![]() |
Alıntı:
|
işte bu ya ohhhhhhhhhh be hayat varmış.arkadaşlar valla hiç sabır cekmesini bilmiyoruz herkes agzına geleni söyledi.artık bi rahatlayalım.zaten bu transfer günler öncesi bitmiştir.çünkü baskan konustu.yani mutlaka bi imza atılmıştır ön protokol gibi.şimdi istanbulda olan kardeşlerim rico yu bi dünya yıldızı gibi karsılayın bizim burdan sesimiz olun |
Konu sonuçta Beşiktaş ile İMKB arasında.Burdada durum aynı.Elindekini kakalamayla alakası yok.Beni tek korkutan bu kadar beklenmesi.Sonuçta Borsaya bildirilen görüşmelerin % 95 i gerçekleşiyor.Benim demek istediğim % 100 değil.Ayrıca bu kez bildirilen oyuncu sıradan bir isim değil.Bu güne kadar gelenlerin hepsinden üstün.Ve alınması çok zor.Umarım yarın Ricardinho Beşiktaşta diye yazı gönderilir borsaya.Bizde kurtuluz biraz taktik anlamda futbol konuşuruz. |
http://cover6.cduniverse.com/MuzeAud...580/583926.jpg Ricardinho 2 saatte bitti Beşiktaş aradığı sol kanat oyuncusunu Brezilya’da buldu. Dünya Kupası’nda mücadele eden Brezilya Milli Takımı’nın kadrosunda da yer alan yıldız futbolcunun transferi ile kulüp başkanı Yıldırım Demirören bizzat ilgilendi. Corinthians’ta forma giyen ve Avrupa’nın birçok ünlü kulübünü peşinden koşturan sambacı ile temas Demirören’in 2 saat süren çabası sonuç verdi. Türkiye’de kurulan ilk kulüp olan Beşiktaş’ın kadrosunda Brezilyalı Kleberson, Bobo ve Nobre, Arjantinli Delgado gibi yıldızların olduğunu anlatan Yıldırım Demirören, "Seni de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız" dedi. Hedeflerimiz büyük Ardından Beşiktaş’ın hedeflerini sıralayan siyah beyazlı kulübün başkanı, şunları söyledi: "Türkiye liginde şampiyonluğu, UEFA Kupası’nda finali hedefliyoruz. Şampiyonluğun en büyük favorisi olan bu takımın formasını giymeni çok istiyoruz." Ricardinho’nun büyük hedefler peşinden koşması, kadrosunda 3 tane vatandaşının bulunması nedeniyle Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığını belirtmesinden sonra menajeri ve kulübüyle yapılan pazarlıkta anlaşma sağlandı. Beşiktaş, bu transfer karşılığı Corinthians Kulübü’ne 1 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek. Ricardinho’ya ise yıllık 1 milyon 200 bin dolar verileceği belirtildi. |
beyler şaka maka 60 sayfayı devirmişiz... ezik medya şöyle ricardinho'yu ezikler istiyor, gayse istiyor, hamsi istiyor, erciyes istiyor, siirt istiyor, bacağını arı sokmuş, sakallarınkai kıllar ters çıkmaya başlamış, karısının köpeği çiftleşecek it bulamıyormuş diye bir kaç kolpa daha çıkarsa da 100 yapsak şu topici...:D valla kolpa haber yapmak ne kadar zormuş öyle yaw...:D adamların işi ağır...:D |
iste brezilyanin haberleri RICARDINHO TO TURKEY? Chris Marks Following on from the news that Ricardinho had been banished to the reserves by (now ex-) coach Geninho, it appears the player could be set to move to Besiktas of Turkey, after the Turkish club registered their interest in the midfielder. Having already approached his Corinthians team-mate Gustavo Nery, it now appears the Istanbul club want to add the experienced schemer to their growing list of Brazilians, which includes 2002 World Cup winner and Manchester United reject Kléberson, striker Marcio Nobre and another former Timão star, Bobô. Although he is something of a hero with Corinthians fans after his glorious displays during his successful spell their from 1998-2002, his form since his return from Santos has been patchy at best, leading to his exclusion from recent matches. Other European clubs including Juventus and Manchester United are reported to be interested, but the decision will come down to President Kia Joorabchian when he returns from Europe soon. A lot also depends on who the new Corinthians coach will be. Whether it is one of the two favourites Carlos Alberto Parreira or Emerson Leão who takes over or somebody else, that man will have their own ideas on the future shape of the side - which could still include Nery and Ricardinho. Parreira indeed selected both players frequently during his recent stint in charge of the national team, and may well want to keep the duo. |
Chris Marks efendi, Evet ricardinho to turkey ne oldu yediremedinmi... heueheuh:D |
Ricardinho gelince ne yapacaklar acaba çok merak ediyorum...Onlar Rico gelincede bi kulp takarlar,fakat Ricardinho da onlara takacak..... |
Alıntı:
"corinthians coachu geninho ile tartıştığı yönünde haberler çıkan ricardinho, beşiktaş'a transfer olacak gibi gözüküyor..." |
Rico kaç para istiyordu bilen varmı? |
beyler anlamadıgım tek konu boyle bı adamın bonservısı nıye bu kadar az bılen bırı gercekten bılen bırı varsa acıklasın lutfen bızım aıltona yaptıgımızı adamlar rico yamı yapıyo tek takıldıgım nokta bu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
