![]() |
arkadaşlar deminden aklıma tigananın bi lafı geldi.tigana tümer gitmeseydi delgado ile birlikte oynatacaktım ama o başka takıma gitmeyi tercih etti dememişmiydi.yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.eger dedigim dogruysa ricardinho ile delgado bal gibi oynar. |
Richardinho milli takımlarında daha iyi oynamış klupler haricinde.İnşallah takımımıza yararlı olur. |
bu transfer de yatarsa tarftardaki hayal kırıklığını düşünemiyorum bile. bence kendimizi bu kadar kaptırmayalım anlaşma imzalanmadan arkadaşlar. |
Besiktas veut Ricardinho 14/08/2006 - 16 h 49 - Seb_nonda Le club turc, fidèle à sa tradition souhaite recruter de grands joueurs. Si les stars des grands championnats semblent inaccessibles (mis à part peut être Nicolas Anelka), les internationaux brésiliens évoluant au pays sont les cibles privilégiées des clubs turcs. Aujourd’hui le Besiktas souhaite recruter l’ancien bordelais Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues dit Ricardinho, qui n’avait pas laisser une trace indélébile dans la mémoire collective des girondins jouit d’une belle cote au Brésil. Membre permanent de la Selecao depuis plusieurs années, l’international brésilien (24 sélections) présent en Allemagne lors de la coupe du Monde évolue depuis janvier dernier aux Corinthians Sao Paulo après un intermède remarqué au Santos FC. www.footmercato.net |
Alıntı:
|
Alıntı:
NE YAZIYO Kİ BURDA:D RİCO BEŞİKTAŞTA YAZIYODUR HERALDE.. |
beyler insallah bir sorun cıkmazda alırız su rico yu birde carlos olsa vayy be derim :=) |
arkadaslar francizda besiktas ricardinhioyu istiyo yaziyo ve avrupadaki yildizalar turkiyeye tercih etmezmis ama gelenlerde olmus ornek anelka diyo ve ondan turk kulupler brezilyadaki yildizlara ilgileniyormus besiktasin buyuk oyuncular almak istedigini falan yaziyo |
ya bıraksınlar allah aşkına bak kleberson paşa paşa aldık ya biz yeter ki isteyelim harbi çok daha kaliteli futolcular getirirz yönetimi kutlamak lazım özellikle m.aksuyu bu sezon çok doğru işler yaptılar |
Alıntı:
|
Ezikler forumlarinda baya eziliyor. Bu kadar Transfer yaptik yapiyoruz onlarin hali ayni CinCon. Takima cok destek olmamiz lazim, herseyden önce sabirli olmamiz lazim. Is sende bende bitiyor. Bu takimin arkasinda sabirla durursak Burak bir C. Ronaldo Nobre bir Makaay Baki bir Stam Ibrahim Toraman bir Nesta Delgado bir Sergen Hep Destek Tam Destek ;) |
arkadaşlar bu akşam ki santra programını merak ediyorum.ahmet çakar ne diyecek geçen hafta delgado ya sıradan oyuncu demişti.bakalım ricardinho ya ne diyecek.neymiş efendim delgado hangi takımdan gelmiş.adam tam bi düz mantık ya.ona bakarsan alexe büyük der alexin geldigi kulüp belli.ribery de aynı.adam dandik takımdan geldi.su an transfer piyasasının en pahalı adamı ve en degerli oyuncusu.demek ki oyuncunun geldigi kulübe bakmamak lazım... |
Alıntı:
|
http://www.youtube.com/watch?v=YUFvG71KMMU arkadaslar klibi izleyin kendinizi izleyin demek istedim kartal aşkına |
Arkadaşlar ricardinho çok iyi oldu artık bize düşen takıma destek olmak. |
Alıntı:
|
az once haberturte seref tribunu de altyazi gecti imzalar atilmis bonservisi bekleniyormus ve nobrenin dosyasi bakanlar kuruluna gonderilmis |
