![]() |
DELDA DOOOO RIC OOOOOOOO BOBOOOOOO ABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D |
Alıntı:
:D:D hehe dogru |
oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy şampiyonnnnnnnnnn beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşş |
kral tvde geçen altayazılara bakın bi ara :D |
Alıntı:
|
RICO YU KARSILAMADA HERKES SIRAYA GIRSIN BEN 1 IM :D EZIKLER ARAYA GIRMEYIN TELEVIZYONDA IZLERSINIZ ZATENN:D |
hatılayanınız var mı zeronun topici kaç sayfaya ulaşmıştı, bilen varsa söylesin, ricardinhomuz için gelmeyen bir adamın rekorunu kırmadan uyumak bize haram... |
Alıntı:
RİCO YA MSJ MI YAZDIN :D :D |
türkiye ligi tarihinin en ıyı yabancısına ımza attırdı yonetım kutluyorum |
ben gidemiyom benim yerime vekaleten gidin |
Alıntı:
2 :D :D :D |
Alıntı:
ama şimdi müdahale ett ********ler kestiler mesajları bir ara sırf ricardinho mesajıları geçiyordu yine geçiyor arada |
ooh keyiflendim şimdi... Bu takım izlenmez mi? |
3. hop kaynak yapmayın yaw... |
tango ve samba zamanıııı |
Abi bu seneki transfer politikasi aciiiip ya... düsünsenize son senelerde alip giden oyunculari... veysel,niyazi,bayram diye oyuncularvardi bizde yawwww... yabanci hakkimizi dobrowskilere harciyorduk aman allahim... DELGADO, RICARDINHO, KLEBERSON, ya abi bunlarin isimleri yeter oynamasinlar yanlarinda yatalim bana yeter:D |
DELGADO----RICARDINHO----KLEBERSON bu üçlünün isimlerini yanyana görünce içim bir fena oldu... |
resmi site yazdıktan sonra inandım |
dunya Transfer Rekorunun Kirdik Utanmadan Bide Dunya Kupasinda Oynayan Bi Stoper Alirsak Bi Hoca Cagirmaliyiz Okusun Takimi :d :d |
Alıntı:
|
ya yerımde duramıyorum butun arkadaslara mesaj atıyorum valla, özelıkle ezik fanatiği olan arkadaslarıma............ ricardinho oley, ricardinho oley, besiktasım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy |
Alıntı:
|
beşiktaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim biricik sevgilim söle senden başka kimim var benimm |
ercan taner nasıl vurgulu söyler şimdi bunun adını haaa |
siyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
beyaaaaaaaazzzzzzz |
sampiyonnnnn |
oley be bende yerimde duramıyorum |
Alıntı:
hehe :D :D :D |
beşiktaaaaaşşşş |
konya Macinda Show Varr |
tek dilegim delgado ile iyi anlasmalari...kiskanma felan oldumu cart curt oluruz vallahi... hele bi anlassinlar bu orta sahayi kimse durduramaz.. ya arkadaslar hangi biriyle ugrassin rakip takim delgado ricardinho burak abooo :D |
arklar neredesiniz yaw, zero'nun topici 125 sayfa civarındaydı, bunu geçmeden uyumak bize haram, chatboxtakiler, haberi başka yerde arayanlar hooooooooooooooop herkes buraya, bugün bu topic 130 sayfa olacak o kadar...:D :D :D :D :D |
valla bu senede orta sahayı coşturamazsak daha ne yapalım ya allah sakatlık kaza bela vermesinde burak delgado ricardinho bütün maçlara tam kadro çıksak süper olur ileriyede koy boboyu oynasın |
Şimdi büyük bir zevkle gece haberlerini bekliyorum.Fener daha adamları getirmeden yaygara kopardılar.Şöyle büyük transfer,böyle yıldız cart curt diye.Bizim bu adamla anlaştığımız başkan tarafından açıklandıktan sonra bile sürekli sorun varmış havası yaratmaya çalışan Beşiktaş düşmanı basınımız bakalım nasıl tepki verecek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sadece 3 kişimi gidiyor karşılamaya gitmek isteyen sıraya geçsin lütfen araya kaynaşma yapmayalım:D |
Alıntı:
Ricardinho oleyyyyyyyy |
Alıntı:
allah allah allah allah :D :D :D |
Türkiye`de Saat: 04:20 . |