![]() |
Alıntı:
sormasi ayip ne zaman geliyor?:D:D |
ze robertodan sonra buda fos çıkarsa buna dayanamam işte ozaman yönetim ne yaparsa yapsın kendini affettiremez |
|
Arkadaslar gercekden su anda ucakdami??? |
Alıntı:
dostum ya bu linkler uyelik istiyor acta oyle yollasana sana zahmet! |
bence de açıpı öyele vrsen sana zahmet |
ya sabır ya selamet ..... |
yok yawe ne ucagi berkhan saka ypamis |
RICARDINHO'DA FENERBAHÇE ENGELİ!.. http://www.dakka90.com/site/images/M...rintButton.pnghttp://www.dakka90.com/site/images/M...mailButton.png Salı, 15 Ağustos 2006 http://www.dakka90.com/site/images/s...icardinho1.JPGBeşiktaş'ın Brezilya'nın Corinthians kulübünden transfer etmek için çalıştığı yıldız futbolcu Ricardinho'da önüne Fenerbahçe engeli çıktı!.. Devreye giren Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibi Beşiktaş'a tam 1 milyon dolarlık kazık attı!.. BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!.. Ricardinho'nun bonservisi için 4 milyon dolara Brezilya kulübü ile anlaşan Beşiktaş, yıldız futbolcu ile de yıllık 1 milyon 200 bin dolar karşılığında el sıkıştı ancak daha sonra işler değişti. Aynı zamanda Alex ve Lugano'nun da menajeri olan Juan Figger, Ricardinho için devreye girince fiyat yükseldi ve Beşiktaş, 1 milyon 200 bin dolarlık teklifi 2 milyon 200 bin dolara çıkarmak zorunda kaldı. Beşiktaş'ın fiyat artışına gitmesine rağmen Ricardinho'nun işi yokuşa sürdüğü belirtilirken, Siyah-Beyazlılar'ın "Fenerbahçe Juan Figger'i devreye sokarak, bizi engellemek istiyor" görüşünde olduğu ve bu yüzden Sarı-Lacivertliler'e tepki gösterdiği belirtildi. Ricardinho'nun babası ve aynı zamanda avukatı olan Jose Luiz Pozzi, transferde Juan Figger'in devreye girdiğini doğrulayarak, "Ricardinho artık kesinlikle Corinthians'ta oynamayacak. İtalya, Yunanistan ve Almanya'dan da teklifler var ancak biz Beşiktaş'a daha sıcak bakıyoruz. Transferin çok kısa zaman içinde çözümleneceğine inanıyorum" dedi şerefsiz ezikkler var mı ulan böle yapmak |
dha haber işi bitirdi diyor ama üyelik ücretli haberin tamamını okuyamıyosun ne biçim iştir yav |
Alıntı:
|
Ricardinho geliyor! Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Ricardinho ile anlaşma sağladı. Ricardinho'nun Perşembe günü istanbula gelmesi bekleniyor. Beşiktaş Yönetimiyle her konuda anlaşma sağladığı Ricardinho, Çarşamba günü uçak yolculuğuna başlıyor. Perşembe akşamı İstanbul'da olması beklenen Brezilyalı futbolcunun kulübü Corintihas ile aradaki pürüzler bu gece çözüldü. Brezilyalı futbolcununu Cuma günü siyah - beyazlı takım ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş'ın haftasonu Denizlispor ile oynayacağı maçta kadroya alınıp alınmayacağına teknik direktör Jean Tigana karar verecek. 15.08.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA bunlardan hangisi doğru şimdi |
Yaw arkadaslar günde okadar haber cikiyorki vallahi neye inancagimiza sasirdik artik yaw. |
Alıntı:
Mert de tamam. defansada yabancı geldimi bu iş tamamdır.Uefa final biletlerini alalım şimdiden |
ne adi basınımız var bizim ya bu kadar olur bölücü örgüt gibi adiler |
Alıntı:
AMA BİR GERÇEK VAR: RICARDINHO ARTIK KARTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
oh bea richardinho tamam dha açıklamış güzelmertimizde oldu bide stoper uefaya topluca bilet almaya nedersiniz beyler forum olarak :) |