haberturkte imzalar atıldı diyor ayrıca nobrenin vatandaşlık talebi bakanlar kurulunca kabul edildi diyor. altyazıda |
Alıntı:
|
Yahu yönetim çıkta ii bir açıklama yap ya milleti meraklandırma!!!! |
walla yaw yönetim söle bi merak etmeyelım habertürkde dosyaların gönderildiği altyazısı geçmiş ama |
fotomaçtan bir yazı"O bir süperstar Kartal'ın yeni sambacısı için takım içindeki Brezilyalılar, "Alex'i bile kesen bir yıldız, bizi uçurur" dediler. Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı sambacı Ricardinho için takım içindeki Brezilyalı yıldızlar övgü dolu açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlı oyuncular, Alex'i milli takımdan kesen Ricardinho'nun Beşiktaş'ın gücüne güç katacağını belirterek, "Onunla aynı takımda oynamanın farklılığını herkes görecek. Kartal, Ricardinho http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dtransferiyle hem ligde hem Avrupa'da istediği sonuçları alabilecek" yorumunu yaptılar. PANATHİNAİKOS DEVREDE Corinthians ile Ricardinho için görüşmelere başlandığını borsaya bildiren siyah-beyazlılar, yıldız futbolcu ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Ricardinho'nun gelişinin perşembe gününe kalma sebenin ise Yunan takımı Panathinaikos'un da devreye girmesi olduğu belirtildi. Corinthians zaman kazanmaya çalışırken, Beşiktaş ön protokolü öne sürerek transferi bitirmek istiyor. " Fatih DOĞAN |
ya kardeşler ricardinho süper bir transfer de acaba o gelimce sol taraftaki açığımız kapanacak mı.bu adam süper bir oyuncu ama defansif yönü neredeyse hiç yok.ayrıca bir sol kanat adamı da değil.tamam sol kanatta oynayabilir ama takım savunması zayıflar özellikle sol kanat yol geçen hanına döner.tek forvete dönüp arkasında ric ve delgado oynarsak sizce tam cuk oturmaz mı.... |
Bence ileride tek forvet BOBO oynamalı arkasında Rcardinho ile Delgado oynamalı. sol kanatta Deli İbrahim oynamalı sağ kanatta ise Serdar Kurtuluş oynamalı. -------------------------Runje------------------------ Serdar K.---- Kuffour -------Gökhan -------Üzülmez -------------Kleberson -----------Koray(fahri)--------- Burak Y. ---------------Delgado------------ Ricardinho -------------------------BOBO (NOBRE)------------------------ Bence En ideal kadro bu Şekilde olur . Bu şekilde bir diziliş ile oynarsak Bizi Kimse TUTAMAZ ! ! ! |
Işte yeni formalarımız Beşiktaşlılar işte yeni formalarınızhttp://www.internetspor.com/v3/resim/haber/7196bes.jpg15 Ağustos 2006 08:00 Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler devam ediyor... Ricardinho transferini borsaya bildiren Beşiktaş, Marcio Nobre’yi de Mert Nobre yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor... http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Ricardinho transferini borsaya bildiren Beşiktaş, Marcio Nobre’yi de Mert Nobre yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor ‘Terim’in talebi ortada’ Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler devam ediyor... Fenerbahçeli Marco (Mehmet) Aurelio’nun Milli Takım’a seçilmesi sonrasında Marcio Nobre için Türk vatandaşlığı başvurusunda bulunan Siyah-Beyazlılar, bu konuda hayli yol kat etti. Yönetmelikte yer alan ‘5 yıl Türkiye’de bulunma şartı’nı da, ‘ülke tanıtımına katkı’ maddesiyle bertaraf etmeyi planlayan