![]() |
|
Alıntı:
|
kendi kendime guluom....:D :(:(:( |
hayırlı uğurlu olsun şimdi takımda 2 lider var birde nobre türk olursa stoperde aldık mı kralını ezeriz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
--------------------------------runje-------------------------------- ---------- ali güneş------gökhan zan----i.toraman--------deli:)--------- --------------------------kleberson----koray-------------------------- --------------------burak----delgado-----ricardinho------------------- ----------------------- ------nobre(bobo)----------------------- sanki bana daha iyi olur gibi geldi |
Alıntı:
|
Alıntı:
bencede yani..... |
Arkadaşlar Ricardinho iyi transfer tamam ama bizim aradığımız mevkii de iş yapar mı onu bilmem.Adam forvet arkası yani Delgadoyla aynı bölge acaba nasıl olacak bu iş anlamadım.Ze Roberto olursa daha hayırlı olur bence... |
asisst kralı sıralamısı:ricardihno ,delgado |
ya başkan soledi ya garanti artikkk ricardinhooooooo pas nobre!!nobre!! :D:D:D:D |
önce imzayi atsin arkadaslar Ze Roberto gibi olmaz insallah |
Alıntı:
sen kafana takma dostum hayırlısı bu |
Kod: http://www.karakartal.com/haberler/16856.php |
ya tigana takımı 4-3-1-2 diye oynatıyo adam kanat oyunsu olsa ne olur olmasa ne olur. delgado sağda ricardinho solda. delgadonun topu sağdan ricardinho nun soldan orta yapmasına mı engel. ---------------------------------------runje-------------------------------------------------------------------------------------------------- --------ibrahim t.---------gökhan z.---------baki---------ibrahim ü.----- ----------------------koray--------------kleberson-------------------- ----------------delgado---------burak(ibrahim a.)------ricardinho------ -------------------------nobre---------------------------------------- bobo nun yerine defansa[alex (psv)] yada orta sahaya(seedorf) alınsa uefa da çokiş yaparız. |
ya arkadaşlar interde recoba nerde oynuyo? oda forvet ve forvet arkası ama gerektiğinde sola çizgiye çekiliyo ve mükemmel işler yapıyo. ricardinho da aynı özellikte bence tam isabet |
Alıntı:
|
gereksız bır transfer.takımın orta saha kugusu(basta sabıt saglam bır on libero eksıklıgı) ve savunma tandemı bu kadar dengesız ıken ve elınızde delgado varken 30 yasındakı bır oyuncuyu bonservıs parası vererek, trübünlere oynayarak(baskanın acıklaması) yapılan bır hata. |
eger delgado ricardinho kleberson burak dortlusu birlikte oynarsa savunmamız cok zorlanır.. |
Eğer tümer kalmış olsa nerede oynayacaktı? Tabiiki solda. Tümer sizce kanat oyuncusumu? Yani Ricardinhoda solda oynayacak. Ve tümerden 10 gömlek üstün... |
sağ-sol-orta-forvet verilen görevi en iyi şekilde yapabilecek kapasitede bi futbolcu ondan şüphem yok fakat defans feci şekilde sos veriyo acil hemde cok acil defansı sağlamlaştırmak gerekiyo hiç güvenim yok defansa |
Hayırlı Olsun Tüm camiamıza hayırlı olsun arkadaşlar. http://www.sports.it/it/images/20063...dinho_0708.jpg Bizden olmayana da kapak olsun! |
ricardinho bu gece maca cikacakmi bilen varmi brezilya liginde en son gustavo nery ile kadrO disi kalmisti acaba son maci diye oynatirlarmi bilen veya duyum alan varmi |
Alıntı:
|
ii oldu bunu öörendim yoksa macı seyretcektim |
Alıntı:
saol dostum bosuna izlemeyim ozaman 1 hafta daha dayanirim!!!:) |
arkadaşlar bu alttaki link te bi haber var bi tercüme edermisiniz bugünün haberi http://www.4-4-2.ch/haupttribuene/ne...ash=b64bfe4d98 |
juventusunda pesınde oldugu rıcoya arabıstanın al ıtttıhad clubu 4 mılyon dolar garantı verdı okadrını anladım besıktasın pek adı gecmıyo eger dogruysa bızım verdıgımızın 2 katı yapıyo |
frikik ustasini seyredin |
Heh sonunda işte ya.Sol kanat lazımmış,problemliymiş,ispiyoncuymuş falanda filan.Bırakacak herkez bunları sen böyle bir adamı getirebiliyorsan türkiyeye herşeye katlanırsın.Hayranlıkla izlediğim,hep avrupanın büyük takımlarına ne zaman gideceğini düşündüğüm,3 tane alex i cebinden çıkarabilecek kapasitede,bir takımın herşeyini değiştirebilecek harika bir adam.Hala imza atılana kadar inanmıyorum ama yönetim bu işi başarmışsa tebrik etmek lazım ne olursa olsun.Delgado,Ricardinho,kleberson .Hangi takımda bu kadar harika orta saha oyuncuları olabilirki.B kadar brezilyalı var uyumda sağlarsa inanılmaz işler yapabiliriz.Defansif olarak orta sahamız çok iyi olmayabilir ama hücum gücü olarak bunlara birde antep maçında harikalar yaratan burak da katılınca harika olacağımızı tahmin ediyorum.Ne olursa olsun harika trnsfer... |
tam kanat adamı değil ama takım en azından sadece Delgado nun ayaklarına bakmaktan kurtuldu.Şimdi bi delgado,bi ricardinho yaparlar asistleri,patlatırlar golleri beşiktaşımda kanatlanır durur.bence takım 2sinin oynadığı maçlarda tek forvet ve çift ön liberolu sisteme dönmeli. |
