yani delgado gibi.. peki niye aldik peki bunu???? solda oynayabilcek mi? ve nasil bi futbolcu taniyan var mi biligilendirse bize iyi olur....... |
Arkadaslar benim kafam allak bullak ya!!! Biri Nery diyor,biri Zero, biri Ricardinho biri Gilberto!!!!!!!! Ya birisi bu konuya bi aciklik getirsin lütfen... Baskan neden isim vermedi sadece Brezilyanin sol kanat oyuncusunu aldik dedi simdi bu durumda olmayacaktik... Haberleri felan izlemedim yani emin kaynagi olan biri varsa biri lütfen aciklik getirsin bu konuya:rolleyes: |
arkadaşlar benim anladığıma göre nery sol bek.peki biz ne arıyoruz.sol bek mi sol açık mı???? nery i sol bek e koyup ibrahim üzülmez i sol açık yapmak bize ne kazandırır.yada nery den sol açık yaratmaya çalışmanın anlamı nedir. ricardınho 10 numara tipinde bir oyuncu ama orta sahanın solunda oynar ve tribünleri de ayaga kaldırır.ayrıca bizim oyun sistemimiz 3-5-2 değil.yani klasik bi sol açık olmasa da olur.şu an ki kadroda ibrahim akın bu pozisyonda ama o da bir türlü istenileni veremiyor. ben yine de çok az ihtimal veriyorum ama belki gelir ricardinho.ama ze roberto da gelse hiç fena olmaz.sadece nery gelirse üzülürüm. |
Alıntı:
başkanın bahsettiği isim ricardinho.mehmet demirkolun yazısını oku. |
Bu adam gerçekten iyi mi yavv? |
Brezilyanın dünya kupasındaki milli takımı için yeterince iyi ise, bizim için de yeterince iyidir. |
Ricardinho gerek sokak çocuğu havası, gerekse sokak futbolcusu estetiğiyle İnönü'nün bayılacağı bir isim. Bu sahaya Nouma'dan bu yana ayak basmış kimse onun kadar İnönü'ye uygun değildi... |
Ricardinho artık Kara Kartal http://www.e-kolay.net/fanatik/image...dinho1208_.jpg İşlem tamam! http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifBrezilya Milli Takımı’nın 30 yaşındaki yıldızı Ricardinho, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Sambacı pazartesi günü İstanbul’da olacak 12.08.2006 Juventus’u seçmedi Sol kanat için arayış içerisinde bulunan Beşiktaş, aradığı adamı Brezilya’da buldu... 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Corinthians’ın 30 yaşındaki yıldızı Ricardinho, Siyah-Beyazlı ekiple anlaşmaya vardı. Kara Kartal yıldız oyuncuya yıllık 2.3 milyon Euro, kulübü Corinthians’a da 2 milyon Euro ödeyecek. Yıldız oyuncuyu Juventus ve Roma kulüpleri de transfer etmek istiyordu. R.Carlos atağı! Ailton’la olan sözleşmeyi apar-topar fesheden Siyah-Beyazlı yöneticiler transferin önündeki son engeli de kaldırdı. Ricardinho pazartesi günü akşam saatlerinde Türkiye’ye gelecek. Bu arada uzun süredir Fenerbahçe ile adı anılan Roberto Carlos ile Beşiktaş’ın da ilgilendiği öne sürüldü. Brezilyalı futbolcu için Kara Kartal’ın eski hocası Bosque’nin devreye girdiği ifade edildi FANATİK |
Ricardinho ortada oynar muhakkak . Orta sahamız senlendı:D ins show yapıcaz bu kadroyla:D |
Takımımız hayırlı olur inş. |
rico gelirse işte süper olur gel pazartesi gellllllllllllllllllllllllllllllllll |
orta saha sole olabilir -------kleberson----- burak------------i.akın ---delgado----ricardinho-- ------nobre(bobo)--- |
arkadaşlar bence bu süper bi taransfer adam zaten milli takımda ronaldinho nun yedegi.bu adam bizi ucurur.ama beşiktas savunması sos veriyo.gelecek olan rıcardınho da ofans olunca bu defans cok zorluk yasayacak gibi geliyo bana belki bu zorlugu anadolu takımları ile yaptıgımız maçlarda cekmeyiz ama uefa da ve derbilerde zorlanırız gibi geliyor bana. |
defansta sorun yok bizim taş gibi maşallah |
ricardinhonun istatistiklerini bilen arkadaslar varsa lütfen yazsınlar |
Alıntı:
|
rico gelirse uçarız arkadaşlar bu gece lig tv de son maçı var heberiniz olsun |
arkadaşlar bence bu süper bi taransfer adam zaten milli takımda ronaldinho nun yedegi.bu adam bizi ucurur.ama beşiktas savunması sos veriyo.gelecek olan rıcardınho da ofans olunca bu defans cok zorluk yasayacak gibi geliyo bana belki bu zorlugu anadolu takımları ile yaptıgımız maçlarda cekmeyiz ama uefa da ve derbilerde zorlanırız gibi geliyor bana. |
yurube kartalımmmmm |
Alıntı:
|
beyler hayırlı olsun demıroren acklama yaptı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
biliyom onu yaw bende bu sabahmı yaptı dedim |
Alıntı:
güsel düşünce ama sanmam deli beke geçer ricardinho sol açıgı ben bole düşünüorum bilmem arkadaşlar katılırmı=? |
bjkde çoookkkk iş yapar |
UEFA Kupası bizim olabilir bu sene arkadaşlar |
y.demirören |
Alıntı:
bizim olabilir deil bizim olacak zaten |
Wallahi bu ricardinho alex den bin kat dah iyi çok iyi bir transfer yaptık |
süperrrrrrrrrr transfer |
Alıntı:
|
aman be kardeşim ricardinho gelior war mı başka transfer dünyayı yerinden oynatacağızzzzzzz |
Demiroren isim vermedi, 4'u de olabilir: 1 Nery 2 Ricardinho 3 Ze Roberto 4 Gilberto |
nobre yi turk statusune alacaklar murat aksu babsindan garaniyi almistir sanim nobre turk olduktan sonra solda gustavo nery gelir runje i.toraman gokhan koray burak kleberson ricardinho gustavo nery delgado bobo nobre |
| Türkiye`de Saat: 20:42 . |