![]() |
arkadaşlar şimdi starsporu izledim rico yarın geliyor dedi |
:D starın hiçbir haberi doğru çıkmıyor, keşke gelmiyor deseydi bea...:D satrın haberleri doğru olsaydı, şimdi fenerin başında capello, defansında sol campbell, sol tarafında roberto carlos, forvetinde de crespo, oliviera ve tristan olurdu...:D adamlar 5 gün üst üste bu isimler için son dakika yaptı... |
sana katılıyorum mute bu adamların dedikleri hiç bi zaman cıkmıyo ama ben yinde sölim dedim. |
|
türkiyenin dream team i olduk |
runje toraman boumsong (yabancı) g.zan üzülmez burak kleberson ibrahim akın delgado richardinho MERT FRİKİLER SAGDAN DELGADO SOLDAN RİCHARDİNHO MAÇIN SEYRİNE GÖRE 2. YARI İBRAHİM AKIN YERİNE BOBO GİRER RİCHARDİNHO SOLA GECER FORVET 2 OLUR O DA OLMADI ÜZÜLMEZ ÇIKAR 3-4-3 DÖNÜLÜR ÜZÜLMEZ ÇIKAR YERİNE GÜLEÇ GİRER KADRO SÖYLE OLUR RUNJE TORAMAN BOUMSONG ZAN KLEBERSON BURAK RİCHARDİNHO DELGADO GÜLEÇ MERT BOBO NASIL AMA ??? |
Alıntı:
tepeden solaryuma girsin bence yazın sonunda kafayı kazıtırsan böyle olur ampul gibi parlar :D |
Alıntı:
gökhan güleçe yazık olmaz işallah |
arkadaslar hicbir takim oyuncusuna iyi bir talip bulmusken bedavaya gonderirmi yazacak baska birsey bulamadilar galiba |
güleç tipik türk oyuncusu gecen sene parladı ona güveniyorum ama takımda bobo delgado mert ve richardinho yani güney amarika futbolu bence daha aktif olur güleç kabullenmeyebilirler bobo onların sutlarını ve paslarını daha nceden sezebilir |
Ricardinho 'resmen' Beşiktaşlı oldu!! (Flaş! - Son dakika) Beşiktaş, uzun süredir transfer etmek istediği Brezilyalı yıldız oyuncu Ricardinho'yu bu akşam saatlerinde faks yolu ile renklerine bağladı. Beşiktaş,Brezilyalı futbolcunun kulübü Corinthians'a bonservis ücreti olarak 1.7 milyon dolar vererek uzun süredir transferini bitirmek istediği Ricardinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah - beyazlı kulüp, Ricardinho'ya da yıllık 1.750 milyon Euro verecek. Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardinho, Cuma günü İstanbula gelmesi bekleniyor. Öte yandan bu transferin gerçekleşmesinin ardından Tigana'nın çok mutlu olduğunu ve yönetime teşekkür ettiği öğrenildi. Fransız teknik direktörün haftasonunda oynanacak Denizlispor maçında Ricardinho'yu kadroya alıp almayacağına henüz karar vermediği kaydedildi. 17.08.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA HAYIRLI OLSUN CAMİAMIZA |
Alıntı:
|
hepimize hayırlı olsun arkadaşlar |
gözümüz aydın arkadaşlar darısı iyi bir stopere... |
oh be çok kortuydum ze gibi olucak die hepimize hayırlı olsun |
bekledigimiz oldu sonunda ama yöneticilerden tam bi açıklama daha gelmedi.rico nun ne zaman gelecegi de belli deil ilerleyen saatlerde netleşir insallah |
sözleşme imzalanmış hayırlı olsun. Ama ben yinede formayla görmem lazım. Dayak yemeden çıkayım ben forumdan euheueh :D |
ben dha nın sitesine girdim böyle bir son dakka haberi yok ya da ben göremedim sadece karakartal yazmış.carew123 llink atarsan seviniriz. |
burası beşiktaş alayına ricardinhooooooooooooo delgadoooooooooooooo |
Alıntı:
dpstum bende bu sietden buldum http://www.superspor.com/detail.php?...ri=29&go=30862 |