sağdan burak dripling yaptı ortada delgadoyu gördü delgadodan çok güzel çalımlar ve ricardinhoya çok güzel bir pas verdi ricardinho karşısında ezik serkanı gördü birimci çalım çok güzel,serkanı geçti can kazması karşısına geçti onada harika bir çalım attı sol ayağıyla kaelci rüştünü sağına doğru şutunu çekti top gidiyor gidiyor golmü evet ve gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll taraftarlar rico rico rico rico rico diye bağırıyorlar gerçekten ricardinho çok güzel bir gol attı |
arkadaşlar bir haberde burda var ancak saat 3 te verilmiş bi haber http://www.4-4-2.ch/haupttribuene/ne...ash=73621c5ea8 |
Alıntı:
|
ya bu haber kaynaklarına kimse güvenmior ya bize çalışan bi allahın medya kanalı bi gaztesi yok mu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne kadar doğru bilmiyorum ama şu an SKY Türk'te konuşuluyo Ricardinho mevzusu.Son dakika haberi Ricadinho Corinthians ile sözleşmesini feshetti, Brezilya basınına göre Beşiktaş'a geliyor dediler. |
Alıntı:
|
beleşe vermezler bize |
bu basinin varyaaa adamlar milletin kafasini karistirmak icin ne geliyorsa onu yapiolar ogluma basin okutacagim yigenlerimide buyunce spor kanallarinda bjk li adamlarimiz olsun yoksa bu serefsizlere dayanamaycagim artik |
yeter uuuuulaaan habire bişey çıkıyo |
Alıntı:
|
bu herif istanbula beşiktaş formasını giyipte baş parmağını havada tutup diğer parmaklarına avuç içine kapatarak poz vermeden ben inanmayacağım. |
ya 2 gündür bırakın neti gazete bile okuyamadım işlerimin yoğunluğundan şimdi buraya geldim sağlam haber almak için size güveniyorum arkadaşlar |
Alıntı:
herkes bişey söylüyor kimisi başka takımlar devrede olduğunda iş uzunyor diyor bazı yerlerde de imzalar atıldı iş bitti diyor kesin bişey yok ama genel hava işin bittiği yönünde Riconun uçakta olduğunu ve yolda olduğunu iddia edenlerde var. ayrıca nobre de türk oldu. |
Beşiktaş Yönetimiyle her konuda anlaşma sağladığı Ricardinho, Çarşamba günü uçak yolculuğuna başlıyor. Perşembe akşamı İstanbul'da olması beklenen Brezilyalı futbolcunun kulübü Corintihas ile aradaki pürüzler bu gece çözüldü. Brezilyalı futbolcununu Cuma günü siyah - beyazlı takım ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş'ın haftasonu Denizlispor ile oynayacağı maçta kadroya alınıp alınmayacağına teknik direktör Jean Tigana karar verecek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kaynak??????????? |
|
oda dha dan almış haberi |
yaw beyler artık bir konuya noktayı koyalım... 1. spk ciddi bir yerdir. 2. öyle canınızın istediği her haberi oraya veremezsin. 3. borsaya görüşmelere başlanmıştır haberi işin klasik prosedürlerinden biridir ve iş resmiyete dökülmeden böyle bir haberi spk'ya bildirmeyi göze bile alamazsınız. 4. bugüne kadar yeryüzünde borsaya görüşmelere başlanmıştır yazısı gönderilip de transferi gerçekleşmeyen hiçbir oyuncu yoktur!!! tüm bu nedenlerden dolayı RICARDINHO RESMEN BEŞİKTAŞ'TADIR!!! o yüzden şu andan itibaren bizi çekemeyen ezik medyanın sallama haberlerini bu foruma taşıyıp gereksiz aksiyon yapmayalım arklar... |
sağ olun kardeşler daha önce delgado ile ricodan başka hiç bir futbolcuyu böle sabırsızlıkla beklememiştim delgadodan cok cektik bari ricodan cekmiyelim:) |
Türkiye`de Saat: 03:19 . |