Ricardinho Yarın Geliyor!!! http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifBeşiktaşlılar! Ricardinho yarın geliyor Beşiktaş, Brezilya Milli Takımı'nın süper yıldızı Ricardinho'yu da yarın İstanbul'a getirerek Avrupa'da büyük ses getirecek... Ricardinho, sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlılarla üç yıllık sözleşme imzalayacak. *** Fırtına geliyor Beşiktaş'ın sahada fırtına gibi esecek yeni yıldızı için taraftarlar görkemli bir karşılama töreni yapacak. Birbirinden flaş transferlere imza atan Beşiktaş'ta şimdi de Ricardinho heyecanı yaşanıyor. Başkan Yıldırım Demirören'in önceki akşam maçtan önce verdiği müjdenin ardından, Ricardinho'nun yarın İstanbul'da olacağı belirtildi. Yıldız futbolcunun transferini bizzat yürüten Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu öğleden sonra Ricardinho ile birlikte İstanbul'a http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dgelecek. Sambacı sağlık kontrolünün ardından Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalayacak. TUTTUĞUMUZU KOPARDIK Almanya'daki 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı kadrosunda da yer alan Ricardinho'nun transferi camiada büyük sevinç yarattı. Siyah-beyazlı taraftarlar, yıldız futbolcuya Atatürk Havalimanı'nda görkemli bir karşılama töreni yapmak için hazırlıklara başladılar. Taraftarlar "Rakiplerimiz aylardır oyalanıp hiç transfer yapamazken biz tuttuğumuzu kopardık. İşte büyük takım böyle olur" diye konuşuyor. |
bjk ye yaralı olacaktır... |
rıcardınho harika bir transfer bizi ucuracagına adım gibi eminim.yaptıgım arastırmalara göre sol açık oynayabiliyo bu adam ama bi sol kanat oyuncusu gibi defansa bi yararı dokunmuyo.öldürücü paslar atmaya bayılıyo ama bizim mutlaka bi stopere ihtiyacımız var.ben kesinlikle bu hakkımızı fildişi sahillerinden bi adam alınmasından yanayım.dünya kupasında mesela bi yaya toure ye hayran kaldım.stoper dedinmi uzun bacaklı ve yapılı olacak.insaallah fildişinden bi oyuncu alırız. |
Alıntı:
|
Alex’i kesen adam http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifRicardinho, 2002 ve 2006 Dünya Kupası’nda milli formayı giydi. Aynı bölgede oynayan Alex, Scolari ve Parreira tarafından tercih edilmedi |
24 maç oynadı Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues... Sol kanatta büyük arayış içerisinde bulunan Beşiktaş sonunda aradığı oyuncuyu buldu. Orta sahanın solunda oynayan yıldız oyuncunun transferini bitiren Siyah-Beyazlılar’ın son bombasını inceledik... 1.76 boyunda, 72 kilo ağırlığındaki Sambacı iki ayağını da etkili bir biçimde kullanıyor. 30 yaşındaki Ricardinho’nun kariyeri de başarılarla dolu... 2002’de Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen yıldız futbolcu Dünya Kupası’nı kaldırmayı başardı. 24 kez milli olan Ricardinho 1 kez de gol sevinci yaşadı. Hocaların gözdesi Scolari zamanında Brezilya’nın kemik kadrosunda kendine yer bulan 30 yaşındaki Sambacı, Parreira’nın göreve gelmesiyle birlikte de formasını kaptırmadı. 2006 Dünya Kupası’nda mücadele etme şansı yakalayan Ricardinho, Gana ve Japonya karşılaşmalarında oynadı; Gana maçında Ze Roberto’nun golünün asistini yaptı. Vatandaşı ile aynı mevkiide görev yapan ve Fenerbahçe formasıyla harikalar yaratan Alex de Souza, Brezilya Milli Takımı’na seçilmezken Ricardinho milli takımda kendine yer buldu. En sevilmeyen oyuncu 2005 yılında Brezilya’nın futbol dergisi Placar’ın futbolcular arasında düzenlediği ankette ‘En sevilmeyen futbolcu’ seçilen Ricardinho’nun bu unvanının tek nedeni defans oyuncularına attığı ters çalımlar değil... Basınla konuşmayı seven yıldız oyuncu, takımın içindeki en ufak sorunları ve teknik direktörle yaşanan sıkıntıları kamuoyuyla paylaşıyor. Ayrıca daha önce Middlesbrough ve Bordeaux’daki olumsuz tecrübeleri ‘acaba’ dedirtiyor. Ricardinho Middlesbrough’dan 2 ayda, Bordeaux’dan 1 yılda ayrılmıştı. Şeytan olacaktı! Ricardinho’nun olumsuz tecrübelerine ve soru işaretlerine karşın haziran ayında Manchester United kendisiyle ciddi biçimde ilgilenmiş ancak Ada ekibinde yaşanan yönetim krizi nedeniyle transfer mutlu sona ulaşmamıştı. Ricardinho, ekonomik sıkıntı içindeki Roma’nın ve ikinci lige düşürülen Juventus’un da teklifini geri çevirdi. Yıllık 2.3 milyon Euro alacak olan Sambacı 20 numaralı formayı giymek istiyor. Ancak federasyona bu numara için genç Aydın Karabulut’un ismi bildirildiğinden özel izin alınması bekleniyor |
Alıntı:
|
evet ricardinho gelir artık...nobrede türk statüsüne geçerse süper olur... |
Türkiye`de Saat: 05:47 . |