acaba stoper dıılde gercekten nery mı alınacak olabılır valla. ama bıze defans lazım artık rıco acık ta ve sol ıcte oyun kurucu gıbı oynayacak ıbo gerıden ona destek verecek burda artık nery'e ıhtıyac yok bıze ıyı bır kesıcı ve oyunu gerıden de yonlendırebılecek tarzda bı yıldız lazım |
Flas Flas Flas lig tv canli 00:00 1-rico persembe istanbul da oleyyyyyyy 2-acilan kontenjan boslugunu yine bir brezilyali alacaklarmis detaylari yazacagimmm |
Tevezi alsak mı meselaa? |
tevez kesmez bizi, önce ronaldinho'yu alırız, sonra kaka'yı hallederiz, en sonunda da adriano'yla transferi kapatırız...:D |
lig tv canli 00:00 1-rico persembe istanbul da oleyyyyyyy 2-acilan kontenjan boslugunu yine bir brezilyali alacaklarmis detaylari yazacagimmm hadi be matador meraklandırdın beni detayları yazarmısın |
inşallah bu haber doğrudurda bizde rahatlarız hadi be dostum sende ver şu deayları rahatlat bizi |
Alıntı:
|
ya beyler ze robertoda çok umutlandık 1000 mesajı açtık bunda da aynı gidiyoz inşallh bu ds balon olmaz |
Alıntı:
|
Bakleyin Dostlarim sira bize gelmedi ivir zivir takimlardan haberler var ! hem izlioo hem yaziyorum bekleyin |
ok dört gözle bekliyorum |
http://i.karakartal.com/images/haber...ho001_1508.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Ricardinho, İstanbul'a geliyor! Haftasonu Denizlispor'un cezası nedeniyle İzmir'de, Denizlispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Jean Tigana yönetiminde, Nevzat Demir Tesisleri'nde yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda Siyah - beyazlı takımda tedavisi devam eden Serdar Özkan takımdan ayrı çalışırken, sağ alt adalesinde sertlik bulunan Mustafa Doğan ve midesini üşüten Ali Güneş katılmadı. Milil takımlar kampında bulunan futbolcularında yer almadığı antermanda çift kale maç sırasında Delgado ile çarpışan ve ayağına darbe Baki Mercimek çalışmayı yarıda bıraktı. Antrenman sırasında birbirlerine sert giren futbolcuları sık sık uyaran Tigana,12 kişilik futbolcu grubunu ikiye böldü ve dar alanda maç yaptırdı. Antrenman sırasında basın mensupları ile transfer konusunda sohbet eden Beşiktaş İdari Menajeri Ali Gültiken, transfer konusunda acelesi davranmayacaklarını ve panik yapılmaması gerektiğini belirterek, "Ailton gitti gidiyor. Ondan boşalan yere Ricardinho'yu alacağız. Ricardinho birkaç gün sonra İstanbul'a gelecek. Nobre'nin Türk vatandaşlığına geçmesi halinde o kontenjanıda en iyi şekilde dolduracağız" dedi. Bu arada Beşiktaş, yarın Ümraniye Nevzat Demirleri Tesisleri'nde saat 18:00'de 2. lig A Kategoresi takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacak. Maç basına kapalı oynanacak. Kaynak: DHA |
ben sabah okurum artık yatıcam şimdi sabaha bu iş biter bitti heralde zaten aman neyse ben biraz yatayım belki rüyamda görürüm ii gclr |
http://img114.imageshack.us/img114/1...inho003nm8.jpg Ricardinho geliyor! Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Ricardinho ile anlaşma sağladı. Ricardinho'nun Perşembe günü istanbula gelmesi bekleniyor. Beşiktaş Yönetimiyle her konuda anlaşma sağladığı Ricardinho, Çarşamba günü uçak yolculuğuna başlıyor. Perşembe akşamı İstanbul'da olması beklenen Brezilyalı futbolcunun kulübü Corintihas ile aradaki pürüzler bu gece çözüldü. Brezilyalı futbolcununu Cuma günü siyah - beyazlı takım ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş'ın haftasonu Denizlispor ile oynayacağı maçta kadroya alınıp alınmayacağına teknik direktör Jean Tigana karar verecek. 15.08.2006 Kod: http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=30577 |
Alıntı:
bu yıldan itibaren mi??? kaynak?? |
Alıntı:
|
Siyah-Beyaz Ölüm-Yaşam ama şimdi sırada ölümle yaşam arası yani uyku var.Sabah ola hayır ola.Hepinize iyi geceler. |
inşallah beklediğimiz haber çıkar |
Alıntı:
birader 2008'den sonra turk statüsüne girecek diolarda ondan sordum |
hade be matador noldu bjk ile ilgili haber yokmu |
ricooooo persembe istanbulda en gecc son yabanci icin zago dan yardim istenmis hepsi buu hadi hayirlisi sanirim persembe miyat gunu her yerde persembe baz aliniyor |
Alıntı:
ciddi haber kuruluşlarının hiçbiri böyle birşeyden bahsetmiyor, sadece türk oldu diyorlar, zaten T.C. Nüfus Cüzdanı olan birisi, sıradan bir türk'ün yararlandığı bütün haklardan yararlanabilir diye bir madde var anayasada... |
zago menajerliğe başladığını duymuştum umarım kendisi gibi top tekniği ii olan bi defans oyuncusunu öneriri bize |
Alıntı:
|
matador senın futbol bılgını begenıyorum sence kım olsun dostum stoper |
hadi ben kaçayım artık, şu medya yukarıda yazdığım bahanelerden birkaçını yazsın da şu topic 100 sayfayı bulsun yaw...:D bu arada ben yokken ricardinho'nun gelip gelmeyeceği konusunda şüphesi olanlar için tekrar tekrar yazıyorum: RICARDINHO ARTIK KARTAL!!! |
bide beni istemiolar bu forumda butun gun paylasim yapiorum ama yinede |
Türkiye`de Saat: 15:49 . |