yöneticiler, “Nobre’ye A Milli Takım’ın ihtiyacı var. Zaten Fatih Terim’in bu yöndeki talebi de ortada. Marcio, Türk statüsünde mücadele edecek, Ay-Yıldızlı formayı da sırtına geçirecek” diye konuştular. Son yabancı savunmaya Nobre’nin Türk olması sonrasındaki plan da hazır... Bakanlar Kurulu’ndan olumlu yanıt gelmesi, Cumhurbaşkanı’nın onaylaması ve kararın resmi gazetede yayımlanması halinde, Beşiktaş bir yabancı daha alacak. Bu yabancının mevkii ise savunma olacak. Siyah-Beyazlılar’ın merakla beklediği Ricardinho konusunda da iyi gelişmeler var. Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.’nin dün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na, “Brezilya Milli Takımı sol kanat oyuncusu, Corinthians Kulübü futbolcusu Ricardinho ile görüşmelere başladık” açıklaması da işin bittiğini işaret ediyor. Teminat mektubu yollandı Bugün İstanbul’da olması beklenen Sambacı’nın rötar yapmasının nedenleri de ortaya çıktı. Yıllık 2.3 milyon dolardan protokol imzalayan Ricardinho’nun kulübü Corinthians’ın 2 milyon dolarlık bonservis bedelini peşin istemesi sorun yarattı. Saat farkı nedeniyle görüşmeler tıkanırken, Ricardinho devreye girerek krizi çözdü. Corinthians Kulübü sahiplerinden Kia’nın babasının ölümü nedeniyle kısa süre ara verilen temaslar, aracılar sayesinde olumlu sonuçlandı. Beşiktaş teminat mektubunu da göndererek Ricardinho’nun 1-2 gün içinde gelmesi yolundaki tüm engelleri ortadan kaldırdı. Kaynak: Fanatik |
evet kesinlikle haklısın dostum zaten benim tahminim nobre türk statüsüne geçerse defansa değil sol beke nery alınacak (sadece tahmin). Bakarsınız runje de gönderilir bi de stoper alınır işte o zaman güzel olur. |
Alıntı:
|
arkadaşlar, ricardinho hakkında bir araştırma yaparken wikipedia'da 1995-1997 yılları arasında samsunsporda oynadığına diar bir yazı gördüm. doğru mudur bu bilen birileri var mı? ayrıca sitede 14 ağustos itibariyle beşiktaşla anlaşma imzaladığı da yazıyor. Ricardinho, real name Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues (born May 23, 1976 in São Paulo) is a Brazilian football player. He currently plays as an offensive midfielder for Corinthians and the Brazilian national team. Ricardinho played for Samsunspor before moving to France to play for Bordeaux in 1997. A year later, he moved back to Brazil and played for Corinthians from 1998 to 2002, and São Paulo from 2002 until January 2004. After a short spell at English club Middlesbrough between February and April 2004, Ricardinho joined Santos where he played for the next two years. He signed with Corinthians for the second time on January 18, 2006. Now 14 August 2006 has signed for Turkish giants Besiktas JK. Will sign with Besiktas on 14 August with assistant manager Mustafa Altindal by his side. |
Alıntı:
Doğum tarihi: 23 Mayıs 1976. Doğum yeri: Sao Paulo. Boy: 1,73. Sırasıyla oynadığı takımlar: Parana, Bordeaux, Corinthians, Sao Paulo, Middlesbrough, Santos, Corinthians. Başarıları: Brezilya Milli Takımı ile 2002'de şampiyonluk, Corinthians'ta 1998 ve 1999'da, Santos'ta 2004'te Brezilya Ligi şampiyonluğu, Parana ile 1995, 1996 ve 1997'de Paranaense şampiyonluğu, Corinthians ile 1999 ve 2001'de Paulista şampiyonluğu, Corinthians ile 2000'de kıtalararası şampiyonluk, 1996, 2000 ve 2004'te Brezilya'da gümüş topun sahibi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