Alıntı:
yazıyor |
beyler habere bakın http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=8200 |
kimse mızıkçılık yapmasın müjdemi isterim |
eveett bu iş buraya kadar ricardinho resmen beşitaşlıdır. hayırlı olsun |
Oh be resmen Ricardinho artik bjkli. zaten besiktasin resmi internet sitesi yani www.bjk.com.tr yazdiysa bu is bitmistir. Hepimize hayirli ugurlu olsun |
Astala Vİsta Azİze |
Son dakika... Ricardinho resmen Beşiktaş'ta Kartalhaber.com transferde yine rakipsiz... Beşiktaş, uzun süredir transfer etmek istediği Brezilyalı yıldız oyuncu Ricardinho'yu bu akşam saatlerinde faks yolu ile renklerine bağladı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş,Brezilyalı futbolcunun kulübü Corinthians'a bonservis ücreti olarak 1.7 milyon dolar vererek uzun süredir transferini bitirmek istediği Ricardinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah - beyazlı kulüp, Ricardinho'ya da yıllık 1.750 milyon Euro verecek. |
Ricardinho İmzaladı 17.08.2006 21:43 Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Cumartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. kaynak: bjk resmi site , oleyyyyyyyyy hele şükür a.q |
gece spor haberlerini merak ediyorum şimdi |
OoOoOleyyyyyyyyyyy SAMPIYON Besiktasim, oleyyyyyyyyyyyy Sampiyon Besiktasim |
Bu Kadaaar.... Artik telas felan kalmadi. Helal olsun Yönetime. Böyle bir Star Futbolcuyu bu kadar transferden sonra aldilar ya ;) |
Ricardinho resmen Beşiktaşlı ! Beşiktaş uzun süredir peşinde koştuğu Ricardinho’yu faks yolu ile renklerine bağladı. 17 Ağustos 2006 21:45 Beşiktaş, uzun süredir transfer etmek istediği Brezilyalı yıldız oyuncu Ricardinho'yu bu akşam saatlerinde faks yolu ile renklerine bağladı. Beşiktaş,Brezilyalı futbolcunun kulübü Corinthians'a bonservis ücreti olarak 1.7 milyon dolar vererek uzun süredir transferini bitirmek istediği Ricardinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah - beyazlı kulüp, Ricardinho'ya da yıllık 1.750 milyon Euro verecek. Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardinho, Perşembe yada Cuma günü İstanbula gelmesi bekleniyor. Öte yandan bu transferin gerçekleşmesinin ardından Tigana'nın çok mutlu olduğunu ve yönetime teşekkür ettiği öğrenildi. Fransız teknik direktörün haftasonunda oynanacak Denizlispor maçında Ricardinho'yu kadroya alıp almayacağına henüz karar vermediği kaydedildi. dha |
sıra geldi stopere |
en erken hangi kanal haber veriyor beyler |
zaten şu anada bjk tv'yi de izliyorum, cumartesi istanbul'da olacakmış, sağlık kontrolünün ardından imza atılacağı söyleniyor, yönetimi genel olarak beğenmesem de böyle büyük bir transferi bitirdikleri için canı gönülden tebrik ediyorum... |
Alıntı:
bu haber geldiğinde ben resmi siteye baktım haber falan yoktu sonra 2 dakka içinde heryerde haber çıktı :D |
hayırlı olsun besıktasımıza |
Suanda BJK TV de dedi cumartesi gelecek diyorlar |
forza delgado forza rico forza kleberson forza burak forza bobo forza nobre forza gökhan forza ibo |
hayırlı olsun beşiktaşımıza... sıra geldi stopere;) |
Türkiye`de Saat: 19:05 . |