çok net söyleyeyim, şu anki barcelona kadrosunun kalesine ramazan'ı koyun, önümüzdeki sene şampiyonlar ligine kalamaz, bu yıl şamp. liginde de gruptan çıkamaz...:D |
neden kı o kadarda assagılama bnce takımdakı bı oyuncuyu bı ara mıllı takıma kadar yukselmıstı sans bulursa wolkan gbı olabılır |
Alıntı:
|
[quote=mute]dostum kaleye kim geçecek peki, ramazan mı??? çok net söyleyeyim, şu anki barcelona kadrosunun kalesine ramazan'ı koyun, önümüzdeki sene şampiyonlar ligine kalamaz, bu yıl şamp. liginde de gruptan çıkamaz...:D benim izlediğim kadarıyla bu runjenin ramazan dan hiçbir fazlalığı yok kaldı ki ramazana kadar murat var o da mı olmadı alırsın sağlam bir yerli kaleci oynatırsın sonuçta defansın güçlü orta sahan dirençli olduktan sonra o kaleciye sadece uzaktan vurulan şutlar kalır eee ramazan da murat da o kadarını yapsın artık dediğim gibi hazırlık maçlarından beri izliyorum bir iki refleks dışında bi numarası yok bizim belçikada yılın kalecisi seçilen runjenin. |
arkadaşlar bence ilk haftadan runje nin üzerine cok gittik.biraz daha durup izlemeliyiz.cordoba da ilk geldiginde aek dan 5 yemiştik ve aynı seyler cordaba içinde söylenmişti.ve sonra o sezon cordoba avrupanın en az gol yiyen 2 kalecisi olmuştu.dedigim gibi yargısız infaz yapmayalım.bekleyelim görelim... |
şok şok şok Ricardinho Vaz Geçti Ricardinho bilmecesi! Brezilya basını, Ricardinho'nun en iyi teklifi almasına rağmen Beşiktaş'a gelmeyeceğini yazdı Brezilya basını, Beşiktaş'ın talip olduğu Corinthianslı futbolcu Ricardinho'nun Türkiye'ye gitmeyeceğini iddia etti. Brezilya'da yayınlanan Esportes gazetesi, "Ricardinho için İngiltere ve İtalya'dan teklifler var" başlığı ile verdiği haberinde, bu futbolcunun en iyi teklifi Beşiktaş'tan almasına rağmen bu takıma gelmesinin zor olacağını savundu. Gazete, Ricardinho'nun daha önce Middlesbourg forması ile Premier Lig'de forma giydiğine dikkat çekerek, İngiltere'de başarısız olan Ricardinho'nun tekrar bu lige dönerek, kendisini kanıtlamaya çalışacağını yazdı. "Aynı mesafedeyiz!" Bu arada Corinthians kulübünün web sitesi, Beşiktaş'ın Ricardinho için kendilerine resmi teklif yaptığını belirterek, ortada herhangi bir anlaşmanın olmadığını ve bu kulübe Ricardinho için teklif veren diğer kulüplerle aynı mesafede olduklarını duyurdu. Corinthians kulubü, Beşiktaş'ın Fenerbahçeli futbolcu Alex'in menajeri Juan Figger aracılığı ile kendilerine teklif yapıldığını kaydederek, görüşmelerin devam ettiklerini belirtti. Öte yandan, Corinthians ile antramanlara çıkmayı reddeden Ricardinho, Avrupa'da tekrar futbol oynamak istediğini söyledi. Avrupa'da hangi takımda futbol oynamak istediğini söylemeyen Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'ın kendisine yaptığı transfer teklifi hakkında konuşmak istemediğini ifade etti. Kaynak: DHA |
bu ne aq başkan transfer olmadan söylerse böyle olur işte |
ulan bu ne ya budamı balon oldu şimdi |
eğer bu transfer kombine içinse o kadar taraftar gelir inönüde yönetim istifa diye bağırır o zaman görür başkan kombine olayını |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 10:33 . |